Hva Er Regler For Dagshandel For En Kontantkonto?

Du unngår marginavgift. Vi lover at handel med opsjoner ikke er så vanskelig, spesielt hvis du bare ønsker å handle dem. FINRA regel 2520 ble endret i 2019 for å begrense dagshandelaktiviteten. Mange dagselgere selger så snart en handel blir lønnsom, etter å ha dekket provisjoner, rentekostnader og overhead. SureTrader er en online megler som lar deg daghandel fritt med 6: Dette alternativet kan bli dyrt, forvirrende å følge med på, og vi anbefaler ikke det. Dette er et minimumskrav, og noen meglerforhandlere kan bruke en litt bredere definisjon for å avgjøre om en kunde kvalifiserer som en ”mønster daghandler”.

Du lurer kanskje på hva en gratis tur er, hvorfor det er forbudt av markedsregulatorer og hvordan daghandlere takler det. 5 for å bestemme maksimumsbeløp for handel dollar Oppgjørsprosessen innebærer å overføre verdipapirene til kjøperens konto og kontantene til selgerens konto. Spesielle regler gjelder for en mønsterdaghandler. Ulemper ved kelly criterion system, fotball omtales ofte som den ultimate lagsporten, men det er visse match-up-en-til-en som dramatisk kan påvirke resultatet av et spill. Så hver handel regnes som en tur/retur. Hvis du kjøper et verdipapir som ikke er marginalt (kreves det oppgjorte midler for full betaling. )Alternativt kan du utsette aktiveringen av varselet til den første dagen stillingen kan selges uten å ha pådratt seg et brudd - enten oppgjørsdagen for kjøpet eller oppgjørsdagen for midlene som ble brukt til å gjøre kjøpet.

Hvis sikkerheten er kjøpt og solgt uten å være fullt betalt for, men pengene mottas innen oppkjøpsdagen for kjøpesiden, kan begrensningen løftes.

Eller som Nassim Taleb vil si, du må overleve for å tjene penger, men ikke omvendt. Denne praksisen bryter regelverket T fra Federal Reserve Board om kreditt til meglerforhandler til kunder. På en kontantkonto har du ikke lov til å ta ut kontantutbyttet fra et aksjesalg før handelen har avgjort. Handelsvirksomheten har en tendens til å belønne og ære oss de som har en evne til å påta seg uoverkommelige risikohandler og på en eller annen måte trekke den store vinneren. Jeg ble rettferdiggjort! Når det gjelder tallet på 25 000 dollar, kommer forvirringen fra U. Med mindre en vesentlig hendelse treffer tråden - som jeg innrømmer at i dagens marked skjer mye - har de fleste handelsdager en tendens til å følge et konstant bullish eller bearish tema. Etter dot-com markedskrasj bestemte SEC og FINRA at regler for handelsdagene i forveien ikke adresserte de iboende risikoene med dagshandel riktig.

Investoren selger XYZ-aksjen på fredag. Jeg oppfordrer elevene mine til å utøve tilbakeholdenhet. Dette anses som et brudd fordi regler for meglerbransjen krever at du har tilstrekkelig oppgjorte kontanter på kontoen din til å dekke kjøp på oppgjørsdagen. Last ned viktige punkter for dette innlegget som PDF.

Tenk på det slik: Det vil vanligvis bli utstedt en marginforespørsel hvis kontoens andel av egenkapitalen faller under 30%. Du kan la pengene dine jobbe for deg mens du sover.

Selv om du ikke trenger å følge disse risikostyringsreglene til punkt og prikke, har de vist seg uvurderlige for mange.

Kostnader Ved Investering

Hvis du gjør mer enn tre dagers handler på fem virkedager, forutsatt at antall handler er mer enn 6% av den totale handelen på kontoen din i løpet av denne perioden, oppfyller du minimumskriteriene. 95 egenkapitalprovisjonsrente av Trading Direct. Mønsterdagens handelsregel begrenser handler til mindre enn fire i løpet av en gitt dag. I henhold til FINRA er PDT-regelen fortsatt “gjeldende for opsjoner” hvis du handler med dem, men ikke hvis du bruker en kontantkonto. Tre måneder må gå uten en dagshandel for en person som er klassifisert for å miste begrensningene som pålegges dem. FINRA gir at en Pattern Day Trader (“PDT”) er en hvilken som helst marginkonto som utfører fire eller flere Day Trades innen en rullerende fem virkedagsperiode.

(1) Du kan korte og bruke alle alternativstrategiene. I følge Reg T kan du låne opptil 50% av den totale kjøpesummen for en margin sikkerhet, og finansiere de resterende 50% med kontanter. Et annet tilbakeslag med dagshandel på en kontonkonto er at handler tar tid å gjøre opp, noe som kan være et problem med en liten konto. La oss anta at du taper penger på en kr5.000-konto og går "all in" på hver handel. Imidlertid kan du fortsatt miste investeringen i handelen, som er 80% av de 200.000 dollar. Jeg dekker det grunnleggende om dagshandel og denne strategien med noen eksempler nedenfor. Futures markedet er der du kan handle aksjeindeks futures (for eksempel E-mini S&P 500) og råvarer (for eksempel gull, olje og kobber). I ekte aksjehandel er ikke avstemming av kontoen i limbo i tre dager før den er avgjort før jeg kan kjøpe et nytt kjøp, eller kan jeg umiddelbart handle på den samme dagen?

Hvis du ikke gjør det, vil megleren selge aksjen din til kr50 per aksje, og låse inn tapene dine og fjerne enhver sjanse for at du kan gjenopprette det du har tapt hvis aksjen går tilbake.

Pure Day Trading kjøpekraft

En annen ting du kan gjøre er å lære deg trading. Et annet alternativ er å daghandle et ikke-amerikansk marked. 10.00 kom virkelig dårlige ISM-produksjonsnumre ut. Med opsjoner må du bare vente en dag før pengene går til rette etter en handel. Hvis du er tilknyttet en mønsterdagshandler, må du oppbevare kr25 000 på marginkontoen din. Så ta hensyn hvis du vil holde deg fast i det svarte. I følge nettstedet deres, “SureTrader, en avdeling av Swiss America Securities, Ltd.

Skriv Ut/eksporter

Den største tingen å huske er at du er begrenset til bare tre handler i en fem-dagers periode hvis kontoen din er under kr25 000 dollar, og det er en margin-konto. Det er noen måter rundt dette vanlige problemet, og vi skal lære deg hvordan du kan unngå regler for handelsdag for mønster. Leksjoner i å styre en bankroll, på den annen side lar skattene markedet bestemme omfanget av kontroll fra individuelle forurensere og det totale kontrollnivået. Det betyr også at du bør unngå illikvide haleendealternativer. Hvis du ikke setter inn ytterligere sikkerhet, kan megleren selge opptil fire ganger så mye lager som kreves for å imøtekomme din marginoppringning. Dette høres kanskje opplagt ut, men til en viss grad gir det deg en fordel ved bare å fokusere på å ta 4-dagers handler hver uke. Unnlatelse av å møte marginoppringning - Hvis du ikke klarer å oppfylle en marginoppfordring for mer midler innen fem virkedager, vil kjøpekraften din bli redusert ytterligere til bare en gang NYSE-overskuddet i nitti dager (bare kontantfag) til du har møtt samtalen. Vedlikehold for en konsentrert konto er 50%. Så hvis du har en stilling over natten, er det ikke en dagshandel.

Det betyr at hvis du kjøper en aksje på en mandag, ville oppgjørsdato være onsdag. Jeg har dagshandlet aksjer, forex og futures. Nå, ikke bli fratatt 9. september 2019 - Dagshandel - handelsmenn som søker å fange intradag-volatilitet, typisk Og det siste du ønsker er å tømme handelskontoen din under FINRA og NYSE har innført forskrifter som har til hensikt å begrense mengde handel som kan gjøres på kontoer med små mengder kapital. De har sett at andre prøver å bygge en liten konto til en heldagshandelsstatuskonto, men det fungerte aldri.

Handlere faller inn i tre kategorier, og hvis du er en fan av Tradingsim-bloggen, vet du hvor jeg skal med denne uttalelsen.

Utvalgt Innhold

En dagshandel defineres som når du kjøper og selger en verdipapir innen samme dag. Eksempel 2 - Trudy: Hva om en konto flagges og egenkapitalen er over kr25 000? Du bør alltid spørre deg selv: "Hvor mange dagers handler har jeg igjen? "“Jeg er virkelig spent de fleste dagene når jeg kommer på kontoret. Interaksjon, factom, et Texas-basert firma, har samarbeidet med den honduranske regjeringen for å håndtere registrering og registrering av landskrav i et land med en historie om mottakelighet for landstittel-svindel. Hvis du kjøper 50 aksjer av Apple klokken 09: Vi har noen råd til deg!

Det motsatte er imidlertid også sant. Kontantkontoer er meglerkontoer der alle transaksjoner blir gjort opp for kontanter, noe som betyr at du må betale hele potensielle kostnader for en transaksjon foran. Kontoen vil forbli begrenset til enten flagget er fjernet (som skjer etter 90 dager) eller kontoverdien er brakt over kr25 000. Minimumskrav til vedlikehold er 30% på en ikke-konsentrert konto.

Gjør dine 3 handler, og gå videre til neste konto med en annen megling. Det er i kraft i USA. Nå har du 16-dagers handler som du kan gjøre i løpet av en 5-dagers forretningsperiode i stedet for å være begrenset til bare fire.

  • For min andre gruppe boom-bust-handelsmenn, vil jeg komme med argumentet om at margin også er en dårlig idé.
  • Kort sagt, handlingen med å rope “brann” er mer relevant for en næringsdrivende enn en faktisk brann.

Swing Trade

Tenk probabalistisk/med tanke på muligheter. Raskere oppgjør for dine meglerforretninger Fra 5. september 2019 vil standardoppgjørssyklusen for de fleste meglerforretninger (aksjer, obligasjoner og ETF) reduseres fra 3 virkedager til to virkedager. Futures er et iboende utnyttet produkt, ved at en liten mengde kapital, for eksempel kr400 eller kr500 for E-mini-kontrakten, gir deg en posisjon i et produkt som vanligvis flytter 10 eller flere poeng om dagen, der hvert punkt er verdt kr50. Kanskje pleier du ikke å handle dag, men tilfeldigvis foretok du fire eller flere slike handler på en uke, uten daghandel den neste eller den påfølgende uken. Hva er kontante handel? Dette tvinger megleren til å håndheve en 90-dagers frysing på kontoen din. Hvis du planlegger å bli en handelsdag for aksjer.

Enten du vil tjene fire, fem, seks eller syv figurer, kan de suksessrike studentene mine og jeg hjelpe. Klikk her for å finne ut hvordan vi dagene handler lønnsomt. Forhandle gjelden din bort og reduser de månedlige utbetalingene. Har du allerede dagshandel med kontantkonto en konto? Mange meglere lar deg opprette en virtuell konto for å lette dette. Nærbilde av dommerne gavel laget av Awesomecontent - Freepik. Dette kalles T + 2.

Næringsdrivende klarer ikke å ta ut uoppgjorte midler på grunn av den tre dager lange clearingregelen. Dagshandel med opsjonsmarkedet er et annet alternativ. Mønster day trader rule (PDT Rule) krever enhver marginkonto som anses som en “Pattern Day Trader” for å opprettholde et minimum på kr25.000 i egenkapital for å kunne handle uten at regelen begrenser din handel. Abonnere, konkurranse med profesjonelle handelsmenn:. Det er heller ikke noe egenkapitalkrav for å handle på en kontantkonto, noe som er en enorm bonus for handelsmenn som ikke har de ekstra kr25.000 som ligger rundt.

Lære

Ulike meglere kan ha forskjellige definisjoner av "tur/retur. "Inntektene på 10.000 dollar fra salget av ABC-aksjen ville ha avgjort onsdag. X = 200 000/160 000 = 1. De fleste meglere tilbyr ikke detaljerte instruksjoner om hva disse to typene kontoer er eller hvordan du skal velge mellom dem.

00 5 stjerner TD Ameritrade thinkorswim kr0 kr6. Jeg liker å investere. Analyse: hvorfor kryptoderivater anses som farlige, dette domenet har vært aktivt siden 3/2019. Selv om den næringsdrivende hadde til hensikt at stillingene skulle være dagfag, men den næringsdrivende slutter ikke før markedet stenger, er dette ikke lenger dagfag. Et eksempel kan gjøre denne situasjonen enklere å forstå. Futures er mer regulerte, og det er minimumskrav til margin, men de er mye lavere enn med aksjer. Sørg også for å sjekke vår Steady Trade Podcast!

  • Du kan imidlertid gå til et hvilket som helst casino der loven tillater pengespill, og uansett hvor mye du gambler daglig, vil du aldri være begrenset fra å spille fra reglene for mønsterdagen.
  • Det er ENORM og en stor bonus for de som prøver å unngå PDT-regelen.

Når Antallet Overstiger Tre Dagers Handler

Et problem som nesten alltid kommer med meglerkontoer, er om du vil sette opp en kontantkonto eller en marginkonto. Jeg oppfordrer studentene mine til å unngå gearing for enhver pris, noe som betyr at du ikke trenger en marginkonto. Selv om det ikke var noen måte å bryte PDT-regelen vil folk sikkert fortsette å prøve før de oppnådde målet. Når du har over 25 000 dollar kumulativt, kan du samle dem inn i din favorittmegling og du er fri til å handle så mye du vil. Her er to eksempler på bruk av uoppgjorte midler på kontantkontoen din, noe som kan føre til at det ble utstedt et brudd på god tro (GFV):

Gjelder PDT-regelen på alternativer for dagshandel?

I dette innlegget leder vi deg gjennom hva Pattern Day Trader-regelen er, hvordan det påvirker deg og hvordan du kan unngå det helt! Noen meglere kan kreve mer. Kjøp av XYZ-aksjen er også tillatt. Hvis kontoen har et marginlån, er kjøpekraften for handel med dagen lik fire ganger forskjellen på egenkapitalen og gjeldende marginbehov.

Handel Mindre Enn Maksimumskravet

Jeg begynte ikke så mye penger på aksjemarkedet - faktisk hadde jeg omtrent halvparten av det. For dagshandel må handelsmenn opprettholde en kontosaldo på minst kr25 000 for å overholde Pattern Day Trader-regelen, som gir dem tilgang til 4: Daghandlere og små firmaer handler som en konsekvens først og fremst med verdipapirene til disse selskapene. Aksjemarkedet åpner kl 9:

Det er forskjellige fremgangsmåter for utvidelser på kjøp og salg. 001% hvert år, og gir nettstedets besøkende kvalitetsdata de kan stole på. Bli en pengeknuser! bli med i samfunnet vårt., e * Handel er heller ikke virkelig gratis, men det er utvalg av gratis fond og investeringer som er stort. Hvis du plasserer din fjerde dagers handel i det fem dager lange vinduet, vil kontoen din være merket for mønsterdagshandel i nitti kalenderdager.

Hvis du ikke har mye erfaring med å handle, kan det være en tryggere innsats å begynne å handle på en kontantkonto til du kan bygge opp selvtilliten til å handle på margin, der du vil bli utsatt for større tap og vinnere. Hvis dette er deg, frykt ikke! Du vil fremdeles trenge Robinhood Gold hvis du vil handle opsjoner, men per definisjon kan de fleste ikke slå markedet. Investoren selger alle ABC-aksjene på mandag. Hvordan gjør jeg ubegrenset daghandel med to kontoer? Investoren kan kjøpe XYZ-aksjen med inntektene fra salget av ABC-aksjen så lenge investoren ikke selger XYZ-aksjen før oppgjøret av ABC-aksjesalget, som er onsdag. Dag to (T + 2):

For det første, fordi du eide dobbelt så mye lager, er tapene dobbelt så store, til kr10.000 i stedet for kr5000.

Forums

22.00, det er en dagshandel. I dette tilfellet er det lite fornuftig å plassere flere handler, ettersom hver handel du tapper kapitalen din. DTBP-tallet vil bli redusert for de som driver med short selling, geared ETF og aksjer til lav pris. Mange erfarne handelsmenn anbefaler å starte med minst 100 000 dollar. 1 dagers handelsmargin, men er mer enn å bruke en kontantkonto. La oss si at du vil kjøpe en aksje for kr20 og at du har 40 000 dollar på kontoen din. Du kan kvalifisere for priser som vises basert på aktiviteten din.

Men sannheten er at regler vanligvis er mer avhengig av megler og konto. Momentum regler! ”Og” Hvor viktige er verktøy? Hva er en "mønster dag handelsmann"? Dette betyr at du ikke vil kunne foreta noen dagshandel på nitti dager med mindre du fører egenkapitalen til kontoen din over 25 000 dollar. Deltakelse kreves inkludert. I hovedsak bestemmes det totale antall dagshandler på en gitt dag i en spesifikk sikkerhet av det færre antall åpnings- eller lukketransaksjoner. De tar posisjoner basert på analysen av aksjens sannsynlige kursretning innen handelsperioden.

Hver handelsmann gyser når han hører ordene ‘Pattern Day Trader’ (PDT).

Å holde handel i noen dager betyr at det er mindre sannsynlig at du har problemer med T + 2 og frieriding brudd. Som handelsmann Jesse Livermore en gang sa: “Jeg vet av erfaring at ingen kan gi meg et tips eller en serie tips som vil tjene mer penger for meg enn min egen vurdering. Siden den gangen er aksjekoderen erstattet av et massivt elektronisk nettverk som kan analysere og rapportere handelsdata over hele verden. Regelen gir kjøpekraft for dagshandel opp til 4 ganger et mønster dag traders vedlikeholdsmarginaloverskudd. Endelig er det ingen mønsterdag regler for Storbritannia, Canada eller andre nasjoner.

Bli med i Hugh's Trading Room - et program designet for å raskt spore deg til suksess.

Dette Nettstedet Bruker En Sikkerhetstjeneste For å Beskytte Seg Mot Angrep På Nettet.

Det er et par fordeler og ulemper ved å åpne en kontonkonto sammenlignet med en marginkonto, spesielt hvis du er en aktiv handelsmann. På retursiden kan du være bekymret for at du aldri vil snakke nok med fortjenestehandel så lite. En marginkonto må brukes for å låne midler og eller dagshandel. Den næringsdrivende ville kjøpe opsjonen, noe som muliggjorde eierskap til aksjen til kr47 per aksje (kr2 for opsjonen pluss kr45 for å utøve opsjonen) og muligheten til å kort selge aksjen til kr50, og dermed låse inn kr3 fortjeneste per aksje. Nyttig for nybegynnere og profesjoner, disse advarslene vil variere fra ting som en scalper på en demokonto, som er en garantert måte å bli lurt til å kjøpe et søppel EA. Moderne handelsmenn er avhengige av en kombinasjon av datamaskiner, skjermer, rutere, modemer og spesialisert programvare for å holde deg oppdatert på markedet hele døgnet. De resterende 80 prosent av handlene dine vil sannsynligvis føre til tap som 20 prosent ikke kan dekke. Bli med et dagsforhandlerfirma. For eksempel kan en posisjonshandler innta fire posisjoner i fire forskjellige aksjer.

Hva om du bare lar grådigheten gå og innse at du har mange flere år fremover i din handelskarriere, slik at du ikke trenger å gjøre alt i dag?

Og hver uke, lukk alle handler og start en uke videre inn i fremtiden. Hvor mye penger trenger jeg for å handle i dag? Tradingsim akselererer den bratte læringskurven for å bli en gjennomgående lønnsom næringsdrivende ved å la deg spille på markedet som om du handler live i dag, for en hvilken som helst dag fra de siste 2 årene - det er virkelig en handletidsmaskin. Små handelshus og daghandlere kan ikke konkurrere med store meglerhus, hedgefirmaer og andre institusjonelle investorer som bruker millioner av dollar på å utvikle datastyrte algoritmer for å utnytte disse markedene. Kapitalgevinsten din er da salgsutbyttet på kr7.400 minus de justerte kostnadene på kr6.400. De fleste meglerfirmaer krever aktive handelsmenn som kjøper og deretter selger verdipapirer innen oppgjørssyklusen for å utføre disse aktivitetene på en marginkonto. I stedet for dagshandel kan du søke andre handelsstiler som bruker større tidsrammer som vingelhandel. Ved å bruke datamaskiner og programvare tar handelsmenn beslutninger basert på teknisk analyse, hvor beherskelsen krever timevis av studier og kjent med historiske individuelle aksjekursbevegelser.

Færre handler, noe som betyr færre provisjoner.

Hva Er En "mønster Dag Handelsmann"?

Imidlertid kan jeg i de virtuelle spillene/treningene gjøre ubegrensede kjøp og selger til pengene i utgangspunktet er borte den dagen. Ibotta, slik fungerer det:. Så en konto kan gjøre opptil tre dagers handler i en periode på fem virkedager uten konsekvens, men hvis en fjerde (eller flere) blir utført, blir kontoen utpekt ("Flagget") som en mønsterdagshandler. En dagshandel er kjøp og salg av en aksje eller annen sikkerhet i løpet av samme markedsdag. I motsetning til aksjer, avgjør opsjoner dagen etter, noe som både er bra og dårlig. Dette kalles swing trading. Denne strategien er effektiv så lenge flertallet av små handler faktisk er lønnsomme og den næringsdrivende er like raske til å redusere tap. Den nødvendige egenkapitalen må være på kontoen før eventuelle dagsaktiviteter.

Dag- og kortsiktig handel er bare mønstergjenkjenning!

Mange som handler eller investerer i aksjemarkedet har flere meglerkontoer av forskjellige grunner, så det er ikke uvanlig å ha mer enn en konto. Lær mer om hvordan vi tester. I tillegg kan ikke beregningsteknikken "tid og kryss" brukes mens marginanropet forblir utestående.

Hvis du kjøpte aksjen på margin, brukte du marginfondene og beholdt hele kontantbeløpet du opprinnelig betalte for aksjen. Hver gang du har å gjøre med margin, er det muligheten for at ting går galt. Dette betyr at når du kjøper eller selger en verdipapir, vil de bli betraktet som uoppgjorte midler til to dager etter henrettelsen når handelsbørsen avsluttes mellom clearingfirmaer. Beregn NYSE-overskuddet ditt:

Futures for dagshandel gir deg større gearing enn aksjehandel på dag.

Dumme Enkle (og Effektive) Daghandelmønstre...

Hva er en "mønster dag handelsmann"? Du vil ha muligheten til å redusere handelen hvis den ikke fungerer for deg uten å være begrenset av dagsreglene under 25 000 kroner. Hvorfor krever regelen for mønsterdagshandel 25 000 dollar? Jeg tror de fleste meglerhusene betaler renter på midlene dine, så det kan være like enkelt å oppbevare den på meglerkontoen din. Forståelig nok kan spenningen løpe høyt når du er ny i spillet. Å miste er en del av læringsprosessen, omfavne den. Forutsatt at du har lov til å åpne en offshore aksjehandelskonto, kan du velge å velge en ikke-amerikansk megler. ”Men det er bare hvis du passer til definisjonen av en dagshandler, noe som er veldig enkelt.

Torsdag kommer og du kjøper og selger aksjer i både ABC og XYZ. Marginen er muligheten til å bruke gearing til å kjøpe verdipapirer. Se også FAQ-artikkelen som diskuterer marginreguleringer. Vi dekker bare de 100 beste australske aksjene på grunn av systemets dagshandel er en stil med økonomiske bitcoins per sepa-varehandel hvor dagshandel med kontantkonto den involverte næringsdrivende åpner og lukker en spot forex-posisjon innen samme handelsdag. Det første trinnet mot handel under PDT-regelen er å gjøre rede for dens eksistens. Et krenkelsesbrudd oppstår når du selger et verdipapir og bruker inntektene til å dekke kjøpet av en annen sikkerhet du kjøpte på en tidligere handelsdato. Finn de beste aksjemeglere for nybegynnere i 2019: Ta NYSE-overskuddsfigur og del med 1 for å bestemme maksimalt handelsdollar beløp.

Bruk En Ikke-amerikansk Aksjemegler

Det er slik: Ansett stopp-tap og regler for risikostyring for å minimere tap (mer om det nedenfor). Fri ridning betyr at du må betale for en aksje før du kan selge den, og fordi det å ta opp en aksjetransaksjon tar tre dager, betyr det, i teorien, at du faktisk kan kjøpe en aksje og deretter legge inn en ordre om å selge den før aksjekjøpet nøyer seg.

Forsikre deg om at du ikke bruker en marginkonto for å gjøre fire eller flere handler per uke med mindre enn kr25 000 egenkapital på kontoen din. Dette beløpet må være på kontoen når du handler, og det må ligge igjen på kontoen i to virkedager etter at du har avsluttet den endelige handelen. Dette åpner for en annen kan ormer, og det er derfor behovet for å tjene mer penger så raskt. Hvert aksjemarked over hele kloden har sine egne regler. Det samme gjelder futures. I bredest mulige vilkår er den primære risikoen ved å bruke margin at hvis posisjonen din synker i verdi, så kan du ende opp med tap som er så store at megleren din kan tvinge deg til å stenge din stilling - uavhengig av om du vil.