15 Måter å Tjene Penger På Som Hjemme-mamma

På college tjente jeg en god sum penger ved å bla i bilen vår. Du trenger en pålitelig bil og må være villig til å kjøre et visst beløp. Så hvis du har venner, familie eller naboer som du tror kan trenge hjelp med barna sine, bare la dem få vite at du er tilgjengelig! Jeg forstår også at det er en FULL tidsjobb!

Jeg sier ikke det for å skremme deg, jeg lover! Og det er ikke bare de vanlige tingene - som klesvask og gressklipping - som moderne mammaer jobber hardt med. Du lærer alt om hvordan du lanserer bloggen din på riktig måte fra teknisk side til markedsføring. Heldigvis er det enklere å tjene penger som hjemmeværende mor enn det en gang var.

Å inkludere barna i jobben din er en fin måte å begynne å lære dem om arbeidsmoral og viktigheten av å tjene.

Alt som vil betale deg. Dette er noe jeg personlig gjør uten å ha mening - når jeg for eksempel leser en meny eller en bok. Hva studerte du på skolen? For noen år siden jobbet jeg 40-50 timer per uke. I tillegg til å legge ut på nettet, hjelper administratorer av sosiale medier merkevarer med å lage online profiler. Nap time superhelt virtuell assistent til redning! Det matte heller ikke lidenskapene mine. Vi produserer vesker og tenker mye på det organiske stoffet i ryggsekkene, det vegetabilske garvet læret i lommebøkene våre, og de resirkulerte polyestrene i reiseposene.

Så hvis du ikke er redd for å gjøre videoundersøkelser, kan denne tjenesten være fantastisk for deg å tjene 50 dollar ekstra per måned.

Her Er Noen Ressurser For å Komme I Gang:

Jeg er her for å fortelle deg at det ikke er så vanskelig - du trenger bare noen til å peke deg i riktig retning. En av de store grunnene til at mange velger å være hjemme, er fordi det er for dyrt å jobbe med kostnadene for barnepass. 95 i måneden for ditt webhotell! Jeg har gått i skoene dine. Har du bakgrunn i PR? Dette er alle gode ideer om en sidevirksomhet for hjemme-mødre, og forhåpentligvis har vist deg hvordan du kan tjene penger som et hjemmeværende mamma. Hvis du har en lisens for ditt yrke, kan det være lurt å holde lisensen aktiv gjennom arbeidstimer og opprettholde utdanningskreditter, slik at du kan gå raskt tilbake hvis du trenger det. Start igjen med nettverket ditt.

Uansett hva du er en proff på, er det alltid noen der ute som kan bruke din hjelp!

Tjen Penger Ved å Bruke Dine Kunnskaper Og Ferdigheter:

Jeg vet hva som trengs for å få en blogg til å lykkes AS å være hjemme mamma. PS- her er et eldre innlegg som jeg gjorde i gjennomsnittsalderen for å sende barnet ditt til førskolen. Hvis du ikke ser noe som passer for deg, legg ut en egen tjeneste.

  • Bli hjemme, mamma.
  • Nedenfor finner du 5 hjemmeværende mammajobber som potensielt kan hjelpe deg med å tjene penger.

Bli En Virtuell Assistent

Det hjelper deg med å forstå hvordan du legger ut på publiseringsplattformer som Wordpress. Forex mye, i tilfelle den lånte valutaen overgår den kjøpte valutaen, vil den næringsdrivende skylde renter. Blogging er den perfekte jobben for mødre som er hjemme, ettersom alt du trenger er en bærbar datamaskin for å drive et nettsted. Du kan bo hjemme og få betalt for å teste nettsteder! Jeg skrev en bok om hvordan jeg skal trene dem på tre dager (over en helg). Men jeg har skalert tilbake til et beløp som gir meg mer tid til mine andre interesser og mindre stress rundt meg.

Å drive en online virksomhet kan ofte være slitsomt og frustrerende.

Ser du for eksempel etter en jobb som krever liten eller ingen opplæring fra din side? De diskuterer sko, gangspor, iPod-spillelister, morsomme turhistorier, forskjellige hundeledninger, etc. Sjekk det ut her og tjen 10 dollar hvis du bruker minst kr25. Det er mødre som leier ut disse tingene og tjener DECENT penger på å gjøre det. For eksempel tilbyr iBotta for øyeblikket kr3. Avhenger av hva du vil selge. Tanken er å komme på nettet i 30 minutter til en time om dagen og tjene noen gode penger etter noen måneder. Noen ganger har lokale turledere forhold til leverandører og får tilbakeslag når de tar turister til butikker.

Organisk bomull krever langt mindre plantevernmidler, insektmidler og vann i produksjonen. Her er de syv beste måtene å tjene penger på som en hjemme-mor som vi kom på. Hvis du ikke har brukt noe de siste 6 månedene, eller det ikke passer lenger, må du kvitte deg med det. Denne jobben innebærer generelt å lære engelsk til små barn i Kina og betaler vanligvis ganske bra. Har du noen gang hørt om Honey?

Noe av det vanskeligste med å være en mor som jobber er å bruke tiden borte fra barna dine.

Undersøkelse Taker

Du trenger bare å se. Velg en nisje, dette er den enkleste metoden for å oppnå gode inntekter. Ville det å være rik gjøre deg lykkelig? Ja, den typen dato. Det som gjør Amazons FBA-program så flott er at de sender produktene til kundene dine og håndterer kundeservicen! Jeg gjør også forestillinger i musikk og teater med jevne mellomrom, så jeg ser ofte etter fantastiske sidevinkler som leserne mine kan gjøre som er legitime. Hvis du raskt kan oppdage feil og grammatikkfeil, kan du ha et skudd på å være et arbeid hjemmefra korrekturleser.

Ladonna drev sin egen lønnsomme barnehage og viser deg hvordan du kan gjøre det samme sammen med all informasjonen du trenger for å komme i gang. Avhengig av ferdighetsnivået ditt vil du finne litt varians, men du kan forvente å tjene rundt kr20 per time. Du kan lese hele intervjuet i artikkelen Hvordan bli en korrekturleser. Det er bare ikke. De vurderer i utgangspunktet annonser på sosiale medier og søkemotorresultater for relevans. Etter å ha tilbrakt noen måneder på reise i fjor - byttehandel for alt fra bensin til bananer - var det nesten skuffende å gå inn i en butikk tilbake i USA og betale en fast pris for mine råvarer. Dette innebærer vanligvis å hjelpe webansvarlige og bedrifter med å teste nettstedene sine. Bli en korrekturleser Synes du at du lett fanger feil når du leser?

Bli En Sosial Mediesjef

Det er til og med en veldig kul app for telefonen din som du kan bruke i butikken til å skanne strekkoden og se hvor mye penger du kan tjene til å selge den på Amazon, også inkludert fraktkostnadene. Arrangementer, det harde arbeidet kommer med å disponere kontanter og håndtere kjendis. Vi produserer vesker. Du kan nøkkel inn på internett og undersøke de nyeste trendene innen design, dekorasjoner og forbedringer i landskapsarkitektur. Jeg har ikke personlig gjort mye av dette bare fordi jeg er opptatt med bloggvirksomhetene mine, men jeg har solgt ganske mange ting på Amazon og hatt suksess. Rask skrivere, som du trenger å skrive raskt og nøyaktig for denne rollen. Jeg var gravid, og kjente at klokken tikket. Det kan også brukes til å få folk til MLM-produktene eller Etsy-butikken hvis du lærer hvordan du bruker det riktig.

Enten det er for å tilfredsstille de økonomiske behovene eller som et kreativt utsalgssted, sidevinkler fungerer ypperlig for mødre som er hjemme. Rosemarie of The Busy Budgeter har en fantastisk guide til å starte din egen. Kildekode, noen brukere har kritisert Minergate mobilminer for å være ineffektiv og ikke så lønnsom som den burde være. Når du har samlet 20 dollar, kan du ta ut inntektene dine via PayPal eller Venmo eller bytte mot gavekort til favorittbutikkene dine. Mens du alltid skal være deg selv, kan du skrive rett fra hjertet når du deler en reise og bare la andre mennesker bli merket til din stil. Bloggerpriser varierer dramatisk avhengig av opplevelsesnivå, nettsted og sjanger.

(Jeg anser ikke at Swagbucks er et undersøkelsesside, selv om du kan ta undersøkelser på det, bruker jeg det ikke til det.) Enten du er mamma som jobber hjemmefra eller ikke, er du absolutt glad i å shoppe og se på videoer, ikke sant? Del gjerne noen av dine egne penger-ideer med oss ​​på sosiale medier for å hjelpe andre SAHM-er.

Få De Første 10 Trinnene For å Jobbe Hjemmefra

Vårt favoritt siste lille tips for å tjene litt ekstra penger uten å gjøre noen anstrengelser er å bruke alle cash back-appene vi kan! Kan jeg bare si at jeg elsker passiv inntekt? Hun er en hjemme-mor til et barn med spesielle behov, og denne e-handelsbutikken passet perfekt til hennes livsstil. Har du alltid en mening om alt? Søk om VIPKID her! Omtrent 100 dollar for å kjøpe det første produktet ditt.

Den andre typen modell jeg vil snakke med deg om er et ekspertnettsted.

Denne boken går i dybden rundt 12 forskjellige måter du kan tjene en heltidsinntekt hjemmefra uten å måtte jobbe 40 timer i uken. Før blogging ble min primære inntektskilde, så jeg på barn som foreldrene måtte forlate for å jobbe tidlig og kom sent hjem og ville savne barns bortgang/henting fra skolen. Ta en titt på disse fantastiske historiene om mødre som tjener penger hjemmefra gjennom korrekturlestingen. Eller bedrifter som vil at du skal betale tusenvis av dollar for å få et "sertifikat innen medisinsk fakturering" eller "hemmelig shopper" -svindel. Gi massasjer. Men jeg var fast bestemt på å starte! Hun hatet barnehage.

Helsetrener

Her er to anerkjente selskaper å registrere seg på: De nevnte at deres prioritet selvfølgelig er deres familier, men at de ønsker (eller i mange tilfeller sårt trenger) å hjelpe økonomisk. Du må registrere deg på appene, og deretter følge instruksjonene på dem for å se hvordan du får tilbake pengene dine. Siden den gang har jeg funnet to mer langsiktige, super kjempefine dame-sjefer, og jeg har aldri elsket å jobbe mer. Hvis du samler barkstykker som ser ut som Elvis, kan du satse på at det er andre som ønsker å få kontakt med deg. Vær tålmodig, når den næringsdrivende plasserer en innsats på denne typen handel med binære opsjoner, forutser han eller hun verdien av topp omsatte aksjer og aksjer når det gjelder posisjonen da handelen ble plassert over en viss tidsperiode. Elsker du å ta bilder, også bare på telefonen? Enten du starter en blogg, et produktnettsted eller en annen form for online virksomhet, må du sørge for at den handler om noe du er glad i. Hvis du har en Amazon-konto og en Kindle eller Kindle-appen, kan du klikke her for å eie boken.

Det er mulig! I mellomtiden tjente mødre som jobber utenfor hjemmet en "mamma" grunnlønn på kr39.763 pluss kr23709 på overtid, og la kr63.472 på toppen av dagjobben. Du kan tjene opptil kr20 per time, og de gir alle leksjonsplaner og håndterer mange av de administrative oppgavene knyttet til undervisning. # 9: selge potensielle kunder, dette nettstedet har en mer vitenskap / oppfinnelsesvinkel. Det er viktig å vite hva markedsrenten er for hva du planlegger å kjøpe, spesielt hvis det er en stor billettvare. Dette betyr at det å være VA har potensialet til å være en av de beste arbeidene med høy betaling for hjemme-hos-mødre. Jeg venter på det store salget og begynner å klippe dem ut.

Legg Igjen En Kommentar

Du kan registrere deg her! De har vært i stand til å forsyne oss med lær for visse produkter. Du må også markedsføre bloggen din, vedlikeholde nettstedet ditt og håndtere den elektroniske forretningssiden av ting. Budsjett for en salgsbod og kostnadene for forsyninger. Du kan registrere deg på nettsteder som Shutterstock eller iStock Photo. Hvordan kommer jeg i gang?

(TJ kom aldri virkelig til rette da den kampanjekoden sluttet å fungere...) Jeg begynte å planlegge for måter å øke de morsomme pengene mine på. Klikk på Honning-knappen under kassen, og honning vil automatisk bruke kupongkoder i handlekurven. Amazon håndterer alt dette for deg. Kanskje de startet et lite selskap, og det gjorde det bedre enn de hadde planlagt, og de ønsker å få ordet ut til flere mennesker, eller kanskje de ikke har det så bra og de trenger en hånd.

Denne boka har så flott info. Mange av disse ideene for å tjene penger hjemmefra involverer et slags ferdighetssett eller har noen oppstartskostnader. Denne måneden sluttet jeg å gi meg omsorg på heltid. (2) Kjøp rabatterte produkter og selg dem på Amazon.