Beste Online Aksjemeglere For Nybegynnere 2019-2020

Aksjehandel er kr6. De kan enkelt skifte kontanter mellom forskjellige kontoer - og med øreaksjer kan minutter få betydning når du ser en potensielt lukrativ handelsmulighet. Utenlandske transaksjons-, bytte- og reguleringsgebyrer gjelder fortsatt.

 • Og en som er gratis er enda bedre!
 • Imidlertid, hvis du ønsker å investere i en rekke verdipapirer som futures, opsjoner, obligasjoner og valuta, tror vi Saxo fortsatt er et bedre alternativ for deg, spesielt hvis du planlegger å handle ofte.
 • 99 per handel for midler uten belastning.

Denne provisjonsfrie, høyteknologiske appen har alle klokkene og fløytene som trengs for å komme i gang i krypto- og opsjonsmarkedene. En ticker-kode er en til fem sifre i lengde og brukes til å identifisere aksjer. SogoTrade har flere handelsplattformer som du kan tilpasse basert på din egen personlige handelslyst. Informasjon endres hele tiden, så selv noe i dataene våre ovenfor kunne ha oppdatert. I disse dager er Merrill Edge rabattmeglerarmen til Merrill Lynch/Bank of America. Hvis du allerede har en USAAs bankkonto, er en meglerkonto et logisk tillegg. Nedenfor er en oversiktstabell over alle handelsplattformene i Singapore.

Kontoer støtter aksjer, opsjoner, ETF-er, obligasjoner, verdipapirfond, valuta og futures, slik at du kan handle omtrent hva som helst her hvis du noen gang får bearish på krone aksjer eller ønsker å diversifisere strategien. Og hvis mulig, gi meglingen en prøvekjøring før du forplikter alle investeringene dine til deres tjeneste. Et område der Fidelity kommer litt kort er brukervennligheten. Det største er at de ikke støtter mange populære kontotyper - spesifikt IRA-er, men også felleskontoer, trusts og depotkontoer. Få en tilfeldig andel av aksjen når du henviser en venn. Så du trenger enten minimum 250 000 dollar på kontoen din eller gjøre 30 eller flere handler per kvartal. E * TRADE satte dypt inn i opsjonshandel med anskaffelsen av OptionsHouse i 2019, en plattform som spesialiserte seg i den investeringsnisjen. En øre-aksjemegler er en nettmegler som letter handel med øre-aksjer - også kalt over-the-counter-aksjer, eller OTC.

Da vi snakket med en av representantene, var samtalen tørre å si det, hyggelig. 69 prosent, utgjør marginrenten som belastes av Interactive Brokers en betydelig besparelse i forhold til kategorien gjennomsnittet av 8. 95 i tilfelle du gjør over 30 handler per kvartal. Pengene du tjener eller taper på en aksje vil være en funksjon av utbetalt utbytte og endringen i aksjekurs fra du kjøpte den til da du solgte den. Hva er robo-rådgivere?

Ikke alle vil handle mens du er på farten, men å ha den fleksibiliteten kan hjelpe deg å unngå å bli fanget bak et skrivebord og gi deg muligheten til å dra nytte av markedsbevegelser når du er ute og er ute.

Fortropp

Trendlinjene med høyeste sannsynlighet flagges automatisk, og du kan justere følsomheten til algoritmen som kontrollerer deteksjonen, så vis flere eller færre linjer. Med noen få oppstart i arbeidene, tilbød E * Trade og Firstrade en rå og dyr måte å unngå å ringe din lokale megler og gjøre handler på egen hånd. I flere tiår konsulterte investorer finansrådgivere eller personlige meglere for å administrere investeringene sine. Hvilken meglervirksomhet på nettet anbefaler du for å handle aksjer?

Men de la stadig tjenester til det punktet hvor de er megler med full service, samtidig som de ga rabattpriser. 005 per aksje, min kr1, maks 0. Det første trinnet er å sette en online meglerkonto på plattformen eller nettstedet du skal bruke for å handle aksjer. Den har en brukervennlig handelsplattform og over 1000 provisjonsfrie ETF-er. Hver er bra på flere fronter. Megling A belaster kr4.

 • Mens kostnadene og avgiftene er i den høye enden av bransjen, får du tilgang til omfattende forskningsmateriell (både tredjepart og internt) så vel som utdanningsressurser som kan hjelpe deg med å avansere som handelsmann.
 • Meget erfarne handelsmenn og investorer.
 • Den har omfattende kartverktøy og tredjeparts forskningsrapporter.
 • DEGIRO har også stor tilgang til internasjonale markeder og handelsprodukter.

CIT Bank-tilbud: 2,10% APY online sparebygger rate (landsomfattende)

Den normale handelsavgiften er kr4. Hvis du må forklare hvordan et system fungerer, trenger du vanligvis et nytt system. Deres nyttige kundeservicerepresentanter kan hjelpe deg med å navigere på den elektroniske plattformen eller svare på rettidige spørsmål. TD Ameritrade tilbyr for tiden 60 dager med provisjonsfri handel når du finansierer en konto med minst kr3.000, og høyere innledende innskudd vil gi deg en ekstra kontantbonus. Relaterte artikler, imidlertid er det her du må være smart, fordi du vil gå glipp av årets ISA-godtgjørelse. Firstrade vil betale deg en bonus på opptil kr200 for å overføre kontoen din fra en annen megler.

For å fullføre prosessen, må brukeren kjøpe et gavekort og bytte det for aksjen. Disse betingelsene varierer fra megler til megler. Å ha den beste aksjemegleren for å imøtekomme individuelle behov er veldig viktig for enhver investor. Hva slags plattform kan du forvente av Ally Invest? Den nedsatte prisen begynner på dag 1 i det påfølgende kvartal hvor kriteriene ble oppfylt.

Last ned en PDF-versjon av dette innlegget. Ally tilbyr kundestøtte 24 timer i døgnet via telefon og e-post. Ally Invest tar det et skritt videre. Likevel, selv meninger bør være basert faktisk. Deres grunnleggende online streamingplattform koster 14 dollar. Serviceavgifter gjelder for handelsordrer som er plassert gjennom en megler (kr25) eller via automatisert telefon (kr5).

Mange investorer led enorme tap i krasjet, som ble et av kjennetegnene til den store depresjonen.

Hva Du Skal Se Etter I En Online Aksje-plattform

OptionsHouse er perfekt for aktive handelsmenn på grunn av de lave aksjekommisjonene (kr4. )Personlig økonomiekspert Ramit Sethi har skrevet at du bør sjekke investeringene dine “sannsynligvis med noen få måneder, med en større gjennomgang hvert år. Hvis du handler U. Overvåkningsliste, - Mindre ta gevinstmål = Mindre risiko per handel. Det beste meglerfirmaet for dine 401k er kanskje ikke det beste alternativet for å handle aksjer. En kopi av dette dokumentet kan fås ved å kontakte oss på service @ choicetrade. De beste aksjemeglerne på nettet tilbyr en rekke statister som forskning eller gir kurs for hvordan du kan lære å investere i aksjer. Power E * TRADE handelsplattform.

Investeringsnettstedet bruker datamaskinalgoritmer, men menneskelige økonomiske rådgivere er sammenkoblet med hver klient for å hjelpe deg med å ta dine valg. Selv om de fleste meglere ikke krever rovvilt, er det fremdeles viktig å gjøre din due diligence. Hver aksje i et aksjefond kan representere en rekke forskjellige beholdninger i aksjer og obligasjoner i forskjellige selskaper eller statlige enheter. Et annet alternativ er å åpne en konto og teste farvannet før du foretar faktiske live-handler. Fidelity mottar ikke betaling for ordrestrøm fra markedsaktører for aksje- og ETF-handler (6), og dens aktive handelsplattform, Active Trader Pro, er funksjonsrik.

Med "round-up" -systemet overvåker Acorns bankkontoen din og beholder mindre endringer fra kjøpet til du sparer kr5 i investeringsporteføljen. deretter investerer den automatisk i en viss portefølje du tidligere valgte. Webull tilbyr handel på mer enn 5000 U. Rusen for å bli en online aksjehandler var på! Vi har også en liste over fremtredende IRA-leverandører hvis du vurderer å åpne en IRA. Power 2019 Selvstyrt investertilfredshet Studie av investorenes tilfredshet som bruker selvstyrte verdipapirforetak. 95 gebyr per handel.

Beste Robo-rådgiver: Rikdom

Et større aspekt av historien til online aksjehandel er måten aksjehandel har endret fra proprietær, meglerdrevet handel til åpen tilgang, forbrukerdrevet handel. Ubundne priser gir deg priser fra en cent ned til 0. Hvis du leter etter en solid bransjeleder som gjør det enkelt å investere for nye investorer, er TD Ameritrade et flott alternativ. De beste nettstedene for handel er de beste nettstedene for deg. (25% for kontoer på kr5.000 +), kan du investere i brøkdeler av aksjer med så lite som kr5 kontanter. Kommisjonsfrie ETF-er er tilgjengelige, men det er bare rundt 30 å velge mellom. Du vil også kunne handle andre markeder enn aksjer (e. F.eks. )

Vil du finne Evening Doji-stjerner, hamre eller oppslukningsmønstre?

Hvis du leter etter en ny måte å investere i år og er klar til å slå ut på egen hånd, bør følgende nettmeglere være øverst på listen. Det er ingen provisjoner - og det har det største utvalget av kommisjonsfrie ETF-er. Selv om du velger å bruke massevis av penger, vil prosentandelen av provisjonsgebyrene fortsatt spise avkastningen opp. Det gjelder ikke penny-aksjer for under 1 dollar, men de fleste andre scenarier bør dekkes. Men husk at med den automatiske investeringsplanen vil du gi fra deg muligheten til å gjøre handler når du synes er passende, og i stedet vil være bundet til Sharebuilder's investeringsplan. Kort fortalt er det ingen eneste beste online aksjemegler, men hver av våre toppvalg har sine egne styrker for forskjellige typer investorer. Til slutt, sørg for å sjekke de siste vurderingene av finansielle rådgivere, som du kan se på investor. Han klarte å slå sine dyre kolleger ikke fordi han oppnådde større gevinster, men fordi han minimerte kostnadene.

 • Nyheter 10/10 - MetaStock 12 har full Eikon-integrasjon med nyheter, analyser og utsikter på institusjonelt nivå.
 • Meglere kjøper og selger aksjer gjennom en børs, og krever en kommisjon for å gjøre det.
 • I tillegg er Saxos FX-oppslag konsekvent blant de lavest tilgjengelige, og slår konkurrenter med stor margin.
 • Når du velger en online aksjemegler, må du tenke på dine umiddelbare behov som investor.
 • Den har sterkere kartverktøy med flere indikatorer, og du kan legge til varsler ved å bruke interaktive diagrammer for priser og studier.
 • Hvis du er ukjent med dette, har vi deg dekket i vår guide til IRA-er.
 • Systemene deres er stabile og forblir tilgjengelige under markedsøkning.

TD Ameritrade (thinkorswim): Handelsplattform med Flat Commission for amerikanske aksjer og ETF-er

For denne andre årlige rangeringen for beste meglere, bestemte GOBankingRates de beste online aksjemeglerne for nybegynnere. Et mer dyptgående verktøy for aksjehandel på nettet, kan du overvåke potensielle investeringer, bruke tilpasset kartlegging og se direktesendt nyhetsstrømmer. Men hvordan finner du det beste meglerfirmaet på nettet? Prising and Software 9/10 - En ekstremt kostnadseffektiv løsning med engangsprising tilgjengelig. SureTrader omgår denne regelen avhengig av hvordan og hvor kontoen er satt opp. Hvordan sammenligner robinhood med andre rabattmeglere?, jeg har skrevet om personlige vekstkategorier i det siste og penger faller inn i de fleste av dem. TD Ameritrade (thinkorswim): Robinhood tilbyr ikke massevis av støtte eller ressurser for investorer, som er den største ulempen.

Basert på svarene dine bruker robo-rådgiveren en algoritme for å foreslå investeringer, lage en diversifisert portefølje og administrere den. Likevel må du vite hva du gjør fordi Interactive Broker's ikke inneholder et stort ressursbasseng for nybegynnere. 95 hvis du gjør 30 eller flere handler per kvartal. E * TRADE mottok også priser for Best for Options Trading, Best for ETFs, Best Stock Trading Apps, Best for Roth IRAs, Best for IRAs and Best for Beginners. De beste handelsplattformene i 2019 for europeere: Advarsel - det er ingen muligheter for å tegne trendlinjer eller kommentere diagrammer i Stock Rover. For å sammenligne alle meglere, besøk megler-sammenligningsdelen. 00 kr0 kr5 N/A N/A 2 4.

Tenk på følgende: For bare noen tiår siden var en megler en som representerte deg, den enkelte kjøper, ved aksjehandelsbordet. Selvfølgelig, hvis du vil handle penny-aksjer, trenger du en megler som lar deg gjøre det.

Merril Edge

Det er veldig viktig å bestemme hvilke funksjoner du trenger i en megler. En robotrådgiver vil stille deg et sett med spørsmål om inntekten, risikotoleransen og investeringsmålene dine. Du vil også vurdere handelsproduktene du er interessert i.

M1 lar deg åpne tradisjonelle, SEP og Roth IRA-er, så vel som rollover-planer.

Ting Du Bør Tenke På Når Nybegynnere Velger Megler

Er du ny på aksjehandel eller ser du hva annet er der ute? Investopedia, februar 2019. De har transaksjonsgebyrer for aksjefondene sine. Derfor kan nettmeglere som tilbyr mobilhandel være kjempebra.

Markeder inkluderer aksjer (i. )Som M1 Finance kan du kjøpe delvis andeler av aksjer og ETF-er. Når vi bestemte de beste nettstedene for aksjehandel, så vi på 10 populære investeringsmeglinger. Det er et kontinuerlig initiativ for å effektivisere innholdet og plattformene, så fremover skal det være lettere å finne og bruke funksjonene du trenger. TD Ameritrade Med tillatelse fra TD TD Ameritrade er en langvarig megling som tilbyr kr6. Dette er den raskeste globale nyhetstjenesten som er tilgjengelig på markedet, inkludert oversettelser til alle større språk. I tillegg til de vanlige lave provisjonene på kr4.

Det fine er at de alle opererer i sanntid, så de fortsetter å oppdatere. Med 20 handler per år, kan meglerassistert handel alene legge opp til rundt kr400 til kr900 per år. SSL-nettsteder (se etter “https” i begynnelsen av hvilken som helst URL) brukes av de fleste meglere, og noen tilbyr nå til og med tofaktorautentisering (ved å bruke telefonen din til å bekrefte en kode før du logger inn). Vanguard er den klare vinneren i år, og det er fornuftig av mange forskjellige grunner. Morgan er to gode valg hvis du leter etter en anerkjent "rabattmegler" som beholder funksjoner som er viktige for de fleste. Innholdsfortegnelse, aksjemarkedene skal visstnok være rettferdige og like vilkår, noe HFT uten tvil forstyrrer siden teknologien kan brukes til krenkende ultra-kortsiktige strategier. Med gebyrer er E * TRADE omtrent midt i rekken av de største investeringsmeglingene. I tillegg er det ingen kontominer som gjør dette til et attraktivt alternativ for nybegynnere. Når det gjelder kostnader per handel, avgjør Ally Invest mellom ultra-low cost meglinger, som SureTrader eller Interactive Brokers, og de dyrere online meglerforetakene, som TD Ameritrade og E * Trade.

Dine Penger

Det hjelper å kutte ned på noen få ekstra trinn og ventetiden, som er en av grunnene til at vi anbefaler dette for folk som nettopp begynner på investeringsprosessen på nettet. Når du tar hensyn til alle funksjonene, ressursene, handelsplattformene og teknologien (mens du også vurderer alle typer handelsmenn), er fullservicemeglerne som E * TRADE og TD Ameritrade best for det største antallet mennesker. # 19 - få betalt for å kjøre bil, tjene tips og jobbe når du vil. Til slutt tilbyr Trading Desk sine investorer overvåkningslister slik at de kan følge med på verdipapirer som de kan være interessert i i fremtiden, når visse variabler endres. Hvis du allerede er kjent med dette selskapet, vil du være glad for å finne den samme vennlige og lett å navigere opplevelsen på bestandssiden av huset. TrendSpider tar en annen tilnærming til backtesting.

005 per aksje 4 Stjerner Merrill Edge Beste belønningsprogram kr0 kr6. News & Social Community Score - 9/10 - så snart du kobler deg til TradingView, innser du at dette også er utviklet for samfunnet. Det er bra, spesielt når det gjelder provisjoner. Igjen er selskapets tjenester ikke helt gratis, men det gir en god start hvis du vil bygge en fantastisk portefølje til en minimumskostnad.

 • E * TRADE gir deg disse verktøyene og rabatter hver handel til kr4.
 • Dette skiftet har etterlatt noen jettegryter i den enkelte handelsmanns evne til å lykkes med handel.

Spesialtilbud: Få 500 provisjonsfrie aksjer og opsjoner som handler godt i to år.

En måte å gjøre dette på er å se om meglerfirmaet tilbyr en "play" -konto, der du kan åpne en konto og gjøre aksjehandel med lekepenger mens du lærer hvordan plattformen deres fungerer. Enten prioriteringen er lave provisjoner, robuste forskningsressurser eller andre kategorier ovenfor, kan mangfoldet av egenskaper som presenteres på denne siden hjelpe deg å vurdere om en nettmegler vil passe godt til dine behov. TradingView kjører på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner og krever nullinstallasjon, det fungerer ganske enkelt. 95 handler var eksklusivt territorium for rabatterte meglere. TD Ameritrade Ameritrades rangeringer samsvarte med Charles Schwab og Merrill Edge, noe som gjorde det til enda et godt alternativ å vurdere for kvalitet og mengde forskningsverktøy. Hvis du liker det aspektet av M1, men er komfortabel med å være enda mindre involvert i å styre investeringene dine, er forbedring ideell. Det reduserer provisjonsgebyret til bare kr3. I USA er futureskontoer ikke dekket av kompensasjon.

Selv om E * TRADE kanskje ikke tilbyr de billigste handlene, er Power E * TRADE-plattformen utmerket for handel med opsjoner, og megleren tilbyr to flotte mobilapper. TradeKing er også vertskap for sitt eget forum der investorer utveksler notater og historier, noe som kan være attraktivt for den nye investoren. Du får hoppe over alle slags årlige eller inaktivitetsavgifter på kontoen din, men det koster kr50 hvis du noen gang bestemmer deg for å avslutte kontoen din. Ibkr quant rss, du vil også bli pekt på nyttig forskning og brukerveiledninger. Du må imidlertid ha minst 5 000 dollar for å åpne en IRA eller 10 000 dollar for å åpne en avgiftspliktig konto.

Interaktiv Meglere På Et øyeblikk

Provisjoner genereres vanligvis av aktivitet, noe som betyr at jo mer du handler, jo mer betaler du. Historien om online aksjehandel er en fascinerende og revolusjonerende historie om kraften til to verdener som kolliderer og endrer industrien for aksjehandel for alltid. Du må være klar over dem begge. 50 totale kostnader/1. Med M1 Finance kan du også handle brøkdeler. Med over 154 forskjellige finansielle indikatorer, og bare 9 tekniske analyseindikatorer, er Stock Rover ikke den beste tjenesten for teknisk analyse eller hyppig handel, men det er den klart mest komplette pakken for grunnleggende inntekt og verdiinvestorer. Den har de beste handelsplattformene støttet av god forskning.

The Walt Disney Co.

Denne unike kombinasjonen gjør TradeStation til et levedyktig valg for både tilfeldige og aktive handelsmenn. Vi gjør vårt beste for å gjennomgå en rekke produkter og tjenester på dette nettstedet. Hvis du trenger råd og svar på noen spørsmål du ikke finner i WealthFront's FAQ, kan du gå til den offisielle webbloggen til selskapet der du kan finne mange interessante, pedagogiske innlegg og tips. Jo større investering, desto større er forskjellen. Generelle provisjonskostnader kan også påvirkes av nye kundekampanjer. Når det gjelder handel med CFD-er, fremstår City Index som et av de laveste alternativene. Med et nullåpningsminimum er det et attraktivt valg for investorer med begrenset kapital.

Vi har fokusert på de mer populære selskapene som konsekvent vises i bransjens priser, inkludert de fra SmartMoney og Kiplinger. Når du har lært det grunnleggende i aksjemarkedet, kan du begynne å tenke på å velge megler. De beste meglerne krever minimale avgifter. I løpet av de neste ti årene utviklet historien til online aksjehandel seg sakte, midlertidig forkrøplet av aksjemarkedet krasjet i 1987, en lavkonjunktur og Gulf-krigen.

Prisene per handel er litt høyere, men de gir velutviklede handelsplattformer uten ekstra kostnader. Noen meglere lar deg åpne en konto uten minimumsinnskudd, mens andre kan kreve flere tusen dollar. E * TRADE har vunnet en rekke priser både for meglingstjenestene og deres sparekontoer på nettet. Hvis du vil knytte forskjellige økonomiske kontoer bortsett fra de som er registrert på partnerne sine plattformer (TD Ameritrade, Fidelity eller Charles Schwab), vil du ikke få lov til det.

 • Power E * TRADE har blitt rangert som nr. 1-plattformen for Options Trading de siste åtte årene.
 • MetaStock vil også hjelpe deg med å utvikle du vunnet indikatorer basert på kodingssystemet deres.

NerdWallet's største online meglere

For å komme i gang med en, trenger du en godt balansert investeringsstrategi; en som vurderer hele økonomiske utsikter. 65 tegneverktøy og hundrevis av ikoner for diagrammer, notater og ideer. Det elektroniske dashbordet til Firstrade er ekstremt enkelt å lese, det er atskilt i to kontoer. Vi kan motta provisjoner fra kjøp gjort etter å ha besøkt lenker i innholdet vårt. På toppen av dette krever SogoTrade ikke årsavgift eller inaktivitetsavgift, noe som er bra for nybegynnere som sakte dypper tærne i investeringsuniverset. Vår strenge datavalideringsprosess gir en feilrate på mindre enn. Det er enkelt å koble handelsidéer og interaktive meglere til automatiserte handel henrettelser. Til slutt, Still spørsmål!

 • Kontominima eller investeringsminimum kan åpenbart være en bekymring hvis du ikke har nok penger til å oppfylle minstekravene, men minimumskrav kan også begrense fleksibiliteten din hvis intensjonen din var å gradvis skalere til en investering i stedet for å investere et større beløp.
 • Se listen over de beste Robo-rådgiverne.
 • «Ikke forvent at noe større skal skje på kort tid - bygg pengemusklene dine ved å ta risiko i en virtuell portefølje.

Andre Meglere På Nettet

Hvis verdipapirfond er din greie, tilbyr Ally Invest over 12 000 fond - men ingen av dem er ikke-transaksjonsfond, noe som betyr at du betaler et gebyr for kjøpet. E * Trade Financial meglerfirma rangerer høyt innen forsknings- og handelsverktøy og har rimelige priser. På grunn av det enorme utvalget av handelsverktøy, forskning og 24/7 support, er det også dyrere enn andre meglere. Det fremhever berøringen ved toppene og trauene i en prisutvikling. Meglerforetak kan belaste gebyrer som provisjoner på handler, aksjefond salg belastninger og kontooverføring gebyrer, blant andre. Prisen synker til 4 dollar.

95 per handel, uten inaktivitetsavgift og hele kr50 utgående overføringsgebyr, er avgiftsstrukturen til Ally Invest omtrent så lav som du finner. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene eller tjenestene. En investor som kjøper og selger aksjene sine i løpet av få måneder vil ha en høyere skattemessige gevinstnivå (25%) på overskuddet enn en investor som kjøper og holder aksjene sine i et helt år (15%). 95 per handel med Ally Invest. Les anmeldelser som nevner, mine egne beregninger - og de fra Magazine Consumer Reports - viser at eiendommer klarer seg dårligere enn gull på lang sikt. GFT, MT4, Bloomberg ✔ ✔ Kundeservice og utdanning Utmerket Utmerket Utmerket Utmerket Utmerket Utmerket Kun e-post Bare utmerket Utmerket OK Bare e-post OK AUS Tidssone PC ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✓ For MAC ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Nettbrett Smartpones ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Markedsdatadekning Global Global U. Du kan fremdeles handle aksjer gratis med Robinhood.

Sjekk Ut Neste Artikkel

Det er ingen kontominimum, og du får rabatter for å være en aktiv handelsmann og kjøpe handelskunder på forhånd. Derfor, hvis du er i store beløp (større enn omtrent 25 000 dollar) om gangen, kan gebyret ditt lett bli lavere med TD Ameritrade. Denne funksjonen lar investorer lage sin egen investeringsplan og holde seg til den. Nye kunder kan få gratis aksjehandel i 60 dager når de åpner en ny konto og finansierer den med et minimumsinnskudd på 10.000 dollar i løpet av 60 dager. Næringsdrivende kan justere innstillingene avhengig av deres personlige preferanser. 00 per handel uten kontraktsgebyrplan er ikke tilgjengelig for kontoer med naken tillatelse til skriftlig tillatelse.

Abonnere

Når du utvikler deg som en investor og behovene dine endres, kan du gå tilbake med MoneyRates for å se hvordan online meglere har tilpasset seg i dette raskt skiftende feltet. For eksempel, trenger du avanserte ordretyper? Hvis du liker å handle ETF-er, kan du kjøpe eller selge mer enn 300 fond uten provisjon. OptionsXpress er en perfekt rabattmegler for investorer som ikke bare fokuserer på aksjehandel.