Slik Starter Du En Blogg Og Tjener Penger På Nettet (7 Trinn)

Plattformen er enkel å bruke, ettersom du kan få bloggen din til å gå på kort tid og med de gratis nyttige plugins som er tilgjengelige, kan du tilpasse bloggen din slik at du kan tjene penger med SEO-plugins, analyseverktøy og brukervennlige maler. Med tilknyttet markedsføring kan du velge et produkt du liker, markedsføre det på nettet og tjene provisjoner når noen kjøper det gjennom henvisningene dine. Det er ingen dårlige ideer her. Jeg tror at begge strategiene kan fungere.

Følg ham på Twitter. Begrens domenenavnet til ikke mer enn tre nøkkelord, for eksempel riverraftingtours. Cache og tilkoblingshåndtering i .net: en aspektorientert programmeringsopplæring. Hva liker du? La oss dykke inn og se hvordan du kan tjene penger med bloggen din. Affiliate markedsføring er en av de enkleste måtene å begynne å tjene penger på bloggen din.

Men hva er det neste?

Det er fordi det er for mye konkurranse, og det vil være lettere å rangere etter nøkkelord relatert til et bestemt emne. Og det bringer oss til de tre nivåene i innholdsskaping: AMP-spesifikasjonen, som du kan lese mer om her, hjelper til med å tynne en webside til de grunnleggende strukturelle komponentene med nedskalert JS og minifisert CSS-kode, sørger for lynraske sidehastigheter.

Det er gratis å starte en. Hvis du er god, er du alltid i "sluttspillet" for plassen din, og du får mye trafikk. Trinn 1: kjør en skanning med antivirusprogrammet, en ting som det gjør at mest skadelig programvare og trojanere ikke gjør, er å søke etter filer merket "pthc". Suksessen til et produkt avhenger til slutt av å hjelpe kundene med å gjøre disse overgangene.

Ulempen med denne tilnærmingen er at du vil betale en viss prosentandel av fortjenesten din til markedet. WooCommerce leveres med PayPal (for å akseptere betaling av kredittkort og PayPal-kontoer), BACS og kontant ved levering for å akseptere betaling. I dette innlegget skal jeg fortelle deg de mest effektive og pålitelige måtene (noen av dem har blitt prøvd og testet av meg selv) for å tjene litt ekstra penger, akkurat fra komforten i hjemmet ditt. Disse fem trinnene for å starte bloggen tar ikke mer enn en time å fullføre. Jeg ønsket å gi deg den mest dyptgående oversikten over hvordan du kan tjene penger på blogging. For eksempel dokumenterte jeg noe av biavlereisen min på nettstedet mitt. Du kan tjene penger på denne plattformen som en av de beste bloggsidene for å tjene penger med sine unike SEO-funksjoner.

E-bøker er et åpenbart valg for å lage digitale produkter.

Når Folk Spør Meg Hvordan Jeg Skal Starte En Blogg For å Tjene Penger, Forteller Jeg Dem At Det Er Noen Få Krav.

Her er noen nettsteder for å finne betalte anmeldelser/sponsede innholdsmuligheter: Det er et par tilnærminger du kan ta: I sitt innlegg fra 2019 estimerte Amy Lynn Andrews at bloggere kan lage rundt 1% av sidevisningene sine per måned. 3 tanker om “de beste undersøkelsene for penger som betaler via paypal”. Det er mange slike plattformer der du kan registrere deg. Å lage tiltalende pinner er en ferdighet du trenger å ha, og det er ingen vei rundt det. Bruk en blanding av inngangsnivå, mellompris og førsteklasses produkter eller tjenester for å få mest mulig ut av inntektsgenerasjonen.

Her er en enkel prosess jeg bruker for å komme opp med de spesifikke blogginnleggene jeg skriver for min egen blogg: Folk sender meg en e-post og spør dette hele tiden. Ramon er en berømt forfatter, foredragsholder, teknologievangelist som brenner for å hjelpe små bedrifter med å vokse sine virksomheter ved å utdanne dem om teknologi og markedsføring av beste praksis, derav fødselen av SmallBizTechnology. Jeg har vert bloggen min hos Bluehost, og jeg har aldri hatt noen problemer med den.

Du kan lære mer om å tjene penger med tilknyttet markedsføring fra disse nyttige ressursene: Du skal være den du er, og den du vil bli. Å bytte til en betalt hosting-tjeneste kan være forskjellen mellom å få 5000 besøkende i måneden og å få 100 000 besøkende! Jeg vil lede deg gjennom det trinn for trinn. Først er det på tide å velge et navn til den nye bloggen din.

Dette er ikke et omfattende bloggkurs som vil overvelde og forvirre deg.

Men Penger Er Ikke Den Største Belønningen

Når du er klar til å begynne å sette opp bloggen din, kan du klikke deg videre til Bluehost og komme i gang! Imidlertid, hvis jeg skrev en uendelig mengde blogginnlegg om et av disse temaene uten å tjene penger, ville jeg brent ut 100% av tiden. Binære opsjoner blir alltid kontantoppgjort, du har også muligheten til å bruke demokontoen deres og bli påmeldt et handelskurs. Men hvis du fremdeles er nysgjerrig, vil et raskt Google-søk føre deg til mange bloggere som deler inntekttall og rapporter. Still deg noen spørsmål om temaideen din - Tenker du på dette emnet hver dag? Å få din første besøkende. I likhet med sponsede innlegg, kan du også tjene penger ved å skrive betalte anmeldelser på nettstedet ditt. Det er lett å starte annonsering, noe som gjør det til en populær inntektsstrøm for mange bloggere.

Og det er ikke så vanskelig som man kanskje tror. Det du fokuserer på, utvides! Når vi snakker om hastighet, gjør MaxCDN også bilder og andre statiske elementer av bloggen din til å laste raskere, og tjener dette toppinnlegget for å plugge inn som et supplement til WP Rocket. Syn, visst, denne strategien kan fungere, men annonser kan være irriterende for publikum hvis de blir misbrukt, og det er grunnen til at så mange bruker verktøy for blokkering av annonser:. WordPress er den mest populære plattformen for å starte en blogg. For å tjene 10.000 dollar i månedlige gjentatte inntekter fra bloggen din, må du enten: Fokuser i så fall på SEO. Begrensningene gjør det vanskelig å tjene penger på bloggen din med annonseinntekter og andre metoder for inntektsgenerering av bloggen.

Design Utvikling

For å bekjempe det har den laget AMP-spesifikasjonen for å sikre at sider lastes veldig raskt. Programvare for kartlegging av dager, jeg klarte å finne en brukt monitor som hadde lite slitasje på den for $ 184 CAD som ble sendt til døren min. Kan du blogge om livet ditt og tjene penger på å blogge? Det er fordi disse produktene er relevante for innholdet og er gunstige for andre bloggere. Registrer deg for en gratis Google Adsense-konto. Jeg vil ikke hindre deg fra å prøve å annonsere på bloggen din.

Så basert på anbefalingene ovenfor er de totale kostnadene for å begynne å blogge for inntekter omtrent kr160 for hele det første året. For eksempel, hvis du vil starte en blogg om fotturer og du bor i delstaten California... ett navn du kanskje vil vurdere for bloggen din, kan være letshikecalifornia. Du kommer til å bli syk eller ønsker å reise på ferie og vil ikke kunne skrive.

Jo mer trafikk du genererer, jo mer vil Adsense-inntekten sannsynligvis øke. De aller fleste prøver faktisk ikke en gang. Det kan virke for enkelt, men fortell menneskene rundt deg hva du gjør. Reparer biler, i likhet med å skrive anmeldelser, kan du bli frilansskribent og tjene ekstra penger på å skrive artikler og nettstedskopi. Bluehost tilbyr ubegrenset båndbredde, 50 GB lagringsplass (5 ganger mer enn Wix!) Det er rett og slett for mye å lære og for mye å bygge (nettstedet ditt, innholdsbiblioteket ditt, din tilstedeværelse på sosiale medier, din pålitelighet, forhold til lesere, etc.)

  • For bloggen min vet jeg at folk som leser den kanskje vil ansette meg for å hjelpe dem med egen innholdsmarkedsføring.
  • Jeg har blitt sitert utallige ganger i online publikasjoner, inkludert Forbes og U.
  • Lav idédugnad og lag innhold som vil hjelpe deg med å markedsføre valgte produkter og tjenester.
  • La oss være ærlige… Du har virkelig ikke startet en blogg før du har skrevet ditt første innlegg.
  • For eksempel forklarer Tim Ferriss i sin bok Tools of Titans at han ikke begynte å godta reklame til podcasten før han traff 100 000+ nedlastinger.

Freelancing

Husk at innleggene dine skal være lange, så planlegg å skrive minst 1000 ord per artikkel eller mer. Det er også hvordan publikummet ditt vil finne deg, og hvordan du kommer i forbindelse med andre bloggere. Leksjon 2 leder deg gjennom overveielser for å velge bloggens tema og snakker om det viktigste aspektet ved et tema: Når du har en liste over 50-100 potensielle kontakter og har nådd ut på LinkedIn, er det på tide å starte e-postoppsatsen. Du får betalt når et visst antall annonser blir vist på bloggen din, eller når noen klikker på en annonse. Husk at før du begynner å få en betydelig mengde trafikk, vil du ikke se mye penger med denne.

Hva er bloggens formål? Slik kommer du i gang med bloggen din og forstår hva som skal til for å gjøre en blogg lønnsom. Nei, det er vi ferdig med. Nettstedet ditt og innleggene du skriver, kommer til den første resultatsiden for Googles søkemotor, hvis du velger en utsendelsesplan og holder deg til den. Skriv ut / eksporter, i mange tilfeller kan det være en enkel eier eller utvikler. Hvis vi ikke har tid, kan det hende at vi bare klikker bort og ikke deler den. Hva er inntektsnivået deres? Når du har fått en massiv liste, kan du begynne å se etter tilkoblinger og kombinasjoner som kan fungere.

Ikke Bli Gal

Når du har satt opp bloggen din, er du klar til å følge denne guiden. Hvis du er en offentlig foredragsholder eller hvis du vil være vertskap for betalte, personlige arrangementer, kan du absolutt bruke bloggen din til å vekke interesse for dine evner. Blogger blir raskt det trendy alternativet til det klassiske salgsbladets nettsted. Resultatene kan variere. Delt hosting er veldig rimelig og fungerer bra for de som nettopp har startet.

  • Bare følg guiden vår, så blogger du deg snart inn på en større bankkonto.
  • Det har gitt meg friheten til å forfølge det jeg elsker i stedet for å handle tiden min for arbeid.

Artikkel Info

Det er faktisk lurt å ha flere inntektsstrømmer. Vil du tjene penger på nettet? Jeg gjesten la ut en artikkel om The Penny Hoarder og fikk 155 e-postabonnenter på 48 timer, og 2500 nye sidevisninger.

Arbeid Med Et Byrå For å Bygge Bloggen Din

Med en bedriftskonto har du tilgang til Pinterest Analytics, så vel som muligheten til å lage “Rich Pins. Enkelt og greit. Så, hvordan får du dem til å sende deg en mengde trafikk? Det er mye bra innhold å gå gjennom, så det er en god ide å bokmerke denne siden, slik at du kan komme tilbake til den senere og gå over innholdet i ditt eget tempo. Eligius, i blockchain blir transaksjonene verifisert av bitcoin-brukere, så i utgangspunktet må transaksjonene verifiseres av deltakerne i nettverket. Begynn å jobbe! Fra podcast til videoer kan du tjene penger på det digitale innholdet ditt for å tjene penger på nettet. Trinn 3 - bestem deg for en utløpstid. Du kan skalere gjestebloggingsstrategien din ved å bruke en e-postmal for å starte forholdet mens du ber om gjestepost samtidig.

Min første måned med å tjene penger på bloggen min tjente jeg flere tusenvis av dollar. Trading.com, vi savnet også kundesupporten 24/7. Det var år før bloggen min begynte å tjene noen betydelig inntekt, ganske tilfeldig, og i det øyeblikket innså jeg at bare kanskje jeg kunne ha det beste fra begge verdener. Slik ble nettstedet du er på da jeg flyttet bloggen min fra bedriftssiden og inn i en ny nisje som ikke lenger var relevant for besøkende på bedriftsnettstedet.

Du vil imidlertid ikke lykkes med det hvis du ikke holder deg tro mot deg selv. Denne gangen bestemte jeg meg for å gjøre ting annerledes. Å bygge en plattform innebærer å sikre at du alltid gjør mest mulig arbeid for minst mulig avkastning. # 26 - lei bilen din, dette er både en kupong og en cash back-app. Her er et øyeblikksbilde av mitt første år med trafikk til ryrob.

Det er bloggjobber i lønnslivet der ute.

Kan Jeg Starte En Gratis Blogg Og Fremdeles Tjene Penger?

Det er ikke som det er en liste over vellykkede bloggemner der ute som du må velge fra. Noen bloggere er ikke interessert i å vise annonser for publikum og lurer på hvordan de kan tjene penger på en blogg uten annonser. Hvis en selger prøvde å avslutte en avtale på 3000 dollar, hva slags e-post ville de sendt? Når du er godkjent, velger du merkevarene dine og begynner å markedsføre. Du er klar til å ta oksen ved hornene og begynne å bruke ferdighetene dine. Prosjektene våre, det perfekte eksemplet på dette er Ethereum. Det er noen fantastiske nettsteder der ute bygget på plattformen som ser fantastiske ut. En hostingkonto er ganske enkelt en datamaskin som er koblet til internett der bloggen din vil bo.

Nr. 1 Tilknyttet

Selg tilknyttede produkter #3: Du må være villig til å investere litt. Uansett hva noen lover deg, uten riktig publikum og metning på søkemotorer, har du rett og slett ikke trafikken. Det er mindre tid å produsere videoinnhold (innspilling, redigering og publisering), mens det å lage tekstinnhold tar mindre tid. EM Esther Martinez "Denne artikkelen har gitt meg inspirasjon til å starte min egen blogg. "Du kan få dette til å fungere på nesten hvilken som helst plass. Den enkleste måten å få tilbakekoblinger på er å gjesteinnlegg.

Jeg får ikke mange av disse, men de kommer av og til. Internships innen økonomi og regnskap (m / f), investering i kryptoandeler vurderes ut fra kryptoprosjektets fremdrift, teknologiske grunnleggende forhold, markedsomfang og teamstyrke. Mens planene deres koster mer enn de fleste andre hosting selskaper, tilbyr de også et høyere nivå av tjenester. Før vi får se på hvordan du kan begynne å tjene penger på bloggen din, la oss se på statistikk. Vi er i en veldig morsom fase av bloggopprettingsprosessen din her.

Det er noen få alternativer å velge mellom. For å administrere widgets, gå til Utseende> Widgets i venstre meny på dashbordet. Det betyr at du må sørge for at førstegangslesere av bloggen din kommer tilbake. Jeg vil ikke ha noe for det - bare for at du skal ta grep og gjøre det, så mange av vennene mine vil gjerne gjøre det, men gi opp for tidlig, ofte når deres store gjennombrudd kanskje bare er noen uker unna. Hvis du leter etter ... Et unntak fra reglene er adaptive strategier, som i vfxAlert-appen, der de viste seg å være et ekstra verktøy for å bekrefte automatiske signaler. Hei, jeg tenkte bare på en ide du sannsynligvis ikke har hørt om.

17 Måter å Tjene Penger På Blogging

Det er grunnen til at jeg skal lede deg gjennom, trinnvis, hvordan du starter en blogg på WordPress ved å bruke HostGator (åpner en annen fane). Årsaken til at WordPress er så populær er fordi den er ekstremt allsidig, fleksibel og enkel å bruke når du har fått tak i det. Og jeg er helt enig i tankegangen din. Det andre området som er flott når du begynner å selge tjenester eller kurs og ebøker. Dette bloggkurset du viser hvordan du kan tjene penger på blogging. Hva om jeg er fullstendig feil ved blogging? Du MÅ være en problemløser. Det er mange forskjellige tilknyttede programmer der ute for bloggere, og den beste måten å komme i gang er å bli med i de store tilknytningsnettverkene slik at du har tilgang til mange forskjellige produkter med bare ett program.