7 av den beste handelsprogramvaren for Windows PC

Les de 5 største misforståelsene om handelsdatamaskiner, hvor du lærer viktige doser og ikke gjør det når du kjøper en trading-pc og finner ut om et flott selskap som lager datamaskiner spesielt for handelsmenn. Jeg har sakte lagt til flere skjermer da jeg trengte mer plass til jeg har vokst til 11-skjermoppsett. Størrelse er også viktig. Gull kr30 kr82 N/A kr245 livslisens kr249 eller gratis for kunder kr37.

 • Vi har hatt så uflaks med Corsair-pinner i det siste at vi ikke kan anbefale det merket.
 • En investering i en avansert datamaskin kan vise seg å være den beste investeringen du noensinne vil gjøre.
 • I tillegg er kundeservice ingen spøk.

Har egentlig ord som "tilpasset" og "ekspertkunnskap" noe? Trenger du en Forex-feed, eller handler du med spesifikke produkter som binære opsjoner? Poeng du bør vurdere med dette bygget: Du trenger en handelsdatamaskin på eBay som pakker spesifikke funksjoner som er skreddersydd for å matche dine individuelle behov.

Aksjeforhandlerne kjøper også bærbare datamaskiner for bærbare slik at de kan ta med seg enheten mens de er på ferie. Ellers handler aksjemegleren på dine vegne gjennom en investeringsbank, enten du er klar over det eller ikke. Denne bærbare datamaskinen har 128 GB PCIe-basert SSD som lett kan utføre minst 5-8 ganger raskere enn en vanlig harddisk. Du får den samme åttende Gen-prosessoren som ovenfor Acer Aspire i. Noe som ikke kobler ut hvert 5. minutt. Dette er en personlig preferanse. På denne måten kan du enkelt bytte oppsett hvis datamaskinen din svikter deg. For dagshandel vil du gå for et firekjerners oppsett, med minst 2.

 • Velg aksje ABC for arbitrage og velg to markeder (NYSE og Nasdaq) for handel.
 • Vi holder oss til Nvidia på grunn av dets sterke merkenavn, pålitelighet og banebrytende behandling.
 • Du har mange alternativer her, men i utgangspunktet vil du ideelt sett ha noe som kan støtte 3-4 skjermer rett utenfor boksen.
 • Den hevder å ha alle viktige funksjoner for å drive handelsmenn gjennom alt de trenger.
 • Det er ikke den siste prosessoren der ute, men den er heller ikke den verste.
 • Se 100% bevis nedenfor!
 • Jeg prøver å holde det enkelt, men systemet mitt har vokst med årene.

15 beste dagshandlere å se på YouTube

Fiber-Optic Internet Service (ideal) - FTTH (Fiber to the Home) er gullstandarden for internettforbindelser. Victor sperandeo, jeg har lært at markeder, som ofte bare er gale folkemengder, ofte er irrasjonelle; når de følelsesmessig er overarbeidet, har de nesten alltid feil. Selv om det er mulig å handle fra din iPhone eller bærbare datamaskin, krever seriøs dagshandel generelt en rask PC med flere skjermer. Hvis du bestemmer deg for et oppsett med dual monitor 4k, trenger du et tilstrekkelig grafikkort. I tilfelle du leter etter en bærbar datamaskin du vil ta med deg når du er ute og reiser, vil den 14 tommer eller 15 tommer bærbare datamaskinen gjøre det. Hvis du hoppet over MacBook Pro på grunn av den høye prisen, er dette det perfekte alternativet for deg som koster under kr900. Videre har den et 8 GB dobbeltminne og en solid 256 GB SSD lagringsplass som lar deg glede deg over en av de mest effektive ytelsene mens du er på farten. Disse har en Solid State Drive og 16 GB RAM. Anbefales for alle handelsmenn som ønsker nyskapende AI, automatisk trendlinje mønstergjenkjenning, systemtesting av alt til en god pris.

De viktigste formene for sikkerhetskopiering for handel er: De fleste handelsmenn vil falle i denne kategorien. Det er grunnen til at Mac yter mye raskere enn mange andre Windows-bærbare datamaskiner som følger med harddisken. Framtidssikre deg selv, ferdigheter og karriere. gratis online kurs, guider og tutorials om blockchain, kunstig intelligens ... Du kan også gjøre litt lett videoredigering og spille noen gamle spill med lave innstillinger med Intels HD 520 integrerte grafikkort.

Å være utstyrt med det siste og beste når det gjelder grafikk, prosessorkraft og batterilevetid; denne bærbare datamaskinen er den perfekte følgesvenn for en seriøs næringsdrivende. Oppnå konsistens: 10 på NYSE og 62 dollar.

 • Systemressursene dine skal ikke tas opp av en tredjeparts programvare som ikke har noen relasjoner til handel.
 • Som du ser, endret jeg handelsdatamiljøet i henhold til min handelsstil og tilgjengelige budsjett.
 • Ja, alvorlig.

Bestilling fra Falcon datamaskiner

Optuma er også omtalt i denne delen som ledende innen aksjesystemer og backtesting arena. Og selvfølgelig ser du Kunal på bildet ovenfor ved å bruke ASUS bærbar PC! Av den grunn reduserte jeg antall skjermer, men endret til virkelig store med 4k-oppløsning pluss en handelsnotisbok, min iPad og mobile enhet. I tillegg til dette er den utstyrt med en fingeravtrykssensor og lar deg logge på med et enkelt trykk uten å måtte skrive inn passordet ditt. Det at du bytter fra ett program til et annet og kjører mange oppgaver samtidig, betyr at du trenger nok RAM.

Det er den siste lanseringen fra Microsoft og handelsmenn har elsket den siden den gang.

Resultatpaginering - Side 1

Prosessoren er datamaskinens hjerne, og akkurat som navnet antyder hjelper det med beregninger og behandling av data og verdier. Hvis du leser hele artikkelen, vet du at det ikke er noe generelt svar på dette spørsmålet. Svaret har endret seg gjennom årene fordi skjermprisene har sunket betydelig mens grafikkort nå rutinemessig støtter flere skjermoppsett. Det oppstod en feil under henting av ønskelistene dine.

Ganske ofte blir minne en flaskehals når handel med mange diagrammer og andre handelsverktøy åpner på en gang. Nyheter - 9/10 - En topp plassering og absolutt verdt å nevne dette året er avtale-nyhetsdelen i EquityFeed. Vil du se dette igjen senere?, noen som "hodls" krypto, som i, de kjøper den og holder den, uansett prisaksjon. Det beste du kan gjøre her er å begynne med en eller to skjermer og se hvordan det går. Så snart du logger deg på TradingView og bruker et interaktivt diagram, kan du se kjøp og salg-knappene som svever over diagrammet. Dette er ikke tilfelle med kabel (over) eller fiber (nedenfor). Det koster ikke verden, og du bør gå med ting du foretrekker. Jeg vil anbefale å gå for PRO + til kr19 per måned eller Premium til kr39 per måned, fordelene er omfattende inkludert prioritert kundesupport og ubegrenset alt.

Opprette 50 000 Frihetshandlere I Løpet Av De Neste Tre årene

Hvis du vurderer å investere i aksjer - eller hvis du planlegger å ta en mer aktiv rolle i din nåværende posisjon i aksjemarkedet, vil du ønske deg en datamaskin som er både rimelig og funksjonell. Selvfølgelig er skjermen litt bedre enn Acer Aspire, og du kan bruke den også under utendørs forhold. I en perfekt verden påvirkes ikke PC-er av datavirus, skadet av hackere eller stekt av uventede bølger i elektrisk kraft. Du kan enkelt spare 25-50% ved å gå med en datamaskin som en Dell eller Lenovo og gjøre noen små modifikasjoner for å gjøre det akkurat det du vil. Du kan også få en anstendig lav ende for kr50.

 • Våre år med online handel og teknisk datamaskinerfaring gjør våre tilpassede datamaskiner til essensielle verktøy for handelsmenn som effektivt vil tjene på finansielle markeder.
 • Etter hvert som nettbrett blir mer og mer populært, har en spekter av bærbare avtaler gjort bærbare PC-er mer rimelig.
 • Fiber er spesielt bra for aktive handelsmenn og svindlere som trenger svært lav forsinkelse eller utførelse.
 • Alt du trenger å gjøre for å begynne å handle aksjer hjemmefra er å investere i riktig handelsutstyr.
 • Dagshandel krever å gjøre raske handler og stole på kraftige automatiserte handelsprogrammer.

Én plattform. Ett system. Hvert verktøy

Dette er EquityFeed unike tilbud. “””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””” ”” ”” ”” ”” ”” ”” ”” ”” ”” ”” ”” ”” Gå over hit for å sjekke tilgjengelige datamaskinalternativer for ditt hjemmekarriere. God ytelse. Videre benytter skrivebordet Intel UHD Graphics 620 designet for å sikre at du får en bedre visuell opplevelse. Ikke-flyktige minnebrikker inneholder ingen bevegelige deler, slik at de sikrer at data blir skrevet og lest raskere enn HDD. Les om de 5 største misforståelsene når det gjelder handel med datamaskiner. 3-tommers bærbar datamaskin som har 1440 × 900, noe som er ganske uvanlig i disse dager. Du ville ikke legge skrivebordet ditt i kofferten.

95 per aksjehandel med null volumrabatter.

TradingView er i gang med et enkelt klikk på grunn av sin skybaserte HTML5-arkitektur. Hvis du ikke vil komme inn på alle detaljene, er det her du skal se etter i en handelscomputer. Avhengig av megleren og plattformen de tilbyr, kan dette vanligvis føre deg mellom kr100 og kr500 i måneden for å bruke til noe avansert. Dette betyr at de har et stort systemmarked med mye tilgjengelig innhold som du kan teste og bruke.

Remzi Bajrami

De fleste av de billigere likner to armer og er i stand til å håndtere opptil 6 skjermer. Oppløsningen til en skjerm vil bestemme kvaliteten og klarheten til bilder som vises. Om forfatteren: george, målet for handelen blir igjen automatisk satt nærmere den faktiske prisen og er nå til og med under prisnivået for den første delvis posisjonen:. Det vil være noen få defekte modeller her og der, men det skjer med alle selskaper. Det beste for meg var at det å gå til mindre arbeidsområde tillot meg å komprimere og kombinere studiene mine for å hjelpe meg med å se mer informasjon over mindre overflate, redusere belastningen på øynene og ta tid for beslutninger. Vel, vet du at HEMLES COMPUTER Day Traders bruker for å tjene millioner? Du trenger ikke å investere i flytende kjøling, da de er dyre. Handlere som utelukkende bruker den bærbare datamaskinen til handel, kan slippe unna med å ha bare en datamaskin, men disse dykker ned i mer detaljer om tradingdatamaskinens spesifikasjoner nedenfor! Den bærbare datamaskinen ble introdusert av Dell i januar 2019.

En quad core Intel-prosessor - i5/i7 (i5 er alt du trenger) eller en Ryzen 5-prosessor. Alt om spx-indeksen, så hvis et svart stearinlys tapper seg, så det på SPY i dag, blir det et svart stearinlys, det er et omprøving av gapet. Anbefales for profesjonelle hyppige tradinginvestorer, som verdsetter et glatt berøringsaktivert grensesnitt som fungerer godt med Bloomberg-feeds og terminaler og legger til premiumfunksjoner og det beste verktøysettet Gann Analyse på markedet. PC eller Mac - Hva er best for handel? Datahandelscomputeren din er en av de viktigste delene av oppsettet. Det er en annen modell tilgjengelig for denne bærbare datamaskinen med 17 ′ skjerm på Amazon.

Hvilken Løsning Skal Jeg Velge? (1080p Vs. 2556x1440 Vs. 4k)

6GHz basefrekvens, men overraskende kan den økes opp til 3. For å navigere ut av denne karusellen, bruk snarveistasten for å navigere til neste eller forrige overskrift. 99 USA/mo - 10 år med historisk screening, ubegrenset sikkerhetsmargin og skåring av virkelig verdi, ubegrenset aksjevarsler og aksjevurderinger + analytikervurderinger. Når det gjelder minne, pakker maskinen en 16 GB RAM som gir deg rask ytelse, spesielt når du starter mange apper, starter opp enheten og importerer store filer.

Det er nok å ha en handelsprogramvare, MS Office og en antivirusprogramvare. Et annet stort sett med strategier som ofte implementeres gjennom programvare for dagshandel. Jeg er overbevist om at riktig informasjonsteknologiinfrastruktur, som trading desktops, trading bærbare datamaskiner og monitor-arrays, kan øke ytelsen for enhver dagshandler og investor. En heldig minoritet sitter hjemme eller i en egen butikk og handler på heltid. Hold det enkelt, første kvartal 2019 illustrerer det perfekt. Dette fordi det pakker mye strøm og at det ikke er dyrt. Og selv om det er mulig å overleve med en bærbar PC eller telefon, krever seriøs handel en kraftig stasjonær datamaskin.

Du vil ha noe som er raskt og pålitelig og ikke vil kuttes inn og ut mens du er i den millioner dollar-handelen. En nærmere titt på enheten avslører at enheten kjører på Windows 10 Pro-operativsystem og Office 365 Personal. Jeg tror at så lenge du bruker skjermer som har HDMI og kan monteres, vil du være i god form.

SierraChart

Hvis du spør en næringsdrivende hvor mye skjermer som er nok, vil du sannsynligvis høre at det ikke er noe som heter "nok". Hva er minimumskravene i henhold til disse programvareselskapene? De fleste datamaskiner kommer allerede fra leverandøren med et av de populære antivirusprogrammene installert, men mange er normalt veldig kløne og bremser datamaskinen mye. Dette avhenger selvfølgelig av handelsprogrammene du kjører. Webulls plattform lar deg analysere anbefalinger, inntekter og historiske inntekter per aksje. Siden du trenger å åpne og se livemarkedet og se forskjellige diagrammer, trenger du minimum 15 tommer-skjerm. Gjennomsnittlig tilbakevending: bollinger bands (20,2), den første Senkou-linjen beregnes ved å være gjennomsnittet av Tenkan Sen og Kijun Sen og planla 26 perioder foran. Etter min mening er de den beste verdien for pengene. Nyhetsfeedene er ikke i sanntid, men de er nyttige.

Link til denne siden: Det er det vi gjør best. Nyheter og integrasjon av sosiale medier - 8/10. I tillegg har brukermiljøet utviklet indikatorer som er så eksotiske som månefasen (se den endelige bjellegjennomgangen nedenfor for mer informasjon). Dette eneste vinduet inneholder et hav av kritisk handelsinformasjon, inkludert streaming-nyheter i sanntid, nivå 2-data, inkludert tid og salg. Mens en bærbar PC kan se slank og profesjonell ut, må du vite at du kan stole på den når du er klar til å dumpe aksjer umiddelbart etter en rask midt på dagen.

SPESIELL! DELL 4-MONITOR TRADING COMPUTER QUAD CORE m/8 GB ✓128 GB SSD + 1 TB DESKTOP

I en perfekt verden ville vi ikke trenge en sikkerhetskopiløsning, men vi lever ikke i en perfekt verden. • 8. Gen Intel i5-8250U 1. Bærbare datamaskiner på inngangsnivå vil være utstyrt med de integrerte grafikkortene som Intel GMA 4500MHD som vanligvis er tilstrekkelig for å vise data om aksjehandel og grunnleggende 3D-spill. Det er to viktige elementer du må vurdere når du evaluerer en bærbar PC: Acer hevder det kan vare opptil 15 timer, men i virkeligheten er det tilfelle. Når det gjelder bærbare datamaskiner, er batteriets levetid viktig... big time. Bortsett fra det, gir AIO deg en sjenerøs 1 TB intern lagring. Det er meningsløst å kjøpe en gammel skole harddisk som den primære stasjonen.

Razer Blade Stealth 13,3 Laptop (ny modell) bærbar PC

Tenk på hva du trenger skjermene for, og fortsett å oppgradere over tid. Aksjescreenere er verktøy som brukes av handelsmenn til å filtrere aksjer basert på noen brukerdefinerte kriterier. Tenk på det først. ET og slutter 4: Sørg for å sjekke kostnadene for høyere versjoner som kan være betydelig høyere enn standard. Siden 4k-skjermer og ultrawide monitorer blir mye rimeligere... Jeg vil undersøke disse alternativene først. I tillegg har det et tastatur i full størrelse med utmerket bakgrunnsbelysning for brukervennlighet om natten. Som jeg oppdaget, fant de alt ovenfor og mer i ASUS bærbare datamaskiner og ASUS-skjermer.

Så kvaliteten på testverktøyene er førsteklasses. Denne oppgraderingen er ganske billig, så du bør også vurdere å gjøre den på din eksisterende datamaskin, i stedet for å kjøpe en ny. Godt gjort TradingView. Last ned en gratis pdf-rapport på, ta egoet ditt ut av det. Og de har alle sine egne styrker. Klikk her for å finne ut hvordan du kan handle mer passivt med opsjoner. Den beste måten å måle hvis disse artiklene er nyttige, er via tilbakemeldinger fra DEG. Denne bærbare datamaskinen fra Acer kommer med en 15. Et godt eksempel på FTTH er Google Fiber, som kan levere hastigheter på opptil 1000 Mbps.

I ingen spesiell rekkefølge: TradingView har også et eksepsjonelt utvalg av tegneverktøy, inkludert verktøy som ikke er tilgjengelige på andre plattformer, for eksempel omfattende Gann & Fibonacci-verktøy. Det er ganske en bragd at det er så enkelt å bruke med tanke på at TradingView har så mange datafeeder og backendkraft. 128 GB SSD + 1 TB HDD. Hvis du bruker flere skjermer, har vi personlig brukt Nvidia quadro K1200.

Du kan for eksempel teste om prisen beveger seg over det glidende gjennomsnittet 10,11,12,14,16,18 eller 20, i en enkelt test for å se hvilke av glidende gjennomsnitt som best fungerer med den aksjen.

Søk

Faktisk kan maskinen gjøre denne jobben utrolig bra. For handelsmenn som liker å handle mens du er på farten, trenger de en batteri-sikkerhetskopi på åtte timer eller mer, ellers er en sikkerhetskopi på minimum 4 timer tilstrekkelig. Jeg installerte Market Delta-programvaren (CQG). 3 tommers Full HD-skjerm med en 16: