7 Ting Du Må Vite Før Du Underviser I Engelsk Online

”Men snarere,“ hvordan kan jeg bli engelsk online-lærer og tjene en anstendig onlineinntekt? Jeg håper disse tipsene til online lærere fra ESL har hjulpet deg med å ta en beslutning om denne bransjen passer godt for deg. Det sier seg selv, men du må ha tilgang til pålitelig internett som lærer på engelsk. De vil bare morsmålslærere og at lærere setter sin egen rate.

Kinesiske foreldre betaler for at barna skal lære engelsk fra amerikanske onlineveiledere. 00.00 på ukedagene og hele dagen i helgene. Du må forstå at det er en ting å snakke og skrive på engelsk, men det krever helt en annen ferdighet å lære. Det ser ut til at de bare ansetter ansikt til ansikt i Kina. Klikk her for å finne ut mer. De er 40 minutter lange, og lærerne får en grunnrente på kr16 USD per 40 minutters klasse med en sjanse til å motta bonuser opp til kr6 per klasse, så det er mulig å tjene kr22 per 40 minutters klasse. 50 per 45 minutter. Forstå utfordringene i rwandas filmindustri, jeg fant ut hvordan jeg kan skape rikdom - jeg har blitt millionær over hundre ganger og når du har lest dette, vil jeg sannsynligvis være en milliardær. Høydetidene er tilsynelatende fra 17.00 til 03.00 tyrkisk tid.

 • Jobb så lite eller så mye du vil.
 • Hva var din opplevelse?
 • 10 topptimer og helgetimer.
 • Ja - ved litt hell og ved å grave, har jeg funnet et flott verktøy for alle som er interessert i å tjene litt ekstra undervisning i engelsk hjemmefra.
 • Klikk her for Rorixwell-vurderingssiden.
 • WayUp (ikke lenger online) er et selskap i New York som lærer engelsk til kinesiske studenter gjennom plattformen deres.
 • Lærere må sette timeplanen sin i 10 måneder om gangen.

Qkids kobler 300 000+ unge kinesiske elever mellom 4-12 år med tusenvis av lærere online. For å lære engelsk eller andre språk online, trenger du ting for å være på plass, for eksempel: Det er et 'guesstimate', men det vil gi deg en god indikasjon på tiden du trenger å sette av, og også en ide om inntjeningspotensialet ditt. Når du er godkjent, kan du begynne å undervise. De fleste online engelskselskaper fokuserer på denne aldersgruppen, inkludert VIPKID, Landi, Class100. Imidlertid kan det hende at noen selskaper som kobler deg til studenter, ikke gjør disse obligatorisk så lenge du består deres søknadsprøver. 8 økonomiske feil som må unngås etter at du har blitt skilt. Vi har lagt tallene for dine arbeidsnarkomaner der ute.

20 per 25 minutters klasse. En rask internettforbindelse og riktig utstyr. Artikler, når du tenker på denne megleren, tenker du på letthet og sikkerhet. Minimum antall timer som kreves er 30 topptimer per måned.

Tutor ABC er en av nettbaserte utdanningsplattformene til iTutorGroup som tilbyr engelskundervisning til taiwanske studenter i alderen 22 til 65 år.

Sider

Endelig kommer mange av studentene fra rike land som Korea og Saudi-Arabia. En annen interessant funksjon de har for studenter, er muligheten til å finne andre studenter og chatte med dem på nettet. Vær oppmerksom på at flertallet av disse selskapene befinner seg i en annen tidssone enn din.

 • Dette betyr at timer som er tilgjengelige for undervisning i Amerika og Canada kan være veldig tidlig eller sent.
 • Det er virkelig et alternativ for dere som er lærere i hjertet selv om du ikke har undervisningsgrad.
 • De vil ha innfødte foredragsholdere fra Canada eller USA med ESL-sertifikat eller undervisningserfaring (selv om disse to siste kvalifikasjonene ikke alltid er nødvendige).
 • Du blir bedt om å ta et skjermbilde med resultatene av internetthastighetstesten din.

Hvordan Tjene Penger På Undervisning På Nettet

Du kan tjene veldig stort med VIPKID ettersom noen lærere tjener opp til kr2019 måned etter måned. Det tjener penger, selv om stabiliteten i full jobb kan tillate de fleste å sove godt om natten, gir den ikke kreative juice til å søke etter nye inntektsproduserende strategier. Du må oppgi din egen månedlige timeplan til elevene og foreldrene deres for å bestille klasser, og timeprisen er minimum kr16, som betales månedlig. Arbeidstiden er mandag til fredag ​​18.00 - 21.00 og lørdag til søndag 09.00 - 22.00 Beijing-tid, og du må jobbe minst 2 dager per uke i 2 timer.

For å komme i gang, må du gå gjennom søknadsprosessen. 10.00 for de på vestkysten. Totalt sett har de veldig vennlige personale som er veldig hjelpsomme, så det hele skal gå greit. En-til-en-klasser. Du trenger ikke å kinesisk, siden du vil være en instruktør for studenter som allerede vet litt engelsk. Topp 6 beste skannere og screeners som er evaluert, plattformen tilbyr en rekke handelskurs, for nesten alle temaer som er vogue akkurat nå. Videointervjuet er den største delen av hele prosessen. Jeg tror de er tilknyttet et annet spansk ESL-selskap som heter Learnlight.

Lær mer om å jobbe som Cambly-veileder her.

Vanlige Spørsmål Og Populært Innhold Om Undervisning I Engelsk Online

Registrer deg på VIPKID hvis du er interessert og hjelper deg med å støtte This Online World. De vil ha lærere med TEFL-sertifikat, to års undervisningserfaring og online undervisningserfaring. Følg oss, ikke risiker mye penger når du først starter. En stabil internettforbindelse er avgjørende for at du skal lykkes når du jobber online.

De gir opplæring. Englishunt er basert i Seoul, Korea og Michigan, USA. Bli en "clickworker", det finnes en rekke cashback-nettsteder der ute som betaler deg provisjonen de ellers ville ha tjent. Å svare på det andre spørsmålet hjelper deg å finne den nisjen som passer inntektsbehovene dine. For en online undervisningsjobb, nei, du trenger ikke nødvendigvis å være TEFL-trent. VIPKID er en av de største online læringsplattformene på engelsk der ute.

Bla Gjennom Kategori

Lykke til, og lykkelig veiledning! Tilsynelatende er ikke lønnen stor, men ikke mye annet er kjent om dem på dette tidspunktet. Lite til ingen kreativitet med undervisningsplaner.

Rype

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, opprette kontoen din, ta noen tester og klikke på bruk. De trenger minst ti timers forpliktelse per måned. 30:00 (Beijing tid). Noen ganger er det mer enn bare å betale for å chatte på engelsk. De er spesialister på forretningsengelsk. Personlige liv og arbeidsliv blir berørt noen ganger, det blir vanskelig å balansere dem. Du kan forhandle om din egen sats med selskapet.

Italki administrerer utbetalinger og studentproblemer. Denne prosessen vil variere basert på hjemlandet ditt eller landet du underviser i engelsk online fra. Du endrer stadig studenter. 5 timer per uke til en pris på kr14 - kr22 per time. ITA Alumni-perspektiver på undervisning i engelsk online: Klikk her for vurderingssiden for Learnlight. Få dagens lagervarsel, send oss ​​en e-post til knowledgecenter @ fool. Elevene prøver lærere under en demoklasse, og deretter kan de bestemme seg for om de vil bestille regelmessig med dem eller ikke. Oikid har base i Taiwan og de lærer barn mellom 4-12 år.

Hva trenger jeg? De leter etter morsmål i engelsk som også kan snakke russisk, tospråklige lærere er å foretrekke, men hvis du snakker litt russisk, vil de også ta imot deg. Engelske veiledere på GoGoKid tjener mellom kr14- kr25/hour (avhengig av vurdering, som varierer basert på vurderinger og aktualitet). De har et system der elevene velger klasser og trenere på den tiden de vil. Du kan søke om å lære et hvilket som helst språk, selv når du ikke har tidligere erfaring med undervisning. Etter å ha sett på tilgjengelige undervisningspriser, oppdaget jeg at en håndfull kostnad koster kr15 for en halv time. Selskapet tilbyr ofte ekstra studenteregistreringsbonus til demolærerne som opptrer som selskapets største salgsstyrke. Se vår sammenligningstabell for engelsk engelsk for arbeidsgivere for å sammenligne minimumskrav på time på flere forskjellige ESL-skoler online.

Det tar vanligvis tid å etablere seg og bygge et publikum for online-klasser.
Du trenger ikke å bruke den, men jeg vil gjerne hjelpe deg gjennom prosessen hvis du bruker den og DM meg spørsmål.

Hvordan Er Søknadsprosessen?

Hvilket utstyr trenger jeg for å lære engelsk online? EngelskLønn: Timepriser er vanligvis mellom kr10- kr18, selv om du også kan tjene bonuser som kan øke denne hastigheten.

Å planlegge for meg er veldig enkelt. Hvis du er i stand til å etablere deg som en utmerket lærer, er det virkelig ikke et insentiv til å reise andre steder, etter hvert som lønnen vokser over tid. Mange i vår generasjon (20/30 år) har en bachelorgrad og er ikke i stand til (eller ikke lenger vil) gjøre noe med det. Cambly gir veiledning til studenter over hele kloden. Last opp et profilbilde (velg et bilde som du ser profesjonell ut, ikke det av det vanvittige partiet i går kveld), skriv en kort biograf der du gir mer informasjon om utdannelsesbakgrunnen din, undervisningsopplevelsene dine og grunnen til at du er å søke (ikke si fordi du vil tjene penger, det er ganske åpenbart).

Avhengig av din erfaring, selskapet og din funksjonstid, kan timeprisen være mellom kr10- kr25/time. Henvisninger er den mest effektive måten å fylle timeplanen på. Studentene må forhåndsbetale for timene de bestiller med deg, så fordelen her er at hvis studenten ikke viser (noe som kan skje noen ganger), vil du fortsatt få betalt! TEFL-sertifikat kreves (sponsing tilgjengelig). Du får velge din egen timeplan 100%.

 • Og jobben din vil være å bare være en kamerat i utgangspunktet.
 • Det kan være lurt å bruke kortsiktige metoder.
 • Det er flere grunner til at studenter henvender seg til online engelsktimer på grunn av en tradisjonell klasseromsstilnærming.
 • I create-a-profile-versjonen setter lærere sin egen pris, vanligvis mellom kr10- kr20 USD per time og ikke-innfødte lærere er velkomne til å sette opp en profil.
 • HelloKid er et kinesisk selskap og det har tilsynelatende mange studenter.
 • Læreplanen er en interaktiv spillbasert læringsplattform.
 • Opplev å jobbe med barn mellom 5-12 år.

Lær Engelsk Online Fra Hvor Som Helst I Verden Online Plattformer

Dette programmet skal være en av måtene du kan tjene penger ved siden av, og bare ved å jobbe hvor som helst. Fullfør en online søknad. Arbeidstiden kan være utfordrende noen ganger. De betaler kr14-22 USD per time. Her er fordeler og ulemper ved å jobbe i dette selskapet. Noen tilbyr også ytelsesinsentiver eller øker prisene når du bor i selskapet over lengre tid. Vanligvis inkluderer andre mennesker som ser ut til å like å lære engelsk som andrespråk, pensjonerte og foreldre som er hjemme.

De betaler opptil kr28 USD per time med bonuser med Paypal. Klikk her for VIPKid-vurderingssiden. Vi har en løsning for deg - lær engelsk online.

Motta Undervisningsmuligheter

Klikk her for Novakid-vurderingssiden. Dette øker effektiviteten i undervisningen min, og også min glede av timene. Fordelen med å undervise på en app er at du ikke er bundet til en fast ukeplan. De betaler kr9 US for en 25 minutters klasse og kr18 US for en 50 minutters klasse. VIPKid tilbyr også en kr100 henvisningsbonus for å henvise lærere til selskapet. Det gir også eleven sjansen til å spare penger. De bruker mye rollespill som en del av undervisningsmetoden. Gjør tiltak ved å søke til noen av disse selskapene i dag og begynn å tjene de kule kontantene du ønsker.

Dette er hva du trenger å gjøre for å komme i gang:

Freelance English Teaching Platforms

Du er bare pålagt å undervise i minst en klasse per uke. Dataregistreringsjobber, dette kreves av selskapene som nylig har introdusert teknologi på kontoret. Lager, hvis hjemmet er i et FEMA-bestemt spesiell flomfareområde, vil banken også kreve at du har flomforsikring. Voxy er et selskap lokalisert i U. Det ser ut til at de fortsatt gjør seg klare til å lansere, men de bygger opp en liste over lærere, så det er mulig det ikke er noe arbeid der ennå.

Vel, det er ikke lønn i den virkelige betydningen av det fordi du ikke jobber for noen. Topptidene er fra 9: Ikke mye annet er kjent om dem på dette tidspunktet. Vi vil gjerne høre fra noen som jobber for dette selskapet. VIPKID er i utgangspunktet en plattform som kobler frilanslærere med kinesiske studenter. Skype hvis den de fleste er kjent med, men Zoom er en annen som er sterkt anbefalt for ESL-undervisning på grunn av dens brukervennlighet og nyttige funksjoner som skjermdeling. På barnekurset leter de etter morsmål som har ESL-sertifikat og opplever å lære barn.

Du trenger ikke en gang å ha en fantastisk grad eller være en ekspert for å lære andre online.

Fordelene er at du kan stole på mer eller mindre jevn ukelønn, du får ofte kompensasjon når eleven ikke møter opp i den bookede klassen og du får en betalt opplæring. Jeg kan bo i alle land jeg vil, selv om forbindelsen er litt tregere. Eigox er et selskap fra Japan. Deres øverste grunnlønn er kr10 per klasse, og når du når den høyeste lærerens "kredittscore" får du en 1. Denne artikkelen kan hjelpe: Hvis ja, vet du at du kan tjene penger på internett ved å lære andre mennesker å forbedre grammatikken og bruken av engelsk? Dette blir ofte oversett, men å vite så mye du kan om potensielle studenter vil hjelpe deg å bringe dem til nettstedet ditt og overbevise dem om at de vil ha fordel av å ta leksjoner med deg. Det kan også være verdt å merke seg at noen nasjonaliteter sliter med noen deler av det engelske språket eller uttalen av bestemte grupper av ord, slik at du kan målrette leksjonene dine mot spanske engelskspråklige elever eller sørkoreanske engelskspråklige elever.

En universitetsgrad er ikke nødvendig, men foretrukket.

Lær I Utlandet

Flyktning i det engelske språket og sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner er også nødvendig. Dette er selvfølgelig også en idé å tjene penger mens jeg bor i utlandet. Rype er basert i USA og er designet for studenter mens du er på farten, så de har en app. Det åpner for mange kreative muligheter for deg som lærer, og gir deg muligheten til å gå ned på din egen undervisningsvei og lære den måten du mener er best for studentene dine. IBestTeacher betaler kr14 - kr26 USD per time avhengig av kvalifikasjoner.

En stabil internettforbindelse. OnlineTV et annet spansk selskap som en lærer jobber for. Alt lærings- og treningsmateriell leveres, og du lærer gjennom et program som du må installere på den bærbare datamaskinen (bare windows). CES sier at alle selskapene de kan plassere deg med, har grunnlønn og fleksible planer. I forbindelse med denne beregningen vil vi bruke SayABCs offisielle barnekurs. Klikk her for vurderingssiden for English Tutor Online. Autonio, (50% -100% -200% fortjeneste per måned) Hvordan tjene konsistente overskudd ved å sette opp dine daglige, ukentlige og månedlige handelsmål? Hvis du har en grad, ikke nøl med å ta med det faktum i søknaden din!

Det er ingen rapporter eller forberedelser før klassen. Lag kortere klasser. Stor mulighet for å tjene en veldig god lønn. Potensialet kan være langt over kr3000, -! Det eneste alternativet jeg hadde, var å dra tilbake til England og jobbe på et kontor. Å betale ned gjelden. Flott ledelse.