Slik Løfter Du Et Arbeid Fra Hjemmedagen

Dette kan være gjennom en prøveperiode på tre til seks måneder, eller gjennom en overgang til 1 eller 2 dager per uke der du jobber hjemmefra. Behandle en samtale om ikke-lønnsfordeler på samme måte som du ville gjort når du ber om en økning. For å gi rom til å forhandle, foreslår du to eller tre dager i uken, slik at du om mulig kan gå på akkord med å oppnå enighet om en eller to dager. Hvis du er en ekstrovert eller bare er en som er vant til å være omgitt av mennesker hele dagen, kan telekommunikasjon ta større toll enn du kan forvente og la deg føle deg ensom. Ikke be om å begynne å snakke med i morgen. Å gå inn på kontoret to eller tre dager i uken hjelper med å holde telekommunikere følelsen av å være koblet med kolleger og få energi om arbeidet sitt. Dette e-posteksemplet er ideelt for noen som allerede har jobbet hjemmefra av og til, og ønsker å gjøre det til en vanlig forekomst.

Taylor er president og administrerende direktør i Society for Human Resource Management, verdens største HR-profesjonelle samfunn. Det er sannsynlig at manageren din vil være mer behagelig med forslaget ditt om å telekommunisere hvis du foreslår at en eller to dager i uken skal jobbe hjemmefra for å starte. I de fleste tilfeller må for eksempel en telekommunikasjon ha en levedyktig internettforbindelse. Avhengig av hvem arbeidsgiveren din er, kan dette være en stigning eller en tur i parken. Det er vanskelig å jobbe eksternt. Arbeidsgivere tar også hensyn til styring av mennesker og prosjekter. Tenk på alt ditt ansvar, og liste hvor mye tid du bruker på å jobbe med hver enkelt.

  • Faktisk kan fjernkommunikasjon være en utfordring, og den tar intensjonelle tiltak for å være effektiv.
  • Selg tjenestene dine til ett eller mange andre selskaper som ikke har problemer med fjernarbeid.
  • Hvis alt går bra, kan du be om mer tid i fremtiden.
  • Vær forsiktig fordi du vil unngå unødvendige sårede følelser og utgifter som kan følge av en dårlig beslutning.
  • Du vil se om noen andre i selskapet ditt allerede jobber eksternt på deltid eller heltid.
  • Og det er bare toppen av isfjellet; for en mer dyptgående titt, les hvordan eksternt arbeid er en gevinst for alle.

Selv om det å virke som en ganske liten ting å gjøre å unngå telefonkode, går det faktisk langt i retning av å vise arbeidsgiveren du er i stand til å jobbe på egen hånd og få jobben gjort. Når det er tid for å komme din forespørsel om å jobbe eksternt, vil ikke sjefen din bare kjenne verdien din som en ansatt, men du vil også ha et velprøvd system for å vurdere resultatene dine. Hvorfor “mønster” kontra “ikke-mønster” -saker, overskudd og tap kan øke raskt. Du er ute av syne, ute av sinn. Walk dogs, Å falle inn i en svindel er en total bummer. Til slutt, i denne epoken med åpne kontorer og gruppeprosjekter, er det fint å få litt fred og ro nå og da, både av hensyn til arbeidet ditt og for din ånds skyld. Det hjelper også å fokusere på resultater i stedet for handling. Hvis du får det riktig, vil belønningen din være flere arbeidsdager hjemmefra, hvor du kan være litt mer avslappet. Så send din forespørsel, og gjør den spesifikk. Foreslå en prøveperiode på tre eller seks måneder.

Tross alt bør ledelsen din ønsker å tilby lignende privilegier for å unngå å miste gode ansatte.

Tenk På Det Fra Arbeidsgiverens Perspektiv Også

Bedrifter kan spare betydelige mengder penger ved å bruke eksterne arbeidere i stedet for tradisjonelle ansatte. Hvis du vet at du kan være produktiv, med eller uten sjefen noen få dører, kan fjernarbeid være det neste trinnet ditt. Jobbe hjemme assembling products - limousine service los, Å tjene noen ekstra kroner høres ikke ut enklere enn dette:. Kan du bruke litt hjelp til å score den perfekte jobben hjemmefra? Kan du blokkere timeplanen din en dag i uken for dypt arbeid? Eller karrierefare? Kategoriser hver eneste detalj du kan mønstre. Legg vekt på at du sparer verdifull pendlingstid og inkluderer den i kontortiden.

”Vi vet ikke hvem vi er før vi ser hva vi kan gjøre. (3) Hvordan vil arbeidsgiveren eller kollegaene dine komme i kontakt med deg om nødvendig? Ring inn syk på en ukedag - sannsynligvis ikke en mandag eller fredag, så du ikke ser ut som du prøver å skvise ut en lang helg - og bare jobbe eksternt. Ikke be sjefen din la deg jobbe eksternt.

Forsikre deg om at du er klar til å sikkerhetskopiere kravene dine med faktiske data. Eller, hvis lederskap ser på telekommunikasjon som for mye bry, må du minne dem på samarbeidsverktøy som chatplattformer og skydokumenter som personalet allerede bruker. Bli involvert, (1) din evne til å tjene penger på en jevn basis og (2) din startkapital. Et slikt anlegg gir infrastrukturen til tradisjonelle kontorlokaler og deler den med telekommunikere som jobber for praktisk talt alle firmaer. Ledere kan trenge å ha ansatte til stede på arbeidsplassen, ikke bare for å utføre arbeidet, men også for å bli effektivt overvåket. Fjernarbeidere gir også bedriften din immaterielle fordeler. Hvis du er markedsfører, må du være klar over hva programvareutvikling er opp til. Hvis du ikke gjør det, kan du be om et møte. For det første, hvis du jobber på et kontor mandag til fredag, og du er den eneste som ber om å jobbe hjemmefra, vil det sannsynligvis være litt av en kamp.

Tenk På Resten Av Staben Din

Årsakene til at du vil jobbe hjemmefra kan faktisk være reisefleksibilitet eller mer tid med barna, men du vil ikke nødvendigvis gi dem til sjefen din. Ta gjerne kontakt med henne på Twitter @LisaBMichaels. Grunnleggende om handel, korte aksjen. Tilby en prøveperiode for å teste ut din telesamarbeidssituasjon. Hvis du foreslår å starte dagen tidligere, avslutte dagen senere eller en annen endring fra den vanlige timeplanen din, må du merke deg hvordan den eksterne arbeidsplanen din lar deg være tilgjengelig når det er nødvendig. Del denne kommentaren:, noe forvirring kan oppstå da prisen på en valuta alltid selvfølgelig bestemmes i en annen valuta. Slik forbedrer vi oss.

Gjør forskningen din og gi ham solide fakta for svar. Fokuser bare på fordelene for selskapet og arbeidet ditt. Hvem er tim sykes og hva er handelsutfordringen? Ja, valutahandel er vanskelig hvis det eneste målet ditt er å tjene penger raskt. Ingen tvil om at du har fremmet et overbevisende argument, men sjefen din trenger tid til å behandle og forstå fordeler og ulemper. Ta en god titt på hva jobben din innebærer. Med kommunikasjonsverktøy som Skype og Google Hangout, kan du stille inn på møter mens du sitter nesten hvor som helst i verden.

Dette bør inkludere planen din de dagene du skal jobbe eksternt og en oppsummering av hvordan du vil kommunisere og spore utdataene dine.

Koble Grunnen Til å Jobbe Hjemmefra Til Resultatmålene Dine

For eksempel kan du dele studier som viser eksterne arbeidsordninger som forbedrer medarbeidertilfredshet og produktivitet. Hvis du ikke er samvittighetsfull, bør du bo på et kontor til du kan utvikle samvittighetsfullheten for å klare deg selv. Tilsyn med andre? Når sjefen din godkjenner forslaget ditt, og du bestemmer deg for at du skal begynne å jobbe på heltid eller deltid eksternt, kan du samarbeide med dem for å lage en plan for overgangen.

Har du en HR- eller arbeidsrelatert spørsmål du vil at jeg skal svare på? Før du går inn i en telekommunikasjonssituasjon, må du forsikre deg om at du vil kunne følge deg gjennom. Programvare for mobildagshandel, , selskapets verdi). Hvis du ikke har tidligere ekstern arbeidserfaring, kan du imidlertid forsinke forespørselen til du har utviklet et sterkt forhold til din veileder og bevist deg som uvurderlig for selskapet. Gjør det så enkelt som mulig for sjefen din å si ja.

Blir Det Ikke Ensomt?

Så du må tenke på forhånd om eventuelle problemer de sannsynligvis vil ta opp, og hvordan du kan forsikre dem om at det vil fungere bra for bedriften. Vil det gi deg tid til å påta deg mer ansvar eller oppgaver? Hvem som helst kan slutte i jobben sin for å reise. Utenom å bli klar over “hva” og “hvorfor”, kan det hjelpe å sikkerhetskopiere forespørselen din med data om fordelene ved å jobbe hjemmefra. Jeg er like produktiv, om ikke mer, enn jeg er på kontoret. Vanguard - best for pensjonsinvestorer, på denne måten, hvis du oppdager at utveksling av aksjer ikke er en investeringsmetode for deg, kan du enkelt stoppe med minimale tap. Husk at hun sannsynligvis ikke vil godkjenne det rett utenfor flaggermusen - spesielt hvis det ikke er vanlig hos firmaet ditt. Har realistiske forventninger, men også et realistisk spørsmål.

Hvis du markedsfører, vil du følge med på produktstyringssystemet. Nå som vi har sett på tips for svar, "hvorfor vil du jobbe hjemmefra? "Vi vil varsle hvis vi blir klar over sikkerhetsbrudd som kan påvirke all sensitiv personlig informasjon knyttet til deg som vi har lagret på våre systemer. Telekommunikasjon er blitt den nye "normale" i store deler av verden etter hvert som markedene blir mer konkurransedyktige og bedriftens miljøansvar blir viktig. Å fortelle sjefen din at du ønsker å jobbe hjemmefra, kan være en skummel samtale, som å be om en høyning eller gå på vei til et eksternt jobbintervju. Etter å ha bedt om den spesifikke typen fleksibilitet du ønsker, skal du umiddelbart forklare hvordan dette vil føre til bedre resultater på jobben. I stedet for å komme inn på alt dette, forklar hvordan du tror dette trekket vil være til nytte for selskapet.

Hvis jobben din for eksempel inkluderer salg eller møte kunder, kan det å jobbe hjemmefra gjøre det lettere for deg å besøke dem enn å reise fra kontoret.

Hvorfor Ansatte Jobber Eksternt

Og snart skal arbeidsgiveren din se at det er en gevinst for begge sider. Du kan oppdatere CVen i dvale. Dette er vinn-vinn for både deg og din arbeidsgiver. Med andre ord bør selskapets behov påvirke avgjørelsen din om enhver anmodning om telekommunikasjon. For eksempel pekte han på sine egne direkte rapporter, som ofte tilbrakte dager hjemme når de trenger "head down" tid til å skrive undersøkelser eller håndbøker, og fikk høye karakterer fra klienter som et resultat. Smartbear, aktiver kontoen din. Vi spurte folk som får ting til å fungere uten noen gang å sette foten ned på et kontor. Mange starter arbeidet hjemmefra ved å gå på nettet for å søke hjemmebedrifter eller jobbe med telekommunikasjon.

Selv om du oppdager at en ansatt krever fysisk tilstedeværelse i anlegget ditt, bør du unngå å skynde deg å avvise forespørselen.

Filtrer Nyheter

Vil telekommunikasjon hjelpe meg med å oppnå balansen mellom arbeid og liv jeg ønsker? Du vil ikke sabotere deg selv ved å vise at du ikke er i stand til å be om hjelp når du trenger det. Når du har bevist overfor arbeidsgiveren din og deg selv at du kan arbeide utenfor kontoret, kan du bygge opp til å be om lengre perioder med eksternt arbeid i fremtiden. Det er verdt å merke seg at alle som har jobbet 26 ukers tjeneste har rett til å komme med en formell forespørsel om fleksibelt samarbeid med arbeidsgiveren. Dette vil hjelpe sjefen din til å innse at du virkelig har tenkt på denne beslutningen. Så når du foreslår eksternt arbeid til sjefen din, er det bedre å foreslå en ukes eller måneders lang prøveperiode til å begynne med. For eksempel kan det hende du må ha en backup-plan for fleksibilitet. La oss sjekke inn en gang i måneden for å se fremgangen min med dette målet og svinge om nødvendig.

Dette har resultert i nye produkter, kostnadsbesparelser, prosesser og innovasjoner for selskapet, noe som har hatt en positiv innvirkning på bunnlinjen. Beste online investeringsapp: eikenøtter, på denne måten går hver betaling direkte til balansen på kortet og ikke til renter (disse tilbudene varer bare i begrenset tid, så betal dem raskt!). Slike grunner for å be om telekommunikasjonsprivilegier kan forsikre deg om at de ganske enkelt trenger hjelp med å holde seg lojale mot deg mens du navigerer i livet. Men din daglige tur-returbillett til arbeidsplassen koster betydelig. Fokuser på fordelene som telekommunikasjon vil gi arbeidsgiveren din, ikke deg.

Når en ansatt vet at de vil jobbe eksternt, er neste trinn å finne ut hvordan man kan få klarsignal fra ledelsen. Les videre - det kan få deg til å føle deg takknemlig for kontorpulten, eller være et dytt du trenger for å begynne å bruke på den eksterne spillejobben av drømmene dine. Robin hood, jeg er en stor tro på å holde nede investeringskostnadene. Populære generelle handelsplattformer:, naturligvis, jo lavere spredning, jo mer overskudd kan du potensielt tjene. På denne måten vet du hvilke emner du trenger å ta opp.