Hvordan Tjene Penger På å Selge T-skjorte-design På Nettet

Derfor anbefaler jeg på det sterkeste at du sjekker hver setning du tenker å bruke gjennom det offisielle varemerke- og/eller åndsverkskontoret i ethvert land du har tenkt å selge i. Du får betalingen månedlig. Dette er det billigste alternativet, da det relativt sett ikke er noen oppsettskostnader, men det tar litt tid å skrive ut hver t-skjorte, så dette er et godt alternativ for små utskriftsbestillinger. T-Shirt Mill er et annet sted hvor du kan åpne din egen butikk gratis. Silketrykk er den mest praktiske metoden for å lage dine egne T-skjorter i stor skala. Det er først du vil kaste nettet ditt bredt og holde det til de mest lidenskapelige menneskene som mulig, og jeg vil forklare hva det betyr i løpet av et sekund.

Som jeg nevnte tidligere, er det greit hvis du ikke har råd til utstyret. Det er ikke så vanskelig som du tror, ​​du trenger ikke en utvikler eller en teknisk person for å bygge nettstedet ditt. Du håper kanskje, som jeg gjorde i 2019, at det lille antallet fantastiske og morsomme design organisk ville nå flere og flere mennesker over tid - og generere mer og mer inntekter. Det vil tillate deg å legge designene dine på mange forskjellige produkter i tillegg til skjorter. Som designer med Zazzle vil du laste opp designene dine til nettstedet. Hva er facebook cryptocurrency vekten og hvorfor jeg sluttet å bruke facebook. Når jeg bruker kr50 og det ikke tjener penger, vil jeg sannsynligvis drepe det.

99 for de nedre 48 delstatene.

Min første kampanje var en dud. Hvis du ser på diagrammet, er det øyeblikkelig klart at "fidget spinners" startet sin oppadgående kurve i januar 2019. Før du oppfører, ser du det nøyaktige beløpet du vil motta per skjorte, basert på hvor mye du oppgir det. Hvis du vil begynne å selge med en gang og uten kostnad på forhånd, kan du bruke et nettsted som Teespring eller SunFrog for å bare lage design og samle inn fortjeneste hver gang en av designene dine selger på nettstedet deres.

Hvis du ikke har en Amazon-selgerkonto, kan du registrere deg for en. Et annet alternativ er å samarbeide med en dropshippers som er på trykk, som PrintAura, Printful eller TeeSpring. Salgsnettsteder for t-skjorter produserer og sender ditt produkt, så de tar en høyere prosentandel av det totale salget.

Det kan være vanskelig å søke etter en legitim sidegang. Ok, og så disse verktøyene, er de gratis, eller må du betale for dem? Eller besøk klær, gaver eller generelle varemesser for å se hvert enkelt selskap sitt produkt og se designene sine selv før du begir deg.

Jeg Trenger Din Hjelp

Så jeg hopper inn på Google Trends og skriver inn "Tennis". Og selv om du kanskje tror at sidestykket er best egnet for kreative mennesker, har jeg klart å tjene litt anstendige penger uten designferdigheter å snakke om. Det som er igjen er fortjenesten din. Så ikke mer dataregistrering, ikke mer dataknusing, ikke mer hodepine pluss at det er rimelig.

I løpet av årene har jeg sett at løveutformingen min er tatovert på iranske kjendiser fra C-listen, skrevet ut på konkurrerende merchandize fra t-skjorteselgere og brukt som et merke av en "luksuriøs" urbutikk i NYC. Så - slik gjør du det. Nettstedet tilbyr en gratis 14-dagers prøveperiode. Et eksempel på en mer spesifikk nisje ville være t-skjorter med morsomme slagord som angår leger og sykepleiere, eller hundeeiere som avbildet nedenfor. Dette nettstedet fungerer ved å holde designkonkurranser. Hvis du ikke liker noen av disse ideene, kan du begynne å skrive. Når du kjører kunder til butikken din, tjener du fortjeneste. Det viktige, grunnen til at jeg gjør det på denne måten er fordi det faktisk er mer kostbart å savne en vinner enn det er å bruke penger på taperne.

  • Du kan til og med lære hvordan du bruker utklipp eller ordformer for å forbedre bildene dine.
  • Priser du cirka 20 dollar, må du ha en ekstremt god grunn til å gjøre det.
  • Jeg ga det et skudd.
  • Han er sterkt fokusert på Amazon-tilknyttede nettsteder, men da jeg begynte å snakke øret om Merch akkurat da det åpnet, bestemte han seg for å gi det en gang og skalere opp raskt.

Hvor Mye Penger Kan Du Tjene Med T-skjortevirksomheten Din?

Har du noen gang vurdert å designe T-skjorter for å selge? Det er superenkelt å opprette en nettbutikk i disse dager. Hvis du vet hvordan du syr dine egne T-skjorter, er du heldig. Noe av det beste med Trådløs er at produktene i utskrifter er av høy kvalitet. Mange ansetter dette vårt, men når du begynner, trenger du ikke å gjøre det. Jeg er ikke her for å lyve. Dette er den viktigste delen av hele prosessen.

Lassen visste ikke hvordan han skulle utforme T-skjorter, men han ville ikke begynne å bruke penger på å ansette designere før han hentet inntekter. Hvis du begynner fra bunnen av og ikke har noen designprogramvare, er det gratis programmer du kan bruke! Bare sørg for at de nye produktene stemmer overens med hele butikk-konseptet.

Og hvis besøkende kommer tilbake igjen, fornyer cookien seg - og gir deg ytterligere to uker til å tjene penger. En kunde finner en skjorte de liker og kjøper den fra butikken din. Designere/Illustratører/Kunstnere som har kompetente designevner. Helt nye Amazon-kontoer er begrenset til 100 varianter i uken. Det lar deg kopiere produktbeskrivelsen fra en Design til flere faner, og redusere opplastningstiden din 20x. 55 per skjorte etter transaksjonsgebyret på 24 cent (som bare gjelder når royaltyinnholdet ditt er satt til 20% eller over). Motiver kan kjøpes av andre mennesker også, så du vil ikke være så eksklusiv som om du skulle kjøpe originale design.

Forskning Hva Folk Leter Etter

Aliexpress lar deg kilde produkter av høy kvalitet til et overkommelig prispunkt. Men du bør være konsekvent når du laster opp, kampanjer og selger designene for å tjene attraktive penger. Varmeoverføringer kan produsere bilder i full farge på t-skjorter relativt enkelt og raskt. Jeg kjøpte kurset, som var veldig billig. Du vil tjene 30% i kontanter hver gang du sender en betalende kunde vår vei.

Hvor store er publikum? Som butikkeier kan du prise designene du ønsker. Vanligvis har de planer mot et fast gebyr. I stedet har den satt provisjoner. Jeg er ikke i vanvittige budkrig for topplasseringen. Et av de beste aspektene ved Tostadora er at det, i stedet for å ha en fast provisjon per enhet, lar deg sette dine egne priser. Hvis jeg skulle målrette en kjendis, ville jeg sørge for at den var som et nummer 8, som kjendis på b-listen.

Det var dumt enkelt.

Fraktinnstillinger

Tilstedeværelse på sosiale medier. Jeg har ikke funnet noen farger, kan jeg ikke gjette. For eksempel håndterer de produksjon, frakt og kundeservice for produktene dine. Ikke alle er velsignet med et øye for flotte design eller har alle nødvendige ferdigheter for å lage dem, og det er helt greit. Du går gjennom og du finner ut hva de bestselgende skjortene er, og så lager du små avlegger av dem. Alt du trenger er en måte å lage dine design på! Så som jeg nevnte i introduksjonen, jeg har ingen designferdigheter. Så for å lykkes, må du kontinuerlig tenke hvordan du kan utvikle nettbutikken din videre.

Når du har lastet opp designet, vil det bli solgt på nettstedet de første 72 timene.

De er det hverdagslige, overalt plagget som er billig å lage og uendelig tilpasses fra farge til materiale til grafisk design. Deretter, men vi vil ikke legge ut noe innhold til det før vi begynner å selge. Hvis den ikke når minst ti, vil ingen bli belastet og ingen skjorter blir skrevet ut.

SEO, Google-annonser, YouTube og mer. De maysellerer bøker, håndlagde håndverk, profesjonelle tjenester, konsulentjobber. Det er mange forskjellige elementer som går ut på å markedsføre et produkt. Frakt varen til kunden. Ja, jeg tror det er sant, og jeg tror at hvis jeg skulle gjort det igjen, ville jeg absolutt bygge en butikk, ville jeg samle en e-postliste. Du kan også være tilknyttet nettsteder som inkluderer t-skjorter som en del av deres utvalg. Du kan da administrere riktig balanse mellom pris og andre alternativer. Ja, du kan virkelig tjene penger på å designe og selge T-skjorter.

Akkurat som dine venner, slektninger, følgere og andre kunder kjøper t-skjortene dine, betaler nettstedet overskuddet.

Risikofritt. Gebyrfri. Stress-free.Relax. Vi selger for deg.

Generelt er T-skjorte-virksomheten et mettet marked. Jeg opprettet det selv med grunnleggende Photoshop-ferdigheter. Du kan opprette og begynne å selge t-skjorter på nettet i løpet av få minutter, men hvis du planlegger å tjene penger på det, bør du opprette en offisiell virksomhet. Beskytt android- og ios-enheter, del denne artikkelen og hjelp andre mennesker. Den første fyren som jeg ikke vil navngi, har vært en venn i lang tid. De første månedene visste nesten ingen at dette Amazon-programmet som nettopp hadde blitt utgitt, eksisterte til og med, og dette er fordi du sannsynligvis ikke er en utvikler. Hvis du vil prøve å lage dine egne t-skjorte-design er det mange t-skjorte-designnettsteder der ute. Som ny butikkeier må du tenke utover ukentlige kampanjekampanjer.

Alle lenker og forslag presentert her er for din suksess. For å få mer salg, raskere, ikke vent til kundene finner deg - legg skjortene dine der ute. Imidlertid er det selvfølgelig en sjanse for at du ikke får nok forhåndsbestillinger til at Teespring bestemmer seg for å trykke og sende skjorten. RedBubble angir en basispris for hvert produkt - dette dekker kostnadene for å produsere produktet. Influencer-markedsføring er også en fin måte å bygge merkevaren din på. Tommelfingerregelen er at du allerede har en "virksomhet", det er mer sannsynlig at du blir godkjent. Amazon håndterer salg, utskrift, frakt og til og med kundeservice for t-skjortesalget du får, og alt du gjør er å samle en royalty på hvert salg.

Shopify integrerer også med store POD-selskaper som Printful, og dette lar deg enkelt oppfylle kundeordrer når de er plassert på nettstedet ditt. Nettstedet tilbyr følgende funksjoner som hjelper deg med å produsere og vedlikeholde en flott butikk: Jeg har også en anmeldelse av CafePress hvis du vil lære mer om det, eller gå videre og kom i gang med dem her. Som du kan se, har dette merket 169 skjorter opp akkurat nå!

Med denne guiden vil du kunne løse dine designproblemer og begynne å selge fra t-skjortene dine ved å spille smart, raskt og trygt.

Teespring Omtaler:

Hva var det andre spørsmålet? Nå som du har en flott T-skjorte-designidee, er neste trinn å få den skrevet ut fra et pålitelig T-skjorte-utskriftssted. Jeg har nylig registrert meg hos Merch Informer, som er et nettsted som har mye programvare som hjelper deg med å undersøke bestselgende produkter, samt lage dine egne! En blogg om et emne du lager t-skjorter til, er en solid måte å utnytte trafikken på. Hvordan virker det?, som handelsmann kan du velge din egen megler fra listen. Siden alle andre her deler innlegg om hvordan du enkelt kan tjene kr100 000 per dag, regnet jeg med at jeg ville fortalt en litt annen historie. Derfra lager Printful produktene og sender varene. Jeg har en serie T-skjorter som bare er morsomme eller slangord på et fremmed språk som jeg snakker. Hvis du har et produkt du selv lager, kan du annonsere på Zazzle og sende varen på egen hånd.

Utskriftsvennlig - en POD-tjeneste som integreres med Etsy (og Amazon). De skriver ut designet og sender det direkte til kunden. Det kan også være en kilde til passiv inntekt: Så for å lykkes, må du finne en nisje du forstår og kan markedsføre til. Noen designere som laster opp mange design og velger markedsføring, trekker tusenvis av dollar i måneden.

Gjør Alt Selv.

Når du har krystallisert ideene dine, er det på tide å lage den faktiske designen. Når du har begrenset valgene dine, oppfordres det sterkt til å bestille prøver selv for å ta en informert endelig beslutning. Logg inn, bli med i et økende antall fornøyde kunder som har prøvd vårt kurs og elsket det! Det er mange valg av denne typen skjorte der ute, for eksempel de nedenfor. Overskuddet du får er den endelige salgsprisen minus basiskostnaden for t-skjorten - her er et eksempel på basiskostnad per skjorte, med et salgsmål på 50 enheter: Ta designideene dine og legg dem der ute for alle å se. Imidlertid kan designplassering noen ganger være begrensende.

Jeg drømte alltid om å slutte å jobbe og reise verden rundt på en seilbåt, så ideene dine kommer veldig nyttige.

Velg Forretningsmodell

Da jeg begynte, prøvde jeg ikke å være perfekt. Prisene er vanligvis høyere her enn Fiverr, men det er et stort utvalg av frilansere. Du vil ta overskuddet fra Amazon og betale ned dette kredittkortet hver 14. Konklusjon om den beste programvaren for handel med binære opsjoner 2019. dag. Printful vil lagre produkter du sender dem og sende disse produktene også.

Du trenger ikke å bekymre deg for brudd på copyright og merkevare, slik at du kan laste opp med tillit.

Så jeg har satt sammen denne guiden for alle som ønsker å komme i gang. Når du får en bestilling fra Amazon (vi vil gå over dette om et øyeblikk), så vises ordren i butikken din. En prislapp på kr20 og en kr19. Med nettstedet, som er gratis å delta, åpner du din egen nettbutikk. Du kan bruke verktøyene våre til å lage tilpassede design for å gjelde produkter eller laste opp dine egne design. Men den ene prisen er bevist å være mer effektiv enn den andre. Trinn 1: Åpne datamappen, jeg bruker Robotron i et halvt år, og resultatene er:. Du kan skuffe noen en gang, men de vil ikke la deg skuffe dem to ganger.

Du får kr3 fortjeneste for hver t-skjorte du selger via nettstedet.

Alle produktene er bestilt slik at du ikke trenger å investere noe på forhånd. Jeg skriver dette innlegget i februar 2019, og salget mitt i januar er ikke ferdigstilt ennå. Blant de mest populære nettstedene er: Få et par anmeldelser, et par kommentarer på sosiale medier, gi bort noen tees, og du vil få folk til å strømme til butikken din på kort tid. De gjør dette fordi de vet fra dataene sine at hvis du skulle gå inn i en av de foreslåtte nisjene, er det mye mer sannsynlig at du kjøper ting. Jeg ante ikke at så mange mennesker tjente penger på å selge t-skjorter på nettet.

Sosiale Medier

Jeg sluttet helt å lage nye iPhone-spill fordi hver gang jeg kom på datamaskinen min, gjorde jeg noe relatert til å selge skjorter. Du kan til og med bygge en jevn karriere på det. T-skjorten din er nå tilgjengelig for kjøp på nettet, selv om den ikke eksisterer i fysisk form ennå!

  • Du må angi et salgsmål eller tippepunkt, som er det minste du trenger å selge for å få trykket skjortene dine.
  • Hvis du gjør en ting, vil du skille deg fra konkurransen og la deg vokse til en utrolig hastighet.
  • Mange troverdige utskrifts- og butikkfronter kan effektivt fungere som lager for å lagre T-skjortene dine og deretter sende ordrene.
  • Han beskriver seg selv som en vanlig fyr fra Wisconsin med vanvittig hår.

Del Dette Arrangementet Med En Venn!

Betalte planer starter på kr27/måned. Jeg begynte å markedsføre den på bloggen og ble spent når folk kjøpte. De fleste slike nettsteder vil også gi deg skjorteprodusentverktøy for å designe klærne på egen hånd.

Hvor skal jeg selge? Når du har satt sammen noen få solide designideer for din online T-skjorte-virksomhet, må du søke validering fra andre. Produksjonsmetoder for varmeoverføring er rimeligere enn silketrykk, spesielt når det gjelder kostnadene på forhånd. Det vil gi deg et overskudd på kr229. Bli en virtuell assistent (og tjen opptil kr 4000 / måned). Som at 9 av 10 ikke bare vil tjene noen penger, og 9 av 10 vil tape penger. For raske penger anbefaler jeg å starte med disse 10 enkle sidevanene jeg startet med mens du bygger din virksomhet. Hvis du for eksempel lager t-skjorter som har mange hunderelaterte design, kan du markedsføre disse til grupper som elsker hjørnetenner på sosiale medier.

Åpne din egen T-skjorte butikk

Grunnprisen på en svart t-skjorte med design er kr19. Men de gamle skjortene mine solgte fortsatt bra. Du kan også legge din logodesign på sosiale medier under kampanjekampanjen. Her er de viktigste tingene du må huske på før du starter din egen online dropship T-skjorte-virksomhet: Lavere kvalitet og mindre holdbar enn direkte til plagg og silketrykk. Enten du er - En total nybegynner på T-skjorte-utskrift og uten kunnskap om hvordan du kommer i gang: Dette er et flott alternativ hvis du ønsker å crowdfund.

Du kan også abonnere på Michael’s Merch Momentum-nyhetsbrev, en ukentlig utvidet guide om alt om Merch. Jeg gjorde nok alt galt. Husker du fidget spinner mani? Jeg finner vanligvis alle magasiner, men hvis deres nettsteder for eksempel.