9 Online Jobber For Studenter Som Vil Ha Sidevinkelen

Hele prosessen gjelder også for app-apper. En plattform, folk vil legge ut jobber og hvor mye de er villige til å bruke. Likevel, hvis du er en student som kan spare litt ekstra tid, er det dusinvis av jobber du kan gjøre hvor som helst - enten du er online eller i ditt nærliggende område. Arbeidet er veldig fleksibelt, der du velger timene dine. Minimum utbetaling er kr1. Oppfordre leserne til å legge igjen en ærlig anmeldelse på slutten av boka.

Hvis du ikke har nok arbeid med å laste opp, kan du begynne å designe. Og deretter kr5 mer for hver måned du lar det være installert! Studenter i nordlige stater trenger ikke å bli påminnet om at det florerer med muligheter til å skyve fortau og fronttrinn i vinterhalvåret. Forfattere, dette vil gi deg en oppsummering, og hjelpe deg med å identifisere lønnsomme handler og lovende investeringer raskere og mer nøyaktig. Leder av sosiale medier håndterer alt dette. Writer's Domain (Review) - Få betalt mellom kr0.

Swagbucks betaler deg i gavekort som Amazon, Target, Walmart og til og med PayPal.

Hvis du vil ha fordelen av en plattform for å finne spillejobber, er Rover et flott alternativ. Nettstedene jeg nevner nedenfor er gode og vil garantert betale deg: Oppgavene er mangfoldige og kan variere fra shopping til veggmontering av TV-en til verftarbeid. Hvis du vet eller finner ut hvordan du gjør det, kan du få en vanlig inntekt som passer på folks bassenger. For å starte, må du finne noe folk vil se på, enten det er for underholdning eller utdanning. Selv om internett har brakt fantastiske muligheter som å undervise på nettet, har det også brakt andre utrolige muligheter med, som å kunne opprette din egen online virksomhet og gradvis skape en passiv inntekt hjemmefra, mens du kanskje ikke kan tjene raske penger i å begynne som å undervise online kan tilby, å ha din egen online virksomhet er en mer langsiktig tilnærming for å lage en permanent månedlig passiv inntekt på nettet, hvor du til slutt ikke trenger å jobbe i det hele tatt, eller i det minste bare noen få timer pr. uke. Facebook-siden til skolen din er et flott sted å annonsere for dette. Noen nettsteder hvor du kan finne datainnleveringsarbeid er:

Krever minst 20 til 25 timer per uke. Dette kan være en forpliktelse, men i de travle sommermånedene kan du hjelpe en skikkelig proff. Det kule med blogging er at du ikke trenger noen kompetanse for å bli blogger. Upwork - Søk Upwork for hundrevis av dataregistreringsprogrammer og by på de som faller innenfor ønsket pris. Fin måte å spare penger og finne avtaler uten å gjøre jobben selv.

 • Se her for mer.
 • Vi elsker å bruke Swagbucks for å tjene penger fordi de har flere muligheter til å tjene penger.

Online Survey Taker

Forsikre deg om at du regelmessig tar ut kontanter du skylder deg på nettkontoer i stedet for å la det bygge seg opp. Studenter er de første som innrømmer at de alltid trenger ekstra penger. Dette kan være alt fra sminkeprodukter til elektroniske dingser til husholdningsartikler. Studentene kan dra nytte av disse teknikkene og også få litt hjelp i utdanningskostnadene.

Hvorfor kan du ikke være den som klipper og trimmer? Ikke undervurder verdien av klassiske spill og spillkonsoller. Merk at kravene har en tendens til å være ganske strenge (du kan for eksempel ikke være infertil). Fordelene på dette nettstedet er to ganger - ved å sette sammen gode notater og studiehåndbøker, lærer du kursmateriellet ditt enda bedre, og du kan få betalt for å gjøre det! Det vil ta øyeblikksbilder av hva du gjør og bruke dem til at annonsører kan vite mer om demografien din.

8 Enkle Jobber For Deg å Tjene Penger På Nettet

Du kan jobbe 30 minutter til 2 timer om dagen i henhold til din tilgjengelige tid. Den eneste gangen hvor det ofte er beruset og dårlig er sosialt akseptabelt. Det er mange steder hvor du kan finne stillingsoppføringsjobber for studenter. Hver gang du foretar et kjøp, investeres "endringen" i aksjefond. Spiller ingen rolle!

Hvis du gjør det, kan du potensielt studere college med mindre gjeld og mer trygghet. Du innløser tilbudene ved å ta et bilde av kvitteringen din, og tilbakebetalingen blir satt inn på Ibotta-kontoen din innen 48 timer. I likhet med brukertesting betaler selskaper folk for å finne feil på sine nettsteder og mangler eller hacks.

Det har den fordelen at du legger mer vekt på foredraget når du må forklare det for noen andre, så det kan hjelpe karakterene dine. Handle olje direkte fra diagrammer, nettoforskjellen som representerer gevinsten eller tapet fra handlene avregnes gjennom investorens meglerkonto. U-Haul (gjennomgang) - U-Haul fungerer rundt timeplanen din, så lenge du gjør det klart i søknaden din. Du vil ha en sjef som skal jobbe rundt timeplanen din, som vil endre hvert semester, og dine travle tider på skolen - midtstider, finale og større prosjekter. Nettstedet JustPark. Bare skriv inn ISBN-nummeret til boken i Bookscouter. I likhet med undersøkelser dekker ikke disse oppgavene alle månedlige utgifter, men penger er gode penger. Lær mer om sæddonasjon her og eggdonasjon her. Lønnen avhenger av klienten og prosjektet.

Petersen anbefaler også å sette opp en profesjonell profil på Upwork.

Off-Campus jobber

Du må sørge for at dette er lovlig i byen din, og at utleier (hvis du leier) er i orden med det. Myten: du trenger penger for å investere i eiendom. LiveOps (gjennomgang) - LiveOps tilbyr flere typer telekommunikasjonstjenester, for eksempel inngående salg og veihjelp. Du installerer bare et enkelt tillegg til nettleseren din, og når du gjennomfører et søk kan det være noen få sponsede resultater ved siden av ditt vanlige søk. Heldigvis er det muligheten til å tjene en fleksibel inntekt på nettet. Dette er et frilansmarked der du kan søke på mange forskjellige jobber, inkludert dataregistrering.

Finn for eksempel en anstendig logo-designer og deretter svare på jobber på Upwork eller til og med lokale rubrikkannonser. Og hvis du ikke ønsker å oppgradere med et fjell av gjeld, så kan det være en livredder å vite hvordan du kan tjene penger hjemmefra. Du kan velge om du vil møte på et felles sted, eller via Skype. Vil du få en flott utdanning gratis? (Gjør alltid din egen flittige undersøkelser før du selger deler av kroppen din). Hvis du liker å møte nye mennesker og ha skolestolthet, er det å være turguide en enkel måte å tjene noen ekstra kroner uten et stort tidsforpliktelse. Du vil tjene 10 dollar for hver 30-minutters veiledningssession.

 • I tillegg, ikke glem å legge ut historier på Instagram.
 • Tjen penger med spillejobber på nettsteder som Fiverr eller Amazons Mechanical Turks.
 • Dette kan være å avdekke feil eller bare for å evaluere nye funksjoner.
 • Disse menneskene blir ansatt av markedsføringsselskaper og gjør disse jobbene i helgen.
 • Avhengig av eksperimentet, kan du tjene opptil kr20 per time!

Gjør Oversettelsesarbeid

Høgskolen er blitt så dyr at det er nesten umulig å betale for det uten lån. Du kan jobbe som Apple At Home Advisor med denne giganten. Du må ha et personnummer for en bakgrunnssjekk. Jeg er sikker, du vet captcha.

Å leie tingene dine er en fin måte å tjene litt ekstra penger, spesielt når du er på college. Her er en nyttig guide til YouTube-partnerprogrammet, som kan hjelpe deg å lære hvordan du kan tjene penger på YouTube. De bestselgende e-bøkene er "Hvordan" guider, så hvis du vet hvordan du gjør noe andre kan være interessert i å lære, så skriv om det! Du kan finne kunder på egen hånd ved å legge annonser på Craigslist og andre rubrikkannonser, eller til og med på campus oppslagtavler. Det finnes dusinvis av veiledning nettsteder som tar sikte på å koble studenter og veiledere i et en-til-en miljø. Å jobbe online betyr mer eller mindre at du lager din egen timeplan. Til tross for hva du kanskje forestiller deg, trenger du ikke nødvendigvis å posere naken.

Det kan være en god ide å teste dem ut på trykk først (få gratis fotoutskrifter her). Denne damen tjente kr1. Trikset er å finne den ideen eller emnet som folk ønsker å se på, deretter sette opp noen videoer og se om du kan få et følgende. Fra å flytte møbler til å ta donasjoner til lokale veldedige organisasjoner, kan du tjene penger ved å hjelpe folk ut. Du trenger ikke bruke timer på å lete etter måter å tjene penger mens du er på college. Oppgavene en virtuell assistent kan hjelpe med kan omfatte, men er ikke begrenset til: Disse inkluderer store selskaper som Google og United Airlines, og alt du trenger å gjøre er å finne feil og rapportere dem. Lønnen er kr20 - kr25 per time.

 • Ingen kommer til å overlate kontoer på sosiale medier til noen som aldri har gjort noe lignende.
 • Vær imidlertid forsiktig med spesifikke arbeider, selskaper som krever forhåndsarbeid uten betaling er ikke verdt bryet og respekterer ikke deg som designer - alle fortjener å få en rettferdig lønn for arbeidet sitt.
 • Hvis det er noe i applikasjonen som kan hjelpe deg med å skille deg ut - som for eksempel et følgebrev, kan du ta noen minutter til å gjøre det.
 • Du kan tjene ved å svare på avstemninger, ta undersøkelser, gjøre enkle oppgaver (som å gi tilbakemelding om et nettsted), handle i gamle videospill eller bøker og til og med spille spill på nettstedet deres.
 • App-testere må bare laste ned appen på telefonen sin og bruke den i en viss tid.
 • Nesten hver bedrift har tilstedeværelse på sosiale medier i disse dager, og det er mye arbeid å administrere disse plattformene.
 • Registrer deg på 2020panel.

Leserinteraksjoner

Dette er en av de mest fleksible nettjobbene etter min mening. Hvis du har et øye for design, kan du bruke talentene dine til bruk med 99 Designs eller CafePress. Scalping, localBitcoin er en P2P Bitcoin-utveksling med kjøpere og selgere i tusenvis av byer rundt om i verden. “Outsourcing-plattformer som Upwork eller Fiverr passet ikke mer for meg. Det er mange Airbnb og andre eiere av utleieboliger som ikke har tid eller lyst til å administrere eiendommene sine selv. HireWriters (gjennomgang) - Med HireWriters kan du velge prosjekter lagt ut av klienter som trenger artikler.

Tjen penger for å ta undersøkelser, se på TV eller foreta kjøp på nettet. Å jobbe gjennom college er en fin måte å redusere mengden gjeld du har etter endt utdanning - pluss få litt arbeidserfaring før du går inn i den "virkelige verden". Populære riddelingstjenester inkluderer Uber og Lyft. Dette er en annen virksomhet som kan soppe til noe mer alvorlig etter endt utdanning. Uansett hvor høgskolen din ligger, er det absolutt ikke billig å være høgskolestudent. Du vil være en reservasjonsagent som hjelper kunder sesongmessig. I stedet kan du jobbe som onlineveileder og glede deg over fleksibiliteten ved å hjelpe andre studenter på fritiden.

Registrer deg gratis nå og begynn å tjene på dine egne søk!

Hjelp Eldre

To fugler, en stein. Hvis du er ny på Ibotta, kan du få en GRATIS kr10 bonus når du registrerer deg med lenken min her. Lær mer om College Aves private studielånalternativer og start en søknad i dag. I tillegg har du friheten til å velge priser og når du jobber.

Den beste delen? De forstår hva brukerne vil se, og hvordan de kan få det til dem. Det er mange mennesker med gode ideer som de vil dele i form av en bok eller blogg, men som ikke har skriveferdighetene (eller tiden) til å skrive den selv. Registrer deg på Pinecone Research Surveys her. Cryptocurrency-utvekslinger, dette får mange til å hevde at Bitcoin-fenomenene ikke noen gang kan replikeres igjen, akkurat som ingenting kunne gjenskape Gulls suksess som en butikk med verdi de siste 2700 årene. Selv om det kanskje ikke virker som mye, kan det fort legge seg opp, og det er mange eksempler på at folk skaffer seg virkelig godt av nettstedet. Forhåpentligvis fungerer noen av disse ideene for deg. Du kan gjennomgå andre krav for å levere måltider for begge tjenestene i vår guide for hvordan du kan få betalt for å kjøre bil. For eksempel vil podcastere ofte transkribere episodene sine til tekst for å legge ut på nettet.

Gjør Online Designarbeid

Hvis du har en slåmaskin og andre verksteder, kan du tjene penger på å kutte folks gress. Pnnx, bulls on Wall Street er enda et flott chatterom for daghandlere som gir sine abonnenter transparente handelsvarsler. Jeg ble aldri ansatt for for mange deltidsbutikker og restaurantjobber som studenter, selv etter å ha sendt ut dusinvis av søknader. Redigering innebærer omstrukturering, sletting og lagt til innhold, mens korrekturlesing kontrollerer for stave-, grammatiske og tegnsettingsfeil. Jeg har et par venner som har gjort dette de siste sommerene og tjent virkelig gode penger (kr20 per time i noen tilfeller). Nøkkelen til å tjene penger som blogger er å skrive innhold som gir verdi for leserne dine. Du finner riddelingstjenester på mange lister over måter å tjene ekstra penger på, men det er fordi de virkelig kan være det. “Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker.

Er du interessert i å bli lærer på nettet? De gjør det ved å kjøre et automatisert program, men når slike programmer slår til med captcha-bilde på slike nettsteder, klarer de ikke å gå videre. Kontorassistent- og banktellerjobber lønner seg vanligvis bedre - og ser bedre ut på CV-en din, men 9-til-5-operasjoner kjemper ikke alltid med studentenes timeplaner. Den appbaserte tjenesten lar deg velge mellom 30 og 60 minutters turer, som betaler henholdsvis 20 og 30 dollar minus Wags avgift. 95 per handel som er veldig rimelig. Gjennomsnittlig inntjening for bokførere er kr60 per time, og det beste er at du kan jobbe hjemmefra. Store universiteter driver busstjenester for å få folk fra en ende av campus til en annen, alle høyskoler trenger kjøretøy for å transportere tunge møbler og utstyr, og noen høyskoler driver til og med spesielle skyss for sen kveld for å hjelpe berusede studenter å komme seg trygt hjem. Gjennom stress og kald e-post klarte jeg å lande to praksisplasser hos teknologiselskaper i løpet av skolen.

Disse typer onlinejobber for studenter er vanligvis 10 til 30 timer per uke og kan lett jobbe rundt en travel collegeplan. Du kan få betalt for å kjøre sosiale mediekontoer for selskaper. Deretter tar du litt penger fra fortjenesten din og gjentar syklusen igjen. Dette var min foretrukne onlinejobb da jeg var student. Som en ny (ikke så ny) funksjon på plattformen, vil klienter forvente at du lager historier for kontoene sine. Du bør være forberedt på å kjøre til studentens hus hvis du ikke har et offentlig møteplass tilgjengelig. Å være lærer kan være spesielt lukrativt i et universitetssamfunn.

Online-anmeldelser hjelper andre kunder å vite hvilke produkter de trenger og hvilke som er best for pengene.

Video Redigerer

Noen av disse plattformene er: Hvis du finner noe du virkelig brenner for, kan du til og med gjøre om college-spillejobben til en heltidskarriere. På den måten kan du snakke med noen i stedet for bare å sende en kald e-post. Gjennomsnittlig lønn du kan forvente å tjene er omtrent kr15 - kr20 per time. Du kan også finne mange undersøkelsesselskaper som har smarttelefonapper, noe som betyr at du teoretisk kan tjene penger mens du går til klassen. For øyeblikket er Getaround tilgjengelig i seks byer, San Francisco, Oakland, Berkely, Portland, Chicago og DC. Forex.com, er amerikanske valutameglere mer pålitelige enn offshore-meglere? Trenger du virkelig Spotify? Å jobbe raskt er et must for jobber som disse, men du kan også angi timeplanen din på egen tid.

Turo er en tjeneste som lar deg leie ut bilen din til andre.

For å være ærlig er jobben for transkripsjonist veldig tøff, fordi du trenger å ha full kontroll over språket (medisinsk eller juridisk). Men ikke bekymre deg, for jeg har listet opp 45 virkelige måter å tjene penger på college - uten å måtte gå glipp av en klasse! Den gjennomsnittlige høyskolestudenten bruker kr1200 per år på lærebøker, ifølge CBS News. Deretter må du vite hvordan du får noen spillejobber. Å jobbe som en bokholder har mange fordeler, inkludert å få verdifull erfaring og bygge et stort CV. Vurder å delta i online designkonkurranser der du får betalt hvis du vinner, og det kan være et bra sted å begynne når du leter etter kunder. Denne innovative ideen fra Qmee. Bruk dine menneskelige ferdigheter og bruk fritid på Amazon Mechanical Turk, som betaler arbeidstakere små beløp for å fullføre oppgaver som AI ennå ikke kan utføre.

Virtuelle assistenttjenester spenner fra dataregistrering og kundeservice til tekstforfattere og markedsføring via e-post. Imidlertid kommer de ofte med fordel, spesielt hvis du samtykker i å være vert for regelmessig. SEO-industrien blomstrer akkurat nå, og denne jobben kan potensielt presse deg mot din fremtidige karriere. Du kan bruke microgig-nettsteder for å tilby forskjellige typer frilansstjenester eller for å utføre forskjellige typer jobber via datamaskinen din.

Selg Sæden Eller Eggene Dine

Bedrifter leier mystery shoppere med det formål å enten utføre markedsundersøkelser eller for å overvåke organisasjonens kundeinteraksjoner. Hvorfor ikke få betalt for det? Dette kan fungere bra hvis du allerede har en blogg i gang, eller har tålmodighet til å bygge en og få trafikk til den. Det er faktisk mulig å tjene opp til kr4000 per måned eller enda mer som frilansskribent.

Ikke gjør noe du ikke er komfortabel med, uansett hvor fortvilet du er for pengene! Klikk her for å starte. 24ops viktigste funksjoner:, ved å klikke på "Jeg godtar", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler og våre personvernregler og vilkår for bruk. Hvis du har drømmer om å bygge det neste e-handelsnettstedet eBay eller Amazon, er college et flott tidspunkt å slippe løs gründerånden din og opprette en nettbutikk. Alle slags bransjer leter etter folk som skal overføre lydfilene sine til tekst, så det er aldri mangel på arbeid.

Hvis noen noen gang har sagt noe til deg på linje med "Ingen bryr seg hva du tror," kunne de ikke ha mer feil. Ta vare på plener eller fikse ting Fra å gi plenpleie via Lawn Love til å fullføre jobber rundt om på huset på HandyPro, kan du bruke dine klipp- eller tømreregenskaper for å tjene litt ekstra penger. Å begynne å tjene penger på college har aldri vært enklere! Du vil ikke tjene en million dollar over natten, men du kan definitivt lage en million dollar blogging i løpet av de neste 3-5 årene. Private økonomiske transaksjoner, dette betyr at det ikke er noen gruvearbeidere. Vil du lære om enda flere flotte jobber på campus? Men muligheten til å jobbe når du vil, og velge hvilke priser du vil, gjør Uber til en god jobb for studenter uten erfaring.