Hvordan tjene penger på Music Online 11 måter

Det er ikke så skremmende, og jeg får møte alle der. Bildet over viser reklamen på høyre side på vurderingssiden. Begynn å djing for arrangementer, og kast deg et par av dine egne sanger i miksen mens du er der.

Og disse menneskene er dine fremtidige fans som vil betale for billetter til showene dine, kjøpe album og merch og strømme musikken din. Før du henvender deg til et selskap, må du undersøke hvem de allerede jobber med. Det kan ta litt tid å etablere deg som innholdsforfatter, men når du har noen få artikler under beltet, burde det ikke være for vanskelig å finne klienter som vil at du skal skrive for musikkpublikasjoner. Utvidelsen av Internett endret nesten alle virksomheter fra kjernen. Registrere, vanlige veteraner sverger generelt ved sine praksisregimer. Hawaii, jeg hører mye snakk fra folk jeg kjenner om hvor mye penger som er i sveisefeltet, men er ikke helt sikker på hvor de er. Så inviter dem til å kjøpe sangene dine. Vi håper ideene ovenfor vil hjelpe deg med å sette opp en grunnleggende, men effektiv salgstrakt for YouTube-kanalen din!

Til slutt, hvis du ikke er stolt av det, eller hvis du har noe som er en forbedring, kan du ta dem ned eller begrave dem.

Bare vær tålmodig og hold ut mens du klatrer opp stigen til toppen! Disse 45 millioner gratis brukerne tar annonsene for gitt. På lang sikt kan dette skade din musikkundervisningsvirksomhet.

Ikke vær redd for å øke prisen når du trenger det. Plateprodusenter kan få en lønn hvis de er bundet til et bestemt studio eller får utbetalt per prosjektbasis hvis de frilanser. Å tjene penger i musikkbransjen er ikke alltid så enkelt som å forhandle om lønn og vente på at lønnsslippen din skal komme inn. Sett av tid og tålmodighet til strømmingstjenester på nettet, da de er din viktigste inngangsport for publisering og markedsføring av musikken din.

Selg individuelle sanger og nedlastinger på store plattformer som Google Play, Amazon og Apple Music. De produserer sine egne musikkvideoer og publiserer dem på YouTube 2. “[Chertkow og Feehan] er de ideelle mentorene for håpefulle indie-musikere som vil navigere i en stadig skiftende musikkbransje.

Denne prosessen kan være en grind, men hvis du stikker den ut, kan det være en spennende og konsistent måte å tjene penger på.

Du Har Abonnert!

Hvis noen hadde fortalt meg da jeg først begynte at noe slikt selv var mulig, hadde jeg kalt dem gale. Jeg har tjent penger på de fleste av disse metodene, så jeg vet at du også kan. Vel, du er ikke alene.

Hvis du er en engelsk som morsmål, kan du også forvente at jobber som dette vil betale oppover kr20 per time, avhengig av hvor raskt du skriver.

Måter å Spare Penger På å Lytte Til Musikk

Det er ikke for alle. Gjenvinne tapte kontanter, postkamerater - Kjør, kjør eller gå for å levere lokale leveranser i byen din og tjene opp $ 25 i timen på det. Du kan bli en ekspert på mange måter, fra å studere musikk på skolen til å publisere musikkanmeldelser jevnlig til å intervjue fagfolk. Det er fordi det alltid er lettere å ansette en person som kan gjøre flere ting, enn å jobbe med mange mennesker som bare gjør en ting (med mindre du er verdensberømt for den ene tingen du gjør bedre enn noen andre). Forutsatt at hver abonnent betaler ham 5 dollar i måneden, det vil si 4750 dollar i måneden (unntatt hans andre inntektsstrømmer). De fleste vil be om et tidligere eksempel på arbeidet ditt, så vær forberedt på noen få artikler du har skrevet, selv om ingen av dem er publisert. Dette er en vanvittig lang liste. Hvis du ikke har mye av en velprøvd merittliste når det gjelder å trekke inn et publikum, er du ikke i en god posisjon til å kreve store gebyrer. Veldedighet, bruk av Bitcoins? Og han har rett.

Han snakker om de forskjellige måtene du kan selge beats (gjennom en distributør eller på ditt eget nettsted), og de forskjellige typer salg du kan gjøre (leiekontrakter vs. )Gjennomsnittlig timepris er omtrent kr20. Og glede. De elsker musikken du la ut, og videoene og bildene... Listen fortsetter! Nøkkelen til suksess med patronage er gjennom eksklusivene som er nevnt over. Det er en betalt tjeneste, og du må betale en fast årlig avgift på omtrent kr20 for ubegrenset opplasting. Skjorter, hatter, hettegensere, klistremerker og mer selger fortsatt ekstremt godt. Ikke bekymre deg for å være foran kameraet, elevene dine er her for å lære av deg, læreren.

Eller du kan velge den semi-tradisjonelle ruten for å lete etter fjernundervisningsjobber med høyskoler hvor du kan lære den akademiske siden av musikk. I tillegg forhindrer det at det spilles over markedet. Hver eneste film og tv-serie må ha et lydspor eller en bakgrunnssang på et eller annet tidspunkt. Hun livestreams konserter for sine lånetakere en gang i måneden. Jeg har bare fokusert på å høre på musikk fordi denne artikkelen kun fokuserer på musikk. Ved siden av spillejobber er det også festivaler som lønner seg godt. Med slike venner, hvem trenger en fiende, ikke sant? Videre samler de inn for AHRA, som samler inn royalties generert fra salg av blanke CD-er, personlige lydenheter, bilsystemer, mediesentre og satellittradioenheter som har musikkinnspillingskapasitet.

Gratis Webinarer

En av de store trendene som forårsaker en positiv endring i bransjen er abonnementstjenester. 80/20-regelen beviser at 80% av inntekten din kommer fra 20% av disse inntektsstrømmene. Du har ferdighetene. Gigsalad er en betalt tjeneste, og en musiker kan registrere seg som Pro eller medlem. Ting, det er også noen "kontante" premier i form av gavekort som kommer i løpet av få dager. På en skala fra den irriterende ungen du gikk på videregående skole til Marshmello, kan live show få deg hvor som helst mellom kr0 og kr200 000 per show. Musikken din må være veldig god for å lykkes på dette feltet.

Slik promoterer du musikken din på SoundCloud

Ofte kalt en "tie up". Skal du gå ut og kjøpe albumet deres med en gang? Dette inspirerte artister over hele verden til å forbedre sine markedsføringsstrategier og tilby seg selv og alt sitt eksklusive innhold til sine største fans mye mer enn det som tidligere var praksis i det siste. Det er mange innholdsprodusenter på YouTube i disse dager. Til sist, men ikke minst, patronage support er en stadig mer populær måte musikkfans viser frem deres støtte til sine favorittartister. YouTube Music er en streamingtjeneste for musikk utviklet av YouTube. Videre, hvis du er usignert eller på en liten uavhengig etikett som ikke har fysisk distribusjon, er det et annet godt alternativ. Anmeldt avandy, hvis noen skulle prøve å bruke både den virkelige regningen og den falske, ville noen som tok seg bryet med å se på begge regningenes serienummer, se at de var det samme tallet, og dermed måtte en av dem være falsk. Det høres åpenbart ut, men du vil sikre at du fenger publikum og at det ikke er noe verre enn en dårlig innspilt video.

Du kan også vurdere nye artister for ekstra poeng. En god måte å analysere ferdighetene dine er å sammenligne sporene dine med artistene du ser opp til. Pop punk, for eksempel kan salg av vinyl være tilsvarende eller bedre enn CD-format. Få venner med dine nye abonnenter.

Diagrammeregistrering

Ifølge ett Spotify-selskap som innleverer, er gjennomsnittlig utbetaling per strøm fra selskapet mellom kr0. Dømmelse: er s7 riktig for deg? På et tidspunkt var det en av de kraftigste gruvearbeiderne der ute, med en svimlende 16 TH / s hashingkraft. Når du begynner å bruke kreativitet på markedsføringen, vil du begynne å gjenkjenne andre muligheter. Daglige live streams, sjansen er stor, det kommer til å være strategien du selv har utviklet. Musikkprodusering er en av slike ferdigheter. Headlining-show på en helg kan være de beste pengene du tjener i de første dagene.

En annen måte å tjene med nettstedet er ved å henvise andre som setter opp en konto og lytter til minst 5 sanger. Spørsmålet er - hvor finner du dine første spillejobber? Det er kunder som har behov for musikk til kortfilmer, oppstartsannonser og uavhengig utgitt apper eller spill. Kanskje en joint venture. Dette er flott for mainstreamartistene som kan investere millioner av dollar i å få den oppmerksomheten, og så tjene litt penger på hver lytter. Og på sine egne premisser. Produsenter jakter alltid på nye prøver av høy kvalitet for å utvikle lyden.