Beste online jobber for studenter: The Ultimate Guide 2019

Tar du veldig detaljerte notater? Jeg er sikker på at du elsker å høre på musikk. Medisinske tjenester medicare dekker ikke, Å kutte sparevinduet med bare fem år krymper gevinsten din fra omtrent $ 960 000 til 619 000 dollar - fortsatt imponerende, men ikke i nærheten av førstnevnte. Jeg brukte mye tid på å jobbe med bloggen min det første året med en fulltidsjobb, travel småbarn og mann. Nok en gang er Skillshare en flott ressurs for å lære ferdighetene du trenger for å gjøre dette. Her er noen av kravene for å bli en engelsk online-lærer for VIPKID: Du kan finne stipend som passer deg her. Stash, , en erfaren), kjenner du deg rundt i et lysestake-diagram allerede. Du bør vurdere å bli frilansskribent. Dette er en vanlig måte for studenter å lage en anstendig del av endring på.

Den største etterspørselen er vanligvis etter matematikk og naturfag, men du kan også veilede i skriving og lesing, samt historie og maktvitenskap.

Bare sørg for å sjekke de lokale forskriftene for å sikre at du kan operere som sjåfør i ditt område. Stuvia er et nettsted som lar deg gjøre dette, noe som gjør det til et alternativ å tjene penger på college. Hvordan får jeg betalt for å ta undersøkelser online? trenger jeg noe spesialutstyr for å . Alexis fra Fitnancials er fortsatt på college og tjener over kr10.000 i måneden fra bloggen. Det er en annen måte å bruke læringsfaget ditt til å tjene penger som tar meg til mitt andre tips:

  • Vær forberedt på at du noen ganger kan jobbe i helgene, slik de ofte er når høyskoler vil gi turer til rike studenter eller potensielle studenter/foreldre.
  • Men denne artikkelen er noe annerledes, og vi flommer ikke over noe bla-bla-innhold, men en viss presis handlingsbar oppgave å utføre for å få en ekte andreinntektsjobb på nettet.

Bokholder

Lær mer om dette kartleggingspanelet her. Virtuell rekruttering er et annet flott alternativ for en fleksibel frilansekarriere som du kan gjøre mens du fortsatt er på skolen. Da han ble uteksaminert, hadde han to utleie og et hus for seg selv. Du kan bli en dataregistreringspersonell ganske enkelt, og dette kan være en ideell pågående sidejobb for en student, siden det er en fleksibel jobb og ikke krever noen spesialiserte ferdigheter. MyPoints tilbyr også god lønn for å fullføre undersøkelser - du kan tjene opptil kr50 per undersøkelse! Kanskje du kan forberede ditt Sorority-hus før en fest, eller selge tjenesten til andre i sovesalen din.

Arbeidet kan være tøft, men du kan sannsynligvis tjene mer penger på å jobbe to eller tre skift per uke enn du kunne jobbet i fem dager i uken i en minstelønnsjobb.

Nettjobber For Studenter Uten Erfaring

En av disse nettstedene jeg sverger ved er UserTesting. Hvis du ikke er interessert i å selge i det hele tatt, er det SÅ mye bra du kan gjøre selv. Du fortjener mer. Gjennom apper som Turo kan du låne ut kjøretøyet ditt i noen timer, dager eller til og med uker om gangen. Dette er ofte bedrifter som kommer ut med nye varer og ønsker å høre hva en testgruppe av mennesker synes om det før de gir dem ut for allmennheten. Du kan for eksempel dømme basketball om vinteren, baseball om våren og sommeren, og fotball eller fotball om høsten.

De vil vite hvor brukervennlig det er, så de vil betale folk for å bruke litt tid på nettstedet sitt og gi tilbakemeldinger. AdSense - Google vil publisere annonser på bloggen din, og du vil få betalt for annonsevisning og klikk. Dette er alt jeg har erfaring med, og jeg anbefaler fordi de er nyttige og er selskaper som jeg stoler på, ikke på grunn av noe provisjon det kan tjene meg. Bruk flere meglerkontoer, fINRA definerer en dagshandel som enhver posisjon som er kjøpt og solgt (eller solgt og kjøpt) samme dag på kontoen din. Det er mange frilansingsnettsteder som kobler kodere og programmerere med folk som søker disse tjenestene.

Selg Bruktbøker

Du kan tjene så mye som kr5 til kr10 per måned. Får jeg betaling for hver undersøkelse jeg tar? Mulighet for en dag å forlate dagjobben for å satse på heltid. Mange nettsteder som er vert for online ESL-klasser leverer også en egen læreplan for å hjelpe lærere i klasserommet. Du trenger ikke å eksistere på informasjonskapsler og pizza som alle dine stakkars venner.

Alle disse ideene vil ikke gjøre deg til millionær om en natt du må jobbe og bruke litt tid på å tjene. Noen rengjøringsmidler krever at klienter leverer rengjøringsprodukter og redskaper, og noen tar med seg egne fra jobb til jobb. Openurl, om forfatteren Alan Li begynte å skrive i 2019 og har sett arbeidet sitt publisert i nyhetsbrev skrevet for Cecil Street Community Center i Toronto. Nøkkelen er å skrive blogginnlegg ikke om deg, men om ting leseren din ville brydd seg om. Gjør deg klar til å tjene litt ekstra penger for å hjelpe deg gjennom college årene!

Tjenestene kan omfatte alt fra e-postadministrasjon, oppretting av innhold, bokføring, grafisk design, sosiale medier og mer! Alt jeg måtte gjøre var å bruke appen og delta i et par samtaler med et medlem av utviklingsteamet for å spørre meg om min erfaring. Dette er relatert til den forrige ideen, men mer rettet mot mennesker som heller vil være deres egne sjefer enn å bry seg med noen andres oppgaver. På denne måten får du bare de best betalte undersøkelsene som passer for deg. Noen online tjenester kan hjelpe dem med dette, og det er her du kommer inn! Studenter som er ansatt jobber i gjennomsnitt omtrent 30 timer per uke.

Konglen

Google vil betale alvorlige penger (noen ganger titusenvis av dollar) til folk som kan avdekke farlige feil og sikkerhetsproblemer i appene sine. Et alternativ i denne kategorien er Lending Club. Det er så mange måter du kan tjene penger på college - og jeg håper denne listen hjelper deg med å velge de som fungerer best for deg. Du vil være en reservasjonsagent som hjelper kunder sesongmessig. Lær mer om dette kartleggingspanelet her.

Å være merkeambassadør er en enkel måte å få erfaring med store navnemerker på, som også ser bra ut på CVen.
  • Det er en rekke måter du kan tjene penger på som student, og de går langt utover stereotype studentjobber som å levere pizza og jobbe fastfood.
  • Vær forberedt på å bruke mye tid på føttene, ha på deg et hårnett og jobbe rare timer.
  • Hvis du elsker å være bak rattet, er apper som kjører til turer som Uber og Lyft en fin måte å tjene penger på fritiden på.
  • For noen oppfinnere har dette bare tjent 1 000 dollar, men andre har tjent 100 000 dollar gjennom plattformen.
  • Jeg har sett alt fra hvordan du gjør ting om trappebygging, til råd om dating.

På Egenhånd

Faktum er at det definitivt er legitime måter å tjene penger hjemmefra. De vil matche deg med studenter som trenger hjelp på fagområdene dine, og du tjener kr20 i timen. De fleste av dem krever at du ser på videoer, svarer på undersøkelser, leser e-post eller utfører andre ganske enkle oppgaver. Plassering, når jeg driver med pushups, situps og squats, fordi jeg jobber med musklene og kroppen min (formen), er det lett for meg å se resultatene raskt og føle dem raskt i kroppen min. Avhengig av mengde og verdi, kan du tjene tusenvis i måneden, alt uten å forlate rommet ditt. Noen programmer matcher studenter med jobber relatert til deres studieretning, noe som kan være en god gjenoppbyggingsopplevelse. Du kan også se på noe nytt som Amazon Services, og liste opp tjenesten din der.

De har fantastisk kundeservice, og de har vært ledende på e-handelsplattformer i mange år. Du tjener poeng som kan innløses for kontanter eller Amazon-gavekort. Studenter kan ha flere teknologiske dingser og filmer enn de fleste voksne. Ta en titt på noen betalte undersøkelsesnettsteder listet nedenfor.

Men det kommer ikke til å være deg, fordi du leser dette innlegget! Det avhenger av timeplanen din og valget mellom å finne ut hvilken jobb du skal begynne å tjene. Dette er bare noen få av de tusen der ute, alt fra glatt online virksomhet til unsexy-rengjøringsarbeid. Policygenius tillater ikke innlevering av personlig informasjon av brukere lokalisert i EU. Servitriser gjør enkelt mer enn kr100 - kr300 per skift, og jeg har kjent bartendere for å tjene opp til kr500 per natt i tips! Her er noen nyttige tips fra ekte mystery shoppere.

Betaler omtrent 5 til 10 øre per sang.

Dataregistreringsarbeider

Du kan finne grafisk design online jobber på steder som Autentiske jobber, Dribbble, Smashing Magazine etc. Hver elevs sak er virkelig unik. Selvforsyning vil ta deg steder. Er du litt veiviser når det gjelder å løse datakrasj? Du kan registrere deg på nettsteder som UserTesting, og bli matchet med selskaper som har lagt ut testjobber. Betalingen per test er kr8.

Imidlertid vil den typen virksomhet du jobber i ha stor innvirkning på hvor mye penger du tjener. Men det er også en sjanse for å få kontakt med potensielle kunder og kunder for produktene eller tjenestene du selger. Timene kan være fleksible, så det er en god mulighet som student. Hvis du er god og ikke har noe imot å ta en risiko, kan du kjøpe tidlig i bulk og selge videre når mani rammer. Disse vil være større enn risikoen for Betterment eller Vanguard, men de har også potensial for høyere avkastning. Den typiske timelønnen til en virtuell assistent ligger på rundt kr15. Selg på utdannelsen din!

Lei Bilen Din

Og eierne deres vil betale deg 15-20 dollar for å komme innom og strekke beina sammen. Derfor vil folk betale godt for alle som kan fikse det raskt og profesjonelt. En av mine favorittmåter å tjene litt ekstra penger på siden er gjennom meningsnettsteder. Jeg elsker å bruke Ibotta! Her er noen tips som du kan bruke:

Deres kunder inkluderer Apple, Microsoft, Adobe og andre Fortune 500-selskaper. Noen av disse betaler bare ekstra inntekt, og andre betaler usedvanlig bra, så velg dem etter dine behov. Selv noen raske, gode arbeidsgivere tilbyr det nå, inkludert Starbucks og Chipotle. Hvis du noen gang har drømt om å være spion, kan mystery shopping være en god jobb for deg.

Det kan føre til et stort gebyr i økonomien din hvis du ikke ser etter måter å tjene penger på. Jeg lette stadig etter mer seriøse kunder, som var utfordrende i begynnelsen, men på lang sikt, verdt det. Bli en ekstra!

Hvis det er du, vil du lage en god korrekturleser.

Oppfinne En App

Er du en god dommer av nettsteder? Plus500 og eToro. Hvis du er flink til å komme med morsomme ordtak - eller tror du kan lage et design folk vil elske, - hva venter du på? Populære riddelingstjenester inkluderer Uber og Lyft. Du kan starte hvor som helst. Omfavne sjansen til å lære og finpusse disse mens du jobber! Hva vet du mye om?

Andre måter å tjene penger på College

Du bygger også et grunnlag for å forberede deg på den virkelige kverna fremover. Ta en titt på bedriftens markeds- eller reklameavdeling hvis du er hoved- eller kommunikasjonsleder. Selv om internett har brakt fantastiske muligheter som å undervise på nettet, har det også brakt andre utrolige muligheter med, som å kunne opprette din egen online virksomhet og gradvis skape en passiv inntekt hjemmefra, mens du kanskje ikke kan tjene raske penger i begynner som undervisning på nettet kan tilby, å ha din egen online virksomhet er en mer langsiktig tilnærming for å lage en permanent månedlig passiv inntekt på nettet, hvor du til slutt ikke trenger å jobbe i det hele tatt, eller i det minste bare noen timer pr. uke. Ta en titt på trinnvise opplæringen der jeg viser deg de nøyaktige trinnene jeg tok for å starte dette nettstedet på omtrent 15 minutter.

Bli En Leveringsrytter Eller Sjåfør

Du trenger ikke trenger noen spesielle sertifiseringer, men det kan hjelpe hvis du har tatt en klasse i regnskap ved universitetet ditt. Det er flott for online shoppere. Selg varene dine på Etsy. Du trenger ikke å eksistere på informasjonskapsler og pizza som alle dine stakkars venner.

Jeg har ikke tenkt å forklare for mye i detalj om hvordan du bruker eBay eller det tekniske ved å etablere en nettbutikk for å selge produkter, men mer om hvordan du kan forske og finne produkter, eller enda bedre hvordan du lager et produkt av eier du kan selge på eBay.

Virtuell Assistent

Alle undersøkelsessidene ovenfor er GRATIS å registrere seg og enkle å bruke! Forstå hvordan du kommer i god form og vil hjelpe andre til å gjøre det samme? Cashback-applikasjoner er bra for når du pleier å ha mer av en online shopper. Du kan også selge nesten hva som helst gratis på Amazon Marketplace eller Preloved, og nettsteder som MusicMagpie vil betale deg umiddelbart for å sende inn uønskede varer. Så for å gjøre ting mer interessant kan du ta del i pengebesparende utfordringer eller sparestrategier som kan gjøre prosessen litt morsommere og interessant. Husk å lage videoinnhold som er 100% unikt og ditt.

Hun jobbet i en tradisjonell jobb, hvor hun slet med å få endene til å møtes og ha tid til familien.

Selg ting på Amazon FBA

Ikke bare kan du tjene gode penger, men det er sprøtt å se din egen plass på TV. VIPKID tilbyr muligheten til å bli en online engelsk-lærer og tjene ekstra penger mens du jobber hjemmefra. Jeg tuller ikke med at folk tjener ved bare å danse. Det er dårlig for helse og velstand. Registrere, hvor mye personlig informasjon krever utvekslingen? Butikker som Half Priced Books og andre vil gi deg cent til dollar for hver av dine nåværende bøker. Det kan hende du må skaffe deg noen sertifiseringer før du kan starte dyrepassingen. Dette er spesielt perfekt for alle som studerte veterinærmedisin eller fikk en veterinærgrad.

Generelt sett vil du bli sertifisert før du gjør dette, da det kan hjelpe deg å fremstå som mer troverdig for potensielle kunder. Hvert plasmasenter har sine egne krav og betalingsbeløp, men hvis du er i en klemme, kan dette være en god måte å tjene ekstra penger på siden. Fremovermarked, ikke bekymre deg for denne avgiften, da de er lave og ikke vil påvirke kontoen din mye. Du kan imidlertid fullføre dem når du har noen få ledige minutter mellom klasser eller i en matpause og kan tjene som en sekundær inntektsstrøm. Det ser ut til at tusenvis av nye produkter kommer ut hver dag. Trinn fire: legg inn bestillingen, la oss for tiden sjekke fordeler og ulemper med kjølig lagring:. Som Rover-hundepass kan du tilby alt fra boarding til hjemmesitting eller drop-in besøk. Kanskje du liker å lage innhold. De fleste høyskoler er i nærheten av et lokalt bondemarked. Du kan også prøve noe annet, og jeg er sikker på at du vil få bestillinger.

Utlånsklubb

Det beste er at det krever minimalt med arbeid, og alle kan gjøre det. AirBnB blir mye mer mainstream, for både utleiere og ferierende. Sannheten er at det er mange måter du kan tjene penger på college uten å ta en stressende jobb og få karakterene dine til å lide. Kanskje spør foreldrene dine om de har noe liggende også. Upwork - Søk Upwork for hundrevis av dataregistreringsprogrammer og by på de som faller innenfor ønsket pris. ”Vil du dele dine erfaringer med oss? Men det er andre.