De 20 Beste Jobbene Hjemmefra

Du kan ikke være avhengig av dem som en deltidsjobb heller. Du må være amerikansk statsborger for å skrive for dem. Oppgaver inkluderer forskning, innsamling og kategorisering av data, oppretting av innhold, moderering av innhold og mer. Så disse virksomhetene er glade for å outsource datainnføringen til folk som er villige til å jobbe for pennies. Gå hit for å søke på Kelly Connect, eller les Kelly-anmeldelsen vår først. Hopp til side, for eksempel øker en eiendel på timekartene, og du mottar et sterkt stokastisk signal. Hva du trenger å vite: Men du trenger ikke å prøve ut denne hit-and-miss-tilnærmingen. Mange mennesker lager videoer på YouTube som en hobby.

Dette skaper naturlig nok muligheter for transformative klienttjenester, spesielt for de som er tospråklige.

Krysser du når du ser grammatikkfeil? Du kan forvente å måtte spole tilbake og lytte til noen deler av lyden flere ganger før du nøyaktig kan transkribere den. Dosh er en cash back-app som er helt passiv. Som hjemmebasert spillutvikler kan du tjene opp til kr65 000 per år (eller mer), avhengig av hvilket selskap du søker. Valg av programmeringsspråk, den eneste ulempen er at backtesten bare er 2 år. Blogging har vært den største spillskifteren for meg, spesielt når det gjelder å jobbe hjemmefra. LiveOps ansetter uavhengige entreprenører til å jobbe som kundeserviceagenter.

”Så mens du kanskje tjener kr1. Du har potensial til å tjene 660 dollar på dine første kr800 i kvalifiserte salg, uten månedlige salgskvoter og ingen oppstartskostnader! Kredittkortselskapet ansetter direkte for en rekke kundeservicestillinger. Cactus ansetter frilansarbeidere til forskjellige redigeringsstillinger. Er du overbevisende? Så det er muligheten til å tjene en bedre rente. Pepsicos sterke 3q eps: kan trenden fortsette? Disse to teknologiene gjør det svært lønnsomt. 04 Nettsted eller applikasjon Testing grinvalds/iStock Har du mange meninger om hva som fungerer og hva som ikke fungerer på nettet?

  • Siden oppgavene deres innebærer å transkribere innspilt medisinsk diktat, er datamaskin, skrivebord og ørepynt generelt de eneste kravene etter å ha fullført et postsecondary medisinsk transkripsjonistprogram.
  • Hvis du kan skrive relativt raskt, ha en datamaskin og høy internetthastighet, kan du få en datainnføringsjobb.
  • Siden det tar omtrent 20 minutter å se gjennom en video, kan du gjøre tre på en time og tjene 30 dollar.
  • Det har et bredt spekter av arbeid hjemme stillinger tilgjengelig på tvers av ulike felt, som regnskap/økonomi, menneskelige ressurser og ledelse.
  • Mens flertallet av online headhunting-stillinger er kommisjonsbaserte, kan du se videre og du vil kunne se muligheter med en grunnlønn på rundt kr47 000 per år med provisjoner.

Cashback-apper

Det første trinnet for å komme i gang med en high-end blogg er å registrere deg for webhotell hos et anerkjent selskap som Bluehost. Hvis du kan lære noen på nettet, vil dette være den beste internettjobben for deg. Noen av jobbene de tilbyr, betaler faktisk bedre enn lignende jobber på andre mikrotaskesider. De kan høre på lyd og se på videopresentasjoner, eller lese materialet og svare på spørsmål. I 2019 var gjennomsnittlig ukepris for et barn på barnehage kr211. 6. daytrading - reddit, noen av de mer ofte omhandlede finansielle instrumentene er aksjer, opsjoner, valutaer, kontrakter om forskjell og en rekke futureskontrakter som aksjeindeks futures, rentefutures, valutaterminer og råvarefutures. I tillegg kan du laste opp opptil fem versjoner av følgebrevet og gjenoppta — hver skreddersydd til forskjellige typer WFH-jobber som interesserer deg.

I likhet med kundeserviceagenter er teknisk supportspesialister fokusert på å svare på kundespørsmål og løse problemene deres.

Korrekturleser

Avgift varierer fra kr11 - kr16 per time, avhengig av din erfaring. Bare bla gjennom jobbsiden for å se nåværende åpninger, eller skriv inn uttrykket "fjern" i søkeordfeltet for å filtrere resultatene. De fleste jobbene er mindre og kan gjøres raskt hvis du er effektiv. Teknisk analyse av gbp / usd for 4. oktober 2019. Forskningen deres har vist at det er 53 "svindel" stillingsannonser for hver legit online jobb!

Du kan jobbe så lite som 3 timer per skift. Etsy er et online håndlaget samfunn der butikkeiere selger egne håndlagde produkter til publikum. Forstå regelen, 5-stjerners kundeservice. Det er helt gratis. Det er veldig fleksibelt.