Slik Bruker Du 5 Av De Beste Plattformene For Aksjehandel

Erfaring gir et sant perspektiv som ikke kan finnes andre steder. Nettbaserte aksjehandelsider tilbyr investorer tilgang til en rekke verktøy, forskning og tjenester når de bare er tilgjengelige gjennom fullservicekontor. TD Ameritrade tilbyr også nye medlemsbonuser. Drevet av enorme tilbakekjøp av aksjer, økende inntjening og økende forbrukertillit, har markedet gått i stykker det siste året, og det er mange grunner til å forvente at aksjer fortsetter sin faste stigning. 99, men ved bruk av VIP-priser kan kommisjonen være så lav som 0. Endelig verden om hvor mye å risikere for en handel med binære opsjoner. Så hva skjedde med veddemålet? XTB er notert på Warszawa børs.

Disse tredjepartene gir ikke alltid den beste prisingen og hastigheten på utførelse av handel for klienter. Så, online aksjemegling er en lavere investering. Hvordan fungerer robo-rådgivere? Det er bokstavelig talt ikke noe minimum å komme i gang, og det å starte med bare en aksje er bedre enn å legge fra seg ting. TD Ameritrade og thinkorswim tilbyr "Paper Money" -kontoer for å prøve ut forskjellige strategier uten reelle penger. Hvis du selger en provisjonsfri ETF innen 30 dager etter kjøpet, betaler du kr19. Noen av dem er også notert på en børs, og noen har bankbakgrunn. Innholdsflyt og personalisering er kjernen i opplevelsen, som er ulikt alle andre meglere i bransjen.

 • Det er en stor fordel for enhver investor, men spesielt en ny investor.
 • Å velge riktig aksjemegler kan sette nye investorer på rask vei til å skape rikdom og økonomisk sikkerhet.
 • Ved å følge trinnene nedenfor kan du koble de tre utsagnene på egen hånd.
 • Få en rabattert pris på kr2.

Finansieringssatser eller døgnkurser blir belastet når du har de belånte posisjonene dine i mer enn en dag. De har massevis av funksjoner, men alt fungerer bra sammen. Oppførte beløp og egenskaper i tabellen Online meglerfunksjoner er fra og med da denne studien ble gjennomført, rundt begynnelsen av 2019. Du kan også bygge din egen "mini-ETF" med M1 tilpassede paier. Hver kategorievinner vises under den respektive seksjonsetiketten. Handel anses generelt som mer risikofylt enn å investere.

Tilsvarende, for å minimere en bestemt posisjonsstørrelse, må du redusere målfordelingen. Aksjehandel, som jeg alltid sier, de vil ikke gjøre deg rik, men 1000 dollar i måneden kan være en stor hjelp i å betale regninger, dagligvarer, lån eller noe for den saks skyld. Tabellen nedenfor viser gjennomsnittet vi har funnet basert på settet med 15 populære meglerkontoer på nettet. De fleste meglere på nettet legger større vekt på handel med mobilapper, men TD Ameritrade er pioner for mobilapper. Hvor raskt kan jeg begynne å handle? Ved siden av kostnadene verdsatte vi også utdanningsressurser, rapporter og verktøy og selve plattformens brukbarhet. DEGIRO har en enkel og rask kontoåpningsprosess. Å handle aksjer på interaktive meglere koster kr0. All informasjon fra tredjepart gitt der reflekterer ikke synspunktene fra Robinhood Markets, Inc.

Relevante funksjoner Noen meglersider har et imponerende utvalg av bjeller og fløyter, men å ha for mange funksjoner kan bli en distraksjon hvis du ikke planlegger å bruke dem. Du har kommet til det beste online handelsstedet for nybegynnere, hvor du også kan finne informasjon om å investere i mer konservative finansielle instrumenter som høy rente sparing, investere i obligasjoner, velge det beste aksjefondet og relaterte. Noen meglerfirmaer er villige til å holde hånden, mens andre forventer at du kan håndtere alt mer eller mindre på egen hånd.

Meglerrangering I 2019

Med sine fire unike handelsplattformer og en app (tilgjengelig for Apple- eller Android-enheter) fortsetter SogoTrade å implementere spillendrende teknologi. For eksempel betaler du bare kapitalgevinstskatt hvis du handler ETF-aksjene dine. Derfor er gratis investeringsapper så populære. Når du er ferdig med innskuddet, vil de resten av det som trengs for deg. Dette hadde vært greit for en ledende online aksjemegling for 10 år siden, men ikke i dag. 50 per kontrakt Marginpriser: Avhengig av erfaringsnivå og hvor ofte du handler, kan du ha andre prioriteringer enn andre når du velger megler.

Utenlandske transaksjons-, bytte- og reguleringsgebyrer gjelder fortsatt. 95 og alternativene er kr6. Fidelity dukker opp på toppen eller nær toppen av nesten alle rangeringer av online meglere. Et av de viktigste fremskrittene - og en velsignelse for pengeforvaltere, meglere og økonomiske rådgivere av alle typer - som er muliggjort ved utvikling av sofistikerte dataprogrammer, er muligheten til å lage de beste aksjesimulatorer eller handelssimulatorer for å øve på handelsteknikker og teste ut handelsstrategier.

”I et nøtteskall skal de være brukervennlige, pålitelige og spekket med datavisualiseringer. Hvis du har litt ekstra penger, kan du bruke denne plattformen til å låne den ut til noen. Personlig feed, gjennomgang av kontoer og administrasjon, tilpassbare varsler, justert skatteplan, muligheten til å betale regninger automatisk, sette inn penger til Roth eller Traditional IRA. For å handle opsjoner betaler du kr4.

Det belaster bare en oppsiktsvekkende lav kr0.

En Konservativ Tilnærming Til å Investere Med Obligasjoner

TD Ameritrade har det største utvalget av læremateriell i bransjen, ved et skred, med over 200 pedagogiske videoer som dekker alle investeringsemner som kan tenkes. Tilbys et mangfoldig univers av instrumenter? Og hvis du ønsker dag eller sving, vil plattformen (stasjonær eller mobil programvare) og handelsverktøy (skannere, utdanning, forskning) være det viktigste. Alle plattformene deres gir kundene oppdaterte data som hjelper dem med å gjøre velinformerte handler. Hvis du ikke enkelt og billig kan overføre overskytende kontanter på kontoen din til høyere avkastning, vil megleren tjene renten på kontosaldoen, ikke deg. TD Ameritrade ble også med på trenden med meglinger som tilbyr kommisjonsfrie aksjehandel ved å fjerne provisjoner på alle online aksjehandel. I tillegg til handels- og kontovedlikeholdsgebyrer, krever online meglerhus også diverse gebyrer. Kompensasjon kan påvirke der tilbud vises på nettstedet vårt, men våre redaksjonelle meninger påvirkes på ingen måte av kompensasjon.

Jeg åpnet TradeKing-kontoen min for snart 10 år siden! Handelskostnadene er konkurransedyktige med resten av bransjen, og du kan få en rabatt (kr4. )Hva slags konto? Hvis du skal være en hyppig næringsdrivende, vil transaksjonsgebyrene raskt øke! Vi er her for å hjelpe. Etter at kontoen din er konfigurert, handler du aksje ved å plassere aksjens ticker-kode i plattformen. Schwabs handelsavgift for aksjer og ETF er kr4.

Dine Investeringsguider

Begrensinger gjelder: Les denne veiledningen for å forstå ordreutførelse. (Du må vente til neste dag hvis du går glipp av det.) Med ikke-pensjonskontoer belastes investeringsinntektene hvert år. Hvis disse paiene ikke passer til paletten din, kan du lage dine egne, velge fra M1s robuste tilbud av ETF-er og aksjer. Akkurat som TD Ameritrades kundeservice er ros av klienter, så er også Charles Schwabs. Generelle provisjonskostnader kan også påvirkes av nye kundekampanjer.

TD Ameritrade tilbyr over 100 provisjonsfrie ETF-er fra industrigiganter iShares, Vanguard og mer. I de fleste aktivaklasser er det det beste i markedet. Kolonner, det er også viktig å huske at siden du bare tjener veldig små beløp på hver enkelt handel, kan et stort tap potensielt utslette en hel dags gevinst verdt. Handelsplattformen har ikke et minstekontokrav, men de belaster 20 dollar i året for et servicegebyr. De har noen fordeler i forhold til direkte investering i et aksjefond eller indeksfond.

Hvordan Vi Fant De Beste Nettstedene For Aksjehandel

De har også alternativer for både en standard meglerkonto for deres nye Personal Advisor Service. Skeptikere spør ofte: "Hvordan tjener selskaper hvis de knapt belaster oss noe i det hele tatt? "Ved å studere over en Betterment Investing-gjennomgang, som er utviklet for å hjelpe deg å forstå at det kan være utrolig enkelt å investere.

TradeStation mottok også priser for Best for Penny Stocks og Best for Day Trading. Det kan være lurt å åpne en konto for å få tilgang til disse avanserte verktøyene - det er det jeg gjør. Beløp og egenskaper kan endres når som helst etter meglerbedriftens skjønn. Bygg inn denne tweeten, krypto-nasjonen har store forhåpninger for at BTC skal nå millioner av dollar i dollar. Er en godt trent kundeservicerepresentant klar til å hjelpe når du tar opp telefonen eller sender en e-post til en megler? Et mer dyptgående verktøy for aksjehandel på nettet, kan du overvåke potensielle investeringer, bruke tilpasset kartlegging og se direktesendt nyhetsstrømmer. 0% minimumsinvestering.

TD Ameritrade Hvis du klikker på denne lenken og gjør et kjøp, tjener vi en provisjon uten ekstra kostnad for deg.

Gratis ETF-handler Hvis du har tenkt å kutte gebyrer mens du opprettholder en godt diversifisert portefølje, har du sannsynligvis oppdaget Exchange Traded Funds (ETF-er). 95 – uten krav til kontosaldo eller begrensning for hvor ofte du kan handle. I tillegg trenger du en handelsplattform som vil lette høyfrekvent handel. Denne stasjonære applikasjonen rekker jevnlig priser for overlegne verktøy og funksjoner, ting som enhver annen megler vil belaste en premie for - forskningsrapporter, sanntidsdata, diagrammer, tekniske studier.

Er det skjulte anklager? På denne måten er min handelsavgift mindre enn 2% av investeringsbeløpet. Datasentriske handelsmenn kan definitivt få mye innsikt ved å velge Schwab for sin aksjehandel på nettet. Ikke sjekk kontoen din for ofte. De beste investorene er i den på lang sikt. 65 per kontrakt.

Ved registrering kan du tilpasse funksjonene avhengig av ferdighetsnivået ditt.

Hvilket Investeringsselskap Er Best?

Det er ingen grunn til at du skal betale en årlig avgift for å ha pensjonskonto. Dessverre kommer omfattende handelsverktøy og streaming av markedsdata ikke gratis. Alternativene koster kr4. 10,00 inaktivitetsavgift. Risikofraskrivelse, applikasjon lar deg planlegge gjennomgangssted Valutatype alternativ binær sql lage noe av nettstedet er XHTML 1. 4 millioner mennesker finner det beste nettstedet for aksjehandel for deres behov.

Når jeg ser tilbake var eToro litt upålitelig i 2019 på grunn av den enorme etterspørselen etter kryptoer. Aksjen som jeg hadde i mitt syn, var Lucent. Hvis du ikke vil velge dine egne aksjer, kan du også investere i en ferdiglaget kake. Kraftundersøkelse klarer Vanguard megling å fly under radaren for mange investorer. Denne handelstjenesten kombinerer et bredt spekter av investeringsvalg sammen med avansert analytisk forskning fra rundt 20 leverandører, inkludert Argus - en ny forskningsleverandør som gir økt mangfold i analyse av aksjer.

95, som er blant de høyeste vi så, men hvis du har mer enn kr25 000 på kontoen din, synker gebyret til kr4. Meglere kjøper og selger aksjer gjennom en børs, og krever en kommisjon for å gjøre det. Andre lenker, dette øker i sin tur overskuddet realisert fra investeringen. Plutselig må du begynne å betale en handelsavgift. Å finansiere en IRA, Roth IRA eller annen pensjonskonto uten årsavgift er en ekstra fordel for mange meglere som tilbyr online. Noen meglere betales for ordrestrøm til markedsaktører og forhandlere. Etter hvert som årene har gått, har handel med aksjer på nettet blitt enklere for forbrukeren og rimeligere, noe som er en sjelden kombinasjon i virksomheten. Med en finansiell rådgiver eller et firma, som kan ha hundrevis eller til og med tusenvis av klienter, har du kanskje ikke den samme fleksibiliteten.

Andre Retningslinjer

Best for avanserte handelsmenn: Du begynner med å velge en liste over aksjesymboler for å handle i porteføljen din, og deretter utvikle en tilpasset Watch ListTrading Watch ListI investeringsbank, opprettholdes en handelsvaktliste av compliance gruppen for å oppfylle juridiske og lovmessige krav, redusere interessekonflikter, forhindre innsidehandel og støtte informasjonsbarrierer. Hvis du er inaktiv på kontoen din, kan du bli pålagt et gebyr mellom kr3 og kr20.

Søk gjennom bestemte kategorier, fra volatilitet til inntjening, og du kan enkelt finne potensielle handler som oppfyller dine spesifikke kriterier.

Det er en ledende europeisk detaljhandler for detaljhandel. Hvor godt fungerer kartverktøyene, og hvilke tekniske indikatorer kan du bruke? De krever at du har den nøyaktige saldoen for å kjøpe aksjer. Pålitelighet er kjernen i DAS handelsplattform og designet for optimal ytelse slik at handelsmenn kan handle med tillit. Selv å få tak i grunnleggende terminologi kan få hodet til å snurre. Jeg vet ikke om deg, men jeg liker ikke å sitte fast bak en datamaskin hele dagen. Disse endringene trer i kraft 7. oktober 2019.

Rimelige Prisstrukturer

99 i måneden for avanserte strategier, men hvis du vil holde deg til handel med grunnleggende opsjoner, må du bare betale 9 dollar. Robinhood lar sine brukere investere i aksjer, ETF-er, opsjoner og cryptocurrencies, alt uten provisjon, rett fra mobilappen eller handle online via skrivebordet. Sparing for pensjonering, sparing for utdanning eller handel for moro skyld det kan styre dine behov i forskjellige retninger. Selskapet har et stort utvalg av aksjefond og er kjent for sin respons på kundehenvendelser. Noen av meglerne som Saxo og POEMS har ganske brukervennlige plattformer, mens andre har nettsteder som ser ganske utdaterte ut. Hvis du vil ha hjelp fra profesjonelle tjenester, kan du registrere deg for en administrert portefølje eller en Core Portfolio, som er E * TRADEs automatiserte robo-rådgiver.

Disse strategiene er nemlig verdi-, vekst- og indeksinvestering.

Hver av disse meglerne har noen funksjoner som skiller den fra de andre, men generelt er anbefalingene våre som følger: Med mindre du er en aktiv handelsmann, er dette rikelig med funksjonalitet. En finansiell eller økonomisk investering er enhver eiendel eller instrument som er kjøpt med den hensikt å selge nevnte eiendel til en høyere pris på et fremtidig tidspunkt. Du kan sammenligne handelsgebyrene i de største markedene, de årlige finansieringsgradene og noen ikke-omkostningskostnader nedenfor. Seguridad, minimumsinnskudd er på $ 100, med fortjeneste og bonuser på henholdsvis 85% og 100%. Siden oppstarten tilbake i 2019, StockBrokers. Hvordan en hvilken som helst investor blir behandlet som en klient, er viktigere for noen enn andre.

Denne praksisen er med på å sikre at porteføljen din holder seg balansert.

Avgifter og minimumsbeløp er ikke de laveste i bransjen - E-Trade koster kr6. 1 Interaktive meglere N/A kr0 kr10.000 4. Du vil samarbeide med en online aksjemegler som kan hjelpe deg å lære deg å gå rundt prosessen. Selv om det kan føles litt nervepirrende å overføre pengene dine over internett, kan du hvile lett med å vite at de er like sikre som når de er i banken. ChoiceTrade ble rangert med fire-stjerners megler av Barron's de siste seks årene. Nedenfor har vi oppregnet de populære måtene disse selskapene tjener penger på uten å stole på sprudlende gebyrer. Du kan sjekke ut vår guide til å velge en aksjemegler for å få ytterligere innsikt, slik at du kan ta en sunn beslutning. En god aksjemarkedssimulator fungerer som et utmerket praksisverktøy for å gjøre investeringer og prøve ut handelsstrategier.

Ikke Sjekk Kontoen Din For Ofte

Med mer enn 3000 ansatte over hele verden har investorer i E * Trade tilgang til live handelsmannhjelp, noe som gjør at E * Trade Financial er et flott alternativ for online aksjehandel. Gå tur med hund, på denne måten kan du tjene penger hjemmefra eller i din komfortable sofa / seng. For å sikre at du får alt overskuddet i alle investeringene dine, må du lære hvordan du reduserer avgiftene. Hver megler fullførte en grundig dataprofil og ga utøvende tid (live i person eller over nettet) for et årlig oppdateringsmøte. Enten du ønsker å gjøre en serie med komplekse handler eller nøye utføre din første, intuitive organisasjon og tidsmessige tips er nøkkelen til en tilfredsstillende plattformopplevelse. Forex industri nyheter, fINRA er en ideell organisasjon som er etablert for å beskytte investorer og sikre at medlemmene overholder loven og verdipapir- og børskommisjonens regler. Imidlertid er de tre som er undersøkt nedenfor, i det minste “blant de beste”. Å ha flere handelsregnskap kan ha fordeler, men det kan også vanskeliggjøre økonomien. Et prospekt inneholder denne og annen informasjon om ETF og bør leses nøye før du investerer.

95 5 Stjerner Gratis handler Merrill Edge kr6. Det viktigste å se etter er kostnadene per transaksjon. Det er raskt og enkelt å åpne en konto hos Vantage FX, og du kan starte med minimum 200 dollar. Selv om vi bare har lov til å gi deg bare en del av våre partneres innhold gratis, er du alltid velkommen til å åpne test- og prøvekontoer med dem og prøve abonnementstjenestene deres i detalj. Du kan spare på provisjoner, redusere de samlede avgiftene og bygge porteføljen på lang sikt ved hjelp av gjennomsnittlige dollarkostnader mens du lærer om og outs ved å investere. Appen lar brukerne multitaske i programmet; handel i flere markeder og sporing av sanntidsnoteringer.

Men de la stadig tjenester til det punktet hvor de er megler med full service, samtidig som de ga rabattpriser. Mange meglere kan skryte av fasiliteter som 24/7 finansielle eksperter, men de fleste av disse tjenestene kommer til en pris. Selv nybegynnere kan enkelt navigere i det og kjøpe aksjer.

Prøv Lightspeed Trader Demo

Med alle verktøyene som er tilgjengelige i dag, er det mulig for deg å se på aksjer og fond, og handle for en brøkdel av kostnadene en fullservicemegler vil belaste. De fleste plattformer er enkle å administrere uten denne ekstra funksjonen, så du trenger ikke den for hver handel. Selvfølgelig, hvis du er et StocksToTrade-medlem, trenger du selvfølgelig ikke alle disse ekstrautstyrene. E * TRADE tilbyr et robust utvalg av forskning for aksjer, ETF-er, aksjefond og obligasjoner; designen er imidlertid veldig utdatert, og megleren mangler den generelle dybden for å konkurrere Fidelity, Charles Schwab og TD Ameritrade. Det tilbyr handel for så lavt som 1 prosent per aksje. Men uansett hva du hører om en bestemt plattform, er den viktigste vurderingen å jobbe med en som passer best for dine behov som investor. En plattform som anses å være best i klassen basert på individuelle aksjer, fond eller til og med lave gebyrer, er kanskje ikke det beste valget ditt. Bankrate har oversikt over alle funksjonene de viktigste aksjehandelsidene tilbyr for å hjelpe deg med å finne den beste aksjehandelplattformen online for dine behov.

Ally Invest - best for billige handler

Online trading har gitt alle som har en datamaskin, nok penger til å åpne en konto og en rimelig god økonomisk historie muligheten til å investere i markedet. For mange år siden var det noen som ønsket å investere i aksjer, obligasjoner eller aksjefond for å avtale en megler på et kontor og åpne en konto. Noen selskaper tar betalt for aksjeanalyse og andre tjenester via plattformene sine, mens andre ikke gjør det.

Interactive Brokers er designet for profesjonelle tradere som ser alvorlig på håndverket sitt, og tilbyr bare prising per aksje (. )95 eller til og med kr2. Dette betyr at du kjøper eller selger aksjer til gjeldende markedspris. Det er mulig å begynne å forfølge dine handelsmål i dag. M1 gir deg fleksibilitet, gratis kontostyring, og muligheten til å spille en hånd i investeringene dine, smelte konvensjonelle meglerhus og robo-rådgivere på en spennende måte. Den har en av de mest omfattende mobilappene for handel og forskning. Med noen få oppstart i arbeidene, tilbød E * Trade og Firstrade en rå og dyr måte å unngå å ringe din lokale megler og gjøre handler på egen hånd.

Vi har presentert noen høydepunkter av de beste nettmeglerne. Du må vurdere ressursene du får for kostnadene du betaler per handel. Her er vinnere av 2019. Når du velger en online aksjemegler, må du tenke på dine umiddelbare behov som investor. Meglersamfunnet er veldig konkurransedyktig, og mange meglerfirmaer er villige til å gi nye kunder en form for bonus for å åpne en ny meglerkonto. P/E viser markedets forventninger og er prisen du må betale per enhet av nåværende (eller fremtidig) inntekt og gjeld/egenkapital Gjeld til egenkapital Gjeld til egenkapitalandel (også kalt "gjeld/egenkapitalandel", "risiko" ratio "eller" gearing "), er en innflytelsesgrad som beregner verdien av total gjeld og finansielle forpliktelser mot den totale andelens egenkapital. "

Er Online Handel Trygt?

Investopedia, februar 2019. Like viktig, spør hvordan megleren tjener penger for deg. Power E * TRADE har blitt rangert som nr. 1-plattformen for Options Trading de siste åtte årene. Når du registrerer deg for en konto, er det ingen minimumsinnskudd; Du trenger imidlertid kr100 for å begynne å investere eller 500 dollar med en IRA. For øyeblikket har E * TRADE en kampanje når du åpner en ny konto. Mange investorer har mer enn en meglerkonto. P/E viser markedets forventninger og er prisen du må betale per enhet av nåværende (eller fremtidig) inntekt og gjeld/egenkapital Gjeld til egenkapital Gjeld til egenkapitalandel (også kalt "gjeld/egenkapitalandel", "risiko" ratio "eller" gearing "), er en innflytelsesgrad som beregner verdien av total gjeld og finansielle forpliktelser mot den totale andelens egenkapital. "

Hvis du kjøper og holder fast på noen få aksjer i året, bør det være minst av bekymringer å spare 5 dollar per transaksjon. M1 kommer forhåndsinnlastet med 60 målrettede investeringsporteføljer, kjent som paier, med fagmessig valgte skiver. Brukervennlighet Hastighet og nøyaktighet er grunnleggende nødvendigheter for å implementere enhver investeringsstrategi. StocksToTrade kombinerer alle disse verktøyene - fra live webinarer på markedet som er åpent og nær papirhandel og aksjer å se på. Quikrewards, la oss skille mellom indirekte og direkte inntektskilder fra videospill før vi begynner. Det er også massivt og globalt fremtredende, med tilstedeværelse i Canada, Mexico, Asia, Europa og Sør-Afrika, slik at du kan gjøre internasjonale handler ved å investere i utenlandske selskaper. Med M1 kan du velge mellom profesjonelle "pies" laget av ETF-er og aksjer. Evalueringer og meninger som uttrykkes av klienter, er ikke ment å antyde fremtidig ytelse eller egnetheten til noen kontotype, produkt eller tjeneste for en bestemt klient og er kanskje ikke representativ for andre kunders opplevelse. Nok en gang vil opplevelsen hos større etablerte meglere være bedre enn mindre meglere.

Hver aksje i et aksjefond kan representere en rekke forskjellige beholdninger i aksjer og obligasjoner i forskjellige selskaper eller statlige enheter. Alle som forteller deg at online meglere krever minimum 10.000 dollar eller 20.000 dollar lyver. Du kan blant annet se saldoer, kontoposisjoner og overvåkningslister; få forskningsinformasjon og tilbud i sanntid for å plassere handler; og sette opp tilpassbare pushvarsler. Kontroll av kontoer, pantelån, debetkort og kredittkort kan også tilbys. Lær mer om hvordan vi tester.

 • Se vår fulle anmeldelse av M1 Finance.
 • Dette betyr at det er en lavere forpliktelse til å investere enn konvensjonelle økonomiske rådgivere.
 • Simulatorer bruker populære analyseverktøy som økonomiske forhold som pris/inntjeningPrisinntjeningsgrad Prisinntektsgrad (P/E Ratio) er forholdet mellom selskapets aksjekurs og inntjening per aksje.
 • 95 per handel og en kr0.
 • De fleste investorer kan ikke se aksjekursbevegelsen for hvert minutt markedet er åpent.
 • Den elektroniske handelsplattformen er bare "ok" for aksjehandel, men er veldig bra for trading.
 • Det er privateid og ble etablert i 2019 av tidligere ansatte i et annet meglerfirma.

Våre Andre Finansanmeldelser

Du kan finne mer om dette på slutten av artikkelen. 75 per kontrakt, men som hyppig næringsdrivende faller kontraktsgebyret til kr0. Ikke-handelsavgifter er høye.

De beste handelsplattformene i 2019 for europeere: