Robotsjekk

Bernstein skrev om temaet å timing markedet og applauderer alle som kan: Bernsteins bok, Hvis du kan: Folk bruker for mye penger.

Det er ikke bare for 20 ting. Gems [rediger], hvis du ikke har inntekt, er det ingen penger å spare. I flere tiår har Bogle vært den eneste personen i finanssektoren som ga Vanguards fortjeneste tilbake til klienter. Enkelt, men ikke lett. Jeg kommer kanskje ikke så langt, men det er absolutt en måte å se på verden på. ”Og det er lite disse menneskene kommer til å kunne gjøre med det nå.

La oss si at du tjener kr50 000 per år, hvorav 15% er 7 500 dollar, eller kr625 per måned.

Men i virkeligheten er den beste strategien å spare så mye du kan, og ikke slutte å gjøre det før dagen du dør. Først forbanner du meg, og dagen du kjøpte den dumme boken min eller leste denne artikkelen. Som min mor pleide å si: “Penger kan ikke kjøpe alt, men i det minste kan du lide i trøst. Det er hvor mye ETF vil belaste deg for å eie den. Årsaken til at vi inkluderer den på vår beste liste over investeringsbøker er fordi den gir gode råd for penger for alle som ønsker å bli millionær. Når du leser om konseptet "F-You-penger", som det er lagt ut i The Simple Path to Wealth av JL Collins, kan du være sikker på at du aldri vil tenke på å jobbe på samme måte igjen. Begynn med å lagre 15% av lønnen din i en alder av 25 på en 401 (k) plan, en IRA eller en skattepliktig konto (eller alle tre). Collins, som opprinnelig begynte med å skrive brev til datteren, formet dette rådet til et nettsted og en bok.

Jeg kom akkurat tilbake fra en tur til kysten og hørte på Meb Fabers podcast med kirurgen og investoren Bill Bernstein. Følgende er noen: Det er bare en del av finansnæringen du kan stole på, og det er verdensøkonomiene som vil vokse overtid. Typer investeringer, 95 hver pluss $ 0. Over hundretusenvis av år med menneskelig evolusjon og over hundrevis av millioner år med dyreutvikling, har vi utviklet oss til å tenke på risiko som et kortsiktig fenomen: Det andre salget er like hardt.

Både podcasten og essayet gir en utmerket grunning for å investere og beskriver også strategier slik at investorer kan overvinne disse hindringene. Å lære markedshistorie handler ikke bare om å kjenne fortidens mønster av avkastning (selv om det er nyttig). Gi oss beskjed om vi kan hjelpe deg med å anvende noen av prinsippene i denne boken til din personlige økonomiske situasjon. Og det bringer meg til det jeg kaller “Nine Year Rule of Compounding Magic”. Denne boken er sannsynligvis den beste introduksjonen til grunnleggende økonomi som noen gang er skrevet. Legg like store beløp på 15 prosent i bare tre forskjellige verdipapirfond: Lære det grunnleggende om finans- og markedshistorie. En dagbok av Benjamin Roth, og i et nylig intervju foreslo han også Extraordinary Popular Delusions and The Madness of Crowds av Charles Mackay.

Folk vil selge fordi de er redde for mulig tap.

The Millionaire Next Door: The Surprising Secrets of America's Wealthy av Thomas Stanley og William Danko

Kjøp deg en sandwich, eller reinvester utbyttet. Betyr evnen til å gjenkjenne overdreven markedsoptimisme eller pessimisme at du kan "tid" markedet? For eksempel råder forfatteren deg til å lese The Millionaire Next Door. Når den først er i gang, er det imidlertid vanskelig å stoppe. Den største fortjenesten oppnås ved å kjøpe til de laveste prisene, og aksjer blir bare billige når dårlige økonomiske nyheter florerer; derfor tjenes den høyeste avkastningen ved å kjøpe når økonomien er på toalettet, og omvendt. Hvis du vet hvordan du skal investere, vil du se hva finansnæringen har til, og du vil unngå deres salgsplasser med selvtillit. Noe som er stort sett det samme som å si at hvis noen trener og spiser mye mindre, vil han miste 30 kilo.

 • Noe som er stort sett det samme som å si at hvis noen trener og spiser mye mindre, vil han miste 30 kilo.
 • For eksempel er Bernstein en tro på å bruke indeksfond og ikke investere direkte eller bruke en megler eller en fondsforvalter.
 • Og for å gjenta, hvis du bare vil lese brosjyren, er det gratis tilgjengelig.

Kunder Som Kjøpte Denne Varen Kjøpte Også

Fishers bok er også sterkt godkjent av Warren Buffett, så det faktum alene gjør det verdt å lese. Selg saas-basert programvare, denne prosessen lar deg hoppe over mange hindringer som kan stå i veien for deg å starte din egen virksomhet. Hvor lang tid vil det ta å øke denne inntekten til kr200 i måneden? Dette er ikke å si at du kan sette av tid til markedet ved å lytte til disse signalene. Du har fire barrierer til for å komme deg forbi.

Gjelden din koster deg mye. En klar rutine for å avlede tilnærminger fra venner og forhold i finansnæringen er en essensiell overlevelsesevne. Oppfinnelsen [rediger], en viktig risikostyringsteknikk er å legge inn en ordre som stopptap som automatisk vil stenge handelen hvis markedet når et visst nivå. Boken er bare 27 sider lang, men det er også flere "leseoppgaver" av andre bøker for å fullføre utdannelsen. Jeg leste “Hvis du kan: Du finner bøkene hans her. Din største fiende er deg selv. Vær forsiktig med å håndtere finansservicebransjen. Jeg var heldig nok til å finne den billig på Kindle.

 • Han heter Dave.
 • Det betyr at ingen fondsforvaltere kan slå markedet på lenge.

Allianser

Det som virkelig er bra med disse oppgavene, er at forfatteren faktisk råder bøker du kan lese på slutten av hvert kapittel. Ingenting skjedde. Bare hvis du kan fjerne alle disse fem hindrene, kan du utføre den villedende enkle "tre-fondsstrategien" jeg har skissert ovenfor. Økonomi er det motsatte; når alle vennene dine er entusiastiske om aksjer (eller eiendommer eller andre investeringer), burde du kanskje ikke være det, og når de reagerer negativt på investeringsstrategien din, er det sannsynligvis et godt tegn.

Det Er Den Beste Tiden Noensinne å Være Et Gigantisk Selskap

Du kan til og med spare hele 625 dollar på et enkelt sted bare ved å bo sammen med en romkamerat en stund lenger, i stedet for å leie ditt helt eget sted. Forfatteren vår:, stellar ratings Vi er ikke de eneste som synes Ally Invest er en bemerkelsesverdig tjeneste. ”Hinder nummer fire: Han skriver og snakker over hele verden om investorbeskyttelse, personlig økonomi og økonomisk planlegging. Jeg gikk på medisinsk skole. ”Han legger ut fem hekk. (Han skriver fantasifulle og praktiske artikler om de mest kjedelige og lite tiltalende egenskapene til personlig økonomi, nøysom livsstil). Dette er en enkel bok om hvordan du sakte kan bli rik.

Du trenger en tilstrekkelig forståelse av hva finans handler om. På den annen side har en aksjeeier stemmerett. Det er en imponerende pakke for deg som ønsker at kunnskapen skal handle trygt. Registrere, bernsteins bok er en aggrandisert "Cliff Notes" for å fokusere og oppmuntre Millennials til å starte en seriøs studie for det neste året eller to av flere opplesninger. I mange år har jeg tenkt på et prosjekt for å hjelpe dagens unge til å investere for pensjonisttilværelse fordi det ærlig talt fortsatt er håp for dem, i motsetning til for de fleste av Boomer-foreldrene. Fortsett å presse på svinghjulet! Legg like store beløp av de 15 foregående i bare tre forskjellige verdipapirfond:

Hans nylige bok, Hvis du kan: Bør du få panikk og selge (nei, ikke gjør det), eller er det potensielt en mulighet til å kjøpe aksjer til en undervurdert pris (noen ganger er det det)? Det resonerer tydelig. Denne pocketbok er kun beregnet på gave. Hvis du vil lese mer om bøker, kan du ta en titt på de beste personlige økonomibøkene jeg har lest. Kanskje ikke gjennomsnittet 20-noe. Ved å bruke tjenestene våre eller klikke på Jeg godtar, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Kjenn deg selv.

 • Hva med den hotteste tech-aksjen?
 • Å lære markedshistorie handler ikke bare om å kjenne fortidens mønster av avkastning (selv om det er nyttig).
 • Fra tid til annen vil du tape store mengder penger i aksjemarkedet, men dette er vanligvis kortsiktige hendelser.
 • Å lære å være DIY gjør det tid, og for noen, kanskje en smertefull opplevelse eller to.
 • Michal er Michal Cheney, søsteren min.
 • Siden dette er et hefte som er egnet for lesing på en Kindle, dataskjerm eller mobilenhet, og det tar bare en time eller to å lese, er det ikke en komplett løsning.
 • Noen ganger produserer selskaper tonnevis med kontanter, mer enn de kan gjøre noe med - i utgangspunktet, så mye penger at de faktisk ikke kan bruke det til å reinvestere i selskapet, skaffe andre selskaper osv.

Registrer Deg På Vår Postliste

Målet ditt er som nevnt å spare minst 15 prosent av lønnen din i en kombinasjon av 401 (k)/IRA/skattepliktig innsparing. For å få prisen på en eiendel høyere krever innkjøp av nye kjøpere, og når alle investeres i aksjer, eiendommer eller gull, er det ingen igjen som blir med på festen; inntreden av naive, uerfarne investorer signaliserer vanligvis slutten. Jeg har bare to måneder på pensjonsplanleggingen, og denne boken ville spart meg for det meste av det harde transplantatet. Visninger, 29. november 2019 steg kostnadene for en bitcoin til et topp på 1 242 US dollar. Vel, ja, du kan se det i den synkende spareprisen - men det er vanskelig å si hva det skyldes.

Husholdningsnavn.

Du finner linken til en PDF her. Noe annet som forfatteren insisterer på, er noe som allerede har blitt diskutert på denne bloggen. Et amerikansk totalindeksfond; Et internasjonalt totalindeksfond; og en U. Det er ingenting galt i å lage et knippe raskt, så lenge du sparer en stor del av den. Les de første sidene på Amazon, så blir du hektet. 0%, så har du elendig, og du bør bare bidra opp til kampen.

Når det gjelder Millennials, er det en ting jeg hører igjen og igjen fra de jeg møter, hvordan Social Security ikke kommer til å være der for dem - de er livredde for det. En av våre gratis tjenester er å gi råd om hvordan de kan investere i pensjonsplanene sine (401k, 403b, 457, etc.) Mer inspirasjon?

I dag vil jeg fortelle deg om rikdommens svinghjul.

Ikke Forvent For Mye Av Pensjonsinntekten

Bruk mindre enn du tjener, invester overskuddet, unngå gjeld. En pensjonert sjøoffiser, han har skrevet to romaner og er i ferd med å publisere sin tredje. Når alle vennene dine er entusiastiske om aksjer (eller eiendommer eller andre investeringer), burde du kanskje ikke være det, og når de reagerer negativt på investeringsstrategien din, er det sannsynligvis et gudstegn. ”Mer seriøst, det å tjene penger til det eneste målet gjør folk elendige i det lange løp. Dette er en god grunn til ikke å investere i obligasjoner til selskaper, men bare investere i obligasjoner til regjeringen. Hvorfor sammenhengen mellom populær interesse og påfølgende lav avkastning?

Legg Igjen En Kommentar:

Mennesker er "mønster søker primater" som oppfatter forhold der faktisk ingen eksisterer. Svinghjulet nynnet så fort at jeg ikke kunne stoppe det hvis jeg ville. Hun er en bolig- og kommersiell malerentreprenør i sentrum av Ohio.

Bernsteins siste bok er rettet direkte mot tusenårsfeil og er kanskje den mest kondenserte og tilgjengelige versjonen av hans økonomiske teorier til dags dato. Noe som er virkelig annerledes med denne boken er at forfatteren gir deg oppdrag på slutten av hvert kapittel. Ikke forstå det grunnleggende om teori og praksis i finans. Selv om denne boken har tittelen for tusenårsskift, kan alle tjene på den. Finans er ikke rakettvitenskap, men du bør forstå det tydelig. ”(Andrew Pereira utforsket dette i sin nylige blogg om vanlige investorfordeler). Vårt selskap, i tilfelle av at investor sendte inn KYC-skjemaet, men KYC-statusen som per KRA-system er "Venter" eller "Hold" eller "Mislyktes", bør investoren sende inn CKYC-skjema eller et tilleggskode for CKYC? Hvis jeg måtte oppsummere finans i en setning, ville det gått slik: Du kan angi hvilken som helst gitt eierandel som betaler utbytte for automatisk å investere på nytt - de fleste meglerhus vil gjøre det for deg, og du blir ikke belastet provisjoner for de påfølgende aksjekjøp.

Alt de trenger å gjøre er å legge fra seg 15% av lønningene sine i et lavfonds målfond eller en enkel indeksfordeling fra tre til fire år til 40 år.

Hvorfor Du Bør Vurdere å Pensjonere Reiregget Ditt

En gang i året bør du balansere kontoene dine tilbake til lik status. Regulering, nybegynnervirksomheter trenger ikke nødvendigvis indikatorer og vil sannsynligvis ikke utføre komplekse bestillinger. De fleste unge mennesker kan ikke se forbi det tilsynelatende flyttbare svinghjulet til å investere. Det er faktisk veldig få ting jeg ikke likte i denne boken.

Tiden er på din side. (1) Folk bruker for mye penger. Her er noen ideer jeg fikk fra boken: Jeg har lest et knippe av Bills bøker (Intelligent Asset Allocator, Four Pillars of Investing, Investor’s Manifesto), og han har hatt ganske stor innvirkning på min tilnærming til å investere (indeksfond, vippe mot small cap og verdi). Det er viktig fordi vi må stille realistiske forventninger.