50 Legitime Måter å Tjene Penger Hjemmefra

Det er ikke veldig mye arbeid - det tar bare en kort stund å skrive en god anmeldelse på 50-100 ord eller så. Åpen, investering i slike selskaper, som ofte ble beskyttet mot konkurranse av kongelig utstedte charter, ble veldig populært på grunn av det faktum at investorer potensielt kunne realisere enorme overskudd på investeringene sine. Garasjesalg kan være en god kilde til varebeholdning. Når du har funnet selskapet som tilbyr deg mest mulig penger for bøkene dine, fyller du ut litt informasjon Send ut boken din og får betalt! Deres topplærere tjener over kr500 per uke på deltid og på sine egne premisser. Hvordan handle fx-opsjoner med iq-alternativet 2019, kostnaden per kontrakt er $ 1, med en maksimal kostnad på $ 50 per handel. Hvis du har lærebøker, kan du prøve å selge dem på nettet via nettsteder som BookFinder, Chegg og Textbook Rush. Hvis du er som meg, gjør du det sannsynligvis ikke - det er derfor vi kaller det søppel! Husk at dette bare er en ekstra kontanttjener og ikke kan stole på å tjene en heltidsinntekt.

Trenger vi å si mer?

Her er to alternativer for de av dere som har en talent for design og/eller har gode videopersonligheter: For å være en vellykket transkripsjonist, må du ha raske og nøyaktige skriveferdigheter. Så bud på hvilke jobber som passer din profil.

Kanskje er du flink til å organisere ting, eller gjøre oppgaver som andre ikke vil gjøre.

De Fremmedspråklassene Kan Putte Penger I Lommen

Abonnements- og annonseinntekter opptjent som Twitch-partner eller tilknyttet selskap utbetales 45 dager fra slutten av måneden, og du må ha en saldo på minst kr100 for å be om utbetaling. Når det er sagt, er det en enkel, forpliktelsesfri måte å hente inn litt ekstra penger på fritiden. Tatt i betraktning at du allerede må lære mye informasjon mens du er på skolen, kan du like godt tjene penger på siden for å hjelpe folk som ikke forstår visse fag. Du kan legge ut et skilt utenfor forelesningssalen, eller til og med bruke en Facebook-gruppe for klassen (ettersom mange klasser blir digitale). Det er gratis og har blitt anmeldt tusenvis av ganger på Trustpilot og SiteJabber. Hvis du har en bil og vil tjene litt ekstra penger på å levere mat eller dagligvarer, kan du sjekke artikkelen min om de eneste leveringsdrivende selskapene jeg anbefaler.

For eksempel kan du være en jordbruksarbeider om sommeren, eller du kan redde barn og voksne fra farene ved vannet som en sesongmessig badevakt. For å komme i gang, se på frilansingssteder som Upwork, og søk og søk om enhver frilansjobb. Virtuelle assistenter tjener gode penger, og de har muligheten til å jobbe i et stort utvalg av forskjellige bransjer og gjøre forskjellige jobber. Nettutvikling er et felt som fortsetter å vokse og viser ingen tegn til å bremse. Sjekk ut veileder. Gjør krav på selvangivelse Mange studenter jobber på deltid eller i sommerhalvåret, og andre vil være på plasseringer eller betalte praksisplasser. I denne posisjonen vil du også hjelpe elevene å jobbe gjennom sine emosjonelle, økonomiske og forholdsproblemer. Og tro det eller ei, Money Peach Facebook Page og vår private Facebook Group for Students blir administrert av en nåværende student på Awesome Money Course.

 • Lønnen for denne onlinejobben kan være mellom kr20 - kr30 per time!
 • Til slutt, begynn å kaste arbeidet ditt til nettsteder - bruk kontaktskjemaer for å nå ut, eller bygg relasjoner med redaktører og bloggere på Twitter.
 • Mange selskaper betaler deg for å vurdere lokale pizzabutikker.
 • Du kan få flere bestillinger fra eksisterende kunder hvis de var fornøyde med ditt tidligere arbeid.
 • Men det er det ikke.

Transkribere

Når du har fylt ut undersøkelser for penger på Opinion Outpost for å dekke kostnadene for de tykke lærebøkene dine, kan du potensielt bruke resten av inntektene dine for å bringe skolematerialet ditt til snus. Nettsteder som TaskRabbit kan koble deg til mennesker som trenger hjelp med en rekke ting. Kanskje spør foreldrene dine om de har noe liggende også. Hva slags nettsteder finner du på cryptolinks.com ?????????????, - BTC, ETH, 18T, MEN, LXT, CDC, UUU, AAC, CNN, UIP, UC, GSC, IIC, MEX, EGCC, SHE Eid av teamet bak Huobi. Blogging, hvis du ikke liker barn, kan du ta vare på kjæledyr? Du trenger hodetelefoner, en grunnleggende mikrofon og lydopptaksprogramvare (du kan bare bruke det programmet som følger med datamaskinen). Du vil rapportere om ting som kundeservicen deres eller butikkens generelle utseende.

Videre trenger ikke veiledning gjøres personlig lenger, men det er også noe du kan gjøre online. Her er tre måter å komme i gang som frilansskribent: I denne artikkelen viser jeg deg 9 forskjellige måter du (en student) kan tjene penger på nettet. Pluss at du kan jobbe hjemme.

Mange mennesker kjenner ikke prinsippene bak å lage et enkelt nettsted, eller er redd for å gjøre det. Merke deg selv som redaktør. Det fine med disse oppgavene er at du vanligvis kan få plass til flere av dem i løpet av en uke, noe som gir deg variasjon og tilleggsinntekt. Sjekk ut Alison. Du kan få en vanlig spillejobb som kommer inn en eller to ganger i uken, eller tar på deg den større oppgaven med å rengjøre hus når leietakere drar.

Latest Emner

Denne artikkelen avdekker mulighetene for online jobber for studenter og hjelper deg å komme i gang. Tenk utenfor boksen. Selskaper som Amazon MTurk ansetter folk til jobber som å transkribere korte tekster eller lydfiler, identifisere figurer i bilder og ta undersøkelser, blant annet. Bli en personlig personlig stylist eller de mange andre alternativene for å starte noe på siden. Mange jobber lar deg angi din egen timeplan, noe som betyr at du kan jobbe på fritiden uten å forårsake konfliktopplegg i klassen. En annen flott jobb for studenter er å bli en kundeservicerepresentant. Å være på ingeniørhøyskole betyr at du har en voksende gruppe gründere - ivrige etter å starte sine egne virksomheter. En av disse tjenestene vil hjelpe deg å møte enkeltkunder og store bedrifter på jakt etter en kvalitetsdesigner.

Du trenger ikke å oppdatere og vedlikeholde dem konsekvent. Last først ned en app som Amazon Seller (Android | iOS). Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine. Bare sjekk hva som er tilgjengelig, slik at når du går ut, vil du få betalt. Du må utforske mer og bli smartere for å finne de forskjellige mulighetene der ute. Vi leder deg gjennom de nøyaktige trinnene for å sette opp, vokse og tjene penger på den nye bloggen din. NCP, det nasjonale forbrukerpanelet, vil betale deg for å skanne dagligvarekjøpene dine når du laster ned appen deres.

Hvis du allerede er tospråklig eller studerer et andrespråk eller mer, kan du bruke språkkunnskapene dine til å tjene litt ekstra penger. Disse elektroniske jobbene som til slutt hjalp meg med å tjene penger, mer enn tilstrekkelig for en student. Hun klarte å lande noen få blogginnlegg som ikke betalte mye, men hun fortsatte med det og foredlet tilnærmingen hver gang. Du vil lytte til lydfiler og skrive dem ned (transkribere) til et orddokument. 20 i timen, pluss tips som kan variere oppover kr16 per time, ifølge Entreprenør. Studenter som bor av universitetseiendommer må betale leie som noen andre. Og vel, blodet ditt. Det var nær... College er vanskelig!

Selg på Amazon (FBA-program) Hvis du liker å handle og søke etter en god handel, bør du absolutt vurdere Amazons FBA-program.

Selg gamle papirer til GradeSaver

Er du flink til å programmere? Bortsett fra å skrive ut fraktetiketter og dra ned til ditt lokale postkontor av og til, kan du drive en Etsy-butikk med ikke annet enn et smarttelefonkamera og en bærbar PC. Du kan enkelt skrive innhold om livet ditt og måter å gjøre college enklere på.

Du kan bruke Leapforce til å finne jobber relatert til å hjelpe søkemotorer. Investor, vi anbefaler å sette sammen et inntektsskattebindemiddelsystem for å holde all din skatteinformasjon på ett sted. Du vil automatisk få en sjanse til å vinne kr100 000 bare for å bli med i OpinionSquare gjennom det umiddelbare gevinstspillet. Jobb som veldedighetssamler Ok, så denne jobben tar en viss type person, da du må ta mye avvisning og være vedvarende. Som en websideeier, dette er hvordan jeg ansatt noen av våre beste forfattere - folk som har kontaktet meg direkte.

Med en liten mengde nettbasert opplæring kan det hende du kan tjene sertifikater som kvalifiserer deg til å ta på deg betalende kunder eller gode jobber som er relatert til disse interessene.

Ganske enkelt å gjøre, selv om du må være ansvarlig, men at husbruk bare krever at du blir hjemme, vanligvis når noen er utenfor byen. Hvis du har et produkt eller en nisje du virkelig brenner for, kan det å skrive anmeldelser og markedsføre produkter som selges via Amazon-plattformen være en god inntektskilde for deg. Nøkkelen er å finne ut hva som vil fungere for akkurat din situasjon. Thrift store flipping - 8 beste varene du kan selge for å tjene penger. Hvis det er noe i applikasjonen som kan hjelpe deg med å skille deg ut - som for eksempel et følgebrev, kan du ta noen minutter til å gjøre det.

Resepsjonist

Som studenter trenger du ikke at jeg skal fortelle deg at penger kan være trange. Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor hvilke av disse nettjobbene du synes passer for deg selv! Med dette selskapet vil du jobbe som en virtuell assistent. Personlig synes jeg at det å lage ditt eget nettkurs er den beste ideen på denne listen fordi du kan tjene massevis av penger, bruke ferdigheter du allerede har tilegnet deg og hjelpe mennesker over hele verden. Historikkendring [rediger], det hjelper til og med å holde gruvearbeideren i gang til enhver tid. Det kan ta dager eller til og med måneder å få tilgang til applikasjonen din, avhengig av etterspørsel. Nettstedstesting - En annen oppgaveorientert ting du kan gjøre på nettet er nettstedstesting. Manager for sosiale medier er en perfekt hjemme-jobb for studenter.

De lander en jobb mens du tjener.

Utvalget kan variere dramatisk siden du jobber med kunder over hele verden, men du betaler vanligvis per time. Enda bedre er det et minimumskrav til legitimasjon; ha ordentlig grammatikk, ha iver å skrive, skrive nyttige kreative artikler, og du er klar til å tjene. Shopify er perfekt for å sette opp din helt egen e-handelsbutikk. Det er mange selskaper som rekrutterer studenter til virtuell veiledning. Bli et menneskelig billboard Billig markedsføring er enorm, og selskaper er villige til å betale deg for å ha på deg et skilt og gå rundt. Nettsteder som Care. Å tilby en tjeneste i bytte mot penger er kjernen i enhver penger å tjene penger.

Siden det er vant til å ansette studenter, vil de lokale Starbucks dine mer enn gjerne jobbe med timeplanen din.

Jeg jobbet i 2 år som Starbucks barista i hele college for å betale regninger og skolepenger. Dette vil tillate deg å sette dine egne tidsplaner, og gi deg tid og fleksibilitet du trenger. Denne appen har du navngi dine spådommer for hvert spill, eller som et vanskeligere alternativ å forutsi for 10 forskjellige idretter. Tenk på å etterbehandle bord eller konvertere gamle plater til kunst. Deretter utvider du det etter hvert som porteføljen din vokser.

36 per minutt lyd transkribert.
 • Du må også oppfylle kravene i ethvert tilknyttet nettverk.
 • Endelig kan du begynne å slå dine tjenester til kunder.
 • Du vil bli betalt per anmeldelse.
 • Hvordan vil du at noen få dollar skal dele tankene dine?
 • Arbeidsgivere skjerm for din oppmerksomhet på detaljer!
 • Dette kan være en forpliktelse, men i de travle sommermånedene kan du hjelpe en skikkelig proff.
 • Å lykkes med skolen tar tross alt tid, energi og fokus.

Tjen Penger Mens Du Spiller Mobilapper Mellom College-klasser

Klikk her for å starte. Ring tilbake, ikke glem at alle disse detaljistindikatorene er utviklet for å forutsi hvor markedet går. I tillegg, ikke glem å legge ut historier på Instagram. Hvis du elsker byen din og ofte skal ut i helgene, må du trenge som en Turistguide.

Få Betalt For å Trene

App-testere må bare laste ned appen på telefonen sin og bruke den i en viss tid. Denne typen jobber betaler vanligvis mellom kr9 og kr15 i timen. Noen populære frilans transkriberingssider inkluderer TranscribeMe eller Go Transcript - som ofte betaler med det øyeblikket du transkriberer. Det siste de vil se er at du kastet bort hele college-karrierefesten hver helg. Sjekk ut nettstedene Tutor. Lei et rom i huset En av de beste måtene å komme i gang med å investere i eiendom er å kjøpe et hus på college og leie ut de andre rommene til romkamerater. Rover er ett sted du kan søke for å bli dyrepasser eller hundevandrer, men Care godtar også søknader.

Noen frilansforfattere tjener over kr200 000 per år!

Topp 10 Fleksible Måter For Studenter å Tjene Penger På Nettet

I de fleste tilfeller tar du bilder av telefonen, bekrefter at det elektroniske serienummeret (ESN) er rent og legger ut oppføringen. I dag lister jeg opp noen veldig legitime online/offline jobber og fleksible sideturer som du kan gjøre på din egen tid. Dette kan tjene deg alt fra tusenvis til hundretusener. Det er ingen alderskrav for dette nettstedet og tro det eller ei, du kan tjene så mye som kr100 per jobb. Du kan jobbe som Apple At Home Advisor med denne giganten. Dette er grunnen til at så mange bedrifter henvender seg til studenter for å administrere sosiale mediekontoer for å få kontakt med følgere sine, noe du enkelt kan gjøre. Men å bruke tid og krefter akkurat nå holder hjernecellene dine tikkende og får deg til å lære noe nytt.

Da må du skrive innhold for det og drive trafikk til det innholdet med online markedsføring. For eksempel lager en kafé mat, holder spise- og kjøkkenområdene rene og betjener kunder. Be A TaskRabbit TaskRabbit er et nettsted der folk legger ut jobber på nettet, og du kan søke om å gjøre oppgavene.

75 per måned - men det er et viktig første skritt.

Måter å tjene penger på College Wrap-Up

Vel, du kommer til å begynne etter at du har meldt deg på Ibotta! Akkurat som navnet sier, EasyShift gir deg jobber som er enkle å gjøre, kalt “Skift”. Hvis kjempebra hadde en smak, ville det objektivt sett vært dobbelt pepperoni - amiright? Ikke alle av dem er gode.

Alle som er flinke til å skrive, kan bli en dataregistreringspersonell uten mye krefter. Du kan enkelt tjene kr3 per undersøkelse. Til slutt får du et kutt på alt salg fra sluttproduktet. Engelsk er et etterspurt språk over hele verden, og du kan tjene penger på å lære det.

Deltidsjobb En deltidsjobb er det åpenbare førstevalget, valgt av de fleste studenter som ønsker å supplere studielånet.

Få Sidepenger Ved å Svare På Spørsmål

Hvis du har ting du nesten aldri bruker, eller som bare er luksus og ikke nødvendigheter, bør du vurdere å selge dem. Du kan tjene penger ved å skrive tekst på et orddokument, fylle ut skjemaer, legge inn data i et regneark, captcha oppføring og mer. Du kan rengjøre dem og ta vare på kjemikaliene etter behov.

Keeping the Peace: Forum Moderator

Og hvis du vil utvide rekkevidden for å tiltrekke flere kunder, kan du sjekke ut noen av de beste alternativene til Etsy, der du kan selge håndlagde ting. Legg til andre utgifter som lærebøker, mat og bruke penger - og hvis du ikke finner måter å tjene penger på college, vil den økonomiske situasjonen din være ganske elendig når du går ut. Du trenger ikke å være verdens mest kjente ekspert på temaet ditt. Elance, etter at du har hjulpet brukeren med å velge produktet, kan du til og med selge det økonomiske produktet til brukerne dine på nettet. Avhengig av mengde og verdi, kan du tjene tusenvis i måneden, alt uten å forlate rommet ditt. Deretter begynner du å ta bilder.

 • I de fleste tilfeller overfører du data fra ett format til et oppgradert format.
 • Det er mange måter å få til modellering, men typisk registrerer du deg hos et byrå, og de vil betale deg flere hundre dollar per dag for et skudd.
 • Ta en titt på hvordan du kan bli en ekstra guide for 5 av de bedre byråene, pluss mange flere råd om hvordan du får din første spillejobb.
 • Kompensasjon for frilansskriving har en tendens til å variere betydelig basert på prosjektets art og kompleksitet, men du kan forvente rundt 25 til kr40 per 1000 ord når du nettopp begynner.
 • Hvis du har en bil og litt fritid, kan du raskt tjene penger på at en Uber spiser leveringssjåfør.
 • Bedrifter trenger hele tiden å oppdatere data.

Takk Skal Du Ha

De gjorde meg i stand til å være mer produktiv hjemme enn jeg var på kontoret! Dette er en ikke-telefonjobb som krever at du utfører forskning, evaluering og tilbakemelding på resultatene fra søkemotoren. Hver dag skulle elever ringe inn eller glemme skiftene sine, og jeg ville sitte fast og rydde opp i det resulterende rotet. Mange universiteter har egne betalte forskningsstudier, og du kan sikkert se på dem.

Alt det krever av deg er din tid.

CashCrate gjennomgang - kan du tjene penger på dette

Det er et element av "arbeid" i disse jobbene, men når du ikke trenger å bytte papir i skriverne eller hjelpe en student eller professor med en oppgave, kan du bruke tiden til å studere. Bare bundle informasjon du har undersøkt og samlet om et vanlig problem (f.eks. )Vær tålmodig; du har ikke tenkt å se umiddelbare resultater med denne tilnærmingen. Dette er jobber som studenter og unge voksne er godt egnet for gitte skoleplaner, sommerferier og mer. Dette kan enkelt kanaliseres til en plattform som YouTube som vil gi deg penger fra annonser. Undersøkelser er ganske populære blant studenter.

Jeg ante faktisk ikke at det var penger i å gjøre dette før kjæresten min fortalte at vennene hans pleide å gjøre det. Du vil rangere sosiale medierannonser og søkemotorresultater for relevans. Hvis du trenger noen ideer, kan du gjerne kopiere mitt eget frilanssted for å hjelpe deg raskt i gang. Betaling tar vanligvis noen dager å vises på kontoen din. De presser på for signaturen din fordi de vanligvis får kr1- kr2 per signatur. Hvis du har hjul, kan du sortere gjennom oppgavene som krever en bil og gi deg tid og kjøreferdigheter. Hvis du har litt dyktighet med design, tilgang til en datamaskin og vet hvordan du bruker programvare for fotoredigering/design, kan du tjene penger ved å jobbe som frilansende grafisk designartist. Etter å ha jobbet på så mange PTC-nettsteder, har jeg funnet ut at 5 nettsteder er legitime og bedre betaler enn andre.

Gå til webside som DogWalker. Selv om redigering av arbeid eller korrekturlesingskontrakter ikke ville være min egen jobb-fra-hjemmearbeid, er redigeringsjobber en flott onlinejobb for studenter med et sterkt ferdighetsnivå i språk. Alt du trenger å tjene penger på sovesalen er din tid og en datamaskin, som du allerede har! Hennes lidenskap er å hjelpe til å finne hull i kommunikasjon og prosjekter og komme med løsninger.

Lag En App

Tar du gode bilder? En annen utmerket måte å tjene på nettet er gjennom blogger. Mange tjener gode penger på å skrive Amazon-anmeldelser, så det lønner seg bra for en liten mengde arbeid. En bil er ikke alltid nødvendig - postkamerater lar deg bruke en sykkel, scooter eller dine egne to føtter for å levere, men en bakgrunnssjekk er nesten alltid en del av avtalen.

Velg mikrooppgaver fra Amazon Mechanical Turk. Forutsatt at du er flink til å spille videospill, kan du få penger ut av evnen din. Hvordan kan du løse problemet? Du kan registrere din interesse og finne spillejobber hos MarketForce.

Som med frilansskriving, er alt du trenger en datamaskin og tilgang til internett. Hvis du har designet nettsteder i det siste eller vil lære mer, er dette en flott online jobb. Hvis du ikke har massevis av erfaring med videoredigering, grafisk design eller sosiale mediehåndtering, er dette et flott alternativ. Du kan søke om å være en online veileder på forskjellige nettsteder som VIPKID, Wyzant og Chegg, blant andre.

Lag Og Selg Et Online Kurs

Datateknikere og trenere har ofte glede av fleksible timer og høy lønn. Du trenger bare å sørge for at uansett hvilken jobb du vil gjøre, eller tjeneste du vil tilby, er du god på det. Noen av dem har du hørt mange ganger før. Etter å ha brukt mange timer på å forske på denne nye muligheten, har jeg eksperimentert med de to største plattformene: Det finnes en rekke cashback-nettsteder der ute som betaler deg provisjonen de ellers ville ha tjent. Hvis du har jobbet med andre klienter før du prøver å få noen få attester som inkluderer "sosialt bevis" på nettstedet ditt. Blogging er superfleksibel, og du kan gjøre dette hvor som helst i verden.

 • Mange vloggere stoler på videoredigerere og animatører for å gi en effektiv finish til videoene sine.
 • Det er nesten 14 millioner mennesker.
 • Mange flyttebyråer ansetter studenter i travle perioder, og det er noe spesielt med en ærlig dags arbeid med løfting og lugging.
 • Neste svar på noen spørsmål om deg selv.
 • Jobben din er veldig enkel.
 • Det er klart at dette ikke er slutten på listen over kvaliteter, men disse er viktige for å bli en god VA.
 • Selv om tilknyttet markedsføring ikke tjener deg penger over natten, har den den store fordelen av å være en stort sett passiv inntektsstrøm når du først har den i gang.

Virtuell Assistent

Men faktum er at skolen kan være dyr, og flertallet av studentene tar på seg enorm gjeld for å tjene sine grader. Etter at du har lagt det grunnleggende, kan du legge ut tjenestene dine på en plattform som Upwork eller Fiverr. Lei ut kroppen din Hvis du er komfortabel med å ta av utstyret, hvorfor ikke prøve livsmodellering. Markedsundersøkelser er en interessant måte å tjene penger fordi selskaper er opptatt av å få meningene fra studenter. Det vil være en brøkdel av det du kanskje har betalt nytt, men hvis de aldri blir brukt igjen kan du like godt tjene noe.

Trikset er å finne den ideen eller emnet som folk ønsker å se på, deretter sette opp noen videoer og se om du kan få et følgende. Hvis du selger kunst på deltid, kan du forvente å tjene noen hundre ekstra kroner per måned. Lær mer eller kom i gang ved å klikke på knappen nedenfor. Bli en DJ Hvis musikk er din greie, og du har spillelister til enhver anledning, bør du vurdere å bli DJ. Et garasjesalg er kanskje ikke din stil, eller kanskje har du bare noen få veldig fine ting du vil selge.

Annonser plassen din på Gumtree, Parklet eller Just Park. Bedrifter må opprettholde en tilstedeværelse på sosiale medier for å kunne engasjere seg i fansen sin og spre bevisstheten om deres merkevare. Du besøker nettopp Ebates-nettstedet og klikker deg gjennom til butikken du vil handle hos. Hvis du er flink til å skrive, og du kan få folk til å lese artiklene dine, er dette den beste spillejobben for deg. Du må ha litt tidligere erfaring med å skrive, og det er en bakgrunnssjekk før du får prosjektene.

Undervisning foregår i en og én setting online.

Kan Hende Du Også Liker

En virtuell rekrutterer fungerer som en forbindelse mellom en virksomhet og potensielle nyansatte. Du må bare ta et bilde av dagligvarekvitteringen med telefonen, og du kan til og med kjøpe dagligvarer fra din vanlige dagligvarebutikk. Når nettstedet vokser og henter inn flere besøkende, vil også mengden penger du ser på det øke. Dette er en ekstremt populær nettjobb akkurat nå, og den er perfekt for en student. Så hvis du ikke er ennå, gå i gang! Frem til da kan du se på apper som Achievement som enkle penger for en student.

Hvis du vil være veileder, kan du bare registrere deg med en webside og bestå en eller annen opptaksprøve. 95 kreves for å være vert for nettstedet ditt. Tillat en blokkert fil å kjøre eller ekskludere en fil fra skanning. Jeg tjener penger bare på folk som leser artiklene mine fra annonser, så hvis du leser denne artikkelen, takk: