De 10 Beste Jobbene Som Jobber Hjemmefra

Når verden blir mer sammenkoblet og mer internasjonal, endres både jobbtyper som trengs, og måten de håndteres på, raskt. Søknadsprosessen kan ta mellom 1-3 uker å være fullført. Mengden som dyrepassere kan tjene varierer, men du kan forvente kr15- kr30 for drop-in besøk og kr50- kr90 per natt for omsorg over natten. Tester tar rundt 15-20 minutter (du trenger en Mac eller PC + mic). Her er noen anerkjente mysterieshoppingbedrifter for å komme i gang: Med andre ord, ingen varekjøp nødvendig! Du trenger denne ultimate guiden for online transkripsjonsjobb i tilfelle du er seriøs til å starte dette.

 • Vurder å selge på Ebay, Craigslist og Facebook grupper.
 • Du kan søke på Lionbridge, Zerochaos, Leapforce, Appen.
 • Veiledere ansettes for tolkning og oversettelse av telefon og video.
 • Hvis du uansett liker å tilbringe tid på lokale arrangementer, kan du ende opp med å finne fine skrivejobber på denne måten.
 • Som investor vil du tjene penger på seddelens betalte renter.
 • Du kan gjøre dette så spesifikt som du vil.

Dusinvis av nettsteder viser stillinger for call-center-representanter, inkludert Upwork. Så hvis du har en bachelorgrad, kan du søke Qkids helt og begynne å tjene heltid denne måneden. For eksempel, hvis du blir tilbudt kr50 per lydtime, vil du motta kr50 for hver time lyd du transkriberer - men det kan ta deg alt fra to til fem timer å transkribere en enkelt times lyd.

Uansett hva du gjør, er det lite sannsynlig at du slipper unna innhold. Du kan enkelt tjene kr1000 til kr5000 per måned hvis du laster opp minst 1 video i uken. Det er forskjellige måter du kan jobbe på nettet som å undervise i spesifikke fag, ESL-veiledning osv.

For å hjelpe arbeidssøkere med å finne deltidsjobb der de også kan jobbe hjemmefra, har vi identifisert de 30 beste selskapene for deltidsjobber, eksterne jobber.

Start En Oppstart

Derfor bør du ikke forvente at all din personlige informasjon vil bli fullstendig fjernet fra våre databaser som svar på dine forespørsler. Arbeid kan innebære å hjelpe kunder via telefon, live chat eller på sosiale medier. Alice's Table gir løpende opplæring og støtte som kvinner trenger for å starte virksomhetene sine, og kobler dem til et fellesskap av verter over hele landet. Når vi har en god tro på at tilgang, bruk, bevaring eller avsløring er nødvendig for å (a) overholde gjeldende lov, forskrift eller juridisk prosess; (b) håndheve gjeldende vilkår for bruk eller andre avtaler og retningslinjer på selskapets nettsteder; (c) oppdage, forhindre eller på annen måte adressere svindel, sikkerhet eller tekniske problemer; eller (d) beskytte mot overhengende skade på rettigheter, eiendommer eller sikkerhet eller Bonnier, dets brukere eller publikum som påkrevd eller tillatt i loven. For en ny tilnærming til de telefonbaserte jobbene, kan du bestemme deg for å bli en rådgivende rådgiver hos On Point at Home. Vi anbefaler bare produkter som vi og våre familier gjerne vil bruke og eller tror vil være til nytte for våre lesere og abonnenter. Millioner av mennesker går online hver dag for å finne informasjon. Det er en omsorgsfull utveksling av å holde hender, skje og lett massasje mellom en klient og en kosete på en ikke-seksuell måte.

Må ha en bachelorgrad og relevant interiørdesignopplevelse. Med hovedkontor i Boston tilbyr HMH deltidsjobber og eksterne jobber. Begynn å tjene penger på denne ferdigheten ved å oversette dokumenter eller bli tolk. Det er her du skure lokale loppemarkeder, hagesalg, auksjoner og lignende for å finne verdifulle gjenstander som blir solgt for mindre enn de er verdt. Denne artikkelen inneholder populære deltids- og heltidsjobber som lar deg tjene penger hjemmefra. Hvis du har bakgrunn som personlig assistent, utøvende assistent, sekretær eller administrasjonsassistent, kan dette selskapet være en perfekt passform for deg. Transkripsjonister tjener mellom kr0.

Du trenger minst en datamaskin og høyhastighetsinternett for å komme i gang.

Start En E-handelsvirksomhet

Du vil tjene premier bare for å gjøre noe du ville gjort uansett. Hvorfor velge charles schwab, for aktive handelsmenn som ønsker å minimere kostnadene, kan en online megler spare deg mye sammenlignet med en tradisjonell megling. Tidligere redigeringsopplevelse er å foretrekke. Hvis du noen gang har stoppet opp for å tenke på et hjemmearbeid som lager den programvaren, har jeg gode nyheter for deg: I følge International Virtual Assistants Association er disse arbeiderne “uavhengige entreprenører som (fra et fjerntliggende sted, vanligvis deres hjem eller kontor) støtter flere kunder i en rekke bransjer ved å tilby administrative, kreative og tekniske tjenester.

Noen fag betaler høyere enn andre. Har du en sprek historie? # 8 - Lån ut Bitcoin du allerede har Utlån av penger til renter har alltid vært en av de beste måtene å generere passive inntekter, og dette prinsippet stemmer veldig med digitale valutaer. 8 millioner amerikanere som forlot jobben mellom 2019 og 2019, siterte større fleksibilitet, økt lykke og bedre lønn, som hovedfaktorer i deres beslutning om å grøfte det tradisjonelle 9 til 5-slipet og jobbe hjemmefra. Enda bedre var den nasjonale medianlønnen for webutviklere kr66.130 i 2019, med de 10% som i gjennomsnitt tjente kr119.550. 00 per lydminutt (eller kr60 per lydtime), er det viktig å huske at den faktiske timeprisen ikke vil fungere til det beløpet.

Prosjektkoordinator

Jeg har gjort det, og så har mange andre mennesker. Selv om hvem som helst kan sjekke et samlet nettsted for å få den beste prisen for å fly til Saint Louis, kan det være for mye for noen reisende å planlegge en mer omfattende tur. Tilby gratis arbeid til klienter for å bygge opp porteføljen din, om nødvendig.

Det er mange måter å tjene penger som barn (ikke bare online) for de som er klare til å bli seriøse og takle ekstra oppgaver og gjøremål. Tjenesten tilbyr engelsk som andrespråk for barn i Kina, opp til åtte år. Restinntekt fra kryptokurser: hvordan fortelle sannhet fra skjønnlitteratur, katharina gikk på nettet, ba om råd og elsket meg gjennom de fleste svarene mine. Jeg henviste henne til eksperten som hjalp meg da jeg fant meg i de nåværende skoene hennes. Du bør også ha lang erfaring med klient- og prosjektledelse.

Å ansette uavhengige entreprenører for å ta samtaler hjemmefra “er en enorm og voksende industri,” sier Durst. Da jeg begynte å jobbe hjemmefra, savnet jeg å snakke med folk. Hvis du er noen som omorganiserer skap for moro skyld, kan du tilby tjenestene dine til harried og disorganised individer og bedrifter. Hva er egenkapitalbefolkning?, sjekk ut disse ressursene jeg fant på Amazon for å komme i gang:. Hvis du vil bli magasinforfatter, anbefaler jeg at du kjøper en kopi av Writer's Market.

Freelance Tekstforfatter

Scottsdale, Arizona-baserte Liveops, omtaler seg selv som ”Det moderne call center som ikke er et call center”. Hvis du har noen form for bakgrunn som jobber i høyskoleopptak, er dette et fantastisk arbeid hjemmefra for deg, men selv om du ikke har det, er det ikke så vanskelig å pusse opp hva høyskoler ser etter. Det er mange flere måter å tjene penger på college som du kan tjene gode på mens du studerer på heltid. Hvis du er samfunnssinnet, kan SigTrack være et interessant forslag fordi du kan få betalt for å behandle søkerregistreringssøknader og signerte begjæringer. Det er mange måter å jobbe hjemmefra og få betalt med regelmessige ukentlige intervaller. Du kan komme i gang med dem for bare kr2. Back-end webutviklere håndterer koden og annen teknologi som en bruker av nettstedet ditt aldri vil se, men som holder nettstedet i gang og fungerer.

Walden University ble opprettet i 1970, og hjelper yrkesaktive voksne med å skaffe seg grader. Bonus hvis du har erfaring med Excel. Doordash, det vil være nesten umulig å få på seg nye prosjekter på dette stadiet. Du vil fullføre et 14-ukers betalt kurs for de fleste stillinger. Men i stedet skal jeg fokusere på de ti beste jobbene hjemmefra, trekke fra den listen. Rekrutterere søker på Monster hver dag for å fylle toppjobber - inkludert muligheter for hjemmefra - med kvalifiserte kandidater, akkurat som deg. I følge Verblio er de den eneste frilansskrivingsplattformen som tilbyr dette insentivet. Bare meld deg på et bokføringskurs på en samfunnsskole eller til og med online (for eksempel dette kurset fra The Accounting Coach).

Det er en rekke nettsteder som leter etter morsmål som engelskspråklige for å veilede ESL (engelsk som andrespråk) -studenter. De betaler kr10 til kr18 hver time. Boken handler om å endre din oppfatning av tingene dine, slik at du kan beholde det som virkelig er viktig og bli kvitt det som ikke er. Lønningen starter på kr20 i timen, og du kan tjene mer på veiledning av emner som etterspørres, og de beste lærerne tjener minst kr1000 i måneden! ESL instruktører: Ligger gitaren din i hjørnet av rommet ditt uten daglig bruk? Mengden som er betalt for hver nedlasting er generelt lav, så du bør satse på mengde og laste opp nye bilder bilder regelmessig. Du kan virkelig blogge om hva som helst under solen.

Til tross for at det er mange reisesider som gjør det å planlegge en tur til en lek, kan det fortsatt være tidkrevende.

Jobb-hjemme-jobber Med Ubegrenset Inntektspotensial

I stedet for å jobbe for bare en arbeidsgiver kan du jobbe for flere. Arbeidets fleksibilitetstilbud inkluderer deltidsjobber og delvis fjernarbeid. Min kone Katie er ikke listig, så i stedet planla et lokalt 5K-løp. Du vil absolutt ikke bli rik som tjene som eJuror, men bare en sak i uken vil sannsynligvis betale for Internett-tilgangen din. Disse typer stillinger er mer spesialiserte og kan kreve ytterligere opplæring. Hvis du har en telefonlinje og en internettforbindelse, kan du jobbe hjemmefra som en sentralsjef.

Du lurer sikkert på: "Hva er noen jobber jeg kan gjøre hjemmefra? "Det er også lederstillinger tilgjengelig for å tjene enda høyere lønn. Når det er sagt, hvordan deltidsplanen er definert avhenger vanligvis av arbeidsgiverens behov, og noen ganger også arbeidstakernes preferanser. # 9. binance, hvis noen som tilbyr et tilbud har en historie med lyssky handel (som gjenspeiles av deres tillitsvurdering på BitcoinTalk, LocalBitcoins, WoT osv.). Ansett skribenter i stedet for å skrive alt selv, fokuser på salg i begynnelsen, og innse at du kan lykkes raskt hvis du legger inn arbeidet.

Postkamerater - Matlevering

Det er flere online plattformer som tilbyr heltid eller deltid. Hvis du vil begynne å tjene penger, kan du registrere deg i YouTubes partnerprogram slik at du kan tjene 1 til kr2 per 1000 visninger. Velg betalingen per prosjektbasis. Russisk som andrespråk er et pluss. Hvordan liker du den ideen om en lojalitetsbonus? Jo mer tid og lager du brenner, jo mer penger kan du tjene. Bare plattform, som en tidligere handelsmann på heltid vendte hobbyentusiast, har jeg siden 2019 gjennomført over 1000 handler i min personlige portefølje, og avsluttet 2019 med totalt 1 024 handler (2 458 individuelle kjøper og selger, for å være nøyaktig). Det første trinnet er å få et betalt domenenavn og WordPress-hosting. Flertallet var spredt mellom disse næringene:

Landi Engelsk

Når du registrerer deg for et selskaps tilknyttede plattform, vil du motta den unike lenken eller koblingen, som vil gi deg en provisjon hver gang en bruker klikker på dem (eller kjøper noe etter å ha klikket). Timeprodusenter tjener mellom kr23- kr43 per time, avhengig av området spesialitet, språk og tilgjengelighet. Selv om jeg har en YouTube-kanal, men jeg har aldri tjent penger på dette før. Akkurat som med andre entreprenør- og frilansjobber vil du fortsette å oppsøke flere kunder. Del dine ærlige meninger for hverdagslige tjenester og produkter du bruker med fokusgruppefirmaer.

Etterspørselen etter denne tjenesten har vokst betydelig fra sent, takket være i stor grad fremveksten av podcastere som ønsker å transkribere episodene sine til bruk som blogginnlegg.

Teknologijobber:

Deltid, eksterne jobber kan bli funnet hvor som helst i U. I dag er folk mer interessert i å søke jobber og muligheter for inntekt på Internett i stedet for å henvise til noen avis. Vi er fast på at vi aldri vil skrive innhold påvirket av eller betalt av en annonsør. Nå, med ting som å dele økonomijobber der du kan leie ut et ekstra rom, hele hjemmet, ferdighetene, garasjen, oppkjørselen og bilen til andre, er det rett og slett ingen grunn til ikke å få en tilleggskostnad for inntekt mens du er i (eller ikke så langt fra) komforten i ditt eget hjem. Hvis du har spørsmål knyttet til magasinabonnementet ditt, kan du gå til det respektive magasinets kundeservicenettsted. Hvis du har noen bakgrunn eller kompetanse på et bestemt felt, kan dette hjelpe deg med å få et mål med gründere eller selskaper på det feltet. Gjør litt research for å finne ut hva du har som kan være verdt litt penger, ta fine bilder og legg dem ut for salg på en passende markedsplass (har noen rare små solbriller en Instagram-påvirker ville dø for? )Ta ut alle samleobjektene dine og selg dem.

Du må sette av penger hele året for å dekke skatteregningen. En karriere innen direkte salg er ikke for alle. De ser etter transkripsjonister, billedtekstere, tekstere og oversettere for å bli med i teamet deres. Jeg har skrevet noen ansatte til å skrive for noen få andre blogger selv. Du vil få kr5 til kr20 for å fullføre en undersøkelse.

 • De er åpne for innbyggere i USA, men kan ikke ansette personer bosatt i Massachusetts på dette tidspunktet.
 • Spør hvor mange og finn ut om du kan kontakte noen av dem.
 • Det er også lederstillinger tilgjengelig for å tjene enda høyere lønn.

Kreativt (design, Fotografi Og Håndarbeid) Hjemmearbeid

Velg en spesifikk nisje og mat du føler deg komfortabel med, slik at bedriften din kan ha et målmarked. Bonnier-ansatte, agenter og entreprenører som har tilgang til personlig identifiserende informasjon, er pålagt å beskytte denne informasjonen på en måte som er i samsvar med denne personvernregelen og kan ikke bruke informasjonen til noe annet formål enn å utføre tjenestene de utfører for Bonnier. Det som gjør enda mer overraskende er mangfoldige stillinger som er tilgjengelige fjernt gjennom selskapet. Insignia SEO ansetter virtuelle assistenter til å hjelpe deg med kontor- og kundekommunikasjon, sosiale medier og andre markedsførings- og administrative oppgaver. En flott online forretningsidé hvis du leter etter raske ekstra penger, kan du registrere deg for nettsteder som MySurvey kan gi deg en fin sideinntekt med umiddelbare resultater. BLS-lønnsinformasjonen er basert på den gamle forretningsmodellen, sier Ogg.

Skriv inn navn og e-post nedenfor, så får du øyeblikkelig tilgang til kurset mitt som er omtalt på Forbes, Business Insider og Entrepreneur. Jeg brukte denne tjenesten når jeg reiste i Sveits med en venn og kan bekrefte at det er en god service. Dette vil ikke gjøre deg til millionær, men du kan få utbetalt mellom kr1 og kr50 hver gang du tar en meningsmåling, svare på spørsmål om shoppingvanene dine eller anmeld et produkt. Siden dette er en annen jobb som omhandler tall, kan det gjøres hjemmefra; selv om det kan hende du må legge inn litt tidvis på ansiktet på kontoret. Jeg vil prøve å holde denne listen oppdatert for de som ikke ønsker å betale noen forhåndsgebyr for å starte en hjemmebasert jobb.

Arbeid hjemmefra er den hellige gral ved å tjene ekstra penger. Som transkripsjonist vil du transkribere enten video- eller taleopptak til skriftlige ord. Nå kommer den mest avgjørende delen. Som personlig kokk kan du hjelpe familier som går lite tid eller har veldig spesielle kostholdsbehov og trenger litt hjelp.

Purdue University

Gruppen belaster et stort gebyr for en bakgrunnssjekk før de vurderte noen søkere. Hvis du er baker, kan du selge varer til venner, naboer, online eller på lokale bondemarkeder. Hvis de ikke er villige til å gi referanser eller kontaktinformasjon, er det kanskje ikke et godt tegn. Clickworker lar deg logge inn og jobbe når du vil også. For å søke, må du registrere deg og bestå en grammatikkquiz og sende inn en utskriftprøve for å bevise dine ferdigheter.

Men hvis du vil jobbe hjemme, må du undersøke mulighetene og utvikle ferdighetene som kreves for mange av disse jobbene. Som alltid vil du få utbetalt hver eneste uke. Ikke en dårlig spillejobb! Enda bedre hvis du allerede har litt erfaring. Jeg vil aldri selge informasjonen din til tredjepart og vil beskytte den i samsvar med personvernreglene mine. For eksempel kan du inkludere noen kulturelle fakta på kurset ditt, eller gjøre klassene dine ekstra morsomme, uformelle eller fleksible i løpet av en hvilken som helst time på dagen - uansett hva du mener. Sjekk ut hans gratis videoserie: Vi har deltatt i mange studier og fått betalt for tiden vår.

Den digitale verden kjører på innhold. Legitim høyhastighets internettilgang til hjemmet. Du kan være med på frilansnettsteder som UpWork, Freelancer, Fiverr etc. Vi er her for deg hvert trinn på veien med et dedikert styliststøtteteam, og både online og personlig trening. Traders 'sentimental, en overbevisende pause og følge gjennom under $ 10 200 dollar vil mest sannsynlig presse prisen mot $ 10.000-støtten. Gå hit for å registrere deg på Lyft, eller les Lyft-anmeldelsen vår.

 • Alt er på min bærbare datamaskin og på VPN.
 • Ta en titt på Catherine Alford's Get Paid to Freelance Course.
 • For å hjelpe til med å tilpasse innhold, skreddersy og måle annonser og gi en tryggere opplevelse, bruker vi informasjonskapsler.
 • Avhengig av magasin, skrivemne og lengde på artikkelen kan du bli betalt kr1000 eller mer per artikkel.

Hjemmearbeid

Men faktisk jukser de deg ut av dine hardt opptjente penger. Med litt anstrengelse og utholdenhet kan det virkelig rake i en seriøs avkastning over tid. Disse mikrojobbene trenger ingen kompetanse, og de er et utmerket utgangspunkt for din reise hjemme-hjemme. Telelanguage ansetter telefontolk på over 300 språk for å jobbe innen helse-, forsikrings- og juridiske næringer. Vi kjøpte hønene våre fra en kvinne som oppdra kyllinger for å selge for kr25/hver (les videre hvis du ikke vil oppdra og selge kyllinger).

Hvorfor ikke prøve å være på den andre siden av skjermen og tilby egne produktvurderingsvideoer?
Registrer deg gratis og begynn å tjene med en gang!

Skrive

Seattle-baserte Amazon er et av selskapene som oftest er tilknyttet jobber hjemmefra. Jo raskere du jobber, jo flere HIT-er (oppgaver) kan du fullføre hver time. Sjekk ut DaDa Abc ved å klikke her. De beste investeringsselskapene i 2019, du får også diversifisering med disse midlene, så risikonivået er lavere. I følge Glassdoor tjener de fleste online veiledere mellom kr10 til kr15 i timen, selv om noen mer erfarne og kvalifiserte veiledere kan tjene så mye som kr20 i timen. Trenger lokale selskaper dine regnskapsferdigheter? Da hun var yngre satte vi henne i en kennel med et stort navn, og hun virket traumatisert av opplevelsen. Gå hit for å søke etter jobb hjemme muligheter med Colony Brands. Som arbeidsgiver søker den å være familievennlig og tilbyr mange eksterne fakultetstillinger.

Jeg kan forsikre deg om at jeg ikke skrev denne artikkelen i dag, og likevel tjener den meg penger. Dette er veldig enkle oppgaver du kan fullføre fra sofaen din mens du ser på TV. Arbeid tett med innholds-, lokal-, design- og opptaksteamene for å utvikle e-poststrategi og kildes passende innhold for e-post. Dette er ikke din typiske online jobbmulighet på heltid, men mellom å tjene penger og motta gratis produkter, kan du absolutt gjøre en dyre i økonomien din med denne jobben! Betalinger skjer ukentlig via direkte innskudd. De er en flott måte å bruke dine kreative koteletter og analytiske ferdigheter for å hjelpe bedrifter med å øke sin online tilstedeværelse.

Swagbucks er et program som lar deg tjene poeng (poeng kalles "swagbucks") ved å bruke søkemotoren deres, ta undersøkelser, delta i daglige avstemninger, innløse kuponger og fullføre spesialtilbud.

Programmerer

Reisebyråer har en tendens til å tilby ganske konkurransedyktige tilbud for reisende, så det er ikke vanskelig å overbevise interesserte kunder om å gjøre forretninger med deg (så lenge du prioriterer å betjene deres behov). Den beste måten å få kontakt med online kunder er å opprette en online webside (helst hostet av BlueHost for kr3). Du trenger ikke å ha en grad i grafisk design for å lande noen onlinejobber i denne bransjen, selv om det absolutt ikke ville skade inntektspotensialet ditt. Men det er bare ett eksempel. Så suger den opp og skriver fremdeles. Sosiale medier er en viktig del av selskapets merkevarepresentasjon og stemme. Dette er et stort rødt flagg. Vet du om et eksternt selskap som ansetter?

BLS projiserer en vekst på 5 prosent på dette feltet.

Den gode nyheten er at det er mange andre arbeidsalternativer som er tilgjengelige. Rev betaler ukentlig via Paypal for alle lydfiler som ble transkribert den forrige uken. Du kan starte en blogg for så lite som kr2. Nå er det en alvorlig lønning! Godta aldri en spillejobb som krever forhåndsavgift - det er et godt tegn det ikke er legitimt.

Populære Anmeldelser

Heving er mulig hvis ytelsen din er høy. Ved å registrere deg for deres program samtykker du i å belastes i underkant av kr50 per måned! Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av et hjelpesøkt skilt i vinduet og et andre bilde av butikkens front og trykke på Send. Selvstendig næringsdrivende er en vakker ting, og med noen disiplinerte og dedikerte trinn, kan du starte en blomstrende hjemmevirksomhet. Den har mer enn 39 000 studenter fra 50 stater og 130 land. Bitcoin & crypto workshop . Du kan jobbe noen av disse jobbene på deltid, slik at du kan tjene ekstra penger på siden. Selvstendig næringsdrivende, enten det er deltid eller heltid, er vanligvis best for selvstarter som elsker utfordringen med å takle problemer og skape nye inntektsstrømmer.

Lønnen for testing av nettsteder har en tendens til å være høyere enn andre oppføringsnivåjobber som dataregistrering eller transkripsjon. Lær mer her. Du bør være i stand til å holde oversikt over alle dine data og nettstedsberegninger. Det krever ikke mye utstyr for å komme i gang. Alt du får er en liste over selskaper du enkelt kan finne deg selv med en søkemotor.

Det kan være spennende å lage en blogg fra bunnen av og pleier å være den dag for dag når du ser den vokse. Hvis du har et skap fullt av klær som du ikke har brukt på lenge, kan du leie det ut. ”Det kan være veldig fristende å la meg bli distrahert, men hvis jeg gjør det, får jeg aldri gjort noe. Dette er et telemarketingfirma fra virksomhet som spesialiserer seg på outsourcing av blygenerering. Et annet flott selskap som tilbyr massevis av fordeler er Apple. Hver leksjon er "gratis snakk", uten nødvendige leksjonsplaner. Alt du trenger å gjøre er å oppgi ISBN-ene for hver bok, og Bookscouter vil sammenligne kjøpsprisene fra 35 forskjellige leverandører. Du kan også be om betaling ukentlig, da minimumsbeløpet er kr1.

Leieforfattere - Freelance Writing

Så jobbene på denne listen er absolutt arbeid hjemmefra for mødre og for alle som leter etter legitimt arbeid fra hjemmet jobber. Fyll ut en enkel form, det meste av tiden er aksjemegleren min en rask WhatsApp-tekst, e-post eller telefonsamtale unna. Hvis du elsker å skrive, har det aldri vært et bedre tidspunkt å tjene penger på ferdighetene dine. Stol på meg, jeg har aldri jobbet mer enn 10 minutter på dette nettstedet for å tjene så mye inntekter. De har muligheter innen blogging, sosiale medier, skriving og mer. Akkurat som Swagbucks kan du også søke på nettet, ta undersøkelser og delta i spesialtilbud for å øke inntekten. Freelancing handler ikke bare om å skrive. Lønnen din er 100 prosent provisjonsbasert. Den nasjonale medianlønnen for denne karrieren var kr46 120 i 2019, selv om de 10% av arbeidstakerne tjente i gjennomsnitt kr83.010.