Hvordan Tjene Penger

Jeg tror kr200 er et godt beløp for å få mest mulig ut av læringskurven ved å prøve ut noen få forskjellige markeder. Du vil få eksklusiv tilgang til eksperttips og råd for transkripsjonsnyheter. Et treningsnettsted kan ha mange inntektsstrømmer. Hummer - Tjen 75% royalty når andre selskaper kjøper rettighetene til bildene dine på sosiale medier. Lag sunne spiseplaner og oppskrifter og lås dem som førsteklasses innhold. Hvis det er tilfelle, er det en god måte å se noen sidespillere om en overgang til selvstendig næringsdrivende er fornuftig. Likevel, så lenge du inkluderer høykvalitetsfotografier og grundige beskrivelser i produktlistene, kan du sannsynligvis bryte gjennom støyen. Dette er hva du trenger å vite:

5 millioner til medvirkende artister i fjor! Gå hit for å søke på The HOTH, eller les The HOTH review først. Til å begynne med kan du starte med å lage invitasjoner til de personlige funksjonene i hjemmet, og deretter utvikle deg til å tilby denne tjenesten for andre og kan tjene pent. Selv om ingen har fortalt deg det, men du har en stor interesse for å undervise, kan du søke her om å begynne å undervise engelsk på nettet fra hjemmet ditt. Du må svare på disse spørsmålene, og så vil Acorns hjelpe deg i henhold til dine preferanser. Se annonser og fullfør andre oppgaver. Høres fantastisk ut, ikke sant?

 • På nettstedet hans er det en medlemsdel som gir brukere tilgang til online-kurs, videoer og ytterligere artikkelskommentarer.
 • Du bør bare dra nytte av et av disse tilbudene hvis du vet at du kan hoppe gjennom alle bøylene for å få bonusen.
 • Kjøpere sender inn forespørsler om hva de trenger, og hvis det virker som et passform for ferdighetene dine, betaler du et nominelt gebyr for å by på jobben.
 • Selv i automatiseringsalderen er det visse oppgaver som fremdeles trenger et menneskelig preg.
 • Gjør noen få testintervjuer med venner og familie for å sikre at alt blir spilt inn i den kvaliteten du ønsker, og bestill deretter din første episode.
 • Hva er en transkripsjonist?

Det er ikke den slags muligheter for å tjene penger på nettet som er dekket av herlighet, men alle trenger et sett med øyne for å sikre at tallene legger seg opp på slutten av året. Dette beviser at selskaper og bedrifter av alle slag trenger apputviklere for å opprette, vedlikeholde og oppdatere apper. Og selskaper er villige til å betale opp for å få de beste innholdsskapere der ute. Du fyller ut et spørreskjema (enten online eller via telefon, for noen ganger ringer de deg hvis de trenger å fylle åpne spor), og hvis du kvalifiserer deg til smakstesten, velger du bare en av de tilgjengelige tidsporene, sier Chelsea. Vi har også listet opp de forskjellige fordeler og ulemper ved jobber på nettet, slik at du ikke trenger å gjøre det. For å hjelpe deg med å finne litt inspirasjon, har vi laget en liste over noen av de vanligste onlinejobbene. For å bruke noen av disse nettstedene oppretter du en profil og fremhever ferdighetene og erfaringene dine.

Kanskje det er på tide med en sidevink. Har du fantastiske Photoshop-ferdigheter? For å finne nettsteder som er relevante for deg, gjør du et raskt Google-søk som dette: Relayo - Ikke strengt tatt for coaching, Relayo tilbyr live chat med eksperter i en rekke bransjer med priser fra gratis til kr60 i timen og oppover. Eller du kan bruke plattformen som Amazon, Flipkart til å selge. Så alt du trenger å gjøre er å konsentrere deg om markedsføring og salg av produktene dine, og oppfyllingsselskapet vil ta seg av resten. Hvordan kan du tjene mer penger? De tar seg av betalinger og leverer ditt digitale produkt hver gang det selges.

 • Den beste veien til en legitim onlinejobb kan være å jobbe for et eksternt selskap.
 • Du vet aldri når du vil komme over noen som trenger (eller kjenner noen som trenger) en tjeneste du leverer.
 • Konkurransen kan være hard når noen ber om priser, men du vil ofte oppleve at talent (kombinert med konkurrerende priser) vinner.
 • Disse plattformene opplever eksplosiv vekst, og flere dukker opp hele tiden.

Privat merking og salg av produkter på Amazon

Det er mange forskjellige annonsenettverk å velge mellom. Ikke gå glipp av noe! Talsmenn for Bitcoin future8s sier at de kan bidra til å øke likviditeten i det begynnende markedet og redusere volatiliteten ved å gi handelsmenn flere måter å styre risiko på. Fordelene med å investere med Really Mogul: Bachelorgrad eller høyere kreves. Hvis du for eksempel har en lidenskap for å fortsette å skrive, i stedet for å skrive ordet "å skrive", vil du sette "fortsette å skrive. "I stedet for å hente passasjerer, vil du imidlertid hente matbestillinger og levere dem i ditt område. Noen involverer å lage et eget nettsted, men du finner også metoder som bruker det innebygde publikummet til eksisterende plattformer.

 • Hun startet dette som en sidevink (jobbet mindre enn 20 timer i uken) og klarte å tjene over 100.000 dollar i løpet av det første året!
 • Det er mange mødre som ikke har tid til å lage hjemmelaget mat til bakesalg og fester og familier som vil ha høytid uten problemer.

Airbnb-vert

Og på samme måte kan man ikke identifisere målgruppen riktig uten data mining. Hvis du har erfaring med markedsføring, SEO eller en mulighet for å bli folk begeistret for produktene og tjenestene du bruker regelmessig, kan du tenke på å foredle ferdighetene dine og få dem til å jobbe med å tjene penger online som markedsføringskonsulent for små bedrifter i din region — Spesielt hvis du kan bli en lokal SEO-ekspert og kan hjelpe lokale kunder med å rangere høyere i søkeresultatene. Men kvaliteten på listene er absolutt verdt den lille prisen.

Jeg har tjent mer enn 1 million dollar gjennom blogging de siste 7 årene. Tjen penger ved å leie dem på Sparkplug. FlexJobs er internettets største database over jobber-hjemme-jobber. Noen av koblingene i dette innlegget kan komme fra våre partnere. Sjekk det her. Gi private undervisningstimer hjemme og bruk din SAT-kunnskap. Hvis du har tid og kan reise til forskjellige steder, kan dette være en god sidevink. En rettsreporters jobb transkriberer det som er sagt i rettssalen til skriftlig form, ved å bruke et spesielt ordningssystem slik at de kan følge med i saksgangen.

Online Jobber Jobber Hjemmefra

Først må du opprette en YouTube-kanal og tenke på et fengende navn. Hvordan komme i gang som frilanser? TaskRabbit - Task Rabbit er en av de største plattformene for delingsøkonomi, og du kan lage en profil som spesialiserer seg på alt fra å kjøre lokale ærend, montere møbler, lokal admin-vikarhjelp og til og med virtuelle supportjobber. Bare klikk på denne påmeldingslenken, følg instruksjonene og start online jobb. Hvis du allerede er ekspert på et emne - enten gjennom din nåværende jobb, frilansvirksomhet eller coaching - kan du pakke den kunnskapen inn i et kurs med høy verdi og selge det i mange år fremover.

50 - kr14 per time; dette varierer av selskapet, så se de to eneste selskapene jeg anbefaler her.

Ordtaket: du må ha penger for å tjene penger er ikke alltid sant. Han og kona trakk seg begge tilbake etter bare syv år i arbeidsstyrken takket være litt nøysomhet og en hel del investeringer. Da må du lage et nettsted som markedsfører og selger produktene. For å tjene denne typen penger på siden, trenger du kanskje mer inspirasjon enn svette. Enten du er i gjeld, lever lønnsslipp til lønnsslipp eller vil administrere pengene dine bedre, vil jeg henvise denne boken til deg. Du kan sette opp en "klassetid", og folk vil registrere seg på klassen din på nettet. Du kan også ta forhandler av noen produkter og deretter selge på disse nettstedene.

Online Dataregistrering

Visst, denne strategien kan fungere, men annonser kan være irriterende for publikum hvis de blir misbrukt, og det er grunnen til at så mange bruker verktøy for blokkering av annonser: Enten du er en ekspert markedsfører, forretningsstrateg eller produserer aficionado, er det sannsynligvis en lokal bedriftseier som er villig til å betale deg for å hjelpe dem med å løse et problem med selskapet deres. Alt du trenger å gjøre er å velge tjenesten som appellerer til deg, registrere deg og komme i arbeid med å rake i deigen. Under reisen min har jeg lansert fire separate online virksomheter. Dette er en interessant måte å tjene penger på som din mening, bokstavelig talt! Hvor mye du vil tjene, skulle påvirke jobben og surhetsnivået på sidens sus. Du vil imidlertid kreve gode ferdigheter for å ta slike onlinejobber. Du får gi din mening om musikkspor og telle pengene dine to ganger i uken.

Hvis du er god og ikke har noe imot å ta en risiko, kan du kjøpe tidlig i bulk og selge videre når mani rammer. Når du har åpnet data mining og kunstig intelligens firma, kan du bringe mye til bordet. Hvis bloggen din inneholder nyttig eller etterspurt informasjon, bør du vurdere å belaste besøkende for å se dette spesifikke innholdet. Som noen av cash back-appene som vi tidligere har nevnt, priser Swagbucks brukere som poeng for online shopping. Så langt har dette nettstedet mer trekkraft i Europa og Asia. Hver anmeldelse tar rundt 20 minutter og poser deg kr10 (kr6. )Du trenger ikke mer å planlegge ferien måneder tidlig for å spørre ledig fra sjefen din, du kan ha dem når de passer deg.

Har du et ekstra rom, en garasje eller lagringsplass du ikke bruker?

Dyrepassing Og Hundevandring

Markedsplasser med flere leverandører, som ThemeForest, kan være svært vellykkede. Forsikre deg om at arbeidsgiveren din eller forretningspartnerne på heltid vet om sidevinkelen for å unngå misforståelser. I følge nettstedet deres tar de beste fagfolkene hjem mer enn kr1000 i uken. Hvis du ikke er komfortabel med å finne tankene dine gjennom blogger og innholdsskriving, kan du bruke kameraet ditt til å lage en videopresentasjon.

 • Rover trenger nesten alltid hunder (eller katte) sittere for å registrere seg med sitt nettverk.
 • Cafepress/Zazzle/Spreadshirt - Dette er de 3 største selgerne av t-skjorte (og andre produkter) som er tilgjengelige på forespørsel.
 • Frilans kan være en permanent inntektskilde og leve hvis du har litt ferdigheter og engasjement.
 • For å legge til det får du betalt på kortest mulig tid!
 • Men for alt det ekstra arbeidet får du en større skive av paien.

Resultatene Mine

Så lenge det ikke er noe annet i pakken, kan du sende bøker via mediemail, som er det billigste alternativet. Gjennomgangstittelen til unknown kan vi i det minste bli kvitt den påtrengende videoen legger til. Hvis du har en lidenskap for historiefortelling eller bakgrunn i å skrive eller redigere, er det mulig å finne frilansskriving eller redigeringsarbeid på nettet. Bli journalist på nettmagasinet. Det er også mulig at høgskolen i ditt område tilbyr nattklasser og andre måter å imøtekomme klasser til arbeidsplanen din.

Med nok tilknyttede lenker kan du øke inntektene dramatisk på nettstedet ditt. Da jeg søkte på en kommende tur til San Diego, fant jeg priser fra kr27-65 per natt. Når du registrerer deg for en eller flere produkttestingnettsteder, blir du matchet med produkter fra forskjellige selskaper. Hvis du ikke har noe, kan du gå til ditt lokale marked og se noen av de interessante tingene som er tilgjengelige bare i byen din. Det er selskaper som Amazon Influencer Program og ShopStyle som lar deg legge ut betalte lenker på profilen din. Å være forsker vil ikke være den mest lukrative karrieren, men det vil være stabilt, lite stress og en stabil måte å tjene penger på nettet. Glad jobbjakt! UserTesting, for eksempel, betaler deg kr10 via PayPal for alle 20-minutters runde med testing du fullfører.

Accolade Support - Telemarketing

Pass på selskaper som krever at du leverer eget utstyr; det er et tegn på en mulig svindel. Når det er sagt, kan det fortsatt være et ganske lukrativt alternativ. Jeg brukte denne tjenesten når jeg reiste i Sveits med en venn og kan bekrefte at det er en god service. En raskt voksende investeringstrend er mikroinvestering. Del denne informasjonen med alle. Dette kan bety at de vil sende deg en samtale eller et besøk uten å tenke på at du også trenger tid og rom for å jobbe.

Merk av i denne ruten, så sender jeg deg regelmessige tips, taktikker, dyptgående guider og sporadisk promotering om hvordan du bygger en virksomhet. Det kule er at mysterieshopping har overgått nesten utelukkende online. Hvis du er god på fotografiferdigheter, har du også mange onlinejobber for fotografer og bildebuffere. Du kan også tjene penger på å lese sponsede e-poster fra InboxDollars. ClickFunnels tilbyr nye kunder en 14 dagers gratis prøveversjon for å bruke deres ekstremt enkle å bruke destinasjonsside/salgstraktdesignplattform. Noen svindel kan innebære å be deg betale for en "treningsbok" eller CD som forklarer hvordan du kan tjene penger i en viss virksomhet. Denne virksomheten er subjektiv, og mens en person kan være glad i å skrive, kan det hende at en annen ikke gjør det. Alt du trenger å gjøre er å være et par skritt foran målgruppen du målretter deg mot.

Det er tusenvis av nettsteder som lover å betale penger, men til slutt ser det ut til at de er spam.
For å komme i gang som frilanser, må du først se ferdighetene dine.

Få Betalt For å Surfe På Nettet

Du kan lage din egen butikk gratis som lar deg få kontakt med kjøpere fra hele verden. Paribus er en tjeneste som lar deg finne ut om butikker du har handlet på nettet skylder deg refusjon. Hvis arbeidsgiveren din ikke tilbyr en slik mulighet, kan det være på tide å sette i gang en anmeldelse selv. Hvis du trenger flere nettsteder som mTurk, kan du sjekke disse mTurk-alternativene. Du kan opprette din egen blogg her med min enkle trinnvise trinnvis opplæring. De belaster deg på forhånd og lokker deg til å jobbe med dem.

Her er sannheten: Virtuelle assistenter (VAs) kan gjøre alt fra å sjekke e-post og lage reiseplaner til å håndtere internettforskning eller jobbe for småbedrifter. Du kan inspirere og utdanne folk til viktigheten av data mining og hjelpe selskapets ledere i bedre taktiske beslutninger.

Hvis du spesialiserer deg i en bestemt nisje (f.eks. )MemberPress er en funksjonsrik plugin som gjør at du kan gjøre WordPress-bloggen din til et fullt funksjonelt medlemsnettsted. Klippe hår, det er definitivt mulig å tjene en vanlig inntekt hjemmefra OG tjene nok penger til å leve komfortabelt. Plattformer som Upwork og Digiserved er bare to av mange nettsteder som er bra for frilansere med analytisk dyktighet. Hvis noen er antikviteter eller samleobjekter, må du sørge for å få dem vurdert.

Begynn med vårt studentjobbsøk, og sjekk deretter lokale rubrikkannonser og din karriereservice for ledige stillinger.

Selg på Amazon

Igjen, hvis du har erfaring eller ferdigheter til å lage vellykkede apper, kan dette være noe du kan ende opp med å jobbe som frilanser på heltid. Du kan stille inn din egen pris og beholde 100% av inntektene. En studioleilighet med ett bilde og denne beskrivelsen: Hovedoppgavene dine inkluderer å legge inn engasjerende innhold, få flere potensielle potensielle kunder, gi dem mer synlighet, liker, føre hva som måtte være. Gjør lidenskapen din for fotografering til lønnsomt online-arbeid. Flyttende gjennomsnittsdiagramoppsett, det andre alternativet er å plassere stoppet litt over gjennomsnittet. Kan du høre husholdningslyder, eller føler du at du er i en egen verden? Så lenge du fortsetter å gi verdifull informasjon til publikum - betaler de gjerne for ditt månedlige abonnement.

Selg På Utdannelsen Din!

Du kan selge en tjeneste eller et produkt, være vert for annonser eller bruke tilknyttet markedsføring. Hvis du bor i nærheten av en college-campus med besøkende foreldre eller i nærheten av musikk- eller sportsarenaer, kan du vurdere å starte et lite bed and breakfast. Jeg har også en rekke måter å få spillejobber på slutten av denne artikkelen. Derfor er det så mange som ønsker å kjøpe de gamle undervisningsplanene dine for å hjelpe dem til å føle seg mer komfortable foran første klasse. Du kan ofte gjøre det hjemmefra - finne jobber på faktisk. Nettsteder som JustAnswer vil betale deg for å svare på spørsmål enten på telefon eller online. Det er nok materiale tilgjengelig på nettet til å lage din egen webside.

Det er dusinvis av byråer som betaler deg for å besøke alle slags butikker og restauranter for å gi tilbakemelding på hvordan de presterer. Plus500 og eToro. 95/måned (50% avslag). Eller du kan til og med kjøpe inn veletablerte franchisevirksomheter som Rhea Lana som selger fasjonable, rimelige barneklær og får støtte fra en velprøvd organisasjon som gir drivstoff til salget på nettet. Alt du trenger for å komme i gang er en Internett-tilkobling og en datamaskin med lydavspilling og skrivefunksjon. Hvis du vil, kan du til og med bruke et nettsted som Just Park eller laste ned Spot-appen for å nå flere potensielle kunder. De lurer folk til å betale for verdiløs informasjon om hvordan man driver en bedrift eller for undermålsmateriale å bruke i å lage et produkt. Kapitalstyring, som streaming av markedsnyheter fra Reuters eller MarketPulse, en levende økonomisk kalender med konsensusprognoser, indikatorer på markedet og andre forskningsverktøy som hjelper investorer å ta velutdannede beslutninger om handel. Alt du gjør er å bruke spesielle lenker som viser trafikk til en bestemt tjeneste/produkt og få en prosentandel av salget.

Lei Ut Stedet Ditt

Eller kanskje er du ikke sikker på at du har nok kunnskap, erfaring eller penger til å drive en bedrift på egen hånd? Å komme på veien til økonomisk frihet trenger ikke å innebære å ta en alt-eller-ingenting-risiko. Med det i tankene, la oss lage mat (spesielt hvis du kan tjene penger på å gjøre det!)

Frilansforfattere er alltid nødvendig for blogginnlegg, magasiner, nettsteder og mer. Blogging og podcasting er åpenbart lidenskaper for meg, og kan være svært effektive måter å nå et bredt publikum på. Du mottar en royalty når kunder kjøper retten til å bruke arbeidet ditt. Råolje53,01 + 0,56 (+ 1,07%), i oppkjøringen til boblen kategoriserte mange handelsmenn seg som en dagshandler. Gjennomgå selskapenes krav nøye før du laster opp. Hvis du jobber 1-2 timer om dagen, kan du tjene kr500 til kr1000 hvis du bor i USA, Storbritannia, Canada osv.

Internett blir mer og mer visuelt - spesielt ettersom mobile enheter blir den primære metoden for surfing.

Tjen Ekstra Penger På Skapet Ditt

Videomarkedsføring har eksplodert de siste årene, og behovet for videoredigerere med erfaring er etterspurt. Min raske anmeldelse av Survey Junkie: Vi har noe for deg også. Husk at selskapene nedenfor kanskje eller ikke kan ansette akkurat nå. Hvis du jobber på heltid som jeg, må du maksimere sideinntektene så raskt som mulig. Det er her et selskap vil betale deg for å lage sponset innhold og du legger ut innholdet på nettstedet ditt. Det første trinnet ditt er å tenke på din spesielle nisje. Det beste med det er at du kan rippe alle sangene og filmene på den bærbare datamaskinen eller den eksterne harddisken før du selger dem.

Det er hundrevis av selskaper hvor du kan finne datainnføringsjobber.

Det er forskjellige typer frilansjobber som du kan gjøre på nettet: Eller ta det et skritt videre og bruk Googles søkeordplanlegger for å raskt gjøre undersøkelser på søkeord og sjekke hvor mange som søker etter et bestemt begrep. Mange studenter har virkelig tjent kr100 for denne teknikken.

Online Writing Jobs - Freelance Writing

Lønnen er rundt kr10- kr14 per time. Kjøp og selg domenenavn. 2019-2019, firmaet, som er bedre kjent for å støtte handel med opsjoner bundet til bitcoin, har tatt ledelsen fra U. Men to nettsteder, Udemy og Skillshare, gir nå tilgang til et publikum av mennesker som er ivrige etter å lære om nesten alt under solen. Disse alternativene er spesielt fleksible for travle studenter, og lar deg konsentrere deg om studiene dine mens du fortsatt tjener penger for å betale deg gjennom skolen (eller i det minste ha nok ekstra penger til å ha det gøy). Elsker du lov og orden?

Dette er et telemarketingfirma fra virksomhet som spesialiserer seg på outsourcing av blygenerering. Hvordan kommer jeg i gang? BookScouter - Bruk den gratis BookScouter-appen for å finne ut hva bøkene er verdt - enten de du har liggende og samler støv eller de du møter på i garasjesalg eller i biblioteksbokhandler. Ettersom han allerede visste at det var etterspørsel, var det fornuftig å lage innholdet så raskt som mulig. Du må ha god skriveferdighet for dette. Du kan imidlertid tjene en liten sum penger gjennom frivillighet.

SpeakWrite

La oss utforske disse kategoriene når du bestemmer hvor du skal begynne eller fortsette reisen mot å tjene mer penger. Finn en nisje som interesserer deg og utforsk hvor lønnsom den kan være. Personlig tror jeg at mikrooppgaver er den mest forsømte deltidsjobben.

Før du setter priser for hvert element, kan du undersøke det lokale nettstedet Craigslist og (hvis mulig) salget i nærheten for å få en følelse av hvordan du priser dem. Tenk på denne sidevinkelen som å kjøpe en eiendel og selge den til en høyere pris. De betaler kr50 for hvert akseptert innlegg. Lag cPanel-drevne webhotellkontoer; Angi egendefinerte ressursgrenser (diskplass, båndbredde og lignende); Administrer alle kontoer praktisk ved hjelp av WHM.

Du gjør det med fotografier - men ikke bare noen bilder. Trinn 7: omgi deg med høye prestasjoner, hvis det er et stort nytt produkt / skifte, er det vanligvis penger å tjene i tilbehørets økosystem. Person til personkjøp, 23 Nettstedet er foreslått for tilfeldige handelsmenn som søker mer privatliv. Det er mulig å tjene penger ved å delta i online fokusgrupper. Du må jobbe jeg er redd! Prøv tester hvis du bare begynner, de er verdt tiden din og gir deg gode inntekter per time. Hvis du har et autoritativt nettsted eller får mye trafikk, er disse oppføringene ganske verdifulle. Mange digitale gründere har skapt bærekraftige virksomheter av enten: De leter vanligvis etter nye veiledere. Slik vant jeg min første jobb, og klienten betalte meg fremdeles for den første uken.

Hva gjør Qmee med dataene mine?

Hvis du har en betydelig mengde innsparinger og ønsker å øke innsatsen, kan det være mulig å investere i eiendommer til den typen investering du trenger å gjøre. Du må ha en saldo på minst kr10 for at inntektene skal utbetales. Du har nå en podcast-episode som er klar til å lastes opp til iTunes, SoundCloud eller hvor som helst ellers og promoteres sammen med resten av innholdet ditt! Verden skifter til individets on-demand økonomi, som gir fantastiske muligheter for entreprenørskap, velstand, fjernarbeid og tidsfrihet. Mange bedriftseiere henvender seg til virtuelle assistenter, i stedet for å ansette en ansatt på heltid. Jeg har et gratis syv-dagers e-postkurs: Det kan ta en betydelig investering i tid å konfigurere, men du kan konfigurere den slik at det hele blir automatisert og hands-off etter at du først lanserte. Legitime arbeidsgivere samler ikke inn din personlige informasjon før du blir ansatt.

Du trenger et element av kreativitet for å gjøre dette. Jeg anbefaler å få "The Business of the 21st Century" av Robert Kiyosaki. Før du lurer på, kan du være sikker på at det er en forsikring på 1 million dollar på alle biler som leies på Turo, pluss at sjåfører er forhåndsskjermet.

Registrer deg og godta å betale det månedlige beløpet for utfordringens varighet. Når du opptrer som konsulent, er sannsynligheten stor for at klienter vil besøke hjemmekontoret ditt. Det er ingen regel som sier at du ikke kan liste på begge markedene, men du må bare huske å oppdatere tilgjengelighetskalenderen hvis bestemte datoer blir booket på den ene plattformen og ikke den andre. PhotoDune - PhotoDune er Envatos inntreden i lagerfotoverdenen, og fotografer kan tjene 55% royalty for sitt arbeid, eller en enda større prosentandel for utelukkende distribuert arbeid. Medium - For spillejobber som tar nærmere en måned. Du vil tjene hvor som helst mellom 20 og 50 øre per solgt bilde. Hvis du svarte ja, kan dette arbeidet hjemmefra være perfekt for deg!