Golfbetting System Golf Banker Review Guide

Det som er viktig å merke seg om dette segmentet, er at det å prøve å finne ut nøyaktig værmelding ikke er noe å gå over bord med. Golfspillernes holdninger og ferdighetssett må tas med i når "det blir tøft. "Passer kurset hans spill? Også stor tro på å ta opptil 10 tidlige startere i lav score for første runde. Dette er for tiden en av de mest populære idrettene på jorden. 0 for å vinne en kommende turnering.

(3) Kjør tilgjengelige spillere gjennom kalkulatoren. I 2019 gjorde han utrolige 22 kutt på rad, rekord på denne turen. Den beste måten å få vårt siste show hver uke på er å abonnere på Fantasy Golf Bag Podcast på din foretrukne plattform! Da “Legends Of Golf” ble satt i gang i 1978 med lag bestående av to medlemmer og inkludert noen av dagens største navn, ble det antydet at en seniorturné var veien videre. Merrill edge på et øyeblikk, besøk nettstedet eller mobilappen til din foretrukne plattform. Du trenger bare å fortsette å koble deg til du treffer en ‘vinner’. Når du tar hensyn til alt dette, vil du møte mye varians i PGA-spill. Vi vil imidlertid ikke alltid anbefale å gå med bookie som tilbyr et ekstra sted hvis å ta den ekstra plassen betyr en redusert avkastning når det gjelder stedsodds.

 • Den store fordelen med golfspill på Betfair Exchange er at du kan legge et utvalg (satse mot), noe som åpenbart kan bety at mulighetene som tilbys er uendelige.
 • På toppen av det legger vi over gjeldende viktige statistikktrender for å gi en bedre indikasjon på hvordan en spiller presterer for tiden, pluss at det er gjeldende formstatistikk og hendelseshistorie.
 • Å satse på bare en spiller for å vinne en turnering vil ikke gi deg en veldig god sjanse til å vinne.
 • Den store Bobby Jones grunnla den i 1934, og siden har den blitt en golflegende når det gjelder spenning, farge og fantastiske historier.

Dette lar deg forutsi vinneren, men du kan også ta med et utvalg for en topp fem-finish; et flott alternativ hvis du har sett en spesielt lovende utenforstående. Som aldri skal du ikke overskride eller endre planen din når du er på dårlig (eller god) løp. Så du kan identifisere hvilke spillere som er de lengste møtene, de retteste, hvem som er de beste putterne eller som har de ryddige korte spillene. Det kan være litt vanskelig å finne ut hvilket golfspillsystem som fungerer best for deg, men med vår hjelp her på Betting Mafia, kan vi hjelpe deg med å sammenligne de forskjellige systemene for å finne de som passer best til din spillestil. Open de Espana Betting Tips Golf Betting System YouTube: Dine totale spill ville være kr50.

Han har vært på siden siden starten av 2019.

Regneark For Golfspill

Bookmakere som tilbyr utbetaling er som følger. Når det er sagt, hva om hovedattraksjonen din er spenningen med å satse? På mange måter kan det være den tøffeste utfordringen som spilles på en rekke baner i Storbritannia, der forholdene om sommeren kan ha en betydelig innvirkning på resultatet. Har de konsekvent gått glipp av kuttet eller underprestert på denne turneringen? Å satse på en turneringsvinner er uten tvil det mest populære markedet når noen ønsker å satse på golf på nettet.

Det er antagelig en fornuftig tilnærming til å satse et hvilket som helst stort feltmarked, og i golf, hvis du rent ønsker å støtte og heie på valget ditt, er det en strategi du bør vurdere. BMW PGA Championship + Sanderson Farms Championship 2019 Tips for golfspilling for 18 dager siden Episode 96 - BMW PGA Championship stiller i sentrum på Europatouren, med det årlige besøket i Wentworth. Hvis de ikke gjør det, taper du. I 2019 introduserte vi en serie nye attributter i PGA Tour-prediktormodellen, inkludert gresstype på greener, banetype, kurspar og stedsbaserte variabler som kyst, ørken etc. I så fall bør de alle gi deg lignende tips, ikke sant? Hvis det er et golfspillingssystem eller tipster du vil at vi skal gjennomgå, eller hvis du har et spørsmål om noen av våre anmeldelser, ikke nøl med å ta kontakt på info @ honestbettingreviews.

De kan være veldig effektive hvis de brukes riktig, men de kan også være litt kompliserte i deler, spesielt sammenlignet med rett frem single-spill. Slik som tipset deres Smylie Kaufman som vant Shriners Open til en imponerende pris på 250/1. Så når du satser på en favoritt, får spillerne en ulempe ved at avkastningen blir mindre hvis den golfspilleren vinner.

Det betyr bare at de kommer til å ha det tøffere, og derfor kan det ikke være like lurt å satse.

Hva Golf Banker ikke er

US Open US Open er historisk den tøffeste majoren. På samme måte er "2-ball" -konkurranser tilgjengelige senere i turneringer, ettersom grupper blir innsnevret til bare to golfere fordi flere spillere er blitt kuttet. Siden det ikke er en eksakt vitenskap, kan det være en utfordring å vinne konsekvent, gitt at de beste spillerne ikke alltid vinner. Til slutt, vær alltid på vakt mot å støtte en spiller som ennå ikke har vunnet et pokal på turen han konkurrerer på. Av denne grunn må han gå på listen vår. Avansert handel, den åpenbare virkeligheten er at enhver form for handel har en høy risiko for å tape penger. Å spille noen ganger kan føles som å vente på London Busser. Hvert andre år tar de beste spillerne fra Europa det beste som Amerika kan servere og spille over tre dager for totalt 28 poeng (hver kamp verdt 1 poeng), med det samlede vinnerteamet naturlig nok det som har flest poeng.

 • Det skal påpekes at de fleste golfspillrenter ikke gir deg tilgang til et kalkulatorverktøy.
 • Damene fra hvert land spiller sin versjon kalt Solheim Cup.
 • Vel, VJ gikk birdie, ørnen, og jeg hadde en prikk på en dag på jobb.
 • Vi har allerede snakket om populariteten til akkumulatorspill på golfspillmarkedene, så tilbud som dette bør alltid benyttes, det vil jo tross alt være frekt å ikke gjøre det, tror du ikke?
 • Dette er gode nyheter, men kan det vinne penger?

Hvorfor å Satse På Mestrene Er Det Beste

Jeg synes dette nettstedet er veldig nyttig fordi du ved første øyekast kan se nøyaktig hvem som har gjort det bra på det kurset før og hvem som har vært i god form de siste ukene. PGA Tour (som blir sett på som mer konkurransedyktig) vil ofte se Sky Bet tilby 6 golf hver vei for vanlige arrangementer. Ved å bruke nettstedet vårt og våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler som beskrevet i vår cookie-policy. For å hjelpe til med å tilpasse innhold, skreddersy og måle annonser og gi en tryggere opplevelse, bruker vi informasjonskapsler. (4) Du har to alternativer for å plassere innsatsene.

Du kan finne ut hvordan du går gjennom dem på en måte som passer deg. Men det er tjenester som lover å la deg satse på golf med langt mer selvtillit. La oss begynne med å undersøke noe som endres på ukentlig basis i profesjonell golf. De beste spillerne fra hver tur kjemper den også ut i fire hovedfag per år; Masters, US Open, Open og USPGA Championship. Golfer 4 ville gi deg kr130 i fortjeneste. Amerikanske aksjer, her er diagrammet over et av subreddits favorittderivater av korte volatiliteter, SVXY ETN. Gang på gang ser vi disse lokale spillerne dukke opp og utfordre for tittelen, og kommer fra ingensteds for å lande en topp 5 hver vei golfplass. Mange golf fans liker å legge til litt ekstra krydder for å se turneringene ved å satse på dem.

Vårt Oppdrag

Dette vil bety å støtte den samme golfspilleren på 70/1 ville se oddsene redusert ytterligere til 14/1! Hvilke forskjellige typer spill er mulig på golf? Dette er grunnen til at du må holde dine kvalifiserte tap til et minimum. Jeg er pensjonist husk! På Europatouren ser vi Open de Espana, som støttes av Spanias store-3 navn, Jon Rahm, Sergio Garcia og Rafael Cabrera-Bello.

Men siden lanseringen i 2019 har denne betjente gudstjenesten som administreres av Betting Gods vært i gjennomsnitt en gevinstfrekvens på mer enn 12%. Dette spillsystemet legger ikke alle eggene i en kurv. Du har alltid muligheten til å slette din posisjonslogg for Tweet. 48; BMW PGA Start: Hvis en spiller er oppført med odds på 34. Vi bygger dette opp i løpet av 2019-sesongen, så forvent tabellen nedenfor å fylle ut etter hvert som sesongen fortsetter; statistikksider er nå tilgjengelige via 'golfstatistikk'-lenken på navigasjonslinjen ovenfor. Det er viktig å gjøre undersøkelser før du velger en bookmaker for golfspill. Derfor er hemmeligheten å velge riktig golfspiller til riktig pris.

I bettingexpert nybegynnerveiledning for golfspill, viser vi deg hvordan du kan forbedre sjansene dine for å satse på golf på nettet. Til tross for de enorme forskjellene mellom hesteveddeløp og golf, er det spillteknikker som kan fungere på begge idretter. Denne statistikken kan være nyttig for å bestemme hvor viktige disse faktorene er på kurset.

Gitt at det imidlertid ikke er et enormt antall ekstra plasseringsturneringer å satse på.

Tweets

Den utvidede utrullingen på tee-skuddene gjør at de kortere møtene kan få ekstra avstand. Likevel, hva om du kan bruke et pålitelig golfspillsystem? Fra disse grunnleggende innsatsene kan du satse head to head i forskjellige konkurranser, f.eks. Uten valgene som utføres, vil du aldri kunne oppnå overskudd. Begge disse systemene bruker det samme golfspillingssystemet som er beskrevet i denne artikkelen for å finne valgene. Kontoinformasjon, link til Etoro hvis du vil sjekke ut nettstedet deres. Fra en innsats på 10 krer den typen retur veldig spesiell i noens bok, så du kan se hvorfor disse spillene er så populære. På Europatouren ser vi Open de Espana, som støttes av Spanias store-3 navn, Jon Rahm, Sergio Garcia og Rafael Cabrera-Bello. Å forstå spillet, spillernes form og ha god kunnskap om sentrale begreper som verdisatsing er derfor like viktig som å bruke en god golfspillstrategi.

Deretter trenger du en innsatsplan, som innebærer hvor mye penger du vil bruke på hver innsats du gjør. Å støtte ham i golf hver vei bettingmarkedet ville imidlertid vist seg å være kostbart ettersom han bare endte på topp 5 en gang i løpet av dette løpet. Hvis du vil komme inn på golfspill, må du finne et godt golfspillsystem som vil fungere for deg. Det er mange likesinnede golfbettingentusiaster der ute - du kan samhandle med mange av gjennom våre sosiale mediekanaler:

Om

Turneringsvinklene blir listet opp, og du kan bla gjennom dem alle for å finne ‘Top Performer’ -bordene som går tilbake til starten av sesongen 2019-2019. Hva er spredt spill? La oss si at du vil satse på Phil Mickelson på US Open ved å bruke denne strategien. Forynget og med et svimlende comeback bak seg, har dette amerikanske geniet inntekter på 43 dollar. Det er viktig å ha en rekke online bookmaker-kontoer for å garantere de beste prisene på alle sportsgrener og større begivenheter - så ofte vil du se spillere oppført på 50/1 med en bookie som er tilgjengelige på 100/1 eller mer med en annen - hvorfor gå glipp av en bedre pris? Legg inn oddsen til hver vei-kalkulatoren.

Lignende Podcast

Husk å bli med oss ​​på Twitch. Besøk vår Golf Betting Tips-side nå for å se hvilke tipsters som har identifisert spillverdien eller enda bedre, meld deg på bettingexpert nå, bli en golf tipster og konkurrer med andre tipsters over hele verden i vår månedlige tipster-konkurranse. Det er kr3000 for å få tak hver måned med en første premie på kr1200 kontanter. Dette gir oss et ansvar med denne innsatsen på kr100 hvis han vinner, men siden Lowry-vinning ville bety at den opprinnelige innsatsen vinner kr600, vil vi fortsatt ha en fortjeneste på kr500. Det er noen gode spillhoder i bettingexpert-samfunnet, og legger ut lønnsomme tips for et bredt spekter av idretter og ligaer, inkludert golf gjennom året. Dette betyr i utgangspunktet at de kan kontaktes via Twitter og kontoinnehavere kan be om odds på eventuelle utfall i en bestemt golfturnering.

Det du kanskje ikke er klar over, er hvor viktig dette er for å plassere vinnende golfspill.
Så i vårt eksempel vurderte vi at spilleren hadde 15% sjanse for å vinne turneringen, mens bookmakeroddsen var 8.

Golf Live Streaming

Spillhistorikken deres er gjennomsiktig, og alt overskudd og tap registreres på sidene 'PGA Tour Tips' og 'European Tour Tips' langs toppnavigasjonen på denne og hver side på nettstedet. Halvparten spilles i USA med de tre andre klassifisert som internasjonale utviklingsturer som involverer forskjellige regioner eller land. 27; Players Championship Competition: Hver turne avsluttes med en finaleserie der de mest suksessrike spillerne gjennom sesongen konkurrerer om store premiepenger i reduserte feltarrangementer. Hvis du vil tjene konsekvent fortjeneste på golf, må du gjøre mer nøyaktige vurderinger av et gitt utfalls sannsynlighet enn de som er representert ved bookmaker odds. Utmerket idé. Bookiesene betaler mer for stedet enn vinnoddsene antyder at de burde. Likevel betyr deres gode track record at dette er et nettsted som det er verdt å ta hensyn til.

FÅ Et Gratis UtbytelsespÅ kr/kr20

Dekk feltet med hver vei-spill Det er alltid en god idé å dekke noen få utvalg fra hvert turneringsfelt. For eksempel, hvis du har astronomiske odds for en viss spiller, kan du vinne mye penger selv med et lite spill. Her blir spreadbetting litt mer komplisert og forskjellig fra vanlige støttespill, ettersom beløpet som utbetales avhenger av hvor langt over eller under spredningen et utvalg avsluttes. Det er også godt å se at du kan sjekke tipsarkivet deres der også. En annen morsom og unik type innsats kalles ”kontra felt” -innsatsen. En lønnsom måte å støtte Kieffer her, til tross for hans manglende utseende på toppen av en golf-toppliste, ville ha vært å støtte ham i topp 20-markedet.

Wagga, ignorere Kangas innlegg om hvordan han finner vinnerne. Du vil oppdage at sportsbooks går gjennom forskjellige faser der de gir attraktive tilbud for forskjellige typer spill. Du hadde trodd at golfspillet ikke ville være i stand til å gi den slags kanten av seteunderholdningen som går hånd i hånd med live-spill, men markedene for live-spill på golf tilbyr akkurat det.

Ved å bruke tjenestene våre eller klikke på Jeg godtar, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Hvis du bare begynner og ønsker noen gratis golftips, er dette et anstendig sted å begynne. Odds - Markedsoddsene vil variere fra bookie til bookie, noen ganger ganske dramatisk. I utgangspunktet kommer du til å satse på at en bestemt golfspiller IKKE vinner. Et nylig tilbud som fikk øye på StanJames var deres "forsikringsforsikring" - i utgangspunktet hvis du vil satse på golfkampspill mellom golfere, kan du plassere et spill med StanJames som støtter 4 eller flere valg i en akkumulator, og hvis bare 1 taper så blir din eierandel tilbakebetalt som et gratis spill. Hvis du noen gang har lyst til å prøve DraftKings, men aldri tatt steget, er dette en fin måte å gjøre det på. Hvilke faktorer ser vi på? Få teamet ditt på linje med alle verktøyene du trenger på en sikker, pålitelig videoplattform.

Endelig se opp for Paddy Power som ofte presenterer noen gode tilbud for nye kunder, inkludert noen virkelig imponerende prisforhøyelser for hvert av golfmestrene gjennom året.
Fordi de sjelden truer med å vinne, vil mange tradisjonelle bookies la disse golfere gå under radaren, og som sådan kan tilby anstendig verdi i disse sidemarkedene.

Les Om Andre Sportsbettingmarkeder

Alle disse golfspillene er bare basert på SBC-medlemmene System ‘On Course For Golf Betting Profits’ som de er utarbeidet av den proffe gambler Paul Chandler-Burns. Når arrangementet er fullført, velg enten Vinn, tap eller tilbakebetaling fra Resultatalternativene, og regnearket vil beregne overskuddet eller tapet ditt pluss løpende fortjeneste/tap og den generelle ROI for golfspill. Toppvalg, et børsnotert selskap er mer oversiktlig, da det regelmessig oppgir regnskapet. Andre er mindre kjent, men har imponerende poster.

Next To Jump

Det første spørsmålet du bør stille deg selv når du vurderer å satse på en golfspiller, er hvordan er deres nåværende form? 23 la innsatser i Betfair ‘Winner’-legemarkedet for å dekke kr10-vinningsdelen av min hver-veisatsing for å fjerne risikoen. Alt moro å holde databaser og info om spillere. Hvor kan jeg finne et godt golfspillingssystem? Det er alltid lurt at du åpner forskjellige sportsbookkontoer på forhånd fordi det ikke er noe verre som må rusle rundt rett før en turnering starter og gå glipp av de bedre oddsene som er tilgjengelige. Ikke sats 20 forskjellige golfere der du bare vil tjene et par dollar hvis du vinner. 45; Players Championship Start:

Data inkluderer gjeldende formstatistikk fra de 10 siste hendelsene, gjennomsnittlig poengsum, spillernes resultater etter år, tapte kutt og lederstatistikk for første runde. Du kan legge dem til selv slik at de kan krediteres for denne og andre podcaster. For det andre må du være klar over golfspillerens historie og resultater på en bestemt bane og turnering. Denne ukens Predictor-modeller er tilgjengelige her: De beste spillerne i verden blir trukket til PGA Tour av begge premiepengårsaker og av det faktum at de kan få de høyeste verdensrankingspoengene som tilbys.

Kuttet

Her er seks ting du må se etter i bookmaker for din golfspill: A Good Talk Spoiled Channel på Podbean https: Dette betyr at det er utrolig tøft å slå bookies. Siden den gang har nettstedet utvidet massivt for å inkorporere følgende aspekter. Har de vunnet eller konsekvent avsluttet mot toppen av topplisten på dette arrangementet? La oss si en U. Spar til pensjon, hva med ______________ er viktig for deg? Disse nettstedene vil vanligvis belaste deg for et gebyr for å gi deg tips om de siste golfarrangementene.

 • Følgende er et par tipstere som du kanskje er interessert i å se på.
 • Som en del av å produsere prediktormodellene er det uunngåelig mye data brukt og kastet.
 • Det sier seg selv at du alltid bør prøve å benytte deg av de beste oddsene når du satser på golf, fordi det kan ha stor innvirkning på typen avkastning du kan forvente av en vinnende innsats.

Hva Slags Spill Kan Du Gjøre På Mestrene?

For eksempel, hvis vi ønsket å garantere overskudd i stedet for å bryte selv uansett utfall, kan vi legge innsatsen med en eierandel på kr300. Ja, det er mulig å tjene penger ved å bruke et golfspillsystem. De bringer en helt ny dimensjon til å satse, og når de brukes smart, kan de minimere risikoen og maksimere profitt. PSAway fra golf, men tror jeg kanskje har truffet på noe ved å bruke WA Trots Form.

42; Start de Espana Start: Det er ikke uvanlig at en spiller som har lengre odds kommer ut på toppen. Gjennom denne tilnærmingen er det mulig å sikre dine støttede spill ved å legge inn et spill for at det motsatte resultatet skal skje, og dermed beskytte din eierandel eller garantere deg fortjeneste hvis det gjøres riktig. Jeg har allerede sett på hver vei arbing før. Andre vil studere statistikk nøye for å prøve å finne en fordel, mens noen vil fokusere mer på nyere form. Dette er turneringene alle profesjonelle golfere ønsker å vinne. Poeng utpekes basert på sluttplassering, og et spillside vil angi hvordan de utpeker poeng for hvert arrangement.

Det er mange analytikere på nettet som er gode å følge, men det er mange flere som bare ønsker å øke leserne ved å underholde. Du kan ganske enkelt lese gjennom nettstedet deres for å hente gratis tips. Dette er faktisk mye mer av tapet enn jeg ville være villig til å ta for en fortjeneste på kr21. Mange mennesker ser ut til å glemme at dette er et alternativ, da det krever at du forstår utbetalingsoddsene litt. Dessuten fører den tilsyn med et kvalifisert skolekjøring årlig, som er nær i format til PGA Tour-versjonen. På grunn av de store trafikkmengdene som går gjennom prediktormodellene, holder vi dette på en egen URL og server slik at det ikke påvirker ytelsen til GBS-nettstedet - med over 1/4 millioner ivrige golfspillere som kjører godt over 1 million forskjellige varianter av prediktormodellproduksjon i 2019 er dette nå avgjørende!

Amerikanske Statlige Spillguider

En pik med ett triks. Ovennevnte eksempler ble beregnet uten provisjon tatt i betraktning, men husk at bettingutvekslinger belaster provisjon, så du bør alltid redegjøre for dette i beregningene dine. Det er et ideelt organ med hovedkontor i Florida. Dette betyr at hvis du satser kr100 på denne golfspilleren for å vinne, ville du tjent kr1200 i fortjeneste! Hvis du aldri har hørt om matchet spill, er den gode nyheten at det er mange enkle penger som venter på deg! La oss si at du anser Tiger Woods for å ha en dårlig sjanse til å vinne Masters når ekspertene fantaserer om sjansene hans. Robin hood, tD Ameritrade ble rangert som nr. 1 Megler Totalt 2019 av StockBrokers. Velkommen til hjemmesiden for Golf Monthly Golf Betting Tips - Stedet for å finne ut hvordan du best kan plassere din ukentlige tenner, denne sesongen vil han takle spillpoengsystemet, da dette burde gi maksimal fortjeneste, men ikke bryte banken. Det er tre utfordrende turer i golfsporten.

The Punter's De-Brief: Wonderful Willett vinner på Wentworth

Disse tilbudene kan fortsette på ubestemt tid, men noen av dem kan trekkes tilbake uten varsel, så det er noen ganger tilfelle å lage hø mens solen skinner. Hvordan kan du være sikker på at det valgte spillet ditt vil lønne seg? Mange bookmakere vil tilby 5 plasser for normale ET-arrangementer. Klikk her for arkivet med gamle prediktorer. La oss si at vi før turneringen støttet Shane Lowry for å vinne med en innsats på kr50 på 12/1. Selvfølgelig ligner dette på andre typer sportsspill.

Forhold og scoring er nesten alltid avhengig av hvor sterk kystvinden er i løpet av de fire dagene. Da handler det om å veie opp forskjellen i pris mot beløp vunnet for backing, sier en golfspiller på 67. Begge disse golfspiltsidene bruker det samme matematiske baserte smutthullet som vi så på tidligere. Vi utvikler en statistisk modell for hver turnering for å forutsi posisjonene til de mest sannsynlige spillerne som kan fullføre øverst i klassifiseringen.

Under arrangement av Royal and Ancient er denne begivenheten senior i alle fire hovedfag. 6 med Boyle og de tilhørende oddsene for plassering er 3. Denne typen kursoppsett egner seg til en golfspiller som er dødelig nøyaktig utenfor tee. Ta en titt på hele Betting Gods Review for å lære mer om hvorfor Darren Moores tipstere er så høyt ansett i bransjen. Som det gamle ordtaket går, "å kjøre for show, putte for deig" - hvis spilleren din ikke kan putte, vil han ikke vinne turneringer. For eksempel kan det virke blankt opplagt, men å være spesielt oppmerksom på hver spillers baneform kan dramatisk øke sjansene dine for å hente inn gevinst i en turnering. Siden han lanserte tjenesten har han lagt ut en vinnende rekord ved å innløse vinnere med odds som 20: Informasjonen og statistikken du vil finne på Future of Fantasy-nettstedet er ekstremt nyttig i den ukentlige forskningen din, og jeg anbefaler bokmerke på siden og følger Josh Culp på Twitter.

Faktor I Været

På grunn av Sky Sports 'totale eierskap av golfdekning i Storbritannia, tilbyr ingen innsatsnettsteder live streaming av golf. Og jeg må også plassere en kr6. Når du velger en golfspiller å satse for å vinne en turnering, kan det være en god ide å satse flere golfere. Koblingsbaner, vanligvis lokalisert ved kysten, tar en viss type spillere å utmerke seg på. Dette, kombinert med en 26% avkastning og en bankvekst på 478%, betyr at abonnenter på Topp 20 golftips for tiden tjener mer enn kr230 hver måned i gjennomsnitt veddemål til kr10 per poeng: Ikke alt med tanke på å redusere PGA-spillvariansen kommer fra spillene du gjør. Når vi setter dette inn i økonomiske vilkår, fungerer det som: Prinsippene for hver måte å satse på golf er de samme som for hesteveddeløp.

Den gåtefulle Arnold Palmer løftet syv hovedtitler i en lang og berømmelig karriere med en “let’s go for it” spillestil, som til og med klarte å oppfinne den berømte British Open når det gjelder popularitet. Å vinne påfølgende golfturneringer er enda tøffere. Disse fire arrangementene er uten tvil de mest populære turneringene for spillere å finne gratis golf-odds-tips til. Du bør alltid gå med den høyeste prisen som tilbys - med mindre en bookmaker tilbyr et ekstra sted. Du vinner kanskje ikke hver uke, men ukene gjør du mer enn å gjøre opp for de ukene som ikke kontanter. Hvis du er som oss, vil du glede deg over denne guiden til de beste golfspillingsidene, pluss at en fersk undersøkelse indikerte at 29 prosent av kvinner som ikke spiller golf, hadde interesse av. I dette eksemplet kan vi si at prisen for vinneren av den amerikanske turneringen er 150/1 og prisen for vinneren av den europeiske turneringen er 80/1. Tidspunktet er avgjørende og å få en god lekepris kan begrense ditt ansvar, så sørg for å følge nøye med på arrangementet og velg tidspunktet for å legge nøye.