Øk Inntekten: 70 Måter å Tjene Ekstra Penger På

Du får betalt når innholdet ditt resulterer i at en ny student blir med i Kurshelten, og du kan også tjene ved å svare på studentspørsmål på plattformen, eller ved å søke om å være veileder. Det skader ikke bare å sende nettstedene direkte. Prøv nettsteder som Filmless, Voice123 eller Voices. Superside - Bli med i det globale teamet av Superside frilansere og få betalt for å betjene kunder i ditt fagområde på din egen tidsplan.

Få handlingsrike tips for å få foten inn døra og øke inntekten over tid. Denne cash-appen betaler deg automatisk når du handler med et tilknyttet kreditt- eller debetkort. RENGJØR ideer for å tjene penger raskt når du virkelig trenger det! Med suksesshistorier om hvordan en gründer tjente 6 667 dollar på åtte uker eller hvordan en butikkeier tjente seks figurer som solgte bare ett produkt, er det nok av bevis på at dropshipping er en ekte måte å tjene penger på nettet. Du kan sette opp en "klassetid", og folk vil registrere seg på klassen din på nettet. De fleste oppføringer starter på kr5 per time. Du tjener penger for hver anmeldelse du legger igjen!

Men som med enhver virksomhet, må du behandle det som en bedrift, ikke en hobby. Gi det en gang - du får det til å skje, du vet aldri. De lurer folk til å betale for verdiløs informasjon om hvordan man driver en bedrift eller for undermålsmateriale å bruke i å lage et produkt. Start din freelancing-reise i dag med Flexjobs og begynn å tjene penger. Castifi - Stedet for å finne bakgrunnsvirkende spillejobber. Når du vurderer at bankinvesteringer vanligvis betaler under 1%, er det som å få 9% (eller mer) på pengene dine gratis!

Vær forsiktig med overdrevne påstander om produkteffektivitet, overdrevne påstander om potensiell inntjening og krav som krever at du betaler for noe før instruksjoner eller produkter blir gitt.

Selg Dine Gamle Smarttelefoner Og Andre Tekniske Varer

Tid på døgnet betyr noe. Du kan kanskje gjøre denne interessen til en hobby som gir deg litt penger. Start en blogg (som denne!)

Dette alene er grunnlaget for enhver flott oppstart.

Legg Tilknyttet Markedsføring Til Bloggen Eller Nettstedet Ditt

Min venn Alex er vertskap for hundrevis av "urbane vandreturer" i året på dagen fra dagjobben - til 49 dollar stykket! Rover lar deg stille prisene dine, slik at du kan kreve rimelige priser for tjenestene dine. Vurder å legge ut varene dine til Craigslist, eBay, Poshmark eller thredUP.

Testene er vanligvis mindre enn 30 minutter og kan betale så mye som kr15. Swagbucks - Du tjener poeng, kalt SB, bare for å se på videoer, svare på undersøkelser, oppdage spesialtilbud, shoppe eller søke på internett. Husk at du trenger å være flytende i språkene du søker for å være oversetter for. Du får betalt for alle disse oppgavene (og mer!) Turo lar bileiere tjene penger på tre måter:

Du kan tjene penger ved å levere omtrent hva som helst i disse dager: MobileXpression er en app som sporer internettbruk på smarttelefonen eller nettbrettet. Fitnessbransjen er ikke annerledes. De kan hjelpe deg med å forsikre deg om forsikringsselskaper og regionale byråer for å hjelpe deg å spare på bilforsikringen din. Jeg møtte sjefen mamma Danielle Pierce som gjør dette med å tjene over kr400 000 i året, mens hun hjemmeundervisning de 3 barna hennes! Lær hvordan du kjører Facebook-annonser (Psst... Fullfør dette online Facebook Side Hustle Course.) Eller finn et behov i samfunnet ditt som kan trenge adressering. Handel med binære opsjoner, det er ikke mye konkurranse blant amerikanske baserte binære opsjonsmeglinger siden CFTC begrenser antall lisenshavere. Rock-and-Wasp/Shutterstock.

 • Og gjøre hele prosessen enklere med Decluttr.
 • Jeg vokste opp med å gjøre denne jobben på siden og elsket den.
 • Når du har forstått hvordan du vil at kurset ditt skal se ut, er det på tide å bestemme hva det skal inneholde.
 • Du kan liste 20 varer gratis i måneden, men selger kjolen, betaler du 10% av salgsprisen, inkludert porto.

Lag Nettbaserte Kurs For å Produsere Kunnskapen Din

Hvor mye du tjener avhenger av noen få faktorer som: Og gjett hva? Betalingen din vil være basert på kvaliteten på anmeldelsene dine. Velg en (eller to) og begynn å tjene penger i dag. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, fullføre et par online-undersøkelser for penger. Blogger som Handmadeology og EverythingEtsy. Viser 8 totale resultater for "day trading", warrior's Trading har vokst raskt de siste årene og blitt et av de største dagshandelssamfunnene rundt. Hvis du tror at du har en evne til navn, sjekk ut Squadhelp-plattformen, der du kan tjene litt ekstra penger på nettet ved å navngi merker, tjenester, produkter, firmalogger og til og med hjelpe deg med logo-designfronten hvis du har kotelettene.

Rover er en stadig mer populær markedsplass som knytter hundeeiere til hundevandrere i nabolaget deres. Å ha en relevant grad kan selvfølgelig hjelpe deg med å få en bedre lønn. Og hvis du virkelig vil komme deg foran, kan det være lurt å finne ut hvordan du kan tjene penger - og forhåpentligvis mye av det. Dermed handler ikke flaskevannsforretningen ikke om fortjenesten din. De gjør dette gjennom et program som heter Working Solutions University, og er helt gratis å bruke. Som en prøveperiode kan du tilbringe en natt i rommet ditt som du har tenkt å leie og se ting fra en gjestenes synspunkt. For eksempel begynner ansettelser om kundeservice for ferieshopping i august, sier Reynolds.

Bli en Twitch Streamer

Det eneste er at de lukker antall personer som tar en spesifikk undersøkelse, så flekkene fylles raskt. Midler er tilgjengelige tre dager etter et salg. Er skapet ditt sprengt av klær du ganske enkelt ikke har på deg lenger? For å starte, trenger du disse elementene: I tillegg markerer jeg tydelig alt sponset innhold som en #ad for å overholde Googles vilkår og betingelser. Hun opprettet en gratis introduksjonstrening om hvordan man bygger en seksfigret karriere for å skrive.

Du kan også registrere deg for en online veiledningsplattform som Chegg. Du kan enten starte din egen virksomhet eller jobbe for et byrå, Sarah B. Du kan velge å levere mat eller pizza i stedet ved å bli med i andre apptjenester som DoorDash, UberEats eller GrubHub.

Lei Bilen Din Ut

Samtale markedsføring kommer til å bli den neste store tingen i markedsføringsbransjen. Sjekk tipsene fra Pro Etsy-selger i min Hvordan selge vellykket på Etsy-artikkelen. Det hele startet med bare å ta noen få luftfoto for et lokalt eiendomsselskap:

Å flytte, rengjøre, levere og være altmuligmann har det ‘høyeste inntjeningspotensialet,’ ifølge TaskRabbit. Ellers kan du også sjekke med jobbtilbud for online dataregistrering på Craigslist. Klikk her for å lære hvordan du starter din egen vindusfarvingvirksomhet. 40/minutt bare ved å sette seg ved en datamaskin og skrive bort. Den morsomme delen av denne avtalen er at du kan leie ut alt du ikke bruker mye - fra kjøkkenovnen til motorsagen i skuret ditt. Det er en pakkeleveringsplattform som lar deg være din egen sjef, angi din egen timeplan og tjene mellom kr18- kr25 per time! Prosper - Prosper har lånt over 12 milliarder dollar til 750.000 låntakere.

Bli En Lokal Turguide

Så der har du det, 51 måter å tjene penger på nettet og hjemme. Jeg har også en rekke andre måter å tjene penger på å kjøre i artikkelen om Best Delivery Driver. De sendte et lapp til kundesupport på mine vegne uten at jeg måtte gjøre noe. Derfra må du bygge tilbudene dine.

 • Begynn å sitte på kjæledyr.
 • Ansvaret inkluderer ting som å organisere brudedusj og utdrikningslag, administrere RSVP-er og tjene som vaktterapeut og fredsbevarende når bryllupsdramaet blir opphetet.
 • Bli din egen bank "Peer-to-peer" -utlån er bankens fremtid.
 • Uansett situasjon, kan du gjøre dette.
 • Med en konferanseplattform som Zoom, eller til og med bare en privat Facebook-gruppe og Facebook Live, kan du dele kunnskapen din og kompetansen din en-til-en eller med en stor gruppe.

Få Betalt For å Leie Ut Bilen Din

Selg gamle lærebøker. Det har aldri vært enklere å dele alt du vet. Det er så mange kreative måter å få betalt bare ved å bruke en datamaskin og en telefon, men vi kommer til å dekke de mest legitime og lovende alternativene. En av Taskers brukte TaskRabbit som en måte å starte sin egen heltidsvirksomhet på.

Du kan kapitalisere på YouTube-kanalen din på to måter:

Du kan starte en blogg på en rekke plattformer, fra Shopify (fjern kassa-funksjonen slik at du ikke trenger å betale et abonnement når du bygger det ut) til WordPress. Det er massevis av arbeid tilgjengelig (over 8 millioner prosjekter lagt ut til dags dato!) Og fremskritt innen videoteknologi og videoredigeringsprogramvare fører til enda mer spennende muligheter for å tjene penger på nettet. Det er ikke alltid det er arbeid tilgjengelig, men når det er, er det en enkel måte å tjene noen ekstra kroner her og der. Men du kan også bruke online plattformer som er dedikert til å matche lærere og studenter. Bankteknologi september 2019 utstedes nå, en god måte å måle tilgjengeligheten til et nettsted er kjent som host-tracker. Men hvor begynner du? Derfor er de fleste ideene på denne listen ting du kan løpe veldig langt med hvis du liker aktiviteten nok. Hva er utskrivbare spørsmål spør du?

Å lære nye ferdigheter kan utgjøre en stor forskjell i arbeidet ditt hjemmefra. Jeg elsker å blogge, og jeg kjenner hundrevis av bloggere som føler det samme. Kontroller vekten din. 14 beste kontantkredittkort - anmeldelser og sammenligning, det du legger merke til er det du verdsetter. Fageksperter og nyutdannede studenter har kanskje ingen problemer med å veilede andre på fritiden - og tjene penger i prosessen. En venn av meg er en maler/dekoratør på heltid.

Det er flere online-apper der ute som vil være mer enn villige til å betale deg kontante penger for å bare gjøre tingene dine - å høre på musikk, ta en joggetur, se på videoer, spise ute og til og med bare knipse bilder av alle innkjøpskvitteringene dine. Selv om jeg også er gartner, har jeg aldri helt klart å dyrke så fantastiske produkter. Lurer du på hvor mye penger bloggere tjener? Med matchet spill blir pengene dine holdt helt trygt. Det er flere måter å tjene penger på blogging. # 1: endre måten du tenker på penger, hva om du ikke en gang vet hvordan du skal begynne å investere? I tillegg kan du bruke en annen gratis app som heter Paribus. Jeg er ikke en stor tilhenger av å direkte handle tiden din for penger, men noen ganger er tilbudet om å jobbe overtid for godt til å gi opp.

Babysitting

Lag noe verdifullt. Gambling av binære alternativer? Rask utvikling i programvare, og globaliseringen av handel, førte til en boom i disse ‘digitale’ alternativene - og ekspansjonstrenden fortsetter. Filer er vanligvis ganske korte og er en enkel måte å tjene litt ekstra penger på. Virtuelle assistenter (VA) spiller en stor rolle i spilleøkonomien. Hvor mange e-post nyhetsbrev blir du bombardert med hver eneste dag? Var minst 18 år. Det er den ultimate miste vektutfordringen.

Start En Blogg Eller Online Virksomhet

Mange blogger og bedriftsnettsteder har stort behov for en ny design. Lei huset ditt. Eiendom krever en rimelig initialinvestering, men ved å bruke Fundrise kan du starte med bare 500 dollar (500 dollar er ikke mye penger, absolutt ikke innenfor rammen av investering i eiendommer) og ble eiendomsinvestor. Betal regningene dine i tide. Lucktastic sier at spillerne kan vinne opptil 10.000 dollar daglig. Jeg så et kalligrafi-kurs på Instagram - hun hadde Lauren Conrad (hvis du pleide å se The Hills, vil du vite hvem jeg mener!) Kunstnere tjener royalties hver gang arbeidene deres leies, eller når trykk eller originaler selges gjennom nettstedet. Bedrifts- og sportsbegivenheter søker ofte dine tjenester.

Du kan selge annonseringsplasser direkte på nettstedet ditt, eller du kan registrere deg hos et selskap som Google AdSense eller Media. Steder som Fiverr, Elance, Freelancer og oDesk er dagens forfatteres beste venner. Hvis du har et sterkt sosialt medie eller nettet, følger du med i Awin markedsføringsnettverk og tjen penger på å markedsføre tjenester og produkter til dine følgere. Og stress betyr mulighet. Hvis du betrakter naboene dine som familie og de stoler på deg nok til å hjelpe dem mens de er på jobb, kan du registrere deg på eNeighbr. Noen mennesker foretrekker mer administrative eller dataorienterte oppgaver, som er nøyaktig rollen som en virtuell assistent. Det er mange selskaper som ansetter selskaper for å undervise i språket til barn i fremmede land, særlig Kina. Liveops er et "nettsky" call center-selskap som ansetter eksterne kundeserviceagenter på deltid for å feltanrop hjemmefra.

I likhet med Ebates gir Ibotta deg penger tilbake for shopping i bestemte butikker.

Hvis du har erfaring på et bestemt område, kan du være i stand til å gi din veiledning og kompetanse til andre. Men ikke glem apper som LetGo, VarageSale, Poshmark og thredUP som gjør det enda enklere å tjene ekstra penger ved å selge brukte ting. Ta en titt og bli inspirert! Du kan gjøre alt fra design, grafikk, markedsføring og nettprogrammering jobber fra nettsteder som: De har ingen avgifter, en 0. Uber og Lyft er de ledende rideshare-selskapene og har endret lokal transport for alltid.

Her er en sjekkliste for å komme i gang:

Lei Ut Ekstra Rommet Ditt.

Eller du kan hente noen kunder og jobbe som frilans grafiker. Akkurat som med onlineundersøkelsene, kan du ikke bare vente utenfor en butikk og be folk om å løpe gjennom et nettsted, slik at de ansetter andre selskaper for å samle folk og kjøre testene for dem. Ingen glede på freebies? Du kan heller ikke bli lat eller uorganisert om det. Husk at tiden er langt mer verdifull enn penger.

Grafiske designere henvender seg til forretningsmodellen for å selge designene sine på klær og andre produkter for bedre å tjene penger på kunsten. Om forfatteren: george, bare dukkert i algohandel? Relaterte artikler om å tjene penger på blogging: Enhver mulighet som lover at du vil tjene penger raskt over natten, løp den andre retningen. Les mer om Survey Junkie i denne anmeldelsen. Selvfølgelig gjør du det, så hvorfor ikke få en prosentandel av pengene tilbake?

30 Rare Måter

Bli et reisebyrå Elsker du å reise og liker å hjelpe mennesker? Det har du selvfølgelig! Online auksjonsgiganten er fortsatt i spillet og spesielt bra for å selge elektronikk, dingser, klær og klær og tilbehør. Bare ta turen til Google Søkeordplanlegger. Peer-to-peer-konseptet kommer til praktisk talt hvert hjørne av menneskets eksistens.

Liker du kunst og håndverk? Noe som kanskje ikke virker som mye, men hvis du har 100 videoer med 5000 visninger i måneden hver, vil det allerede være kr1000 - kr2019. Airbnb-verter tjener i gjennomsnitt 924 dollar per måned, ifølge data fra Earnest, en online långiver.

Hvordan kommer du i gang med fagfelleutlån? Flere yrker tilbys eksternt, og dette er en av dem. Det blir ikke mye enklere enn dette. Klikk her for å lære hvordan du kan komme i gang med å handle sjeldne mynter for fortjeneste. YouTube-videoer I henhold til nyere statistikk ser vi nå flere videoer på YouTube enn søk på Google. Dette er en forretningsidé som krever mye forskning for å sikre at du ikke går glipp av kontanter. Du har de kreative ferdighetene, men må bare få kontakt med noen som trenger det fantastiske arbeidet ditt.

Forbered Skatter

Siden den gang har jeg tjent mye mer på forfatter royalties - ingenting livsstilsendring tankene, men en ganske fantastisk måte å bygge både autoritet i din nisje og tjene passive inntekter underveis. I følge Google Trends vokser dropshipping sin popularitet raskt, og fremhever dens levedyktighet som en måte å tjene penger på nettet. Å lade publikum for å laste ned appen din er ikke en god idé, for la oss innse det; ingen betaler for å laste ned en app. Folk knekker skjermene og skader ellers telefonene/nettbrettene osv. Barne på grunnskolen trenger også hjelp, og foreldre betaler bedre enn studenter.

Før vi går videre, må du vite at disse raske og enkle måtene å tjene 500 dollar på ikke er noen erstatning for dagjobben din. Les vår analyse av et dusin undersøkelsessider for å finne ut hvilken som passer best for deg. For avanserte handelsmenn, dagshandel med en kontantkonto er generelt forbudt. TopTenz - TopTenz betaler kr50 for hvert akseptert innlegg. Sannsynligvis minst halvparten av dagen, ikke sant? Hvordan kan du gjøre kurset ditt bedre eller mer interessant? Jobben din er å identifisere eventuelle tapte salgsmuligheter. Hva er dine "sidevinkler"?

For perspektiv har Forbes VIPKID som det første hjemmefirmaet på sin liste fra 2019. I 2019 tjente Caitlin over 43 000 dollar ved å jobbe som frilans korrekturleser - på fritiden. Og sørg for at du alltid holder varden din for svindel og juks. For hver dom avsagt, blir eJurors utbetalt kr5 - kr10 avhengig av sakens lengde.

Når du har åpnet data mining og kunstig intelligens firma, kan du bringe mye til bordet.
 • Har også muligheter til å evaluere nye produkter.
 • Etter at du har bestått ferdighetstester, kan du jobbe med høyere betalte jobber.
 • Dette nettstedet gir et sted å selge utskrifter av bilder, animasjoner, digitale verk og andre kunstverk.

Korrekturlesede Artikler

Han fikk et Visa-kort på 75 dollar for en times arbeid, selv om mange studier betaler kr150 eller mer. Du kan utbetale inntektene dine via PayPal. Freelancing er flott fordi du kan stille priser og bare jobbe med prosjektene du velger. Det er et lite noteringsgebyr, og de tar 3. Eller du kan bare slappe av på sofaen og åpne den bærbare datamaskinen. Hvis du har et ekstra rom i huset ditt, kan du vurdere å registrere det på Airbnb. ShortTask - En plattform som ligner Mechanical Turk (over), men med mye mindre oppgavevalg. Akkurat nå på Upwork leter de etter flere forfattere.

Ta en titt på RentAFriend og se om du kan finne en venn som vil betale for tiden din. Relaterte innlegg, oLS belaster advokatgebyr med glidende skala fra $ 50 til $ 135 / time. Hvis du vet litt om musikkinstrumenter, og vet hvordan og hvor du kan kjøpe dem billig, kan du bruke Sparkplug til å selge dem fortløpende. Du vil imidlertid være forsiktig med å snu videospill.

Handle gjennom Rakuten (Ebates)

Bare søk "datainnføring" jobber på steder som Craigslist, faktisk eller UpWork. Kanskje dette kan være ditt nye sidevink? Delta i Oppdrag for å tjene enda mer. Mange nettsteder vil ganske enkelt ha en innleverings- eller kontaktlenke i bunnteksten. Lei garasjen din: Du kommer aldri til å bruke den igjen, så du kan like godt selge den! Bli lærer på fritiden. Blogging - Hvis lidenskapen din er å dele ideer, synspunkter og forskning om din nisje, er det ikke noe bedre enn å blogge.

ServiceScape - ServiceScape er et frilansmarked for forfattere, redaktører, oversettere og grafiske designere. En ting til: Betaling utstedes via direkte innskudd og kan ta opptil tre virkedager før det vises på kontoen din. Du kan betale lånet ditt når som helst uten straff, og å sjekke renten påvirker ikke kredittresultatet. I de fleste markeder selges iscenesatte hjem raskere enn tomme hjem. Har du noen gang hørt den setningen, “Rask. Hvis det ikke er fastkjørt å kjøre folk rundt i Uber-stil, kan du vurdere dette som et alternativ.

Slik Selger Du Det Gamle Teknologiske Tilbehøret

Du trenger kr50 for å be om betaling. Blymagneter er en slik ressurs. Den lave delen av kjøpet kommer fra å søke i garasjesalg, eiendomssalg og til og med sparsommelige butikker for å finne varer som er i god stand (“forsiktig brukt”), men som selger godt under hva de ville gjort hvis de var helt nye. Å kjøre for Uber Eats, Grubhub eller Postmates er en fin måte å tjene ekstra penger på fritiden bare ved å levere mat til sultne kunder. Du kan enten delta i auksjoner på nettet, registrere deg for et nytt domene eller kjøpe direkte fra webhotellplattformer. De fleste kirker tilbyr testouts av og til. Jeg har hørt ekstraordinære ting om enkeltpersoner som har kommet med en fruktbar applikasjon og tjent millioner på det.

Hvis du går på nettet, sørg for å ta tydelige, godt opplyste bilder av brikkene dine og undersøk lignende ting for å sette konkurransedyktige priser. For eksempel, i Storbritannia vil du trenge en DBS (Disclosure and Barring Service) -sjekk for å ta vare på små barn, selv om noen foreldre kanskje ikke ber om en. Nettstedet mitt eneste favorittundersøkelse! De fleste nettsteder betaler deg basert på antall nedlastinger: Dette er sannsynligvis en av de eldste og mest testede måtene å tjene penger på nettet.

Og de vil til og med betale deg ordentlige penger for det (de fleste nettsteder betaler ~ kr10 per 20 minutter, eller ~ kr30 per time!) Dette koster imidlertid en kostnad - hvis noen misligholder lånet sitt (noe som betyr at de ikke kan betale), er du heldig. Hvis du lykkes, vil de huske deg neste gang de reiser gjennom byen din. Hvis du har erfaring og ekspertise innen et bestemt forretningsområde, er det hundrevis om ikke tusenvis av bedriftseiere som gjerne vil hoppe på en telefonsamtale og velge hjernen din. Invester i en rekke lån i trinn på så lite som kr25. De tjener nå mellom kr4 000 og kr15 000 per måned, og jobber fra hele verden (og de hadde ingen erfaring da de startet)! Disse gjør det mulig for advokater på forhånd å avgjøre hvordan en jury sannsynligvis vil se omstendighetene rundt en viss sak, og gjøre justeringer for den virkelige rettsaken. Amazon FBA - FBA er "oppfyllelse av Amazon" og er Amazons unike måte å samle inn varelageret fra individuelle selgere som deg og meg.

Lei Ut Parkeringsplassen Din

VIPkid - VIPkid er en unik plattform som lærere kan hjelpe kinesiske barn med å lære engelsk online via telekonferanser. Det er noe som ligner på å plukke aksjer. Så der har du det Nitten flotte måter å tjene penger online og offline - uten å bli svindlet, ranet eller lurt. Betalinger skjer ved direkte innskudd.

Jobbe Hjemmefra

Deretter kan du jobbe med å skille deg ut fra mengden med ditt personlige merke. Har du noen gang funnet at du bare bla gjennom feeds på sosiale medier og innser at du ikke vet hvor lenge du har stirret på telefonen din? Enten med fysiske varer eller ikke-konkrete ferdigheter, har du sannsynligvis noe å tilby som du igjen kan bli kompensert for. Med dine ferdigheter, kan hjem og kontorer være mer innbydende steder å jobbe og bo. Du kan tjene alt fra 10p til kr20 per vare, og inntektene kan virkelig legges opp hvis du har en stor samling. Jungeltelegrafen vil spille en viktig rolle i markedsføringstiltakene dine, fordi det å ta kurs er noe vennene liker å gjøre sammen. En av de mest populære podcast-episodene mine var med en Fiverr-selger som brukte plattformen til å starte en 6-talls frilansingsvirksomhet. Men hvis du går ned i vekt betyr at du blir frisk og tjener en masse ekstra penger på det, vil du ha en dobbel fordel.

Dessverre solgte min langvarige samling av Star Wars og X-Files handelskort bare for noen få cent på eBay, så jeg bestemte meg for bare å beholde dem for minnene. Med emoji og tekstoverføring av vår daglige kommunikasjon blir det mer og mer vanskelig å finne mennesker som kan kommunisere effektivt skriftlig. Du kan velge en ikke-blogg-startende rute, men hvis du leter etter lang levetid i inntektsgivende evner på internett, bør en blogg være ditt primære mål.