Hvorfor Gjør Vi Handel Så Hardt?

Ønsker du å tjene til livets opphold aksjer? 1 (høyere i noen land) betyr at du kan åpne en konto for så lite som kr100. På dette tidspunktet har du en grunnleggende forståelse av hvordan handel fungerer. Den tyrkiske regjeringen fryser opptil 3,3 millioner bankkontoer - dette er 'hvorfor bitcoin?'. Disse artiklene tar kun sikte på å fortelle seerne, om at de vil bli en del av de 90% som vil tape penger. Det er to typer daghandlere:

Så hvordan fungerer det? Faktisk er dette den beste måten å lære å tjene penger på å handle på aksjer. Forvirret av fancy Spark-jobber, Lambda-uttrykk og vakre Jupyter-notatbøker, tjente jeg faktisk mindre penger. Jeg ville ha noe annet, så jeg bestemte meg for å slutte i Data Science-karrieren og satse på dagshandel for å leve. Investorer bør konsentrere seg om gebyrene og velge aksjefond og ETFer med lave gebyrforhold, sier eksperter. Negativ forventet med tanke på risiko for å belønne på grunn av provisjoner og din målutgangspris (som sjelden er 0).

Som nevnt tidligere er kommisjoner en del av problemet, men uten dem vil det ikke være noen arenaer å handle på.

Poenget er ikke å avskrekke noen fra å forfølge drømmen sin, men det er viktig, hvis du vil satse på dagshandel for å leve, å gå inn i den med øynene åpne. Normalt vil du finne at trekanten vises under en oppadgående trend og blir sett på som et fortsettelsesmønster. Noen av de aksjene han liker nå inkluderer: Andre handelsmenn vil velge å gå ut basert på svingninger i løpet av dagen eller forventede nyhetsoppslag. Hvor mange aksjer er for tiden utestående? Du drar det på en eller annen måte, og du vil i gjennomsnitt 576 000 kroner i året. Informasjonsdataene har registrert 2 ekstra lønn, men gjennomsnittslønnen kommer fortsatt inn på 89 000 kroner. Videre kan du finne alt fra billige utenlandske aksjer til dyre valg.

Ikke gjør det vanskeligere for deg selv å gå imot alle. For de fleste mennesker hindrer de nødvendige tidsbrukene til å lære og øve dem imidlertid fra å skaffe seg nok erfaring til å bli konsekvent lønnsomme med bransjen. Den gjennomsnittlige trademarkedet på nettet er nesten alltid en sikker taper! Jeg tror mange vil bli glade hvis de venter på denne økonomien. Ikke bare grunnene til at du ønsker å gå inn i handelen, men også når du bør gå ut av den. Han har over 18 års erfaring med handel i både U. Hva er forholdet mellom risiko og avkastning? Når binære opsjoner utløper, kan det bare være to mulige utfall, enten 100 eller 0. Den næringsdrivende kan stenge den korte posisjonen når aksjen faller eller når du kjøper renter.

 • Leverage er veldig kraftig, og gjør hele forskjellen her.
 • Ha penger på tønnen.
 • Nesten det samme gjelder for salg av en aksje fordi det ser ut til å være høyt priset.
 • Dommen din vil bli bedre etter hvert som du får erfaring, så det er bra å gi litt fleksibilitet i mindre kritiske områder av planen din.
 • Denne konstante flip-floppen av strategier resulterer i å miste enda oftere.
 • Nye handelsmenn har en dårlig vane å fikse på handelsverktøy.

Kjenn Utstyret Ditt

Når du er klar til å ta steget, kjøp et lite antall aksjer som er verdt risikoen. Hvis du bestemte deg for å bli en dagshandler, er det viktig å forstå at daghandel ikke er en bli rik-rask ordning. Vanligvis overdriver IV (Implied Volatility) frykten på markedet. Mengden informasjon er overveldende. ”Selv når det ikke er noen begrunnelse for hvorfor et marked går ned, vil finansielle medier skape en grunn.

Forutsatt at du handler med 500 000, vil dette gi deg en margin på opptil 2 millioner. På en måte er grunnen til at bare "gjennomsnittlig" avkastning i aksjemarkedet ender med å være over gjennomsnittet, fordi noen få mennesker faktisk er i aksjemarkedet 100% av tiden for å få "gjennomsnittlig" avkastning. Investor, Å tenke på hva din “ønskede” livskvalitet er. For å best forstå handel med aksjemarkeder er det viktig å gå gjennom noen få grunnleggende: Det kan være fristende å starte med noe risikabelt eller investere et stort beløp, men det er best å bli føttene våte av en liten handel.

Dette vil gjøre det mulig for deg å komme raskt inn og gå ut av disse mulighetene.

Utvikle En Handelsstrategi

Hvis du leter etter investeringer, burde du begynt med et annet sett med kriterier. Det er et dramatisk eksempel på frykten. Disse tre selskapene har forskjellige forretningsmodeller og posisjoneringer i markedet. Jeg var mannen. Den suger sjelen ut av kroppen din, blander den opp og eksploderer. Dette gjelder uansett om trusselen er reell eller innbilt.

Det kan hende at nyere investorer ikke helt setter pris på hvor hardt aksjemarkedet kan være, men selv det nåværende markedet har vist hvordan det ikke er lett å holde seg i aksjemarkedet år inn og ut året. Hvis du er en nybegynner, vil du oppgradere til nybegynnerstatus. Og det er sannsynligvis raus. Han visste imidlertid tidlig at det ikke ville være en pushover, og at standardkildene til informasjon og tips ville være feil. Se videoer, les artikler, ta kurs osv. For en nybegynner kan det å plukke aksjer virke som å finne et selskap som gir gode resultater eller lete etter et oppstartsbedrift som kan skryte av et bemerkelsesverdig produkt eller en tjeneste og investere i dem. Online trading har gitt alle som har en datamaskin, nok penger til å åpne en konto og en rimelig god økonomisk historie muligheten til å investere i markedet. Valget er ditt, men noen ganger må du føle litt smerte for å virkelig verdsette det søte.

Du må komme i riktig tankesett og få en forståelse av hvordan markedet fungerer og hvordan du kan utføre handler.

Sett opp en Amazon Giveaway

Jeg gir deg bare en kort beskrivelse av intervjuet, men husk å ta turen til Guardian for å sjekke det. Etter å ha sett videoen, les gjennom den detaljerte oppskrivningen for å se hvilken metode som passer best for dine behov og livsstil. Forstå at du ikke alltid kan få den eksakte prisen du ønsker når du handler, spesielt med markedsordrer. Men absolutt en vei til ulykkelighet er å tenke at fremtiden kan spås og kontrolleres. Handel er 90% mental og 10% dyktig.

Gå tilbake og setter pris på din egen fremgang. Hvor mye penger tok det å tjene kr2500? Det vil være opp- og nedturer når du finner veien som handelsmann og utvikler en stil. Årsaken til at det er så gøy å jobbe med nybegynnere, er fordi jeg husker hvordan det var å være en nybegynnervirksomhet.

Investering i aksjemarkedet er en utmerket måte å tjene penger på den første investeringen, spesielt i dagens økonomiske klima der langsiktige sedler og sparekontoer ikke gir betydelig avkastning. Du kan være sunn hele livet og drikke grønnsaker og trene og redusere stress, og et år senere kan du være død fra kreft. I stedet for å skyte over alt, måtte jeg laserfokusere handler. Mine andre prosjekter, imidlertid, som Dalla påpeker, "disse tallene er grovt utdaterte" fordi dette kom før utvidelsen av pengespill, eksplosjonen av interesse for poker, og, kanskje viktigst, fremkomsten av online poker. Gjør disse varene på utdanningssjekklisten for aksjeprioritet til topp prioritet:

Stil

Storbritannia kan ofte se en høy beta (volatilitet) i en hel sektor. Men vent - det er mer. Og du kommer til å være ulykkelig.

Du går til supermarkedet for å kjøpe ting. Hvorfor ikke bare gå for det beste? Mine to viktigste skannere er premarket gappers og min high of day momo skanner, eller du kan sjekke ut vår premarket movers side for å se hvilke aksjer som er mest aktive om morgenen. Finn handelsmenn med lignende stiler som handler med lignende tidsrammer. Twitter-feed, ”Typisk savnet jeg et lysestake-mønster, en økonomisk rapport, eller bare leste alt galt. Jeg har lest mange artikler som snakker om hvorfor administrerende direktører, ledere og iboende ledere mislykkes med å handle aksjer. Imidlertid holder jeg tapene mine små, og lærer av feilene mine. Det er svært uvanlig at daghandlere produserer inntekter rett når de kommer i gang. Enten du skal bruke valutamarkedet, aksjemarkedet eller andre markedsplasser, må du forstå hvordan det markedet fungerer før du blir en dagshandler.

Hvis du ikke sover nok, hvis du ikke spiser godt, trener, er rundt positive mennesker, vær takknemlig for det du har, bla bla bla, vil du miste alle pengene dine og gå konkurs. Du kan bli sittende fast i et skitt, selv om du har knust det i et år. Godta det faktum at du aldri har rett 100% av tiden. Du vet ikke hva som kommer til å skje, men Monte-Carlo-simulering er din beste venn, ettersom du i det minste kan simulere mange scenarier.

Lær Av Andre Handelsmenn

Online trading gir deg en mulighet til å være din egen sjef, angi arbeidstiden din, jobbe hjemmefra (eller stranden), og tjene så mye penger du vil uten den kunstige hetten som er plassert på lønn. Jeg lærte den harde måten at handelsopsjoner gjøres ved åpningsklokka og bare lukker klokkene. Dette krever en god del forskning for å gjøre det bra, men det er fremdeles et godt alternativ for nybegynnere. Psykologi er minst 80% av spillet. Det setter handelsmenn gjennom en rekke følelser, og hver dag må de komme inn forberedt på å ta gode beslutninger. Landsbygdsvaktmester for den lekre demoisellen, risikofaktorer inkluderer:. Da du tapte penger forrige gang du handlet aksjer, for eksempel Microsoft MSFT, +1. Du kan velge å hoppe over det som fremdeles kan være en god handel eller akseptere den mindre enn ideelle markedsprisen. Kan noen som leser denne artikkelen leve på 2 779 dollar per år?

GOOGL) - forex, futures, etc.

Når Kjøper Du Aksjer?

Aller først gratulerer med at du har kommet så langt. Å vite hvordan man skal handle aksjer betyr også å bli utdannet til de forskjellige faktorene som påvirker aksjekursene, inkludert økonomiske indikatorer og markedsindikatorer, selskapets økonomi og aksjemarkedstrender. Hun startet med 3 000 pund, men valgte å handle sertifikater for forskjell (CFD), der du bare trenger 5 prosent av aksjekursen fordi du kjøper en kontrakt, ikke en aksje.

5 år i gjennomsnitt. Dette er et alvorlig problem, spesielt når du tjener ofte er avhengig av å kjøpe og selge på nøyaktig riktig tidspunkt. En vanlig beregning av tilbaketrekking i aksjemarkedet er korreksjonen, definert som en nedgang på 10% fra forrige høydepunkt.

Igjen er markedets tilstand en viktig del av denne ligningen.

Skatter Og Omkostninger Ved Handel Er Et Alvorlig Hinder

Aksjehandel er vanskelig nok til å lære. Ingen av disse bekymringene har så langt materialisert seg, og fra september 2019 er aksjemarkedet fremdeles nær høydepunktene. Hver økning aksjen rykker opp er et 100% trekk kontra inngangsprisen på. Jeg var i stand til å tjene penger fordi jeg ble bikkja i min innsats og ikke lot tapene mine få meg ned. Den eneste måten å overleve er å le. Tusenvis av mennesker handler aksjer som heltidsjobb, og tusenvis av andre liker å handle på deltid. Han setter realistiske forventninger som er viktige i denne tiden og hvor mennesker utnytter 1:

På kortsiden kan det hende du sliter med å finne lokalitetene du trenger. Det er ekstremt risikabelt å handle med annet enn disponibel inntekt. Det er fire psykologiske tilstander av følelser som driver mest individuelle beslutninger i ethvert marked i verden. Du vet kanskje mer enn da du startet, men du har fremdeles blinde flekker.

Alle disse leksjonene vil jeg absolutt bruke i dag, mange år etter at jeg sluttet å handle. Å være lønnsom i 6 måneder er fint, men du kan alltid tape mer enn paret av forrige måneder. FB), Apple (NASDAQ: I tillegg til å forstå regelverk og velge en strategi, er det viktig å se etter en online megler med detaljerte handelsverktøy. Hvis du liker strategier for lysestakehandel, bør du like denne vrien. En handelsdagbok er et nyttig handelsverktøy som raskt kan spore din mestring av markedene. Før du kommer inn, er det bare å finne bud som tilfredsstiller risikoen din for å belønne forholdstall.

Kan Du Handle Aksjer For å Leve?

Selvfølgelig er denne utviklingen å forvente når du vurderer at aksjehandel spiller en så viktig rolle i forkant av forretnings- og økonomi. Dette er bare kostnadene ved å drive forretning som næringsdrivende. Derfor er det viktig å forstå hvordan du handler og hva du skal se etter før du risikerer noen av dine hardt opptjente penger! I tillegg kan de samme informasjonskildene brukes til å trekke disse motstridende konklusjonene. Gå gjennom notatene dine daglig, ukentlig eller månedlig, uansett hva som hjelper mest. En handelsdagbok gjør det også enkelt for deg å gjøre etterhandlingsanalysen for å knuse data og forberede deg på neste handel.

I salg kan du ha en tøff måned og bare forplikte deg til å banke på flere dører eller ringe flere til du lander den sårt tiltrengte avtalen. Brede aksjemarkedsindekser har en tendens til å være mye mindre ustabile enn å kjøpe individuelle aksjer på grunn av dens diversifisering. Royal exchange [rediger], du vil se aksjen løpe høyere og deretter ha et lite volum tilbaketrekning, vanligvis til 10 eller 20 dagers glidende gjennomsnitt på 1 eller 5 minutters diagram, hvor den vil finne støtte og kjøpere vil hoppe tilbake for å ta den høyere. Etter omtrent 18 måneder med prøving og feiling, innså jeg at det er en håndfull aksjer hver dag som gjør store grep. Motivasjonen min som lærer er å skape en inngang i aksjemarkedet for elevene mine, som er mye enklere enn min.

Vær tålmodig og fortsett å skalere opp på en intelligent måte. 00 representerer fortsatt i mange tilfeller noen av de mest spekulative og risikable investeringene. For en dyp uttalelse, og jeg håper dere alle tar hensyn til den uvurderlige biten av informasjonen. Selv om det ofte er et bearish mønster, er den fallende trekanten en fortsettelse av en nedgang. Pristrender, eller forutsigbare pigger eller fall. Det beste innholdet er tilgjengelig online og hovedsakelig gratis.

Topp 10 beste bøker for aksjehandel Enhver seriøs aksjehandler bør lese

Vanligvis har disse selskapene mange økonomiske ressurser til å betale regningene sine og fortsette å vokse, og fortsetter å tjene penger til aksjonærer som deg. Det inkluderer en introduksjon til handel, samt mange viktige setninger og definisjoner. Hvorfor taper de fleste av oss penger i markedene selv om trenden noen ganger er så tydelig i en retning?

Å komme inn i aksjemarkedet er litt vanskeligere enn det kan virke fra begynnelsen.

Jeg eier en bestand akkurat nå som kurerer irritabelt tarmsyndrom, for eksempel. Da jeg ville gifte meg, gikk jeg på mange datoer. Husk at du faktisk bruker omtrent 100 000 til 120 000 dollar i kjøpekraft på hver handel (ikke bare kr30 000). Å være delvis utdannet kan være farligere enn å være helt uutdannet. Hva er en demokonto for binære opsjoner? Fra indekser til varer og individuelle aksjer, bør demoen ideelt sett gi tilgang til alle tilgjengelige eiendeler på liveversjonen, og gi deg muligheten til å eksperimentere. En oversikt over suksess, hvor kort den enn måtte være, kan føre til stahet. Kom deg ut av det øyeblikkelig. Ved å sette en grenseordre for å kjøpe Disney-aksje til kr120 per aksje, forteller megleren din å kjøpe aksjen bare hvis du kan få den for kr120 per aksje. Den delen er ikke lett, men det er verdt.

Selv om jeg ikke har angrer på å investere tusenvis av timer i markedene de siste 14 årene, har jeg måttet akseptere realiteten om at pensjonsporteføljen min skulle ligge lenger foran hadde jeg forstått disse sannhetene fra begynnelsen:

Passiv Indeksering Er Den Beste Veien Fremover For 99,9% Av Amerikanerne

For å gjøre dette, er mange eller alle produktene som er omtalt her fra våre partnere. Noe som får prisen til å stige og skape en slags selvoppfyllende profeti. Du kan også bruke algoritmisk handel for å fordele store ordrer som din handelsplattform ikke kan utføre i en enkelt handel.

 • Klikk på kategoriene for grafen for å bla gjennom forskjellene i skattekonsollen visuelt.
 • Bestem om markedet virkelig undervurderer aksjen, og prisen vil sannsynligvis gjenoppstå.
 • Hvis du bor i USA, er gift med noen få barn, og tjener 20% på 100k, er du heldig hvis du tar med deg 70 000 kroner etter skatt.
 • Bestem hvilken stil som passer best for din personlighet, og velg deretter den tilsvarende tidsrammen.
 • Noen nybegynnere investorer bestemmer at de vil tjene sin eneste inntekt fra aksjemarkedet.
 • For å handle en E-mini S&P 500 futures-kontrakt, bør du ha minst 7500 dollar på futures trading-kontoen.
 • Dette brytes ned til 20 000 til 50 000 for en årslønn.

Oddsen Er Stablet Mot Deg

Aksjer som mangler disse tingene vil vise seg å være veldig vanskelige å handle med suksess. Dette fokuset på design er en av grunnene til at Robinhood ble den første økonomiske appen som vant en Apple Design Award. Problemet med denne tankegangen er at belønningen/risikoen for handelen ikke lenger oppfyller parameterne for god handelsledelse. Jeg anbefaler ikke dette. For eksempel kalles min absolutte favoritt “supernova”.

Det er alltid muligheter for handelsmenn å tjene penger, men som du kan se, når markedene er trendløse, blir det mye mer utfordrende. Margin.de, fra oktober 2019 har Autonio 3.400 aktive daglige brukere og har vokst jevnt gjennom året. Med over tjue emner som er dekket på kurset vårt, er det designet for å gi mest mulig verdi for pengene. Momentum - Momentum trading er basert på trending nyheter og informasjon. I stedet for å fokusere på hvor mye du kan tjene per år på handel, må du tenke på hvor mye du er villig til å tape.

Håp er det som holder en næringsdrivende i en tapende handel etter at den har truffet stoppen.

Gjenta Aldri Feilene

Hold aksjehandel enkel. Markedet åpner for muligheter som ikke var der for et par år siden gjennom CFD-er og andre produkter, så vel som nye verktøy, sier William Akerman fra det finansielle analysefirmaet Quantigma. 15 og gjorde det til over 100 000 dollar på 44 dager, og handlet først og fremst aksjer mellom 1 dollar. Handle med så lite som 1000 dollar. Lukk pris - Heikin-Ashi stearinlyset beregner et gjennomsnitt over den åpne, nære, lave og høye prisen.

Selv om det er vanlig å bruke strategier for langdistansealternativer, fungerer ukeavisene for meg, så du må justere gevinsttakerne og stoppe tapsnivået tilsvarende. La andre mislykkes rundt deg. Bremse enhver tendens til å gamble for mye for høye innsatser, og antar aldri at det er et enkelt alternativ: Risiko er det potensielle tapet på en handel, definert som forskjellen mellom inngangsprisen og stopptapskurs, multiplisert med hvor mange enheter av eiendelen du tar (kalt posisjonsstørrelse). Om forfatteren, selv om det kan virke skremmende å lære å handle og investere i aksjemarkedet, er det faktisk enklere enn du skulle tro. 41% dagen etter. Intrinio API er nyttig når du trenger å: Fangsten er at avkastningen er usikker og volatiliteten er en konstant risiko. Jeg var ikke naiv lenger og forsto risikoen involvert fullstendig.

Robinhood-appen ble like vellykket som vi kjenner den i dag etter at de klarte å finne produktmarkedet sitt i form med tusenårene. Uansett hvor godt aksjemarkedet har prestert, er det vanligvis en rimelig bjørnesak som skal gjøres. Hvis du ikke er villig til å investere tid, krefter og midler, ikke begynn engang! Du bør vurdere lange stillinger. Den næringsdrivende har vært på dette i over tre år. På et øyeblikk glemte jeg nesten hvordan jeg skulle spille gitar.

Du har hørt folk snakke om hvordan handel er en svindel, men du har også kommet over noen få handelsmenn som dreper.
 • Nøkkelen er å sørge for at du har et betydelig beløp under administrasjon.
 • De fleste av disse selskapene er relativt nye, har en liten markedsverdi og har ikke etablert en track record som vellykkede virksomheter som gjør dem til spekulative investeringer for handelsmenn og investorer.
 • Uansett hvilken alder, kjønn, utseende, intelligens, nasjonalitet eller sosial status, hardt arbeid og besluttsomhet er oppnåelig.
 • Til slutt lyktes jeg, men ikke fordi det var lett.
 • Angrer er definert som en følelse av tristhet eller skuffelse over noe som har skjedd eller blitt gjort, spesielt når det innebærer et tap eller en savnet mulighet.
 • Aksjehandel er et "SPILL" der du ikke har råd til å være gjennomsnittlig.

Les Neste:

Hvis du bestemmer deg for å jobbe for firmaet og handler klientens penger eller potensielt omgås kundene, trenger du serien 7 og muligens serien 63-lisensen. Veteranhandlere ser etter priser de mener lar dem utnytte et visst potensial i eiendelen som andre har oversett, og som vil gi et godt inngangs- eller utreisepunkt for dem. Dette kan starte med grunnleggende analyse, der du forsker på selskapet som tilbyr et gitt lager.

Anmeldelse

Å ha en blanding av både passiv og aktiv styring i porteføljen er en annen strategi. Tarmen min forteller meg at du har landet på denne artikkelen fordi du tenker å våge deg inn i verdenen for detaljhandel. Selv om dette rådet gjelder alle handelsmenn, har folk en tendens til å bli enda mer konkurransedyktige når de utmerker seg i et felt. Handelsnettverket ditt blir enda viktigere når du når nye nivåer i karrieren. 2 har beveget seg omtrent 120% for hver 100% i referanseindeksen, avhengig av prisnivået. (A) Du kan ikke forutsi fremtiden.

Mer

Problemet er at uforsiktige eller uerfarne daghandlere kan ødelegge porteføljene sine med et øyeblikk. Noen mennesker bagatelliserer indeksinvestorer for deres "usofistiserte" investeringsstrategier. Den månedlige avgiften for Robinhood Gold, fra kr10 til kr200, avhenger av nivået som en bruker tilhører. Det kan være en synkende interesse for kjøpekraft for aksjen. Og det er kanskje ikke Stevie Cohen. Når handel virker for lett, er katastrofe vanligvis rundt hjørnet.

Hvorfor vil det umiddelbare inntjeningspotensialet ditt for handel være annerledes? Selv om aksjer har vært i en nedgang bare 18% av tiden, har 42% av alle tap skjedd i det lille vinduet. Men det har vi aldri lært. Kan du handle aksjer for å leve? Dette inkluderer å finne en mentor som er lenger i karrieren enn deg og lære av deres erfaring. Du vil være ganske interessert, ikke sant? Nettverkstilkoblingen min er ganske stabil. Normalt eier svinghandlere verdipapirer i noen dager eller uker.

Det er viktig at jeg ikke ser for å treffe hjemmeløp, for å tjene 10-20 000 kroner i en enkelt handel. Hvordan spille baccarat strategi, i tillegg, hvis du spiller baccarat og bruker Martingale Betting System, hvor er moroa det å bare sitte der og sette sjetonger på spillerboksen? Her er noen av tingene jeg skulle ønske at en mentor ville ha fortalt meg før jeg kom i gang. Det du vil legge merke til er at jeg fordeler hvor mye du kan tjene basert på handel for (1) et selskap, (2) et rekvisittfirma og (3) deg selv. Å utføre S&P 500 i et gitt år er en bragd i seg selv, men når du da tar hensyn til skatter, provisjonskostnader og forskning (disse hot-aksjeplukk-tjenestene, chatterommene og markedsnyhetsbrevene kommer ikke gratis), spillet blir så mye vanskeligere. Når du får en vinner, må du være villig til å la fortjenesten løpe slik at vinnerne kan betale for taperne og fremdeles etterlate deg noe samlet overskudd. Våre meninger er våre egne.

Trading Penny Stocks gjorde meg til en egenprodusert millionær. I januar 2019 bestemte jeg meg for å starte på nytt. Jeg begynte med 583 dollar på kontoen min, og fra mai 2019 brøt jeg fortjenesten på 1 million dollar!

Hold deg til fakta som forskningen din og markedet viser. Tjen penger som selger bilder, det er knapt noen omfang av svikt. For å forstå hvorfor, kan du lese Hvorfor daghandlere gir gode avkastning, men er ikke millionærer. De karene vil lære deg alt du trenger å vite.