Hva er Bitcoin Mining Pools?

Det meste av konsentratet av mengden ‘aksjer’ som en gruvearbeider har sendt inn til bassenget som ‘bevis på arbeid’. Du kan velge mellom PPLNS og PPS som er en tilleggsbonus. Skrevet i C, det er en modulær FPGA/ASIC gruvearbeider som har dynamisk klokke-, overvåkings- og fjerngrensesnittfunksjoner. Det er ingen tvil om fordelene med en protokoll som forsvarer seg mot denne typen problemer, men løsninger på ofte uhørte potensialer gjør ikke alltid en god jobb på egen hånd og formidler nødvendigheten. Gruvebassenger over 25% er ikke bra for Bitcoin. Vi anbefaler på det sterkeste å bli med i Slush Pool i stedet.

(2 eller senere anbefalt på grunn av DoS-sårbarheter): Kina gruver flest bitcoins og ender derfor opp med å "eksportere" mest bitcoins. Oppsettet er ganske enkelt, med informasjon presentert på en tydelig og kortfattet måte.

Gruvebassenger er for folk som har gruvedrift til å dele overskuddet.

Den mangeårige Bitcoin-utvikleren la til at det er noen mulige bekymringer for optimaliseringsnivået som tilbys av industrialiserte Bitcoin gruvesentre, men foreløpig deler han ikke bekymringsnivået som Streng deler. Som gruvearbeider tror du kanskje ikke at oppførsel er sunt for økosystemet, men kanskje du bare ikke har noe annet valg siden du ikke har noe å si for hva bassenget ditt gjør i det skjulte. Gruvebassenger er en god måte å jevne ut avkastningen på, men det koster en kostnad - vanligvis 1-2% av gevinsten din. Er du ny innen gruvedrift og har interesse av å bli en Bitcoin miner? Få kr10 gratis bitcoins når du kjøper kr100 eller mer på Coinbase. Du må opprette en konto på bassengets nettsted, som er akkurat som å registrere deg for enhver annen webtjeneste.

Tweeten over viste seg - hvis vi stoler på ordet hans - at dette eksemplet er ikke-ondsinnet, men det er fortsatt viktig å vurdere scenarier der noe slikt ble gjort med vilje. Betydning bitcoin-gruver er veldig spesialiserte miljøer med avgjørende varme- og kjølebehov, spesialiserte datamaskiner og veldig uvanlige miljøer. Videre har påstander om at eieren nekter å selge maskinvare til Segwit-supportere også begynt å sirkulere. Våre hosting-tjenester støtter rask distribusjon av praktisk talt alle typer Bitcoin-gruveutstyr og gir kundene full kontroll over gruvedriften deres. Imidlertid, ifølge data fra BlockChair, er en betydelig del av disse nodene, over 50%, lokalisert i europeiske land, med Nord-Amerika som kommer i løpet av et nært sekund med omtrent 25%. I de fleste land er drift av utdatert gruvehardware vanligvis kostnadsforbudende, da energikostnader oppveier inntektene generert av gruveutstyret. 10% er normalt. Det er alltid en god idé å gjøre alt for å sikre at det går så smidig som mulig.

For LTC-gruvedrift trenger du separat maskinvare og et eget basseng. Forex ordretyper avklart, 3% på en $ 10.000-konto tilsvarer $ 300-risiko per handel. Hva er det som rører seg etter timene. Nettstedet tilbyr for øyeblikket et lite ekstra insentiv til gruvearbeidere. Dette kan virke som mye, men i motsetning til andre bassenger deler det transaksjonsgebyrene med gruvearbeiderne. I dag er vi glade for å avsløre en av våre største produktlanseringer til dags dato: Bassenget fortsetter å betale "markedsrenten" for SHA256-riggene dine, men hashkraften din blir ikke brukt i kjeden du tror du gruver. Også kjent som KanoPool, ble Kano CKPool grunnlagt i 2019. Den siste tiden kunngjorde BTCC om å bytte til en ny gjennomsiktig modell av cryptocurrency mining som heter FPPS, og har også kunngjort at den vil begynne å tilby 1% gruvegebyr for Bitcoin miner7s.

Imidlertid kan brukere som velger å registrere seg, se mer detaljert statistikk om gruvedrift.

Søk

Som en side, har den totale hashhastigheten på nettet blitt doblet hver 3.-4. Uke, og derfor har gruveutstyr mistet halvparten av sin produksjonsevne innen samme tidsramme. X er verdien av den nåværende variabelen kjent som "vanskeligheter" i Bitcoin-programvaren. Å outsourcere nøkkelen til bassengdeltakerne ville gjøre det mulig for en deltaker å stjele de nylig mynte bitcoinsene. Mens det kan være konkurranse på bassengnivå for å motvirke denne oppførselen, fortsetter vi å se tomme blokker utvunnet av utvalgte bassenger fordi de økonomiske insentivene er på linje, sammen med tilfeller i fortiden der noen få spesielle bassenger bare hadde transaksjoner som var over 5 satoshis/byte, selv når det var plass til resten av transaksjonene i etterslepet. Når du sjekker beregningene for sky gruvedrift, må du bare sørge for at overskuddet ditt oppveier kostnadene du betaler for tjenesten. Eksisterende maskinvare vil øke hastigheten på å finne en løsning. Denne metoden har form av PPS så vel som TX-avgiftene inkludert i blokken. (3% av den globale hasjkraften), har den blitt populær på grunn av de lave gruvegebyrene og det enkle oppsettet.

Få hoder har ansvaret. Programvare er viktig fordi den gjør det mulig å rette maskinvarens hashkraft mot bassenget du foretrekker. 90% Totalvurdering: Operatøren av Pool_A bestemmer seg for at de skal bruke hasjkraften din for å gi "livsstøtte" for en annen kjede som er i faresonen. (6%) Slush er Tsjekkias gruvebasseng.

Derfor skaper du en jevn strøm av inntekter, selv om hver betaling er beskjeden sammenlignet med full belønning (som for tiden er på 25 XBTC). Jo kraftigere datamaskin en gruvearbeider er, jo flere transaksjoner kan de behandle og jo mer Bitcoin tjener de som belønning for innsatsen. Velg ganske enkelt datamengden du vil gruve med på de globale datasentrene våre, og la resten til oss. I sammenheng med cryptocurrency-gruvedrift er et gruvebasseng sammenslåing av ressurser av gruvearbeidere, som deler sin prosessorkraft over et nettverk, for å dele belønningen likt, i henhold til mengden arbeid de bidro til sannsynligheten for å finne en blokk. ViaBTC følger betalingsmåtene PPS (4% avgift) og PPLNS (2% avgift).

Ved å bruke bassenger med et stort rykte, sikrer du også at hashfrekvensen din ikke blir brukt til ubehagelige formål - for eksempel å drive et angrep på 51 prosent.

Utdanning

Denne skadelige programvaren vil gjøre Bitmain i stand til å stenge utstyr fra kunder eller konkurrenter eksternt og dermed øke deres egen lønnsomhet. Styrken til Bitcoin stammet fra den revolusjonerende bruken av krypto, og bare en enkel modifisering kan gjøre gruvearbeiderne "for store for komfort" umulig gjennom kraften til litt forbedret krypto. Det finnes også en rekke sikkerhetsalternativer, inkludert tofaktorautentisering, e-postvarsler og lommeboklåser. Populære artikler, trinn 10 - Din kvalifisering avgjøres innen 24 timer fra arbeidsdager i henhold til dine beregnede chattetimer. En som du ikke bryr deg om og muligens ikke liker eller anser som konkurranse.

Uansett hva du velger, skal avkastningen jevne ut på lang sikt. Den gruver rundt 5% av alle blokker. En nyttig analogi for sammenslått gruvedrift er å tenke på det som å legge inn det samme settet med tall i flere lotterier.

001 BTC, noe som gjør det egnet for mindre gruvearbeidere. Nettstedet opererer på PPS-modell (med 2% avgift) og følger stratum mining-protokoll. Under den tidlige delen av et panel om fremtiden for Bitcoin-gruvedrift på Bitcoin 2019-konferansen, gjorde Streng det klart at han ikke ser det nåværende nivået av sentralisering i Bitcoin-gruvedrift som akseptabelt. Disse vanskene forbundet med å stenge eller regulere Bitcoin-nettverket er grunnen til at en økonom har uttalt at den beste måten å drepe Bitcoin kan være å bare prøve å konkurrere med det. Før vi kommer til det, la oss kort gå over de strukturelle forskjellene mellom det som eksisterer nå og det BetterHash-protokollene vil endre om det. Bitcoin-gruvedrift i bassenger startet da gruvearbeiderne syntes gruvedriften var ekstremt tøff, da det kunne ta år for tregere gruvearbeidere å generere en blokk for å løse dem. Hva er Antpools avgifter?

Anmeldt avVS

De lager også maskinvarelommeboken og Coinmap for Bitcoin TREZOR. Som sådan er det lite sannsynlig at Bitcoin-gruvedrift gir et overskudd for de aller fleste tilfeller. Den gruver cirka 7% av alle blokker. For eksempel vil et kortkort på 1500 dollar, som er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra Butterfly Labs, trenge en forventet tid på over 6 år for å gruve en enkelt blokk, hvis den var tilgjengelig i dag. Betal per aksje (PPS): I motsetning til det, noen som trenger jevn inntekt med stor sannsynlighet, kan en lav utbetalingsordning velge et større basseng. Noen få bassengbelønningsordninger for å analysere, inkludert følgende:

Hvorfor er gruvearbeidere viktige?

Først bør du registrere en konto. Gruvebassenger har mange fordeler også. Hvis du har bestemt deg for å gå inn i cryptocurrency mining, her er noen av de beste Bitcoin mining-programvarene du kan komme i gang med. Samtidig forlenger vårt forslag faktisk levetiden til de eksisterende riggene ved å skifte arbeid rundt, og bør derfor gi et løft for eksisterende gruvearbeidere. Varehus kan nå imøtekomme Bitcoin-gruvedrift som du gjør med datamaskinen din i stor skala. I PPLNS får gruvearbeidere bare betalt for aksjer mottatt i løpet av et forhåndsdefinert ”vindu” som ender med at en blokk blir løst. I likhet med eksemplene ovenfor, kan bassenger bestemme at de ikke vil at en spesifikk versjon av en transaksjon skal inkluderes i hovedboken, og deretter prøve å handle etter denne avgjørelsen. 1%), Telco 214 (1.

Selv om det kanskje ikke er det største av Bitcoin-gruvebassengene, regnes det absolutt som en av de beste.

StopAndDecrypt

Denne unike synergien gir den beste opplevelsen for de som er interessert i gruvedrift, og vi ser frem til å ha et langt og velstående forhold. Det er mange programmer som kan brukes til Bitcoin-gruvedrift, men de mest populære er CGminer og BFGminer. Kommisjonen [rediger], dette skjedde selvfølgelig aldri med meg på grunn av en inkonsekvent posisjonstørrelse og for mange symboler involvert. Investopedia fremsetter ingen garantier eller garantier for nøyaktigheten eller aktualiteten til informasjonen i dette dokumentet.

Det er faktisk ganske enkelt - hvert gruveutstyr har en programvare som du kobler til bassenget du ønsker. Med en fortsatt tro på Bitcoin som ikke har sviktet dem ennå, har BTCC med hell ridd den stadig skiftende strømmen som er kryptoverdenen, og kontinuerlig dekket kravet som dillevalutaen skaper under "Bitcoin-boblen! "Georgia er hjemsted for BitFury, en av de største produsentene av Bitcoin-gruvedrift og -brikker. Hjem, suksess handler om prøving og feiling, og handel med binære opsjoner er ikke et unntak. Sørg for å også lese brukeranmeldelser før du blir med, og husk at det alltid vil være misfornøyde brukere, så ingenting skal tas til pålydende. For å redusere denne variansen danner folk bassenger.

Bloggmerker

Det første publiserte forslaget vi kjenner til er i dette Bitcointalk-innlegget av Andrew Miller. Det eneste kravet for brukerregistrering er en e-postadresse som du senere kan bruke til å motta varsel om statusen til gruvearbeiderne. Nettstedet har også noen veldig nyttige seksjoner for de som er nye innen gruvedrift.

Kjente Blokker.

Betalinger foretas en gang per dag hvis beløpet overstiger 0. 233 BTC Never ASICminer 8 Nano 0. Bassenger kan også hackes og deretter brukes av angriperen til å delta i denne oppførselen. Et ord av forsiktighet, dette er et viktig skille. Gruveprosessen innebærer bruk av dedikert maskinvare (f.eks. )Det kan være noen unntak fra denne regelen der et gruvebasseng kan tillate deg å gruve en kryptokoin som Ethereum og bli betalt i Bitcoin. Selv om det ses offentlig i blokkeringsutforskere og hashgrafikart, er BitFury et privat gruvebasseng og kan ikke bli med. Vi kunne likevel finne all informasjonen som trengs for å konfigurere en gruvearbeider.

Nettstedet i seg selv er godt utformet og inneholder nyttig informasjon, men ikke-kinesiske brukere som trenger støtte oppfordres til å bruke den offisielle engelskspråklige F2Pool-tråden i BitcoinTalk-fora.

Gruvearbeidere som gjør dette har allerede tapt over kr50.000 USD i løpet av gaffelen 4. juli 2019 og har skapt en situasjon der et lite antall bekreftelser er mye mindre nyttige enn de normalt er. Eventuelle endringer som skal gjøres, må signeres av bitcoin-lommebokadressen din, som også er ditt brukernavn. Selv om mindre bassenger vanligvis har mer avslappede krav med reduserte ytelsesgrenser, kan disse bassengene bare være litt mer lønnsomme enn gruvesolo.

Du kan starte gruvedrift i et av bassengene og deretter omdirigere hasjkraften til et annet gruvebasseng når som helst.

Eksempler på tjenester som gir et standard gruvebasseng er Windows 10 Bitcoin Miner-appen og den populære produsenten av Bitcoin-gruvedrift-maskinvare, Bitmain. Når du velger et passende basseng, er vanligvis et av de viktigste hensynene gebyrene. Som det er, avhengig av hva du gruver, kan det ta flere måneder før investeringen i sky gruvedrift blir lønnsom. Utvides som lønn per aksje, PPS er mer gruvevennlig og forskyver risikoen til gruvebassenget. Bitcoin er den mest verdifulle cryptocurrency i dag.

Bunnlinjen

Den andre faktoren å vurdere er hvor mye bassenget vil trekke fra gruvebetalingen. Alternativt, Bitcoin Core 0. Vi har også en egengruvedrift, som representerer mindre enn 1% av den globale hashfrekvensen, som kjører på en kombinasjon av maskinvare fra Bitfury, Ebang, MicroBT og andre produsenter. Gruvearbeidere kan tro at dette er i deres beste interesse hvis bestikkelsen ble delt med dem, men bassenger har mindre incentiv til å gjøre dette jo høyere andel de gir gruvearbeiderne. Bassengoperatører, som er så sårbare for å bli frastjålet, ville ikke være i stand til å innrømme ikke-tillit til enkeltpersoner i bassengene sine. Denne prosessen gjør senere aksjer verdt mer enn tidligere aksjer og scoret etter tid, og dermed beregnes belønningen i forhold til score og ikke innsendte aksjer. Et gruvebasseng, eller Bitcoin mining pool som CEX.

En av de største utfordringene ved å bare bruke en Bitcoin profit-beregningskalkulator for å estimere hvor lang tid det vil ta og hvor lønnsom Bitcoin-gruvedrift blir, er den vanskelige Bitcoin-vanskeligheten.

Ethereum Mining Pool

For å bevise at gruvearbeiderne også jobber, må de også returnere overskrifter som er lettere å løse enn dagens vanskeligheter. USA er hjemmet til 21 Inc. Avgiftene kan variere fra så lite som 0%, og går så høyt som 4% av belønningen.

F2Pool opererer på PPS-belønningssystemet og tar et gebyr på 4% som er ganske høyt. 03 Best for tilpasning: Antpool hevder at det bare vil signalisere for Segwit hvis det er en hardfork, som er et forslag som de fleste brukere er imot. Online headhunter eller virtual recruiter, sikre flytens språklige korrekthet og terminologiproblemer i teksten. Større bassenger har større sannsynlighet for å finne blokker regelmessig på grunn av deres større regnekraft, mens mindre kan være behov for å vente lenger.

BTC-utvekslinger

Her vil jeg dekke: Vi anbefaler på det sterkeste nye gruvearbeidere å melde seg inn i Slush Pool til tross for at det ikke er et av de største bassengene. FPPS beregner et standard transaksjonsgebyr innen en gitt periode, legger det til blokkbelønningen (for tiden 12. )Dette kan inkludere investering i fornybare energikilder som sol, geotermisk vind eller vind - noe som kan gi økt lønnsomhet på lang sikt. Merk at disse tallene ikke tar hensyn til eventuelle fradrag du trenger å faktorere i når du beregner avkastningen på investeringen (ROI).

Gruvedrift i bassenger begynte da vanskeligheten med gruvedrift økte til et punkt der det kan ta århundrer for tregere gruvearbeidere å generere en blokk.

Bruker Bitcoins

På grunn av dette, hvis du håper å oppnå minst en BTC i løpet av et år eller mindre, må du ha flere nåværende generasjons gruvearbeidere som kjører samtidig - som krever rundt 189TH/s hasskraft for å oppnå en BTC i løpet av et år. Så hvordan får du Bitcoin? En stor del av Ukjente blokker betyr ikke et angrep på nettverket, det betyr ganske enkelt at vi ikke har klart å bestemme opprinnelsen. Lær kunsten (eller vitenskapen) om å være grov, utfordringen er å erkjenne at du ikke kan samle virkelig formue hvis du prøver å følge med slike mennesker. Så selv om BTCC er basert i Kina, ikke vær bekymret for at du ikke kan bruke eller bli med i bassenget:

Bitcoin gruvedrift har en tendens til å gravitere mot land med billig strøm. Dette lar selv brukere med en liten mengde hasjkraft få noe i lommebøkene sine. Vi vil snart legge til flere mynter som Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash osv. F2Pool, AntPool, BTCC og BW. Vanskelighetsgraden endres annenhver uke i gjennomsnitt, så sørg for å beregne før du begynner å gruve. Hvis en gruvearbeider jobber alene, kan det ta ham for alltid å finne en blokk og tjene belønningen. Utbetalingene gjøres hver dag ved å sette en grense for uttak, i. Lær mer om vurderingsprosessen vår.

Selv om gruvedrift ofte blir utført av et stort antall uavhengige aktører, har gruvearbeidere på grunn av arten av gruvedriftens fordelingsfordeling insentivet til å konsentrere seg til store gruvebassenger.

Alternativt, Bitcoin Core 0. Visste jeg ikke hvordan jeg skulle få tak i det? På grunn av de kraftige verdsettelsene av virtuelle valutaer prøver flere gruvearbeidere å gruve mynter ved å bruke maskinvareenheter for ny tidsalder. Det finnes en rekke gruvebassenger for forskjellige cryptocurrencies. Den sentrale innsikten som gjør dette arbeidet er at den andre fasen ikke er outsourcable til upålitelige tredjeparter. På sin side har det vært betydelig kritikk og tilbakeslag. Disse plattformene markedsfører seg vanligvis som den enkleste måten å bli involvert i Bitcoin-gruvedrift, men nevner ikke at den enkleste måten sjelden er den beste. Nedenfor finner du en liste over bassengene der du kan gruve BTCP.