Hvordan Tjene Penger På å Selge Informasjonsprodukter På Nettet

Betalingen du mottar er en del av abonnementsavgiftene som brukerne betaler. Hvis du kan spille et instrument, kan du vurdere å ta på deg private studenter - det er ingen ende for muntre amatører som leter etter rimelige gitartimer! Men de fleste større land har tjenester som tar seg av royalty for artister.

Mange av dagens musikkstjerner startet, ikke fra å bli oppdaget av etikett, men ved å bli oppdaget på YouTube.

Nevn det til dine venner og familie, kontakt lokale innspillingsstudioer, kontakt alle musikere eller produsenter du kjenner. Du bør også undersøke hva slags produkter som tilbys, emnene de dekker, prisene... dette er også viktige markedsdata du kan bruke for å veilede når du lager og selger dine egne lignende informasjonsprodukter. En av dem jeg kjenner, har også landet mange andre lisensmuligheter uten å betale en krone. Aksjeanalyse for nybegynnere, Å ha en god strategi er avgjørende for å lykkes som næringsdrivende. Advertising, Uh... Hva? Disse kalles ofte "Freemium" -tjenester. Først da kan du begynne å se resultater med din innsats. Så når du har bevist deg som utøver, kan du bli bedt om å komme tilbake og synge på en av de travlere, mer populære kveldene.

Deres oppdrag er å redusere barrieren mellom musikere og artister, bedrifter, byråer og utviklere som trenger deres tjenester. Og du kan lisensiere den samme sangen flere ganger. Arrangører tjener penger på billettsalg for spillejobbene de promoterer. Med 4 millioner brukere står Jay-Zs streamingplattform overfor noen problemer, og det er vanskelig å forutsi fremtiden til denne plattformen. Du kan tjene anstendige penger på annonseinntekter og tilknyttede lenker, som jeg nevnte i nr. 11!

I sin første inntektsrapport for 1. kvartal 2019 rapporterte Spotify 170 millioner aktive brukere daglig, og en omsetning på kr1.

Hvor Skal Du Selge Musikken Din?

Det krever å jobbe med noen som har forhold til merkevarer (i alle sektorer av økonomien), reklamebyråer (som representerer merkevarene), personlige ledere og kjendiser, og film og tv. Denne appen og kromutvidelsen lar deg lagre passord og annen sensitiv informasjon. Disse lokalsamfunnene har frihet til å bli underholdningskilder for seg selv, og den eneste grensen er kreativiteten til medlemmene. Personlig bruker jeg Ableton, og jeg elsker å begynne med ferdiglagde maler for prosjektene mine. Jeg står fortsatt ved dette, for det er slik jeg har jobbet meg opp gjennom årene. Appene fra det jeg tror er “must-haves” er merket med en stjerne *. Om forfatteren, påmeldingsbonus på $ 5 når du kobler til et kort. Ha et budsjettnummer i bakhodet for hvor mye du vil bruke på hele prosessen, og forbered deg da på grunn av at du kommer til å blåse rett gjennom det tallet.

Med Internett vil liveopptredener få større verdi for artisten og deres publikum. Med et utall nettsteder, sosiale medier og utsalg for deg å velge mellom, er det like enkelt å selge musikk til salgs på nettet som å selge en vare på eBay. Nedenfor skal jeg forklare fremgangsmåten min og de beste tipsene for hvordan du kan tjene penger på musikken din og finansiere bandet ditt. Denne jobben krever at du bor i eller i nærheten av en musikkby, som Nashville, Austin, New York eller New Orleans. Så lenge du holder overhead nede, kan varer gi inntektene et fint lite løft. Dette har blitt en fin måte for musikere å tjene penger de siste årene etter hvert som crowdfunding-plattformer steg. Spotify forhånds lagre koblinger. Det er et produkt du kan selge på nettet, så gi dette alternativet til fansen.

La Fansen Din Vite Om Varene Dine

Som du kan se informasjon produkter gjør for den perfekte online virksomheten. Nedenfor ser vi på noen få forskjellige selskaper som kan hjelpe deg med å få dine originale musikkskapninger der ute foran potensielle kunder. De sender vanlige nyhetsbrev til over 1. Mange nybegynnere musikkprodusenter tror på bare å lage musikken sin og lister den opp på tredjeparts nettverk og forventer at magi skal skje. Jeg opprettet også en Facebook-gruppe for produsenter som heter The Art of Selling Beats. Forhåndsbestillingssalg teller mot iTunes-kartposisjonen din både i løpet av forhåndsbestillingsperioden, så vel som på utgivelsesdatoen. Det er ikke for alle.

Hva Merker Til Å Teknikke

Deretter kan du sende sangene til andre musikere som du viser tjenestene dine til. Marmoset - Et annet bibliotek som nøye kuraterer musikk for lisensiering. Det måtte faktisk være så mye penger at det ville være verdt å bruke år i retten til å betale forskudd til advokater. Merk en dag i uken som du utelukkende vil dedikere til å oppdatere og gjennomgå virksomheten din. Men det er mye mindre bryderi enn å måtte følge med og sende ut ordrer. Men jeg var fast bestemt på å selge min første takt. De kobler utøvere med klienter og arenaer som leter etter nøyaktig hva de gjør.

For å lage en e-postliste kan du bruke en rekke metoder. Distribusjon sikrer at all din musikkpromoveringsinnsats ikke går til spille når noen leter etter melodiene dine på favorittplattformen. Jeg har solgt beats siden 2019. Noen av de potensielle bruksområdene inkluderer ting som bakgrunnsmusikk for filmer eller reklamefilmer, bedriftspresentasjoner, regionale radiosendinger, podcaster og Youtube-videoer. Å holde tilbake musikk fra lyttere som foretrekker Spotify eller Apple Music fremfor Soundcloud, er ikke en fordel for uavhengige artister som håper å bygge sin fanbase.

Hvordan Lage Digitale Informasjonsprodukter

Ved å få en sang lisensiert i bare EN reklame kan du trekke inn kr3000 +. Synkroniseringslisenser kan være lukrative, og fordi de fleste filmskapere generelt velger musikk basert på sine egne innfall fremfor hva som er øverst på hitlister, fungerer de også som en anstendig funnplattform for under-radar-handlinger. Hun vil svare på spørsmål om prosess, markedsføring og musikk her! De kan deretter følge opp ved å markedsføre og markedsføre andre elementer til den fan, og du kan ikke.

Spotify

Imidlertid er det også andre som ikke kan eller ikke har tid til det. Likevel maler en nylig økning i musikkinntekter et optimistisk bilde av hvor bransjen er på vei. Bitclockers bitcoin mining calculator, på denne siden presenterer vi en bitcoin returkalkulator. Jeg stiller meg tre spørsmål når jeg sender musikk til et bibliotek: Dermed gjør denne plattformen enkelt artist/fan-tilkoblingen til en mer givende opplevelse! En fan kunne kjøpe gaven til et privat én times Skype-show til kjæresten sin på valentinsdagen. Mange store musikere og kjendiser lar folk sette en bannerannonse i adresselisten sin, eller sende ut en sponset tweet for eksempel.

  • De er i utgangspunktet en plattform der musikerkomponister kan laste opp sporene sine og sende inn musikk til lisensmuligheter.
  • Dette nettstedet inneholder musikalske artister som ønsker tilbakemelding på komposisjonene sine.
  • Jeg foreslår at du leser til bunns, slik at du har all informasjonen, så bruker du så mange eller så få som du mener er nødvendig.

Fremme Din Musikk

Selv om det kan virke vanskelig å konsentrere seg om oppgaver du ikke liker å gjøre, er det den beste måten å lære mer om hva som knytter seg til virksomheten - hjelper deg å utvikle og forbedre ditt profesjonelle tankesett. Og selv om du vil oppdage at det ikke vil være et "bli raskt raskt" -opplegg for deg, med en viss bevissthet og engasjement, vil du gjøre hobbyen din eller lidenskapen din til noe som gir noen økonomiske belønninger, uansett store eller små du vil kanskje at det skal være det. Og jeg måtte lære det på den harde måten. DKVPZ er en suksessrik artist med over 22 000 fans på SoundCloud. Her er noen av de beste hostingtjenestene å velge mellom, laget utelukkende for beat beslutningstakere: Forskjellen mellom et veksttankegods og et fast tankesett er perfekt forklart i det visuelle nedenfor. De skapte et miljø som folk likte og ønsket å være en del av, en slags livsstil.

Hvilket betyr i mange tilfeller vil du i utgangspunktet være en "spøkelses" musiker, lage jingler, støtte spor for sangere og alle slags andre ting, uten å bli anerkjent for innsatsen din. Forsikre deg om at du har riktig utstyr for å produsere gode videoer av høy kvalitet for alle videoer du vil spille inn. YouTube eller Pandora? Og på sine egne premisser. Hvis du har rullet rett til del 4, sier det mye om hvor ille du ønsker å få pengene.

Bygg fanbasen din fra grunnen av ved å annonsere på alle sosiale medieplattformer og pleie samfunnet ditt gjennom online engasjement. 00437p per strøm, noe som betyr at hvis du får 1 million strømmer, vil du motta litt over kr4.000. Spotify-brukere er lovlig i stand til å streame musikk, enten gratis hvis de godtar å lytte til annonser, eller de kan betale et abonnementsgebyr for en premium-tjeneste. Jeg brydde meg ikke om kvaliteten for mye, da jeg fokuserte på å skrive, spille inn og produsere et maksimalt antall spor. Hvis du bestemmer deg for å gi ut en CD- eller vinylversjon av albumet, bør du absolutt samle dem med en digital versjon i nettbutikken din. Aggressiv markedsføring er kortsiktig. Sprengning av et flash-salg.

ITunes

De bruker lydbibliotek for å finne musikk til prosjektene sine. Du sitter allerede på en bunke med gull! Husk at mange kunder bruker mer enn kr30. Folk er ikke dumme, og de kjenner igjen musikk når de hører den. I begge situasjoner utgjør disse kollektive kostnadene (abonnementsavgiftene og/eller kostnadene som betales av annonsører) utvalget av inntekter som utbetales til artister som sangene blir streamet hver dag. Hvis de fortsetter å kjøpe den via lenken din, får du noe av fortjenesten. Store valutapar, hva er de viktigste valutaparene? Nettverk og litt folkekompetanse vil komme godt med når du takler musikkveiledere og bibliotekseiere som vil hjelpe deg med å få synkroniseringsplasseringer.

Engasjer fansen din. Fokus på eide eiendommer. Maksimer inntektene dine.

Det er to alternativer - PayPal og Stripe (for kortbetalinger.) Så langt det er å lage informasjonsproduktene dine, er det også enkelt. Jo mer god kvalitet og god verdi du kan tilby fans, jo større er sjansen for at du vil selge. Nettstedet er Yahoo! Fansen din vil støtte deg og din musikalske karriere, så crowdfunding er en fantastisk måte å samle penger på, mens du kobler til og gir tilbake til fansen.

Et annet interessant poeng er at du ikke trenger å være produsent av hver eneste video du tilbyr til abonnentene dine. Tid er din mest verdifulle eiendel. Er du dømt til elendighet i uinspirerte jobber, jobber du i helgene når du kan danse natten bort? Kort sagt handler det om å ha en hitlåt som bryter topp 40 musikkart. Vi selger grupper av studioer som studiosentre til våre partnere som i utgangspunktet er forhandlere på nettet, og de kan merke Internett-innspillingsstudioet og selge eller lease dem til deres eksisterende brukerfellesskap ”[27]. Du får utbetalt en engangs sum i bytte for at du kan la en filmskaper bruke den sangen i prosjektet sitt. Selv om det bare er et par ganger, vil det fortsatt bidra til å heve profilen din som artist. Du har et stort påfølgende, du selger spillejobber, og du begynner å samle inn et solid beløp fra strømmer, men hvor ser du ut for å begynne å skape en bedre inntekt?

Når det er mulig, kan du beholde kontrollen over billettsalget via nettstedet ditt, og eliminere provisjonen som belastes av billettbyråene.

Slik Begynner Du å Selge Musikk På Nettet

Så hvis noe koster kr10 for å produsere og sende, bør du belaste 15 til 20 dollar. Selv om vi kanskje må trenge til vi "klarer det", er noen alternativer bedre enn andre. Du kan faktisk selge musikken din på SoundCloud. Tid er primær.

Når du har fått noen gratis tilbud på plass, kan du begynne å bygge en stige - noe som vil hjelpe fansen din mot større innkjøp og flytte dem til superfans rike. Men viktigst av alt er det en morsom måte å få kontakt med fansen din. Leksjoner fra de store investorene, vi håper faktisk at du tar med deg en gjest. Det er en blanding av tradisjonelle og moderne inntektsstrømmer tilgjengelig for deg å utforske. Varesalg er en av de mest upålitelige måtene å tjene penger i musikkbransjen.

Du må stadig forbedre ferdighetene dine som beatmaker eller produsent.

Hvem Denne Guiden Er Til For

For det første er dette absolutt for deg som kan komponere og lage musikk. Er utbetalingen per stream små? Men ikke bli ført med dyre kjøp før du er sikker på at det er etterspørsel. På den annen side har artister vitnet foran U. Det neste spørsmålet er hvordan man kan tjene penger med musikk på nettet, på show og fra andre kilder. CreativeAndProductive. SongCast kan hjelpe! Å skrive en tonehøyde til en potensiell sponsor ligner pitching til blogger, radiostasjoner og Spotify-spillelister, du må selge deg selv.

La meg vise deg HVORDAN du kan få musikken din lisensiert. Så noen som ønsket seg en gratis sang kan være interessert i å kjøpe hele albumet. Enda viktigere er at du kan samle inn dataene og verdifulle e-postadressene når du selger gjennom Bandcamp. Jeg la inn omtrent 20 timer i uken og genererte fremdeles kr30.000 ekstra fra å selge beats. Er du flink til grafisk design? Det er et veldig nyttig verktøy når du skriver salgskopi for e-post eller artikler på nettstedet ditt. Størstedelen av inntektene fra en artist kommer fra å turnere, selge varer, lisensiere musikken sin for ting som TV, filmer eller videospill, og partnerskap eller sidebedrifter. Følg oss på tvers av sosiale medier for å holde deg oppdatert om hva som skjer, og bruk TuneCore-bloggen for uendelige råd og tips for å fremme din karriere.

Noen eksempler på regjeringssponserte programmer er nedenfor. Jeg beklager at det tok en stund å sende deg lydfilene. Det kan hende du må bestille noen startervarer slik at du kan ta bilder av varene for å bevise at de er legitime.

Tunecore

Jeg tror virkelig at vi alle undervurderer nettverket vårt, og at du veldig godt kan ha noen få rappervenner eller Youtubere som kan bruke litt musikk og ikke har noe imot å betale kr20 for privilegiet. KLIKK HER for å laste ned vår gratis e-bok for musikkfremmende og få alt du trenger for å markedsføre musikken din. Naturligvis vil du at musikken din skal høres så bra som mulig på alle plattformene, så for å distribuere utgivelsen bør du sørge for at den blir lastet opp som en. Mye sultende kunstner slo meg opp og ber om tekstforfatter/forretningsråd…. Enda bedre, kan du dirigere nettstedet for å gi deg musikk som er tilpasset din smak gjennom FanMatch-programmet.

Jeg kjenner ingen i musikkbransjen. Så jeg hater å opptre live. Det er til og med ønskelig. Hva om jeg kunne selge 10 slag i måneden?

Start en YouTube-kanal.

Direkte nye innkommende fans til ditt beste innhold. Det første trinnet er forskning. Hvordan skal du avslutte tilbud og få artister til å betale for taktene dine? Det jeg prøver å si er at alt du trenger er en enkel start. Det er som å ha din egen lille YouTube-agent. Crowdfunding har også endret måten fremtidige artister finansierer prosessen med å lage musikk, og to relative nykommere leder nå anklagen. Det tar meg i cirka fem år å forstå at kaos i biblioteket mitt er en enorm tidkrevende prosess.

  • Andre alternativer inkluderer postkort, krus, telefondeksler og til og med tilpasse penner.
  • Du kan også ganske enkelt bruke en stemmeopptak-app på smarttelefonen din til å spille inn lyd også.
  • Det er tre viktige elementer du trenger å forberede for utgivelsen.
  • Det er flaut.

Slik begynner du å selge musikken din på SoundCloud

Det er hyggelig å ha lokale folk som promoterer i det territoriet du målretter deg mot. Den andre metoden for å få musikken din på iTunes innebærer en lang søknadsprosess gjennom Apple, som krever flere godkjennings- og bekreftelsespunkter. Det betyr imidlertid ikke at du bør ignorere andre sosiale medier og markedsføringstaktikker. Dette er en fin vei å gå, spesielt hvis du blir populær, og innholdsprodusenter, som ikke ønsker å få en streik fra YouTube eller en annen overvåkingsplattform, og vil fritt bruke musikk i innholdet. Programvare kan også brukes for å tillate fans å donere midler til musikere basert på antall nedlastinger som er fullført. Hvis du gjør dette ordentlig, vil inntektene som genereres fra de 20% lett utgjøre de resterende 80%. Du kan gjøre det til en spesiell kampanje for dine hardcore-fans, de som allerede liker musikken du har gitt ut på sosiale mediesider. Den økte eksponeringen kan gjøre det lettere å lande betalende spillejobber eller øke publikum, så det er andre grunner til å gjøre dette selv om du ikke tror at det vil tjene deg mye penger rett utenfor porten.

Produkter

Napster og Gnutella tilbyr gratis alternativer; for innspillingsetiketter er det en pris for denne tjenesten. Etterpå vil du få noen nyttige detaljer om 15 nettsteder hvor du kan få betalt for å markedsføre og selge musikken din. 52 av disse 110 ble plassert i musikkbiblioteker. Når artister kjøper en ikke-eksklusiv lisens, får de flere brukerrettigheter som lar dem bruke ditt beat til sine (personlige) musikkprosjekter. Test gjerne forskjellige kjøpslink-titler, for eksempel Kjøp, Få eller Kjøp, for å teste hva som snakker best til publikum. Ved å bygge spesielle salgskampanjer rundt spesielle arrangementer (f.eks. )Hvis du snakker om kjærlighet til musikk, hvis du vil vite hvor mye penger noen av de populære kjendisene tjener ved å gjøre det de elsker, kan du sjekke ut følgende artikler her på Kingged: