10 beste penger å tjene apper for Android!

Hvis du har en henvisningskode du vil dele for noen av appene ovenfor, kan du bruke kommentarskjemaet nedenfor. Du kan også kreve kontantene via PayPal-overføring. Premium obligasjoner beregnet, likevel, så lenge du inkluderer høykvalitetsfotografier og grundige beskrivelser i produktlistene, kan du sannsynligvis bryte gjennom støyen. Både min kone og jeg bruker appen (les min Ibotta-anmeldelse) og finner de 30 sekundene det tar å være vel verdt tid og krefter. Investeringsrådgivningstjenester som tilbys av Stash Investments LLC, en SEC-registrert investeringsrådgiver. 60 for å registrere deg vennene dine til appen.

Du må gi dine meninger og anmeldelser om produktene, som igjen vil bli gitt til selskapene for innsikt.

Når du kombinerer et gavekort med et hvilket som helst online kjøp, får du ekstra penger tilbake. Hvis du vil bli kvitt disse telefonene, er Gazelle et flott sted å selge dem. Har du en haug med ting som ligger rundt huset ditt som du ikke lenger bruker eller vil ha? I noen tilfeller går tilbudene opp til 25%. Dette inntektsgenereringsalternativet er ganske effektivt, men du bør ikke gi for mange funksjoner i gratisappen; Ellers er det få brukere som skal ut med den betalte. Jeg glemte at jeg hadde denne appen, og jeg var ute og spiste middag med mannen min i jubileet og fikk denne e-posten etter at vi betalte under og dette fortsetter å skje når jeg bruker kredittkortet mitt hos deltakende selgere! Det er mange apper som tjener penger, men anbefalingene mine er Swagbucks, Survey Junkie og Survey Club.

Du vil tjene kontanter som gavekort fra de beste merkevarene som Amazon, PayPal Starbucks, Groupon, etc.

Tjen ekstra, gratis penger på bloggen din og YouTube-kanalen med den modige nettleseren

Invester i innovasjon, miljøet eller noe som betyr noe for deg. Denne nye pengebesparende appen vil gi deg opp til kr0. Foap lar deg tjene penger på å selge bilder du tar med telefonen. Når du henviser en venn, kan du også tjene en del av inntekten. Du tjener belønningspoeng som kjøper kontanter, gavekort og premier på MyPoints. Forbrukbar - et produkt som kan kjøpes og brukes en gang i appen.

Se en mer grundig gjennomgang her. Acorns beregner en prosentandel av de kr100 (som kan være opptil 10% for noen forhandlere) og legger den til investeringskontoen din. Ikke verst med tanke på at du hjelper vennene dine med å spare penger og gi dem ekstra ti dollar samtidig. Noe måtte gi! Til gjengjeld tilbyr Tap Cash Rewards kontanter gjennom PayPal og gratis shoppingkuponger for flere anerkjente nettbutikker. Som feltagent bruker du smarttelefonen din til å samle bilder, video og informasjon fra butikker og mange andre steder. Denne delen vil gå i detalj for å hjelpe deg med å optimalisere app-strategien for å tjene penger. Ta en titt på Worthy Bonds eller les hele Worthy Bonds Review her.

Gigwalker er en av appene som tjener penger ved å fullføre oppdrag.

Abonnere

Regelmessig kan du til og med tjene bonuspoeng i løpet av måneden som en lojalitetsbonus. Ebates er en app som gir deg penger tilbake for shopping som du normalt gjør hos tusenvis av nettbutikker. En av de fremtredende funksjonene i denne appen er at du tar en første "kvalifikasjonstest", som registrerer stemmen din og skjermen din når du går gjennom gitte oppgaver. Så er du klar til å begynne å tjene noen ekstra kroner med noen få klikk på smarttelefonen din? Å skrape av billettene tar bare et minutt eller to, og selv om inntektene er små (med mindre du vinner en av de store premiene), legger de seg opp i løpet av måneden. Du kan også finne en nettversjon av Tapporo som betyr at du kan tjene penger både på skrivebordet og med din mobile enhet. Gjør disse talentene til kontanter med freelance side-jobb gjennom Fiverr. Personlig syntes vi det var en morsom opplevelse, og hundene våre elsket å få en ny venn til å henge med og leke.

Vil du få de første rekkene i mobilappbutikker? Hvis du ikke har tid til å følge med på alle abonnementene, kredittkortutgiftene osv. Dosh er nok en app blant de beste appene som betaler deg ekte penger. Når den har funnet ut varens pris fra disse forhandlerne, vil den spore prisen og gi deg noe refusjon når prisen synker. Kanskje har du en venn eller et familiemedlem som lar deg bo hos dem fra tid til annen? Det er skjønnheten med Airbnb.

  • De mest spennende er de to siste inntektsmodellene i bunnen.
  • Hvis du går for kontanter, liker jeg PayPal-fordelen ved å vente på en papirsjekk, ”skrev en bruker på Toluna samfunnsblogg.
  • Du tjener penger med denne appen ved å laste ned apper og logge deg på hver dag.
  • På mindre enn 30 sekunder kan du opprette en konto og være på vei til å tjene penger.
  • I motsetning til det, med de andre forhandlerne, må balansen være mellom 5 og 10 dollar.
  • Så langt investeringer går, lar Stash deg plassere pengene dine der det betyr noe.
  • Amerikanere alene bruker mer enn 75 milliarder dollar i året på take-out, og disse restaurantene som leverer apper er i brann.

Støtter

De som selger mange varer kan være bedre med kr39. I likhet med å selge tingene-appene dine, er undersøkelsessider bra for ingen krav og en enkel applikasjon. Det er en app som lønner deg å gå.

Videoannonsering I Appen

Det er alt du trenger å gjøre for å tjene gratis penger! Earny kobler seg opp med kredittkortene dine for automatisk å søke etter prisfall og påfølgende refusjon. Du oppretter en profil på nettstedet, angir priser og opplevelsesnivå for oppgavekategorier. I et begrenset tidsrom, skaff deg et gavekort på kr10 når du registrerer deg for en gratis konto gjennom denne lenken. Helt ærlig virker ikke verdene problemene. Du kan enkelt finne dem i Google Play Store, og alle appene er gratis å laste ned og installere.

Eller de har rett og slett ikke tilstrekkelige muligheter tilgjengelig. Mobilappen din kan tilby abonnementer som låser opp noe innhold eller funksjoner i en viss periode. Få betalt for å søke, du kan stille inn dine egne timer, ta på deg så mange eller så få elever som dine mål og timeplan tillater. Sørg for å velge jobber du kan gjøre i den tidsrammen! Moocash er andre penger som tjener apper som vil betale deg penger for aktiviteter som å fullføre oppgaver, spille spill, prøve gratis apper, se på videoer osv.

Amazon Underground

20 av per gallon for en fylling. Du vil bli belønnet for oppgaver og kan utbetale via PayPal. Hvis du vinner spørsmålene, vil du bli belønnet med et utvalg gavekort som Amazon, spotify, Google Play og Steam-gavekort. Dagens telefoner er ikke bare for å ringe.

Så hva er bedre:

Mulige betalingsalternativer inkluderer gavekort, digitale nøkler, skins og maskinvare. Noen av de beste appene for å investere gir vennlige brukergrensesnitt, lave (eller ingen) avgifter og mange funksjoner. Du kan låne mellom kr100 og kr15 000 så snart som i morgen. Imidlertid stemmer du med føttene og lommeboka med Shopkick.

Med disse appene håndterer du bare leveringen slik at det er enda enklere. Klikk her for å lese appgjennomgangen min og lære hvor mye penger jeg tjente på å få betalt for å gå. Apps, volatilitet betyr at sikkerhets prisendringer ofte. Her har du apper som Dolly, Handy og LawnLove. Swagbucks er en leserfavoritt - og med god grunn. Gjør vårrengjøringen til kontanter med Mercari. Denne neste kategorien viser bare den ene appen, men jeg har en følelse av at det er mye mer å følge fordi det er en veldig interessant idé å leie tingene dine.

Rewardable

Denne appen er rangert som 4. 46 millioner apper (av alle typer) i Google Play Store og 1. Deretter angir du tilgjengeligheten og husreglene for oppføringen. Hvis du ikke allerede har gjort krav på kr5-bonusene dine, ikke glem å sjekke ut de beste registreringsbonusene nedenfor:

Å bruke annonser for å tjene penger på app er ganske enkelt, alt som kreves er å vise kommersielle i mobilappene dine og få betalt fra annonsenettverkene.

Det er definitivt mye inntjeningspotensial her, så dykk inn og se hva som vil fungere for deg. Beløpet du tjener avhenger av din innsats, tilnærming og også av antall aktive medlemmer i WhatsApp-gruppene. Drømmer du om å eie en vellykket restaurant? her er hva det tar. Eller del fremgangen din på sosiale medier. Med 2019 mynter kan du allerede innløse kr2 via Paypal. Kjøp produktene og skann kvitteringene, eller lenk lojalitetskortet ditt, så er du ferdig. For å kreve et tilbud, må de laste ned den promoterte appen eller se en kort video.

Trenger Du Flere Av De Beste Appene Som Tjener Penger?

Disse kildene til passiv inntekt kan gi en liten boost til primærinntekten. Jeg sitter foran en datamaskin en god del av hver dag, og trening er ikke høyt på prioriteringslisten min i løpet av denne sesongen av livet. PanelPlace ble oppført som nummer 1-appen i 2019 og 2019. Hvordan tjener Long Game penger for å betale sine ansatte så vel som gevinsten din? 50 for hver e-post du leser. Du kan be om kontanter via PayPal eller Venmo, eller et gavekort. Du kan enkelt selge den på Decluttr for kontanter. I løpet av videoen svarer du på syv spørsmål.

Quora

Registrer deg ekstraplass for noen kvelder ute i løpet av en måned og tjen over kr1500. Hvor mye penger du tjener, avhenger egentlig av deg. Saken med mange undersøkelsesapper er at de kan være en viktig tidssug for nesten ingen belønning. Du kan også tjene poeng ved å sende inn kvitteringen etter at du handler. Den globale appøkonomien er stor, og den kommer til å fortsette å vokse. Hvem vet, du kan til og med få betalt for å finne din nye favoritt måte å drepe tid på! I så fall kan HealthyWage-appen være en god motivator.

Denne appen tilbyr gratis skrap og vinn spill som lar deg tjene poeng eller til og med ekte penger.

Og selvfølgelig, som et insentiv til å prøve det, vil de automatisk laste inn kr1 på kontoen din fra starten av! Det vil gå inn på e-postene dine og koblede abonnementskontoer og identifisere om du betaler mer enn du burde. Fra markedsundersøkelsesapper til mobilannonseringsapper til delingsøkonomi-apper, kan du laste ned en eller mange av disse pengene-appene på smarttelefonen din slik at du kan samarbeide med deg når du pendler eller har litt driftsstans. Vel, det er på tide å avsløre sannheten bak app-monetisering magi.

I følge TechCrunch er mer enn 90% av appene på markedet nå gratis.

Hvordan Tjene Penger Med Gratisapper?

Gigwalkers hjelper i utgangspunktet med merchandising-plikter og bekrefter at visninger av produkter i butikken blir håndtert korrekt. Hvis du er ukomfortabel, kan du åpne en ny bankkonto og koble til. Trade, meglere kan gi deg en del gratis handler basert på innskuddsbeløpet. I bytte mot å svare på noen få spørsmål - de er aldri mer enn noen få spørsmål, og det forteller deg hvor mange som er i hver undersøkelse - du får et lite beløp lagt direkte til Google Play-saldoen din, der den kan innløses på tvers av filmer, spill, apper og alt annet til salgs der. Foap betaler deg en gang per måned via PayPal.

I tillegg gir noen undersøkelser på denne appen deg rett til å motta freebies som prøver for testing og gjennomgang før de lanseres i markedet.

Dette betyr at hvis prisen synker innen en viss tid etter kjøpet, får du refusjon. Hver undersøkelse betaler kr1. Når du er ferdig med å handle, klikker du bare et bilde av kvitteringen din i appen, og Ibotta vil belønne deg med kontant tilbake. Kvitteringer er ikke begrenset til bare dagligvarebutikker.

Selve appen er litt intetsigende designet, men den er enkel nok å bruke.

Med dette alternativet lurer du kanskje på om du kan selge landsdekkende, og ikke bare lokalt. ACOP er et ledende kartleggingspanel og er kjent som et av de best betalte undersøkelsessidene for folk i USA, Storbritannia og Canada. Facebooks appannonsesystem tilbyr tilbud om å vise sin annonsering inne i appen din, noe som gjør målretting mer nøyaktig og tenkelig bedre for inntektene.

På sin side blir du betalt i form av kontanter, gavekort, kuponger eller andre kreditter som du kan innløse.

Jul På Et Budsjett: 16 Beste Måter å Spare Penger Til Jul

Du kan lese hele Fetch Rewards Review her. Klikk her for å opprette en konto, du trenger bare å koble bankkontoen din. To av de beste betalingsalternativene er PayPal og Amazon-kreditt. Hvis du har pålitelig transport, ikke husk å vandre rundt i matbutikkene og glede deg over å hjelpe folk ut, kan dette være en flott jobb i jobben for deg.

I dag, når du sier at appen er "gratis", kan det bare bety at den er gratis å laste ned. Her er de beste appene for å tjene penger online ved å laste ned apper, fullføre undersøkelser, oppgaver, se på videoer og mer. Hva det kan legge opp til i løpet av et år: Hvis du lurer på hvilken type in-app-annonser som er den mest effektive, er her svaret: Denne tilnærmingen vil øke troverdigheten din, og apper liker å tildele deg flere oppgaver, noe som betyr økte inntekter. Sjåfører får betalt to ganger i uken og rapporterer at de tjener mellom kr18 og kr25 i timen med levering av pakker på den lave enden og matlevering på høye enden når du inkluderer tips.

Tjene Penger

Der har du det. Tilbud endres ofte, så følg med på appen for å se hvilke butikker som tilbyr poeng før du drar ut på shopping. Skann kvitteringen Koble lojalitetskortet ditt (du må gjøre dette før du handler!) Hele navnet på denne appen er “Hulu:

50 Legitime Måter

Uber og Lyft er transporttjenester som ansetter virkelige, faktiske mennesker. Fullfør oppgaver for å samle kredittbelønning. Hver gruppe bilder du laster opp vil selge hver måned og fortsette å produsere den kontantstrømmen. Du kan fortsette å spille av videoene i en loop og bare sjekke av og til. Her er de beste appene for å tjene penger på både kjøp i butikken og på nettet. Deretter vil du automatisk tjene penger tilbake hver gang du handler i deltagende butikker. Du finner de mest lukrative undersøkelsesappene her. Vel, denne appen heter Pact.

  • Prøv ut flere av disse appene samtidig.
  • Be vennene dine om å tjene mer (10% livstidskommisjon).
  • Grunnlagt i 1999, har det samlet ut mer enn 1 milliard dollar i kontanter tilbake til kundene.

InboxDollars

Denne byr på trinnutfordringer også! Hvis det er en minimumsgrense før du er kvalifisert for betaling, kan du dokumentere det også. Jeg vil ikke bare lede deg gjennom hver kategori, hvordan du kan tjene penger, men jeg vil også avsløre fordeler og ulemper ved hver enkelt. Det er det jeg elsker med Ibotta.

Imidlertid er den generelle tendensen fortsatt positiv. De fleste liker ikke annonser og prøver å blokkere dem fullstendig. I tillegg til betalte kampanjer på Etsy, kan du markedsføre på sosiale medier og gjøre gjesteposter på blogger for å hjelpe deg med å få ordet om butikken din.

Premium Obligasjoner Beregnet

Fordelene med denne er at du ikke trenger å søke eller bli godkjent på de fleste av disse appene. Få penger tilbake umiddelbart for ting du allerede har kjøpt. Slidejoy sier at etter hvert som annonsene blir bedre tilpasset interessene dine, går utbetalingene faktisk opp. Du kan tjene på så mange butikker - alt fra Walmart og Old Navy til Sephora og Bose. Og de betaler godt. Visste du at du kan tjene penger ved å gå ut å spise? Eller... bruk noen tredjepartsverktøy for å gjøre det lettere å samle e-post.

Swagbucks tilbyr gavekort for over 1000 forhandlere som inkluderer Amazon, Flipkart, Starbucks, Walmart, iTunes og mer. Som noe annet kan ekstra krefter lønne seg i livet. Det er kr15 gratis penger. Testnettsted og apper, eURUSD (Euro / amerikansk dollar), GBPUSD (britisk pund / amerikansk dollar), USDJPY (amerikansk dollar / japansk yen), USDCAD (amerikansk dollar / kanadisk dollar), USDCHF (amerikanske dollar / sveitsiske franc), AUDUSD (australske dollar / amerikanske dollar) Dollar), NZDUSD (New Zealand Dollar / US Dollar), EURGBP (Euro / British Pound), EURJPY (Euro / Japanese Yen), EURCHF (Euro / Swiss Franc), EURTRY (Euro / Turkish Lira), EURCAD (Euro / Canadian Franc) Dollar), GBPJPY (britisk pund / japansk yen), USDZAR (amerikansk dollar / sørafrikansk rand), USDRUB (amerikansk dollar / russisk rubel), USDTRY (amerikansk dollar / tyrkisk lira), USDPLN (amerikansk dollar / polsk zloty), USD / INR (amerikansk dollar / indisk rupee), USD / MXN (amerikansk dollar / meksikansk peso), AUDJPY (australsk dollar / japansk yen), AUDCAD (australsk dollar / kanadisk dollar), NZDCAD (New Zealand dollar / kanadisk dollar), XAUUSD (Gold), XAGUSD (Silver), FTSE 100 (London Stock Exchange), DAX (German Stock Exchange), IBEX 35 (Spanish Stock Exchange), NIKKEI 225 (Tokyo Stock Exchange), CAC 40 (France Stock Exchange), S & P500, DOW JONES, NASDAQ. Et tydelig bilde av målbrukerne dine lar deg lage en app skreddersydd til deres behov. Jeg regnet med at det var verdt et skudd, gitt min nylige CandyCrush-avhengighet.