Lytt til Jim Cramer's Get Rich Careful av James J. Cramer på Audiobooks.co.uk

De fleste av bøkene der ute får rike raske ordninger som bare fungerer 1/10 ganger. Cramer's lange liste over dos and don'ts (Relative valuations ikke rettferdiggjør et kjøp ";" Slutt å bli forelsket i dine aksjer ") er verdt prisen for boken. "Å ha de pengene tatt "av bordet" for å være klare til det uunngåelige kjøpspunktet, tilsvarer å spare opp for salg i kjøpesenteret. Kapittelet som oppførte favoritt-administrerende direktører gjennom tidene var veldig vanskelig å få gjennom; det tok aldri slutt. I hvert tilfelle, omtrent en måned før hver frist, begynte du å høre skravling, typisk fra politiske kommentatorer (ikke forretningsfolk), om at republikanere og demokrater kan være i spissen for en slags budsjettspørsmål eller skatteoppløsning som måtte avtales eller ville regjeringen slutte å fungere. Cramer som fundamentalist var aldri en stor tilhenger av kartlegging før det ble bevist flere ganger at det fungerte av kollegene. Cramer er ekstremt nyttig fordi han skaffer seg mye informasjon og setter den i perspektiv for deg, og det er et tilbud som ingen skal hate på.

APA Citation (stilguide) James J. ID = 254F1F8C-8C93-4D65-BEDF-DCD408B86C23>; "; http: "På vanlig engelsk legger Cramer den på linjen. MLA Citation (stilguide) James J. Det er diagrammer som du kan analysere og RSI, etc. På vanlig engelsk legger Cramer den på linjen. De som handler kan være daghandlere.

De vil antyde at det kanskje er på tide å begynne å selge noen aksjer for å forberede den "kommende" nedgangen, selv om markedet allerede har rullet over i flere dager nå.

Jeg har vært tilhenger av Jim Cramer lenge før jeg hadde nok penger til å faktisk begynne å handle. Dessverre vil det for de som ikke forstår rytmen i disse hendelsene, allerede være for sent å ta defensive tiltak. Mitt største hjem fra boken var å lære om administrerende direktør i selskapet du er interessert i å investere i. Og boligbygger Toll Brothers kan fortelle deg ikke bare om etterspørselen etter bolig, men også om hvor vanskelig eller enkelt det er å få kreditt. Til å begynne med snakker han om hva som beveger en aksje og hvordan sektor ETF finansierer overmakt aksjer.

Synopsis

I vår utvinnende økonomi er dette planen du trenger for å tjene store penger uten å ta store risikoer. Quotes, det er ingen riktig tilnærming til å investere i indeksfond. For eksempel kan tungt utstyrsfirma Caterpillar hjelpe deg med å ta pulsen på verdens økonomier. Vi er nå klare til å seire over det daglige traumet fra markeder som vi ikke lenger frykter.

Selvfølgelig er ETF-er enklere å eie enn individuelt utvalgte aksjer, og, som Cramer observerer, hvis du vil forstå markedets konjunkturelle karakter, må du være på topp med verdensbegivenheter, spesielt i Kina, stort sett hver dag , ”Som i teorien er akkurat det fondsforvaltere gjør. For eksempel kan tungt utstyrsfirma Caterpillar hjelpe deg med å ta pulsen på verdens økonomier. Jim er en virvelvind, en sann naturkraft. Stoffet kommer til å kvele oss flere ganger i året nå hvis vi ikke er oppmerksom på hvor skadelig politikere fra begge partier har blitt for porteføljene våre.

Hva med å prøve noe annet? Den første seieren kommer når markedet spekulerer i at et samlivsbrudd er en mulighet... Den andre støt kommer med kunngjøringen om selve oppbruddet. Men det er typer administrerende direktører der ute, de typer administrerende direktører vi investerer i hos Angel Kings, som vil være der for deg fra start til slutt når du investerer. Cramer vil lære deg hva du skal se etter på inntekter, konferansesamtaler som kan hjelpe deg med å ta investeringsbeslutninger. For å være helt ærlig med deg, er det mange bøker som ville vært mer fengslende hvis de ble lest av Jim Cramer! Hvis noe, har mulighetene siden Bli rik forsiktig først rullet av pressene bare blitt rikere, temaene mer utpreget, overskuddet fra å utnytte dem enda større enn jeg hadde forestilt meg da jeg først forpliktet dem til papir. Tilnærmingen er investering i sunn fornuft. Disney kan fortelle deg om staten U.

Sitater fra Jim Cramer's Get...

Interessen avtar selv når overtakelser og oppkjøp, disse øyeblikkelig velstandskaperne, oppstår med en hastighet og styrke som ville vært drømt om bare noen få år siden. Hva som beveger en aksje - Få et syn på verden fra kilden - Syv hovedtemaer bygget for å vare - Å bryte opp er enkelt å gjøre - administrerende direktører: 95 • Femten CD-er DD ISBN 9780698150744 kr39. I - nå Personlig økonomibok, Bli rik forsiktig. Han fortsetter også med å snakke om hva som betyr noe og hva som ikke gjør, hva skal vi investorer bør bry oss om. Hva med å gå for varig formue - og gjøre det på en forsiktig måte?

Aksjemarkedet kan virke skummelt, men Cramer sier at du kan tjene penger med forskning, logikk og forsvarlighet. Imidlertid vil utvikling av prøver for å teste slike hypoteser sannsynligvis være ganske vanskelig på grunn av den subjektive/upresise naturen til mange anbefalinger. Han fortsetter med å fortelle deg hva du skal se etter i vekstaksjer og hvordan du kan rangere/teste dem. Og selvfølgelig deltar jeg ikke i den økende fiendtligheten mot å tjene penger gjennom aksjer etter at de allerede har hatt noen sterke gevinster, forutsatt at grunnleggende selskapene under dem fortsetter å forbedre seg. Og det er derfor (som følger hans tidligere bøker; og) en må-leses.

L'Autore

Aksjemarkedet ligner en berg- og dalbane. Bøkene hans inkluderer "Jim Cramer's Getting Back to Even", "Jim Cramer's Real Money: "Han oppgir på side 1 at han er "sikker på at du kan slå gjennomsnittet. "Jeg likte å høre på ham hver dag på pendler til og fra jobb.

Lei av falske løfter om å bli rik, løfter som fører til hensynsløs avgjørelser (springbrett til det fattige huset)?

Booyah der, Jim Cramer fans. Han gir navn, fremhever individuelle og sektorelle spill, identifiserer de langsiktige investeringstemaene - og forklarer hvordan du kan utvikle den disiplinen du trenger for å utnytte dem. Tilsvarende, hvis du er i ferd med å gi ditt ordinære bidrag til et av pensjonistkontoer, kan du prøve å holde på og vente til den påfølgende aksjedgangen. Bruk dem til å løse conundrums... Kombinasjonen av diagrammer og fundies... er så kraftig at du trenger begge deler i arsenal. ID = 254F1F8C-8C93-4D65-BEDF-DCD408B86C23>; http: De fleste av bøkene der ute får rike raske ordninger som bare fungerer 1/10 ganger.

Denne nye boken gjenspeiler hans forsiktighet. 02401/e23 />; http: Folk betyr noe. På grunn av sin enestående kunnskap om aksjemarkedet og på de feilene og suksessene han har gjort på vei til sin egen formue, forklarer Cramer - på vanlig engelsk - hvorfor du kan bli rik på en forsvarlig, metodisk måte, så lenge du starter nå. Husk likevel at innvirkningen på din del av et verdipapirfond som blir utsatt for disse handelsmennene er uendelig og absolutt ingen grunn til å unngå å investere i aksjer. Bli rik Careful er en uvurderlig personlig økonomibok din guide til å gjøre sparepengene dine til ekte, varig formue på en praktisk, svært lesbar og underholdende måte. Han starter, tålmodig nok, med å snakke om kreftene som flytter en aksjekurs. ID = 254f1f8c-8c93-4d65-bedf-dcd408b86c23>; https:

James Beard Mat og drikke Kokebok Paperback Books

Hans nye bok, Jim Cramer's Get Rich Careful, vil bli utgitt i januar 2019. Cramer's lange liste over dos and don'ts (Relative valuations ikke rettferdiggjør et kjøp ";" Slutt å bli forelsket i dine aksjer ") er verdt prisen for boken. Relaterte innlegg, Å skrive bøker, dukke opp for å snakke foran kameraer (som om det var mer enn en av ham), hver dag begynner LinkedIn-siden min på en eller annen måte med en melding som følgende fra Ray:. "Hva med å gå for varig formue og gjøre det på en forsiktig måte? Mange ganger ble de samme selskapene nevnt om og om igjen. Hva med å prøve noe annet? Jeg har alltid foretrukket et jevnet spillfelt med lik tilgang til de beste prisene, noe som på grunn av utbredelsen av høyfrekvente handel definitivt ikke er tilfelle akkurat nå.

De fleste av bøkene der ute får rike raske ordninger som bare fungerer 1/10 ganger. På grunn av sin lange erfaring, både feil og suksesser, avmystifiserer Cramer aksjemarkedet og tilbyr gode investeringsråd og en innsiktsfull oversikt over markedet for forsiktige investorer. Per en akademisk studie fra 2019, oppsummert i "Investering i Jim Cramer's Money Madness", er aksjeplukking hans i gjennomsnitt verken ekstraordinær god eller uvanlig dårlig.

Han fortsetter med å forklare hvordan man skal selge, noe som er veldig vanskelig i et ustabilt aksjemarked og mange mennesker ender opp med å kjøpe høyt og selge lavt. Det betyr ikke at Cramer har overtalt meg til å investere. Det handler om hvordan den gjennomsnittlige detaljinvestoren kan bruke det de allerede vet for å lykkes med langsiktige investeringer. Når informasjon først er i hendene til andre organisasjoner, er det utenfor bibliotekets kontroll, og biblioteket kan ikke holdes ansvarlig for bruken eller videre avsløringen av denne informasjonen. Gitt denne konsistente nedgangen fra topp til trau, ville du være nøydig med å ikke selge det øyeblikket du hører ordene “truende” og “Washington” i samme setning. CRAMER er verten for CNBCs Mad Money sammen med Jim Cramer og co-vert for Squawk on The Street. Det femte kapittelet handler om hans "bankable 21" som handler om 21 ceos som du kan stole på og sykle med.

Jeg er helt enig i denne tilnærmingen, selv om jeg ikke har oppmerksomhetsspennet til å være en langsiktig investor for kjøp og hold.
  • Se i denne boken for å veilede prinsipper i stedet for spesifikke tips.
  • Tilliten har delt ut over kr1.
  • Han forteller om Disneys Bob Iger og Starbucks Howard Schultz, som har vært 2 kraftlager siden denne boken ble utgitt.
  • Faktisk kan de være midt i et vedvarende løp.

B&N Services

Ingen vaffling, ingen hånd-eller-den-andre sikring, bare de rette tingene. På vanlig engelsk legger Cramer den på linjen. Uansett hva du velger, når du holder deg med Cramer med omtanke, er du en vinner. Jim utviklet en veldedig tillitsportefølje som har vokst til flere millioner dollar.

Hold Kontakten

For det første er det forskjell mellom handel og investering. Han starter, tålmodig nok, med å snakke om kreftene som flytter en aksjekurs. La oss gå og finne dem ut.

Men hvem kan tid til markedet?

Han gir navn, fremhever individuelle og sektorelle spill, identifiserer de langsiktige investeringstemaene - og forklarer hvordan du kan utvikle den disiplinen du trenger for å utnytte dem. Du kan hevde at du ikke trenger å benytte deg av disse utsalgene, men som du snart vil se, hvis du ønsker å bli rik, nøye, er det nettopp denne typen tilbakegang som kan utgjøre en stor forskjell i å gjøre det over den langsiktige. Se på TV, bli rik. For en ting, observerer han tidlig, er aksjemarkedet nå "gissel" til sektorbørsnoterte fond hvis bevegelser gjør det grunnløse meningsløst; den store kurven tilnærmingen er halen som vifter hunden. Han er et reservoar av informasjon. Noe av denne innsikten er utrolig kreativ, som å bruke Caterpillars inntekter til å måle vekst i Kina. Ingen flash boy shenanigans skal forhindre deg i å tjene penger på lang sikt med de fantastiske investible ideene jeg foreslår og detaljer her.

Regjeringen bør endre reglene slik at ingen raskt kan forhåndsvise ordrene dine eller ordrene til verdipapirfondene du kanskje investerer i. Lei av falske løfter om å bli rik raskt? La oss bli rik med dem, nøye denne gangen, slik at du ikke trenger å gi den tilbake. Cramer bekjenner seg nå til en annen, mer tradisjonell tilnærming til aksjeplukking. Du må ha kontanter klare til å dra nytte av gode kjøp som Washington er i ferd med å gi deg. Ingen vaffling, ingen hånd-eller-den-andre sikring, bare de rette tingene. Hvordan fortsatte innkjøpet til tross for de historiske løp så mange aksjer har hatt glede av? Han er også medvertskap for Squawk on The Street.

Jeg tror at jeremiadene til en forfatter nok en gang har skremt folk og skremt dem tilbake til sidelinjen hvor muligheten er null.

Administrerende direktør i Vaping-enheten krever regjeringens regulering av industrien etter sjette vaping-relaterte død

Men dessverre ser det ut til at disse vekstaksjene, både store og små, ikke gir noen andre enn investorene. Å høre den samme energien som gjennomsyrer hans populære TV-program, "Mad Money", lytterne vil beundre Jim Cramer utholdenhet som forteller denne leksikoniske, og til tider personlige, guiden til aksjeinvestering. Hvordan gjør noe så fascinerende, så morsomt og, ja, viktigst, så lukrativt, å miste hjerter, sinn og lommebøker til det amerikanske folket? Mens jeg legger denne boka i seng, vet jeg at vi er inne i enda et år der Washington ikke gir ro for de trette. Jeg sier at hvis du kan unngå store tilbakegang og komme tilbake i markedet på lavere nivåer, bør du gjøre det, i alle fall med noen av pengene dine, og ikke bare sitte der og ta en ufortjent juling. Du kan ta de nyvunne kontantene og legge dem trygt på sidelinjen og forberede den på den uunngåelige og brutale frigjøringen som alle disse falske beroligerne ikke så komme under nedgraderingsdebataket, skatteklippen, sequesteren og gjeldstakstakken.

De er inn og ut av midler eller inn og ut av aksjer, og de leter etter kortsiktige gevinster, mens investering er et langsiktig spill, jeg tror det er det som hans formål med å si "bli rik forsiktig" er, i motsetning til "bli rik raskt", som vil være handel. På vanlig engelsk legger Cramer den på linjen. Her forteller han skarpt hvordan du kan bruke den til å hjelpe deg uten å avhenge av det.

Beslektede Enheter

Hva med å gå for varig formue og gjøre det på en forsiktig måte? Med sin uimotståelige autentisitet som alltid er til stede, er tempoet hans så raskt at han gumler så mange som 4 eller 5 ord om gangen og blir spent nok til at vi får lure på når han skal begynne å kaste stoler rundt i studio. Mange ganger ble de samme selskapene nevnt om og om igjen. For eksempel, fantaserer han om Whole Foods, som er et forferdelig aksje- og tvilsomt selskap på det tidspunktet jeg skriver dette.

Glem å bli rik raskt:

Hva med å prøve noe annet? Og han forteller deg hvilke kvartalsvis inntektssamtaler som vil hjelpe deg med å forstå landskapet i markedet. Jeg er kanskje ikke alltid enig med Jims investeringsideer - jeg er tross alt Anti-Cramer - men i stor grad av ulykkethet, viser det seg at de fleste av våre uenigheter Jim er riktig. På vanlig engelsk legger Cramer den på linjen.

Den legendariske spissen publiserte sin første bok, Off the Record, i 2019, men føler at han ikke hadde en stemme i løpet av sine lekedager, og nå, seks år etter å ha hengt opp støvlene, kan han endelig løfte lokket på det som virkelig skjedde i løpet av karrieren hans.

For å hjelpe til med å tilpasse innhold, skreddersy og måle annonser og gi en tryggere opplevelse, bruker vi informasjonskapsler. Du vil få mye innsikt i noen av de mest populære merkene som Home Depot, Salesforce, Nike, Disney, Starbucks, Google og Amazon (for å nevne noen) (OK, så det var mer enn noen få). På vanlig engelsk legger Cramer seg. Og hjemmebygger Toll Brothers kan fortelle deg ikke bare om etterspørselen etter bolig, men også om hvor vanskelig eller lett det er å få kreditt.

  • Jeg likte å høre på ham hver dag på pendler til og fra jobb.
  • Hva med å prøve noe annet?

Kunder Som Så På Denne Varen Så Også På

Når "stay-the-coursers" endrer melodien og forteller deg at det er forsvarlig å skaffe penger, er det nettopp da du må begynne å bruke sidelinjene dine på nytt i rasenavnene som er beskrevet i denne boken. Siden boka er et par år gammel, kommer ikke noen av selskapene han nevner til å være kloke investeringer i dag. I de tretti årene jeg har slitet i finansdistriktet, har jeg sett det forvandlet fra den pulserende motoren til bedriftsutvikling til et ossifisert antikvitet, et museum for hvordan kapitalismen pleide å se ut, med de yrende skreddersydde fagfolk som ble erstattet av uklare reiseledere. , armer utvidet i luften, og har forskjellige fargede paraplyer for å være sikker på at flokkene deres ikke forviller seg ned noen blinde smug fylt med tomme kontorer som fremdeles har tegn på for lenge siden glemte eller avdøde aksjemeglerfirmaer. Jeg kjenner fra denne boken og andre jeg har skrevet, så vel som fra TV-programmene mine, Squawk on the Street og Mad Money på CNBC, og min online blogg i treet. Noe av denne innsikten er utrolig kreativ, som å bruke Caterpillars inntekter til å måle vekst i Kina. Han gir navn, fremhever individuelle og sektorelle spill, identifiserer de langsiktige investeringstemaene - og forklarer hvordan du kan utvikle den disiplinen du trenger for å utnytte dem.

Boken er i ny stand og vil i de fleste tilfeller ha en liten prikk eller linje på kanten av boken. Lei av falske løfter om å bli rik, løfter som fører til hensynsløs avgjørelser (springbrett til det fattige huset)? Oppsummert kan lesere finne bli rik omhyggelig en interessant og eklektisk kilde til hypoteser om aksjeinvestering. Det handler ikke om å skanne balanser og mønstre for lysestake. Ingen vaffling, ingen hånd-eller-den-andre sikring, bare de rette tingene. For å være helt ærlig med deg, er det mange bøker som ville vært mer fengslende hvis de ble lest av Jim Cramer!

Du har skrudd! : Why Wall Street Tanked and How You Can Prosper av James J. Cramer (2019, innbundet)

Det fjerde løftet skjer når de faktisk skiller seg ut i forskjellige, børsnoterte aksjer. Ved å bruke tjenestene våre eller klikke på Jeg godtar, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Nå, hvordan vil du vite når du skal begynne å sette inn pengene dine igjen i markedet? Du snooze til den siste timen, du taper; den beste muligheten vil ha kommet og gått. Den viktigste grunnen til at vi investerer eller ikke investerer i et oppstartsselskap eller i en av våre venturekapitalrunder, er om folket er fantastisk.

Full Beskrivelse

Et dårlig tankesett, for eksempel bigotry og impulsivitet, kan skade de selv de beste investorene som Cramer selv, og det bringer meg til min konklusjon: Aksjemarkedet kan virke skummelt, men Cramer sier at du kan tjene penger med forskning, logikk og forsvarlighet. Det handler ikke om å skanne balanser og mønstre for lysestake. Kapittelet som oppførte favoritt-administrerende direktører gjennom tidene var veldig vanskelig å få gjennom; det tok aldri slutt. Det er forskning.

Han tjener på TheStreet, Inc. Løp, ikke gå, for å lese Jim Cramer's Get Rich Careful. Hva med å gå for varig formue - og gjøre det på en forsiktig måte? Ingen vaffling, ingen hånd-eller-den-andre sikring, bare de rette tingene. På grunn av sin enestående kunnskap om aksjemarkedet og på feilene og suksessene han har gjort på vei til sin egen formue, forklarer Cramer på vanlig engelsk hvorfor du kan bli rik på en forsvarlig, metodisk måte, så lenge du starter nå.

Er det noen måte å tjene på denne smerten av smerte ikke?

Kjøp Nå

Det er også grunnen til at jeg kjøpte 100 aksjer av Kinder Morgan for min IRA, basert på Cramerers vurdering av Richard Kinder (og min videre due diligence). Dette er en visdomsbok så vel som detaljer. Det er også grunnen til at jeg kjøpte 100 aksjer av Kinder Morgan for min IRA, basert på Cramerers vurdering av Richard Kinder (og min videre due diligence). Hva vi bør bry oss om - Når og hvordan du skal selge i den nye, vanskeligere investeringsverdenen - Sjekk følelsene dine ved døra. Aksjemarkedet kan virke skummelt, men Cramer sier at du kan tjene penger med forskning, logikk og forsvarlighet. Er det noen, en person som leder selskapet, som er en trailblazer, som er en leder, en visjonær? Ikke Federal Reserve, for sikker, for minuttene er en måned gamle og er verdt "ingenting i det hele tatt. "

Du kan fremdeles legge den til i ønskelisten nedenfor.

Hva med å prøve noe annet? Du må overvinne den selvtilfredsheten som er oppdrettet av selvfølgelige pengeforvaltere som på en glorisk måte kan forsikre deg med shakespearsk visdom om at All's Well that Ends Well. Skriv inn e-posten din nedenfor for å bli varslet så snart den er tilgjengelig! Vi har nylig hørt en fremtredende og sjarmerende forfatter, Michael Lewis, begynne sin bokturné for Flash Boys med den riggende sirenen, en forbannende kritikk som ble gjort ganske mye overalt hvor han besøkte, ofte møtt med vitende nikk, som om, på en eller annen måte, etter alle tiltalene og svindel og flash-krasj og bankstraff, hvordan kunne det ikke rigges.

"Jessica Gresko, Associated Press" Forsiktig er ikke ordet som vanligvis kommer til tankene når investorer tenker på Jim Cramer.

Han legemliggjør ikke bare den sterkeste arbeidsmoral som eksisterer (noe Omega Advisors 'Lee Cooperman lærte meg er midtpunktet for investeringssuksess), men i tiårene mine i investeringsbransjen kjenner jeg ikke til noen annen person som har bredden av kunnskap om enkeltaksjer. Advarsler angående konklusjoner inkluderer: Ingen vaffling, ingen hånd-eller-den-andre sikring, bare de rette tingene. Vær oppmerksom på at prisene kan endres. Du må ta aggressiv handling og selge i det øyeblikket du hører disse falske forsikringene og ikke ett sekund senere.

Det nye investeringsklimaet, skriver Mad Money-verten Cramer, er «forrædersk.

Primær Enhet

Kanskje har du arvet et IRA eller et aksjefond fra familien din, så det er omfanget av investeringskunnskapen din. Det satte noen av mine kartaversjoner helt sikkert. Faktisk er det mange spørsmål som tynger potensielle aksjeinvestorer, og de har bare blitt mer slitne, ikke mindre, ettersom gjennomsnittet øker, og gevinstene fordeles til færre og færre brukere. Og det er derfor Jim Cramer blir rik forsiktig. Like etter fikk du anmodninger fra forskjellige pengeforvaltere, som forsikret deg om at det ikke var behov for å bekymre deg for den kommende uroen; alt du trengte å gjøre var å "holde kursen", fordi det bare er politikk, og hver gang vi får en av disse politiske dramaene, kan handlingen bli vridd og torturert, men alle ordner seg til slutt. Det siste kapittelet er kortfattet og instruerer oss om å navigere i støyen som finnes i utvalget av overlegne investeringer. Jeg tror det er sløtt.

Hva med å prøve noe annet? Hva med å gå for varig formue - og gjøre det på en forsiktig måte? Det handler om hvordan den gjennomsnittlige detaljinvestoren kan bruke det de allerede vet for å lykkes med langsiktige investeringer. Jeg bryr meg om å tjene penger.

Romanse

Prøv å selge minst 10 prosent av eierandelen før alarmklokkene går av, for det er sannsynligvis det siste øyeblikket hvor du vil få priser som er høye nok og verdt nok til å gå ut av hele. 5 millioner til velkjente veldedighetsorganisasjoner. Disney kan fortelle deg om staten U. Jeg slår av en stjerne fordi denne 18 timers lydboken ble litt repeterende til tider.

Vi vil varsle deg via e-post når den er tilbake på lager. Denne boken er en god hjelp for alle investorer som er nye eller erfarne. Tilnærmingen er investering i sunn fornuft.

Last Ned Gratis

Jeg har ikke kjøpt noe ennå. Denne nye boken gjenspeiler hans forsiktighet. Jeg setter stor pris på når en forfatter tar seg tid til å spille inn sin egen lydbok.

Vi kan ikke virkelig bry oss om et nikkel skaleres av de hundrevis av dollar som de enorme temaene som er beskrevet i, har gjort oss. Nå vet jeg at dette er en intens måte å nærme seg disse øyeblikkene. Hva med å gå for varig formue - og gjøre det på en forsiktig måte? Hva med å prøve noe annet? Når vi kommer nærmere og nærmere hver skjebne frist, lønner det seg å bli mer aggressive med de sidelinjede kontantene. Ingen vaffling, ingen hånd-eller-den-andre sikring, bare de rette tingene. Hva med å prøve noe annet? De er ikke i ferd med å eksplodere i ansiktene dine som at internettprikkbomber gjorde det skjemmende i 2019 og 2019.

Du bør fremdeles ikke være redd for aksjer. Jeg er fokusert på sparing siden av din hovedbok. Jeg bryr meg ikke om du er et Tea Party-medlem eller en liberal og skatt-og-bruke-liberalist. Bli rik Careful er en uvurderlig personlig økonomibok din guide til å gjøre sparepengene dine til ekte, varig formue på en praktisk, svært lesbar og underholdende måte. Antminer t9, for å være lønnsom med Bitcoin-gruvedrift, trenger gruvearbeiderne å produsere mer Bitcoin per måned enn de månedlige driftskostnadene for å kjøre maskinvaren. Akkurat som Cramer vil, bør du studere aksjen din før du trekker i avtrekkeren. Og det er derfor Jim Cramer blir rik forsiktig. For eksempel, fantaserer han om Whole Foods, som er et forferdelig aksje- og tvilsomt selskap på det tidspunktet jeg skriver dette. For mer informasjon, se informasjonssiden Vårt produkt.

Se etter mennesker.

Velg Tilstand:

Jeg ser på CNBC daglig og ser frem til kommentaren før og etter markedet. Det høres bra ut for meg. Vi bruker din LinkedIn-profil og aktivitetsdata for å tilpasse annonser og for å vise deg mer relevante annonser.

Opprettelse av en Digital Collection-konto lagrer begrenset personlig informasjon (e-postadresse, passord, biblioteksstrekkode og passord, og datoen for din siste innlogging) på en server som er lagret utenfor Canada. For å være helt ærlig med deg, er det mange bøker som ville vært mer fengslende hvis de ble lest av Jim Cramer! Det kan også være at det er et prismerke for den fra den originale butikken den ble returnert fra. For en konservativ investor, for eksempel, anbefaler han “pipeline master limited partnerships” som et inngangspunkt i energimarkedet, mens han bemerker te-koppskiftene hos råvareprodusenter som Domino’s Pizza som, med riktig tid, kan gi rikdom. På vanlig engelsk legger Cramer den på linjen. Bli en online jurymedlem, jeg innså raskt at jeg ikke var alene, og at det er andre (ikke bare mødre) som leter etter måter å tjene penger hjemmefra og vil vite bare tre ting:. Du må trekke avtrekkeren i punktet for maksimal frykt, fordi dette er den type aksjer som sjelden blir klokket, bortsett fra i en salg som er utenom resultatene til deres underliggende selskaper. Hva med å gå for varig formue - og gjøre det på en forsiktig måte? Dette er en ærlig, informativ og fremfor alt underholdende bok som vil være et enkelt tillegg til ethvert investorbibliotek.

Hver dag når jeg kommer på jobb på Wall Street, grubler jeg nå på spørsmålet om hvordan amerikanere har endret seg så bestemt mot å investere i aksjer.

Det er et av formålene med boken. Høyfrekvente handelsmenn har en urettferdig millisekund eller to kanter i handelen. Støtten til anbefalingene i boken stammer i stor grad fra anekdoter rik på metaforer i stedet for strenge kvantitative analyser (enten sitert eller original). ”Basert på erfaringene de siste åtte årene og hans påfølgende omtenkning av hvordan aksjer fungerer nå, konkluderer han at: Hans formål er å oppmuntre deg til å investere langsiktig, og du bør gjøre din egen research. Han gir navn, fremhever individuelle og sektorelle spill, identifiserer de langsiktige investeringstemaene - og forklarer hvordan du kan utvikle den disiplinen du trenger for å utnytte dem.

Nettsted

Noe av denne innsikten er utrolig kreativ, som å bruke Caterpillars inntekter til å måle vekst i Kina. Men jeg bryr meg mer om den psykologiske effekten av siktelsen at de rigger de samlede markedene enda mer enn jeg misliker deres økonomiske gjerrighet og hvordan det kan påvirke din viktigste linje. Jeg syntes dette kapitlet var veldig lærerikt og interessant.

Du Ser På

Ved å klikke på "Varsle meg" samtykker du til å motta elektronisk markedskommunikasjon fra lydbøker. Dette er grunnen til at jeg nekter å investere noe på Twitter - fordi de har dårlig ledelse. På grunn av sin lange erfaring, både feil og suksesser, avmystifiserer Cramer aksjemarkedet og tilbyr gode investeringsråd og en innsiktsfull oversikt over markedet for forsiktige investorer. Kapittelet som oppførte favoritt-administrerende direktører gjennom tidene var veldig vanskelig å få gjennom; det tok aldri slutt. Årets personlige økonomibok, Bli rik forsiktig, er den uvurderlige guiden for å gjøre sparepengene dine til ekte, varig formue på en praktisk måte, og ja, fordi dette tross alt er en bok av Jim Cramer som er veldig lesbar og underholdende måte.

Han forklarer også hvorfor oppdelingen av et selskap kan være bra for aksjen, og hvilken informasjon folk ikke bør basere sine handler på, inkludert nyheter om en stor kontraktsgevinst, referatet fra Federal Reserve-møter og Securities and Exchange Commission innleveringer av store investorer. Jeg elsker også at Jim forteller boka selv. Det lover å gi en eksplosiv lytting og en av årets mest etterlengtede fotballbøker. La meg imidlertid først ta opp den betydelige oppsummeringen mot aksjer og fortelle deg hvorfor jeg tror kritikken ikke klarer å måle seg under nøye granskning. Når det er sagt, så må jeg som noen som ser og liker gale penger, si at Bli rik forsiktig parallelt med Cramerers investeringsfilosofi som vises nattlig på showet hans. Hvis du tror at New York Stock Exchange er korrupt i kjernen, vil du mest sannsynlig skjule pengene dine i et.